-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εγώ σε πιστεύω, αλλά θέλω να με πιστέψεις κι εσύ.
Μην περιμένεις να με δεις στο χόλιγουντ, πίστεψε από τώρα.Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως είτε με πιστέψεις, είτε όχι, με αφήνει εξίσου αδιάφορο με τον αν μοιάζεις στην φωτογραφία.
Παρέμεινε δύσπιστος και όμορφος σαν χολυγουντιανός σταρ λοιπόν, εμένα προφανώς στ' @@ μου.Στα @@ μας, τι μας το λες;
Για την απόλαυση , τι άλλο;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ σε πιστεύω, αλλά θέλω να με πιστέψεις κι εσύ.
Μην περιμένεις να με δεις στο χόλιγουντ, πίστεψε από τώρα.Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως είτε με πιστέψεις, είτε όχι, με αφήνει εξίσου αδιάφορο με τον αν μοιάζεις στην φωτογραφία.
Παρέμεινε δύσπιστος και όμορφος σαν χολυγουντιανός σταρ λοιπόν, εμένα προφανώς στ' @@ μου.Στα @@ μας, τι μας το λες;
Για την απόλαυση , τι άλλο;
Απολαμβάνεις τα @@ μας...μάιστα...
-
Δεν μας λετε και εμας που εχουν 5% επιτοκιο γιατι μας δεινουν κατω απο 4%.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν μας λετε και εμας που εχουν 5% επιτοκιο γιατι μας δεινουν κατω απο 4%.https://www.winbankdirect.gr/
Εύκολα, μέσω web banking. -
https://www.winbankdirect.gr/
Εύκολα, μέσω web banking.3,65% ειναι το μεγαλυτερο σε αυτο το site
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Επιτόκιο Τρεχούμενου Λογαριασμού με πίστωση εμβάσματος ή μισθοδοσίας*
5% (ισχύει για τον επόμενο μήνα από τη πίστωση του εμβάσματος ή της μισθοδοσίας)
Από 16/09/2013 το προνομιακό επιτόκιο θα διαμορφωθεί σε 3,5%Είναι τώρα 5%. Και ήταν τόσο για πάνω από 1 χρόνο. Από φθινόπωρο πέφτει βέβαια, όπως ήδη είπα.
-
5% (ισχύει για τον επόμενο μήνα από τη πίστωση του εμβάσματος ή της μισθοδοσίας)
Από 16/09/2013 το προνομιακό επιτόκιο θα διαμορφωθεί σε 3,5%Είναι τώρα 5%. Και ήταν τόσο για πάνω από 1 χρόνο. Από φθινόπωρο πέφτει βέβαια, όπως ήδη είπα.
Δεν νομιζω οτι ειναι για οποιοδηποτε ποσο αλλα μονο για μισθοδοσια. Παντως 1 ακομα μηνα ειναι μετα ειναι κατω απο τις προθεσμιακες.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ειναι για οποιοδηποτε ποσο αλλα μονο για μισθοδοσια. Παντως 1 ακομα μηνα ειναι μετα ειναι κατω απο τις προθεσμιακες.
Είναι για οποιοδήποτε ποσό πάνω από 3Κ και δεν είναι για μισθοδοσία. Απλώς πρέπει να μεταφέρεις κάθε μήνα με έμβασμα 200€. Και το 3,5% από φθινόπωρο για χρήματα άμεσα διαθέσιμα, δεν είναι καθόλου άσχημο.
-
Αν κάποιος είχε διάθεση για συνδυασμό με αμοιβαίο, δείτε επιτόκια πριν 2-3 μήνες.
Αν έπαιζε rollover (χωρίς προμήθειες) θα ήταν τέλεια τα μηνιαία.ps. Τώρα έχουν αλλάξει πολύ και δεν έχει πάνω από 5%.
-
@dbekos
Ως προς αυτά που γράφω να σου επισημάνω ότι τα προσεγγίζεις εντόνως επιδερμικά - δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, σου έχω πει ότι γράφεις για τέτοια θέματα με αφέλεια, πιθανόν εσκεμμένη, και μάλλον άγνοια, πιθανόν πραγματική - και φυσικά ισχύουν και τα 2 σκέλη,όπως τα παρέθεσες, ταυτόχρονα. Βασικά εδώ νομίζω ότι δείχνεις άγνοια και της συνολικής διοικητικής πρακτικής αλλά και των επιμέρους διαδικασιών που τηρούνται, το οποίο δεν είναι δα και κατακριτέο αλλά μην έρχεσαι να μου πεις ότι ανακάλυψες και αντιφάσεις σε αυτά που γράφω.-
Το πρώτο που έγραψα αφορά το πόσο εύκολα σου καταλογίζει κάποια παράβαση η εφορία επικαλούμενη κάποια οδηγία ή και απλά την κατανόηση ελληνικού κειμένου (πολύ συχνά χαμηλότατη) που διαθέτει ο εκάστοτε έφορος. Η απάντηση λοιπόν σε αυτό είναι : Πολύ εύκολα. Είμαστε οκ ; Βρίσκεσαι λοιπόν ΠΟΛΥ εύκολα με κάποιο χρέος βεβαιωμένο στην εφορία, χωρίς να μπορείς να 'κατανοήσεις' γιατί σου συνέβη αυτό. Τόσο απλά.
Το τι θα κάνεις με αυτό πραγματικά δεν με αφορά καθόλου, χειρίσου το όπως εσύ νομίζεις : είτε γράψτο στα @@ σου και άστο να φτάσει στο Θεό, είτε κάνε διακανονισμό ή εξόφλησέ το εφάπαξ. Προχθές πχ η γυναίκα μου εξόφλησε cash εφάπαξ 9.000 ευρώ βεβαιωμένη οφειλή στην εφορία (δική της) και κατόπιν θα το διεκδικήσω δικαστικά πίσω καθώς θεωρώ ότι έχει παραγραφεί. Αυτή εν προκειμένω είναι η δική μου προσέγγιση : πληρώνω όλο το ποσό και θα τα βρούμε εν καιρώ στα δικαστήρια. Μπορούσα να κάνω ανακοπή του ΚΕΔΕ να ζητήσω αναστολή και προσωρινή διαταγή και να διεκδικούσα να μην καταβάλλω τίποτα μέχρι να εκδικαστεί η ανακοπή, άλλη προσέγγιση. Επέλεξα να πληρώσω πρώτα και να διεκδικήσω μετά. (το α΄πρόσωπο δεν ισχύει φυσικά για το θέμα οφειλή, πληρωμή κλπ αλλά για το νομικό χειρισμό της υπόθεσης) -
Ήρθε η ώρα να σε ενημερώσω προχείρως τι εστί διοικητική εκτέλεση.
Το πρώτο στάδιο είναι αυτό της λεγόμενης ταμειακής βεβαίωσης του εσόδου το οποίο πάλι χωρίζεται α) στην φορολογική ή εν ευρεία εννοία βεβαίωση και β) στην ταμειακή ή εν στενή εννοία βεβαίωση. Στο α) έχουμε τον προσδιορισμό της οφειλής και στο β) έχουμε την καταχώρηση από τη ΔΟΥ των στοιχείων του τίτλου είσπραξης στο διπλότυπο βιβλίο παραλαβής και βεβαίωσης εισπρακτέων εσόδων. Δίδεται αύξων αριθμός και από τότε εμφανίζεται πλέον το χρέος ως ταμειακά βεβαιωμένο και άρα δημόσιο έσοδο. Εδώ σου έρχεται η λεγόμενη ατομική ειδοποίηση, το χρέος σου πλέον θα καταστεί και εισπράξιμο μόλις καταστεί ληξιπρόθεσμο. Μέχρι εδώ είσαι ακόμα στο υπό 1) που έγραφα τα οποία σε γενικές γραμμές είναι εύκολα να σου έρθουν στην κεφάλα (αν και εδώ οι καθυστερήσεις πολλές φορές είναι αξιολογότατες και πολλές φορές και εσκεμμένες, ήτοι παρέμβαση).
Είσαι πλέον επισήμως οφειλέτης του ελληνικού Δημοσίου.
- Αν τώρα λοιπόν εσύ ΔΕΝ κάνεις ανακοπή και ΔΕΝ πάρεις αναστολή και προσωρινή διαταγή (που πάρα πολλοί θα κάνουν) και ΔΕΝ πληρώσεις, ρυθμίσεις κλπ τότε μπορεί και να φτάσουμε στο στάδιο της αναγκαστικής εκτέλεσης και της λεγόμενης κατασχετήριας έκθεσης.
Από εδώ και κάτω ισχύουν τα υπόλοιπα που έγραφα τα οποία σημαίνουν ότι το ελληνικό Δημόσιο (και στη στενή αλλά και στην ευρύτερη μορφή του) αδυνατεί να εισπράξει αναγκαστικά όλα αυτά τα βεβαιωμένα και ληξιπρόθεσμα έσοδα προβαίνοντας σε αναγκαστική εκτέλεση και κατασχέσεις.
Τα χρέη είναι τόσο μα τόσο ΠΟΛΛΑ, η διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης τόσο βαριά , τόσο κοστοβόρα, τόσο ευάλωττη σε ακυρότητες και το δυναμικό του Δημοσίου τόσο λίγο και ταυτόχρονα διεφθαρμένο και αδιάφορο που η πιθανότητα να ευοδωθεί η αναγκαστική εκτέλεση είναι ελάχιστη.
Αν μέσα σε όλα αυτά βάλουμε και τις περιπτώσεις που σηκώνονται τηλέφωνα για να «βοηθήσουν» την υπόθεση – τα οποία παίζουν σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο και πολύ συχνότερα απ’όσο νομίζεις – νομίζω ότι αρχίζεις να παίρνεις πρέφα πως παίζεται το παιχνιδάκι.
Κοινώς ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα σου κατάσχει το σπίτι το ελληνικό Δημόσιο επειδή χρωστάς 5.000 ευρώ, κατανοητό ;
Το τι θα κάνεις εσύ ατομικά - που και καλά αναρωτιέσαι - αφορά το πως διαχειρίζεσαι τις προσωπικές σου υποθέσεις και την καθημερινότητά σου. Τόσο απλό.
-
-
Ως προς τα επιτόκια : προφανώς το 5,5% (συνεχίζει να) το δίνει η ΕΤΕ καθώς αφορούσε προθεσμιακές της FBB που είχαν συγκεκριμένους όρους. Μόλις λήξει αυτά τα επιτόκια τα ξεχνάμε πλέον και δη στην ΕΤΕ...Δεν ήταν άσχημα για 6 χρόνια
Δίτε εδώ για προθεσμιακές
http://www.moneyonline.gr/site/Investments/SearchFutureΚάνα 4% για 40.000 ευρώ και πάνω το παίρνεις στην Attica Bank που έκανε και μόνη της ΑΜΚ χωρίς ΤΧΣ
Κατά κει λέω να την κάνω μόλις λήξει η ΕΤΕΕπίσης το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δίνει 4,20 % για 12μηνο από μόλις 5.000 ευρώ!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ως προς τα επιτόκια : προφανώς το 5,5% (συνεχίζει να) το δίνει η ΕΤΕ καθώς αφορούσε προθεσμιακές της FBB που είχαν συγκεκριμένους όρους. Μόλις λήξει αυτά τα επιτόκια τα ξεχνάμε πλέον και δη στην ΕΤΕ...Δεν ήταν άσχημα για 6 χρόνιαΔίτε εδώ για προθεσμιακές
http://www.moneyonline.gr/site/Investments/SearchFutureΚάνα 4% για 40.000 ευρώ και πάνω το παίρνεις στην Attica Bank που έκανε και μόνη της ΑΜΚ χωρίς ΤΧΣ
Κατά κει λέω να την κάνω μόλις λήξει η ΕΤΕΕπίσης το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων δίνει 4,20 % για 12μηνο από μόλις 5.000 ευρώ!
Ενδιαφέρον το τελευταίο, μάλλον θα στείλω την μάνα προς τα εκεί.
Η Attica έκανε μόνης της ΑΜΚ, με τα λεφτά του ΤΣΜΕΔΕ βέβαια!
Θα μας φάνε τα λεφτά! -
Το winbank στο 5% δεν ηταν καλη επιλογη για σενα οπως λεει ο ΧΦ;
Παντως στην πειραιως τα επιτοκια ειναι κατω απο 4% ήδη...
-
Στο winbank direct το έμβασμα πρέπει να είναι από άλλη τράπεζα που σημαίνει προμήθεια, εκτός αν η τράπεζα σου προσφέρει δωρεάν εμβάσματα.
Όποιος έχει μικρό κεφάλαιο και θέλει πιο σοβαρή απόδοση ας ψάξει για κανένα άλλο επενδυτικό προϊόν.
Δηλαδή για 5000 κεφάλαιο με 4% παίρνεις καθαρά 14 ευρώ. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
@dbekos
Ως προς αυτά που γράφω να σου επισημάνω ........Ευχαριστώ για την εκτενή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, αλλά αυτά αφορούν σε όσους έχουν άλλες οικονομικές δυνατότητες (λίαν υψηλές ή χαμηλές), σκοπούς (μάλλον 'δόλιους') και πιθανώς διαφορετικό... lifestyle, απο το δικό μου.
Ως εκ τούτου, δύσκολα θα εμπλακώ σε τέτοιες καταστάσεις ή θα απαιτηθεί να τρέχω σε εφορίες-δικαστήρια.Παίζω μπαλίτσα με χαμηλές πάσες και όχι ψηλοκρεμαστές σέντρες, οπότε ....
Kαι κάτι ακόμα : Για την εντύπωσή σου περί του IQ ενός εκάστου, ... κράτα μικρό καλάθι !
END
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Στο winbank direct το έμβασμα πρέπει να είναι από άλλη τράπεζα που σημαίνει προμήθεια, εκτός αν η τράπεζα σου προσφέρει δωρεάν εμβάσματα.
Όποιος έχει μικρό κεφάλαιο και θέλει πιο σοβαρή απόδοση ας ψάξει για κανένα άλλο επενδυτικό προϊόν.
Δηλαδή για 5000 κεφάλαιο με 4% παίρνεις καθαρά 14 ευρώ.Mε 5000 και ελαχιστο ρισκο, τι αποδοση περιμενεις....?????? και πολλα ειναι...!!!
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
Δηλαδή για 5000 κεφάλαιο με 4% παίρνεις καθαρά 14 ευρώ.Mε 5000 και ελαχιστο ρισκο, τι αποδοση περιμενεις....?????? και πολλα ειναι...!!!
Δε διαφωνώ. Απλά στις 5000 είτε 8% πάρεις, είτε 3% το ποσό θα είναι αστείο.
Αγόρασε 20 μετοχές της tesla και τα υπόλοιπα ας κάθονται. -
Τι απίστευτοι που είναι οι τύποι στο 'Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο' (πρώην Τ Bank)!
Μου στέλνουν λογαριασμό για μια Aspis Bank VISA με την οποία είχα κάνει κάποιες ιντερνετικές αγορές πριν από ενάμισι μήνα.
Και έχουμε:
-
Ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού: 17 Ιουνίου
-
Προθεσμία πληρωμής [ελάχιστης δόσης]: 8 Ιουλίου (3 εβδομάδες μετά την έκδοση, μια χαρά)
-
Ημερομηνία παράδοσης λογ/σμού στα ΕΛ.ΤΑ: 12 Ιουλίου!!!
(25 μέρες μετά την έκδοση, και ΜΕΤΑ τη λήξη της προθεσμίας! ) -
Ημερομηνία παράδοσης σε εμένα από τα ΕΛ.ΤΑ: 24 Ιουλίου
(άλλες 12 μέρες μετά την παράδοση στα ΕΛ.ΤΑ!!! )
Στο μεταξύ οι τόκοι που βάζουν τρέχουν και με έχουν χρεώσει ήδη 13 ευρώ!
Και πρέπει τώρα να τρέχω να κάνω 'αίτηση αντιλογισμού τόκων', με φαξ τη σφραγίδα του ταχυδρομείου, κλπ.QUIZ: Θα τα πληρώσω και θα πω 'πάει στο διάολο', ή δε θα τους τα χαρίσω, μια και δεν τα βρήκα στο δρόμο.
Το παραπάνω 'κόλπο' πάντως θα μπορούσε να λέγεται και 'πώς να βγάλετε λεφτά κωλοβαρώντας'.
-
-
Εννοείται πως δεν τα χαρίζεις, αν μπορείς να τα διεκδικήσεις.
Λογικά θα είναι εύκολο αφού είναι δικό τους λάθος. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι απίστευτοι που είναι οι τύποι στο 'Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο' (πρώην Τ Bank)!
Μου στέλνουν λογαριασμό για μια Aspis Bank VISA με την οποία είχα κάνει κάποιες ιντερνετικές αγορές πριν από ενάμισι μήνα........H συγκεκριμένη τράπεζα και η κάρτα που προέρχεται απο πρώην ASPIS, είχε συνεχώς πρόβλημα απο τον περασμένο Φεβρουάριο, όχι στη χρήση αλλά στην 'αλληλογραφία': Δεν έστελναν τους λογαριασμούς, έπρεπε να ζητήσεις τηλεφωνικά απο την υπηρεσία καρτών και να σου σταλεί με φαχ ώστε να πληρωθεί έγκαιρα!
Τουλάχιστον αυτό προσωπικά λύθηκε με τους λογαριασμούς να αποστέλλονται απο 1 Ιουνίου τακτικά, αλλά απ΄ότι βλέπω ακόμα .... 'όποιον πάρει ο χάρος', οπότε θα έχω το νού μου μην και τυχόν βάλω 'αυτογκόλ' !Ακόμα και η αντικατάστασή της (παρελήφθη προχθές ως ΤBank Visa πλέον) λόγω λήξεως, καθυστέρησε κατά 3 εβδομάδες, παρότι λειτουργούσε για αγορές αν και ήδη ληγμένη .
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα