-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
ιστορικό όχημα με κρατικές πινακίδες και κάρτα FIVA δεν αποτελεί τεκμήριο...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!! Τόσο καιρό νόμιζα ότι αυτό ισχύει μόνο αν έχει Ιστορικές!!!
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Σχετικά με την συζήτηση περί τελών κυκλοφορίας ανά μήνα από το 2014.Αυτοκίνητα άνω των 10 ετών (μπορείς να πεις και 30-40 ετών ) και άνω των 2000 κυβικών τι θα πληρώνουν;
Μόνο τα τέλη ή και τον επιπλέον φόρο;
Ειδικά αν λάβουμε υπ' όψην ότι ιστορικό όχημα με κρατικές πινακίδες και κάρτα FIVA δεν αποτελεί τεκμήριο...Aυτός ο πίνακας Στέφανε είναι απλώς μιά εξυπνάδα της ιστοσελιδας που τον βρήκες. Είναι ότι ισχύει τώρα διαιρεμένο δια 12 και δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι αυτό που θα ισχύσει. Συνεπώς με την ίδια λογική θα έλεγα ότι τα άνω των 10 ετών και 2000 κυβικών θα πληρώνουν ότι πληρώνουν και τώρα
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
ιστορικό όχημα με κρατικές πινακίδες και κάρτα FIVA δεν αποτελεί τεκμήριο...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!! Τόσο καιρό νόμιζα ότι αυτό ισχύει μόνο αν έχει Ιστορικές!!!
Βέβαια. Και μάλιστα από φέτος υπάρχει πρόβλεψη το ΤΑΧΙS να μηδενίσεις το τεκμήριο λόγω πιστοποιητικού αντίκας.
-
Νομίζω, τότε, ότι οι Κρατικές πινακίδες γίνονται ελκυστικότερες από τις Ιστορικές για αυτοκίνητα μικρού κυβισμού.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!! Τόσο καιρό νόμιζα ότι αυτό ισχύει μόνο αν έχει Ιστορικές!!!
Βέβαια. Και μάλιστα από φέτος υπάρχει πρόβλεψη το ΤΑΧΙS να μηδενίσεις το τεκμήριο λόγω πιστοποιητικού αντίκας.
το ιδιο ισχυει και για τα young timer??
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εγώ το προσπάθησα αλλά τα ποσά δεν άλλαξαν.
Δεν είχα και θέμα βέβαια κάλυψης του τεκμηρίου οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω... -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αν είναι κατατεθημένες η πινακίδες νομίζω δεν έχει τεκμήριο.
-
Εγώ το έκανα. Εβαλα Ο στο τεκμήριο και μου έβγαλε μία λίστα από λόγους μηδενισμού (ακινησία κλπ), από την οποία διάλεξα το πιστοποιητικό αντίκας. Δεν ισχύει για τα youngtimers μιας και δεν είναι 30 ετών. Μarcs110l μιλάμε για αυτοκίνητα με πινακίδες και πιστοποιητικό αντίκας.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μarcs110l μιλάμε για αυτοκίνητα με πινακίδες και πιστοποιητικό αντίκας.Το κατάλαβα και εγώ παρόλο που έχω τέτοιες πινακίδες εχω κατατεθημένες τις πινακίδες του.
μπορώ να μην το εχω σε ακινησία ??? -
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Μarcs110l μιλάμε για αυτοκίνητα με πινακίδες και πιστοποιητικό αντίκας.
Το κατάλαβα και εγώ παρόλο που έχω τέτοιες πινακίδες εχω κατατεθημένες τις πινακίδες του.
μπορώ να μην το εχω σε ακινησία ???Eννοώ με πινακίδες υπουργείου και πιστοποιητικό αντίκας, συνεπώς δεν είναι κατατεθημένες οι πινακίδες του
-
-
Παρκαρισμένο που του 'λύθηκε' το χειρόφρενο; (Γίνεται αυτό στα φορτηγά; Δεν ξέρω)
-
Δεν πιστεύω, στο σημείο αυτό έχει και κράσπεδο και αν θυμάμαι καλά και μεταλικά 'Π'... Μήπως προσπάθησε να αποφύγει κάτι που του πετάχτηκε?
-
Αλπεις+250 καλιφορνια+Κατριν Ντενεβ+1961
http://www.classicdriver.com/en/article ... newsletter
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μarcs110l μιλάμε για αυτοκίνητα με πινακίδες και πιστοποιητικό αντίκας.
Το κατάλαβα και εγώ παρόλο που έχω τέτοιες πινακίδες εχω κατατεθημένες τις πινακίδες του.
μπορώ να μην το εχω σε ακινησία ???Eννοώ με πινακίδες υπουργείου και πιστοποιητικό αντίκας, συνεπώς δεν είναι κατατεθημένες οι πινακίδες του
Tώρα κατάλαβα Mr.
Μπορεί να έχει κανονικές πινακίδες και να έχει και πιστοποιητικό???
(Αν είναι έτσι να ξαναπάρω τα νουμεράκια μου ΖΒ...) -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Αλπεις+250 καλιφορνια+Κατριν Ντενεβ+1961http://www.classicdriver.com/en/article ... newsletter
-
Tώρα κατάλαβα Mr.
(Αν είναι έτσι να ξαναπάρω τα νουμεράκια μου ΖΒ...)Φυσικά και μπορείς. Χωρίς τεκμήριο και με μειωμένη ασφάλεια από ορισμένες λέσχες
-
Ολοσωστος!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Tώρα κατάλαβα Mr.
(Αν είναι έτσι να ξαναπάρω τα νουμεράκια μου ΖΒ...)Φυσικά και μπορείς. Χωρίς τεκμήριο και με μειωμένη ασφάλεια από ορισμένες λέσχες
Σε ευχαριστώ
Είμαι στην ΦΙΛΠΑ Θα το δεχτούν?
Τέλη Κυκλοφορίας Πληρώνω? -
Σε ευχαριστώ
Είμαι στην ΦΙΛΠΑ Θα το δεχτούν?
Τέλη Κυκλοφορίας Πληρώνω?Aν και αρμόδια να σου απαντήσει ειναι η ΦΙΛΠΑ, πιστεύω ναι θα το δεχθούν. Τέλη κυκλοφορίας πληρώνεις και περνάς και ΚΤΕΟ
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]