Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Για 205/50-17 σε Citroen C4 Coupe με 110 άλογα τι λάστιχο προτείνετε και πόσο περίπου κοστίζουν;
Το αυτοκίνητο δεν οδηγείται από πεζοδρομιοφάγο αλλά τα Continental που φοράει τώρα μάλλον παραήταν μαλακά (το ένα πέταξε βυζί) για την οδηγό.
Λογικά, αυτό θα φόραγε Μισελέν Εξάλτο 2 από τη μάνα του - by the way και λόγω της συζήτησης που γίνεται, εξαιρετικό λάστιχο, τουλάχιστον στο Σιτροέν C4 1600 που είχα και εγώ.
Δυστυχώς φίλε μου, η διάσταση αυτή είναι ακριβή, ό,τι και να διαλέξεις. Αν σε ενδιαφέρει να βγουν χιλιόμετρα, νομίζω κάτι σε Bridgestone θα ικανοποιήσει.
Γενικά για τη συζήτηση Μισελέν Εξάλτο 2 vs PS3: εμπειρία έχω από το πρώτο και το βρήκα εξαιρετικό λάστιχο. Για το δεύτερο, έχω διαβάσει και έχω δει και σε βίντεο ότι είναι υπερβολικά μαλακό, ιδίως το πλαϊνό του. Νομίζω ότι απ' όταν βγήκαν οι νέοι δείκτες / ετικέτες της ΕΕ για τα λάστιχα, όπου ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει άμεσα δύο οποιαδήποτε λάστιχα, βάλθηκαν οι κατασκευαστές να τα μαλακώσουν, ίσως για να μειώσουν τον θόρυβο.
Προσωπικά, έχω βάλει στο Γκολφ από το περασμένο φθινόπωρο τα Dunlop Sport Maxx RT σε 205/55/16 με δείκτη ταχύτητας Υ ( αλλά σε αυτόν βγαίνουν μόνο) και το βρίσκω απλά κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό ! Φοβερό κράτημα, πολύ καλή αίσθηση, ελάχιστος θόρυβος στον αυτοκινητόδρομο (τουλάχιστον σε σχέση με τις Τουράτζες που είχα πριν) και καλή φθορά, παρ' ότι πολλές φορές δεν τα προσέχω ιδιαίτερα μέσα στην πόλη (είναι ιδιαίτερα εύκολο να σπινιάρεις ξεκινώντας βιαστικά με καμιά 30ρια κιλά ροπή..). Σημειωτέον ότι και αυτό το λάστιχο συγκαταλέγεται στα νέας κοπής μαλακά-και-σπορ, όπως το PS3.