-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Είναι να απορείςΝα απορείς σε τι? Το πόσο διαφέρουν roadster με SUV?!
Το χάος ανάμεσα τους. Λογικα το ξερες!Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Εγω παντως χωρις να σε ξερω καταλαβα πως δεν εισαι για Tiguan....
Γιαυτο το αφηνεις στον γιο σου (και καλα για να ειναι πιο ασφαλεις) και εσυ κρατας το 'μικρο' -
Μια απορια.
Υπαρχει προβλημα στις εκκινησεις χωρις antispin system σε mazda mx5 '10 1.8lt?
Ειναι δυνατον τα 140 ατια που εχει να μην σε αφηνουν να ξεκινησεις κανονικα?
Αυτο υποστηριζει και επιμενει ενας κατοχος γειτονας μου. Μηπως αφορα αρχαριους οδηγους αυτο? Δεν στεκει αλλιως! -
Άμα είσαι άμπαλος και με 50 δε μπορείς να ξεκινήσεις.
-
Ναι οκ.
Σε normal οδηγους ομως ? Εκτος αν εχει τοσο κοντες σχεσεις ταχυτητων που δεν υπαρχει προσφυση πουθενα. Ουτε ελαφρυ ειναι σε συνολο ουτε πολλα τα 140 δυναμη.
Δεν το οδηγησα γι'αυτο ρωτω. -
Δεν ξερω αλλα τοση ωρα δεν μπορω να βρω τα λογια για να απαντησω....
Τελικα πιστευω πως το καλυτερο που μπορει να κανει για την υγεια του αλλα και την ανθρωποτητα ειναι να μην ξανα οδηγησει!!!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μια απορια.
Αυτο υποστηριζει και επιμενει ενας κατοχος γειτονας μου. Μηπως αφορα αρχαριους οδηγους αυτο? Δεν στεκει αλλιως! -
Να το πουλησει μαλλον ηθελε . Εχει και antispin!
-
Μια χαρά ζορίζεται να ξεκινήσει το Miata, αν το οδόστρωμα είναι τελείως γλιστερό ή τα λάστιχα ξερά ή το τιμόνι στριμμένο ή όλα τα παραπάνω μαζί. Στο κάτω-κάτω, αν εμείς απολαμβάνουμε το Miata επειδή μπορεί να πηγαίνει συνέχεια με το πλάι, είναι λογικό κάποιοι (που δεν έχουν διάθεση να μπουν σε αυτή τη διαδικασία) να τα βρίσκουν μπαστούνια.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μια απορια.
Αυτο υποστηριζει και επιμενει ενας κατοχος γειτονας μου. Μηπως αφορα αρχαριους οδηγους αυτο? Δεν στεκει αλλιως!τα αλογα ειναι 125 και μου φαινεται το μοντελακι του '10 εχει antispin & lsd (DSC), θες δεν θες.
Εννοεις οτι οταν το απενεργοποιει δυσκολευεται, ενω αν ειναι ΟΝ, ολα καλα?
μαλλον εχει συνηθισει με το ΟΝ να ειναι κυριος, και οταν το βγαζει αιφνιδιαζεται...
Θελει προπονηση για 'αλωνια και σαλονια'.
Υπαρχει ειδικο μαθημα 'το πρωι κυριος, το βραδυ αλητης'Να μην το πουλησει διοτι ειναι καλο αμαξι.
-
Πουλάει παπάδες....
Μόνο σε χιόνια γλυστράει χωρίς να το θες το 1.8. Ακόμα και το 2.0λτ. -
mia που ειπες για χιονια, το εχεις παει?...εβαλες αλυσιδες η καλτσες?...που/ (μπρος πισω?)
-
Το πρόβλημα είναι καθαρά στο μυαλό. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι....
Πριν πάρω το Tiguan, είχα ένα Rallye 1,6 αλλά το είχα δώσει μερικούς μήνες πριν και η διαφορά δεν έγινε τόσο αντιληπτή. Τώρα όμως είναι δίπλα δίπλα και δυστυχώς μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις αυτοκίνητο με φορτηγό.
Anyway, αφού συνυπάρχουν και τα 2 δεν έχουμε θέμα. Απλά μια διαπίστωση έκανα. -
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
mia που ειπες για χιονια, το εχεις παει?...εβαλες αλυσιδες η καλτσες?...που/ (μπρος πισω?)Κάλτσες εμπρός και μετά πίσω.... Αλλα δεν γίνεται... Απλά επικύνδυνο. Διανυκτέρευση στη Φλώρινα, και το άλλο μεσημέρι που άνοιξαν οι δρόμοι πήρα την επιστροφή. Σε φρεσκοχιονισμένο δεν είχε θέμα
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Κάλτσες εμπρός και μετά πίσω.... Αλλα δεν γίνεται... Απλά επικύνδυνο. Διανυκτέρευση στη Φλώρινα, και το άλλο μεσημέρι που άνοιξαν οι δρόμοι πήρα την επιστροφή. Σε φρεσκοχιονισμένο δεν είχε θέμα
Στο παγωμένο και με 4χ4 υπάρχει πρόβλημα, αν δεν έχεις αλυσίδες εκτός κι αν έχεις κάποιο πολύ ελαφρύ όχημα.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Μια απορια.
Αυτο υποστηριζει και επιμενει ενας κατοχος γειτονας μου. Μηπως αφορα αρχαριους οδηγους αυτο? Δεν στεκει αλλιως!τα αλογα ειναι 125 και μου φαινεται το μοντελακι του '10 εχει antispin & lsd (DSC), θες δεν θες.
Εννοεις οτι οταν το απενεργοποιει δυσκολευεται, ενω αν ειναι ΟΝ, ολα καλα?
μαλλον εχει συνηθισει με το ΟΝ να ειναι κυριος, και οταν το βγαζει αιφνιδιαζεται...
Θελει προπονηση για 'αλωνια και σαλονια'.
Υπαρχει ειδικο μαθημα 'το πρωι κυριος, το βραδυ αλητης'Να μην το πουλησει διοτι ειναι καλο αμαξι.
Αυτο εννοω.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Κάλτσες εμπρός και μετά πίσω.... Αλλα δεν γίνεται... Απλά επικύνδυνο. Διανυκτέρευση στη Φλώρινα, και το άλλο μεσημέρι που άνοιξαν οι δρόμοι πήρα την επιστροφή. Σε φρεσκοχιονισμένο δεν είχε θέμα
Στο παγωμένο και με 4χ4 υπάρχει πρόβλημα, αν δεν έχεις αλυσίδες εκτός κι αν έχεις κάποιο πολύ ελαφρύ όχημα.
Θέμα ελαστικών είναι. Με το Disco που φοράει M&S με αυλάκια σαν τον ισθμό της Κορύνθου δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
-
Αφαιρέθηκαν εκτός θέματος/προκλητικά/ειρωνικά πόστ [mod]
-
Dimasabas για δες αυτο.. ολο και καποιο φιλαρακι σου θα θελει να ξηλωσει.. και φαινεται να ειναι πληρες! κριμα...
http://lagiosparts.car.gr/parts/view/4081348/ -
Ωχ. Αρχισαν και τα ΜΧ5 να καταληγουν τους παλιατζηδες?
Mazda MX-5