-
Έλαβα ειδοποίηση από τον δήμο αθηναίων για κλήση πριν από χρόνια, την οποία όμως την είχα πληρώσει!
Δυστυχώς δεν έχω το απόκομμα.
Τι μπορώ να κάνω αν δεν βγάλω
άκρη μαζί τους στο τηλέφωνο;Μήπως πάω στα ελτα και ζητήσω να
ψάξουν στο αρχείο τους; -
Έλαβα ειδοποίηση από τον δήμο αθηναίων για κλήση πριν από χρόνια, την οποία όμως την είχα πληρώσει!
Άποψή μου: Άστο έτσι διότι στο μπουρδέλο δε δουλεύει τίπτις καλά... Μέχρι να σου στείλουν τη δεύτερη ειδοποίηση θα 'χει πεθάνει ο αρμόδιος υπάλληλος που επιμελείται του θέματος. Μέχρι να σου στείλουν και την τρίτη ειδοποίησις θα 'χουν γίνει οι απολύσεις του δημοσίου κι έτσι δε θα υπάρχει άλλος αρμόδιος υπάλληλος. Ε πια, όταν το θέμα είναι να πάρει τη βόλτα του θα 'χουμε πεθάνει κι εμείς ή θα 'χει παραγραφεί το αδίκημά σου ή ακόμα και ο πρόεδρος της δημοκρατίας θα σου 'χει δώσει χάρη. (Να δεις που αυτός θα ζει κανονικότατα-ζωή να 'χει ο ανθρωπάκος!).-
-
Μην αγχωνεσαι.Κανουν συχνά λάθη και το ξέρουν και οι ίδιοι.Εμενα μου είχαν στείλει ειδοποίηση και μετα απο κανένα μήνα δεύτερη για να ζητήσουν συγνώμη για το λάθος τους.
-
Η δημοτική αστυνομία δεν καταργήθηκε; Γράφουν ακόμα στην Αθήνα αν δεν έχεις κάρτα στάθμευσης;
-
Η κλήση ήταν για παράβαση 2 χρόνια πριν.
Τους πήρα τηλ. Κάνανε λάθος...
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Η δημοτική αστυνομία δεν καταργήθηκε; Γράφουν ακόμα στην Αθήνα αν δεν έχεις κάρτα στάθμευσης;Χμμμ! Αν παρκάρεις νόμιμα, τι σε νοιάζει?!
Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Ο χρήστης kergaz έγραψε:
Έλαβα ειδοποίηση από τον δήμο αθηναίων για κλήση πριν από χρόνια, την οποία όμως την είχα πληρώσει!Δυστυχώς δεν έχω το απόκομμα.
ψάξουν στο αρχείο τους;Το ίδιο και σε μένα πρίν κάνα χρόνο.....Θα πάς στο Δήμο(Λιοσίων),στο δεύτερο όροφο(στο αρμόδιο γραφείο),θα μπούν στον υπολογιστή,θα σου δώσουν ένα αντίγραφο πως την έχεις πληρώσει και θα φύγεις....ούτε 10 λεπτά!Το πρόβλημα έγκειται,στο οτι η υπηρεσία του Δήμου,δεν ενημερώνει την αντίστοιχη της Δημ.Αστ.... Μου το έλεγαν και οι ίδιοι και γελούσαν.......
-
Ο χρήστης kergaz έγραψε:
Η κλήση ήταν για παράβαση 2 χρόνια πριν.Τους πήρα τηλ. Κάνανε λάθος...
Επειδή όμως το τηλέφωνο δεν είναι απόδειξη αν σου καταλογιστεί η κλήση στο ΑΦΜ σου στην εφορία και πληρώνεις και 1% τον μήνα προσαυξήσεις κοίταξε να πάρεις κάποιο χαρτί που να λέει ότι όντως είναι λάθος. Το τηλέφωνο είναι το απόλυτο τίποτα.
Ειδοποίηση Δημοτικής Αστυνομίας για ήδη πληρωμένη κλήση