-
Τέλος η εταιρία απο την Αμερικάνικη αγορά.
http://wot.motortrend.com/american-suzu ... 87327.html
American Suzuki Filing for Bankruptcy Protection, U.S. Sales Winding Down
American Suzuki Motor Corp.’s troubles are at an end: the company is filing for bankruptcy, Suzuki has announced.
Many enthusiasts have long lusted after a new U.S.-spec variant of the Suzuki Swift, but it looks like that will remain forbidden automotive fruit. Suzuki plans to wind down U.S. sales of its lineup, which includes a truck, SUV, midsize sedan, and line of SX4 variants. The Suzuki Equator is a rebadged Nissan Frontier truck while the off-road ready Grand Vitara lost its V-6 engine option after Suzuki’s connection with GM ended. The front- and all-wheel-drive SX4 sedan and four-door hatchback variants are decent vehicles in need of upgrades, while we’re fans of the Suzuki Kizashi sports sedan.
Suzuki ambitiously targeted upscale front-drive sports sedans in the Kizashi’s U.S. launch campaign instead of price-based competitors like the Nissan Altima and Mazda6. The automaker’s sales in the U.S. numbered 2023 units in October, five-percent above October 2011 but well below a sustainable level.
Suzuki’s U.S. Motorcycles/ATV and Marine divisions are unaffected by this announcement, which comes with the company’s assurance that all warranties will continue to be fully honored, with parts and service offered through the existing parts and service dealer network. -
http://www.zougla.gr/automoto/article/ptoxefse-i-suzuki
Πτώχευσε η Suzuki Αμερικής. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/ptoxefse-i-suzuki
Πτώχευσε η Suzuki Αμερικής.Aκριβως το προηγουμενο απο το δικο σου μήνυμα
-
paidia kalispera.exw kapoies apories kathws thelw na allaksw to radio-cd k elpizw kapoios na me voithisei.exw ena suzuki swift(2006) kai meta apo trakarisma exei xalasei to cd player.profanws xalase to mataki pou diavazei ta cd me apotelesma na kolane synexws.apofasisa na to allaksw.apo tin antiproswpeia mou zitane trela posa kai etsi vrika metaxeirismena apo to internet me 50-70 eurw.
1.mporw na to allaksw se kapoio synergeio h ilektrologo h ginetai mono stin antiproswpeia?(mipws einai syndedemeno me egkefalo ktl)
2.peripou posa lefta tha mou paroun gia tin ergasia?
3.to kainourgio radio-cd pou thelw na valw ypostirizei mp3.auto pou exw oxi.yparxei provlima oson afora auto?
euxaristw poly -
10 λεπτα υποθεση ειναι να το αλλαξεις ακομα και μονος σου. Αν ειναι το γνησιο απλα ξεκουμπωνεις το ενα και κουμπωνεις το αλλο plug-n-play. Αν το αλλο που πηρες παιζει και Mp3 τοτε θα ακους και δισκακια με Mp3.
Αν θες μπες εδω να δεις βημα-βημα πως να το αλλαξεις μονος σου
-
Ο χρήστης cretandolfin έγραψε:
Καλησπέρα!
αυτό είναι το αυτοκίνητο με ατελείωτες ώρες δουλειάς !]
αυτή σου η λεπτομέρεια με κέρδισε, έχω να πω οτι είσαι πολύ μερακλής...
-
Ο χρήστης istillknow έγραψε:
paidia kalispera.exw kapoies apories kathws thelw na allaksw to radio-cd k elpizw kapoios na me voithisei.exw ena suzuki swift(2006) kai meta apo trakarisma exei xalasei to cd player.profanws xalase to mataki pou diavazei ta cd me apotelesma na kolane synexws.apofasisa na to allaksw.apo tin antiproswpeia mou zitane trela posa kai etsi vrika metaxeirismena apo to internet me 50-70 eurw.
1.mporw na to allaksw se kapoio synergeio h ilektrologo h ginetai mono stin antiproswpeia?(mipws einai syndedemeno me egkefalo ktl)
2.peripou posa lefta tha mou paroun gia tin ergasia?
3.to kainourgio radio-cd pou thelw na valw ypostirizei mp3.auto pou exw oxi.yparxei provlima oson afora auto?
euxaristw polyΚαλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλησπέρα!
αυτό είναι το αυτοκίνητο με ατελείωτες ώρες δουλειάς !]
αυτή σου η λεπτομέρεια με κέρδισε, έχω να πω οτι είσαι πολύ μερακλής...
σε ευχαριστώ πολύ!
εάν χρειαστείς κάτι απλά ενημέρωσε με !
να είσαι καλά!! -
Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους. Μια ερώτηση έχω προς τα μέλη του Suzuki Forum.
Σκέφτομαι να αγοράσω το Suzuki Swift και είμαι ανάμεσα στο 1.3 (παλιό) και στο 1.2 (καινούργιο).
Συμφέρει να δώσω 2.000€ - 3.000€ παραπάνω για το καινούργιο? -
Ανάλογα του τι θες. Νομιζω η διάφορα ανάμεσα σε ενα μεταχειρισμένο 1.3 και το καινούργιο 1.2 είναι παραπάνω απο 2-3k.
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Ανάλογα του τι θες. Νομιζω η διάφορα ανάμεσα σε ενα μεταχειρισμένο 1.3 και το καινούργιο 1.2 είναι παραπάνω απο 2-3k.Εννούσα το καινούργιο μοντέλο στο 1.2, μεταχειρισμένα και τα δύο.
-
Εχουν πολλές διαφορές το 1.3 και το 1.2. Πλεον το 1.2 είναι αρκετά πιο μεγάλο, πιο οικονομικό και πιο εξελιγμένο από το προηγούμενο. Σίγουρα αξίζει να πάρεις το καινούργιο αν δεν σκοπεύεις να το αλλάξεις σύντομα. Το μεγάλο συν αν επιλέξεις το τελευταίο ειναι πως στην ουσία εχεις ενα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, με εργοστασιακή εγγύηση. Ενω το 1,3 θα ειναι 5-6 ετών στην καλύτερη. Βέβαια εξαρτάται και του τι θες. Αν σε καλύπτει να κάνεις την δουλειά σου το προηγούμενο τοτε πάρε το προηγούμενο, βρίσκεις μεταχειρισμένα με 30-50k πραγματικά χλμ που είναι σαν καινούργια.
-
http://drive.gr/site/index.php/el/news/new-car-models/item/5317-τα-μελλοντικά-σχέδια-της-suzuki
Ετοιμάζουν έναν αντικαταστάτη των Alto και Splash, ανανέωση του Swift με 5θυρο Sport και 4x4, και αντικαταστάτη του τωρινού SX4 καθώς το νέο SX4 S-Crossπου βγήκε, ανέβηκε κατηγορία.
Πάντως ένα 4x4 S-Cross όπως το βλέπω στις φωτο μου αρέσει πολύ (εξωτερικά μοιάζει πολύ με Qashqai). -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Πάντως ένα 4x4 S-Cross όπως το βλέπω στις φωτο μου αρέσει πολύ (εξωτερικά μοιάζει πολύ με Qashqai).
Οχι ρε!! Γιατι το λες αυτο? Επειδη πισω ειναι σχεδον ιδιο??
-
-
Φιλε εαν θελεις να αγορασεις Suzuki να προσεχεις την αντιπροσωπεια.. Πολλα απο τα extra που σου αναφερουν ως εργοστασιακα τα τοποθετουν εδω χρησιμοποιωντας χαμηλης ποιοτητας υλικα.. Εγω πληρωσα 1200 ευρω για δερματινα καθισματα και μετα απο τρεις μηνες μου εσκισαν. Οταν δε πηρα στην εξυπηρετηση πελατων , μου ανεφεραν ολο θρασος οτι ενα τμημα των καθισματων ηταν δερματίνη χωρις βεβαια αυτο να αναφερθει πουθενα την ωρα που το αγοραζα. Επισης ομολογησαν οτι η τοποθετηση δεν εγινε απο το εργοστασιο αλλα απο μια ασχετη εταιρεια στην Αθηνα με την οποια ειχαν συνεργασια... Πληρως αναξιοπιστοι δηλαδη....
-
Η πρωτη γενια swift απο το 1990 μεριπου μεχρι το 2002-3 αν θυμαμαι καλα που αλλαξε το μοντελο γενικοτερα εκτος απο εμφανιση σε τι εκδοσεις εβγαινε?Εκτος απο τις βασικες που χωριζοντουσαν σε 1.0 και 1.3 2πορτα και τετραπορτα εβγαινε και GTI και GS?Και τι διαφορες ειχαν?
-
εχει κανεις αποψη για αυτο το συνεργείο;
SUZUKI DOULAKAS SERVICE:
ΘΗΡΑΜΕΝΟΥΣ 34, ΑΙΓΑΛΕΩσκεφτομαι να παω για επισκευη σασμαν και θα με ενδιεφερε καποια κριτικη...
-
εχω παει για σερβις μονο.εξυπηρετικος,προσεχει το αυτοκινητο και οικονομικος.
-
Επιστρεφω μετα απο κανα χρονο εδω περα.
Ψαχνω πλεον για μεταχειρισμενο Suzuki Swift Sport pre-fl.
Τι να προσεξω σε οσα κοιταζω; Ειχαν καποιο συγκεκριμενο θεμα;
Πως ξεχωριζω αυτα που εχουν φτιαχτει στην Ιαπωνια με αυτα που ηταν φτιαγμενα στην Ουγγαρια (απο οσο θυμαμαι εκει φτιαχνονταν καμποσα ειχατε πει).
SUZUKI FORUM