Ο χρήστης cson έγραψε:
Η μονη λυση παιδια το γνησιο. Κυκλοφορει πολυ κοροιδία στο aftermarket. Γνησιο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Έχω γράψει πολλές φορές, μα φαίνετε ενώ πείθονται εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, υπάρχει δυστοκία στην ενότητα!!!!!!......
Δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο, μα προτεινόμενο!.
Η OBD δίνει το δικαίωμα στον σοβαρό ελεύθερο τεχνίτη, να διαβάζει από τα tester, ότι διαβάζουν και οι οπρελάτοι!.
Δεν υπάρχει γνήσιο ανταλλακτικό, μα «πρώτης τοποθέτησης», όπως γράφει ο νόμος της ΕΕ.
Τα σωστά συνεργία δεν ψωνίζουν εποχιακούς από τον ΟΑΕΔ μα έχουν τεχνίτες με γνώση και με πείρα.
Στην ζωή πάντα θα υπάρχουν οι άσχετοι που θέλουν να το παίξουν πονηροί, και πέφτουν και με τα τέσσερα στην ‘λούμπα’ των επιτηδείων. Προσωπικά τους ξεχωρίζω από μακριά. Αυτοί είναι συνήθως φύρα για τους σοβαρούς συναδέλφους.
Από τους after market έμπορους, ποιο πολύ ψωνίζουν οι οπρελάτοι, από ότι εμείς οι ελεύθεροι. Όχι για να κερδίσουν περισσότερα, μα για να πουλήσουν φθηνότερε, για να μην τους χάσουν όσους τους έχουν απομείνει!!!!!!!.
Μεγάλες αντιπροσωπίες πρωτοκλασάτων αυτοκινήτων, στην λαμαρίνα αδειάζουν τον Γεωργακόπουλο!!!!!!!......
Τακάκι για ένα τσουτσέκι μοντέλο της Σουμπαρού, πωλείτε στην αντιπροσωπία με ελάχιστο κέρδος από αυτήν, (είδα δελτία εισαγωγής) προς 125ε το ένα!. Έψαξα στην αγορά και βρήκα ευρωπαϊκό, για ρενό, πανομοιότυπο, (αντιγραφή της δαγκάνας από τον ιάπωνα), με λιανική 17ε . είναι φίλοι μου και τους το πήγα. ξυπνάω τους φίλους μου…….
Μα για να γίνεις φίλος μου, δεν το λες μα το αποδεικνύεις….
Α.