-
Λογαριασμός ΔΕΗ σήμερα χωρίς το τέλος ΕΡΤ και με μειωμένο το ΕΕΤΑ στο 85% του ΕΕΤΔΗΕ.
-
Λογαριασμός ΔΕΗ σήμερα χωρίς το τέλος ΕΡΤ και με μειωμένο το ΕΕΤΑ στο 85% του ΕΕΤΔΗΕ.
-
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Λογαριασμός ΔΕΗ σήμερα χωρίς το τέλος ΕΡΤ και με μειωμένο το ΕΕΤΑ στο 85% του ΕΕΤΔΗΕ.χαρατσι ειχε;
-
Λογαριασμός ΔΕΗ σήμερα χωρίς το τέλος ΕΡΤ και με μειωμένο το ΕΕΤΑ στο 85% του ΕΕΤΔΗΕ.Τι αυτοκίνητο θα αγοράσεις με τα λεφτά που περίσσεψαν από την ΔΕΗ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι αυτοκίνητο θα αγοράσεις με τα λεφτά που περίσσεψαν από την ΔΕΗ;
Βασικά με τα λεφτά που θα γλιτώσω από το τέλος της ΕΡΤ λέω να τροφοδοτήσω τους μικρο-παραγωγούς ΑΠΕ. Έτσι τα χρήματα θα κατευθυνθούν στην πραγματική οικονομία και όχι στους 88 κηπουρούς της ΕΡΤ στην Έλλη Στάη και στα κάθε λογής κομματόσκυλα.
Fair exchange don't you think?
-
Αναρωτιέμαι, τα πιστεύεις αυτά; Τα λες σοβαρά;
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
-
Πολύ large σας βρίσκω με τα χρήματα των άλλων.
(κλασικό αυτό βέβαια και απόλυτα consistent με τα δείγματα γραφής που έχουμε δει)
-
Όταν θα του βάλει ο Σαμαράς το αντίστοιχο τέλος για την ΝΕΡΙΤ να δεις πανηγύρια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όταν θα του βάλει ο Σαμαράς το αντίστοιχο τέλος για την ΝΕΡΙΤ να δεις πανηγύριαΚαλά θα κάνει. Πως αλλιώς θα έχει και ο τελευταίως απόγονος του Μανώλη Αγγελόπουλου Νεο τρίτο πρόγραμμα να ακούει κλασική πρίν πάει να πουλήσει καρπούζια ή βγεί στο τσιφτετελάδικο.
ΓΤΜΠΣΠΓ
-
Τι αυτοκίνητο θα αγοράσεις με τα λεφτά που περίσσεψαν από την ΔΕΗ;
Βασικά με τα λεφτά που θα γλιτώσω από το τέλος της ΕΡΤ λέω να τροφοδοτήσω τους μικρο-παραγωγούς ΑΠΕ. Έτσι τα χρήματα θα κατευθυνθούν στην πραγματική οικονομία και όχι στους 88 κηπουρούς της ΕΡΤ στην Έλλη Στάη και στα κάθε λογής κομματόσκυλα.
Fair exchange don't you think?
Εγώ ξέρω ότι υπήρξε αύξηση 118% στο τέλος για τις παπαριές τις ΑΠΕ! Αυτό δεν μας πείραξε. Τα 5 € της ΕΡΤ μας πειράζουν...
-
Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι π@παριές ενώ οι κηπουροί και οι θυρωροί είναι κοινωνική πολιτική.
-
Ας μας πει ο κ. Δήμου ποιοί είναι κατά κύριο λόγο όσοι έχουν φωτοβολταϊκά και πουλάνε πανάκριβο ρεύμα στην ΔΕΗ. Ρεύμα που εξανάγκασε την ΔΕΗ να ανεβάσει κατά 118% το τέλος για τις ΑΠΕ. Είναι μεροκαματιάρηδες ή μήπως μεγάλες βιομηχανικές μονάδες; Αναδιανομή εισοδήματος από τα κάτω προς τα πάνω είναι!!! Αλλά οι κηπουροί σας πείραξαν! Φάτε τώρα διπλάσια επιβάρυνση για να πληρώσετε τους ήδη έχοντες και καλή χώνεψη! Εμείς οι υπόλοιποι που μια ζωή ψηφίζουμε αντίθετα από όλα αυτά δεν ξέρω σε τι φταίμε όμως...
-
Δηλαδή αν οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έρχονται από εταιρίες και όχι από μεροκαματιάρηδες είναι κακό πράγμα; Καταλαβαίνεις τι γράφεις;
-
Μια χαρά καταλαβαίνω. Εσύ δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις ότι πληρώνεις χρυσάφι το ρεύμα που πουλάνε οι ιδιώτες στην ΔΕΗ για να θησαυρίζουν στην πλάτη του λαουτζίκου.
-
Αντίθετα από εσένα εγώ δεν έχω δαιμονοποιήσει το κέρδος των ιδιωτών. Επίσης, αντίθετα από εσένα, μπορώ να αναγνωρίζω ότι οι ΑΠΕ είναι το μέλλον, ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα και θα έπρεπε να είχαμε στραφεί σε αυτές πολύ νωρίτερα.
-
Τώρα δουλευόμαστε; Σε χρεοκοπημένη χώρα, με 27% επίσημη ανεργία (πολύ υψηλότερη πραγματική), με ένα σωρό νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχειας, οι ΑΠΕ μας μάραναν; Σε άλλο σύμπαν ζούμε; Κι άντε πες ότι όντως αυτές μας μάραναν. Πρέπει να τις χρυσοπληρώνουμε σε ιδιώτες για να βγάζουν κέρδος, αντί να τις κατασκευάζει στο κόστος τους το κράτος;
ΥΓ: Δεν δαιμονοποιώ το κέρδος του μικρο-ιδιώτη που απλά 'makes ends meet'. Τα υπερκέρδη του κεφαλαίου είναι το πρόβλημα.
-
Οι ΑΠΕ δεν 'μας μαράνανε'. Είναι το μέλλον. Είναι ο μόνος τρόπος να μειώσουμε σταδιακά την εξάρτηση μας για ενέργεια από τα ρυπογόνα ορυκτά καύσιμα. Και σίγουρα είναι υψηλότερης προτεραιότητας από τα... μουσικά σύνολα της ΕΡΤ.
Να είσαι σίγουρος ότι αν τις κατασκεύαζε το κράτος, ο φορολογούμενος θα πλήρωνε ΠΟΛΥ περισσότερα.
-
Εγώ ξέρω ότι πουλάει το ρεύμα απο Φ/Β στην ΔΕΗ ο συγκάτοικος και φίλος με 0.55cents/kw και ο πατέρας του είναι υδραυλικός
-
Ανταποδοτικό τέλος--->κηπουροί ερτ
Τέλος ΑΠΕ--->ανάπτυξημπόνους, εγώ δεν δαιμονοποιώ το κέρδος των ιδιωτών
κόφτες χτυπάει το μηχάνημα καλοκαιριάτικα, ευτυχώς δεν είναι τούρμπο
Περί ιδιωτικοποιήσεων, ΔΕΚΟ κτλ. [Διάσπαση]