-
Μπαίνω στο κτίριο, χτυπάω την κάρτα, βγαίνω από το κτίριο και πάω στην ουσιαστική δουλειά μου. Την ώρα που πρέπει πετάγομαι να την ξαναχτυπήσω... (εκτός αν υποτίθεται ότι δουλεύω στην Αθήνα και εγώ βρίσκομαι να διαχειρίζομαι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Πάρο)...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν μπουν τέτοια μηχανήματα στις δημοτικές επιχειρήσεις, θα χαλάνε κάθε βδομάδα.
Θυμίζω το ότι είχε ζητηθεί να μπει σύστημα εντοπισμού οχημάτων καθαριότητας στο δήμο Πειραιά και ακολούθησε...απεργία. Δε νομίζω να εγκαταστάθηκε το σύστημα τελικά.Στο δικο μας δημο υπαρχει συμφωνια.
Οι εργαζομενοι μαζευουν τα σκουπιδια,και μετα αντιο,πανε σπιτι τους.
Δεν υπαρχει ωραριο,δεν υπαρχουν καρτες.Δεν μπορω να πω οτι με βρισκει αντιθετο.
Η δουλεια γινεται,και γινεται σε ωρες βραδυνες οπως πρεπει.Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, ώρες αιχμής, ώρες μη αιχμής ο στόλος έξω. Νυχτερινά γίνονται επίσης, αλλά προφανώς όχι αρκετά για να γυρνάνε όλη τη μέρα. Τα σκουπίδια συνήθως μαζεύονται, αλλά όποτε να 'ναι.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
...
Ωπα για μισο λεπτακι. Οι εκπαιδευτικοι, δεν εχουν φιξ ωραριο? Πχ 8-3 (τυχαια νουμερα) Κ αν ναι, δεν πληρωνοντε για αυτες τις ωρες εργασιας?Εγώ θα στα γράφω και ας τα.... ξεχνάς.
Το διδακτικό ωράριο των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι 23 ώρες την εβδομάδα και παραμένουν στο σχολείο 30 ώρες (8-2) για τις εξωδιδακτικές υποχρεώσεις. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες.
Άλλο;αμάν πια αυτές οι εξωδιδακτικές υποχρεώσεις... , δεν μας είπες όμως πως θα σου φαινόταν αν έβγαινε π.χ κάποιος υπουργός και θεσμοθετούσε ότι οι εκπαιδευτικοί τους μήνες του ετους που ΔΕΝ δουλεύουν (καλοκαίρι , Πάσχα , Χριστούγεννα) ΔΕΝ θα πληρώνονται...τι λες συμφωνείς ή όχι?
και δεν είναι 23 ώρες , είναι 23 45λεπτα... -
Παγκόσμια πρωτοτυπία να μην πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί στο χρόνο διακοπών του σχολείου.
Λες και αυτοί το κλείνουν.
Τι άλλο θα διαβάσω... -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Παγκόσμια πρωτοτυπία να μην πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί στο χρόνο διακοπών του σχολείου.
Λες και αυτοί το κλείνουν.
Τι άλλο θα διαβάσω...Κάθε Σεπτέμβρη σύμβαση ορισμένου χρόνου (για τη διάρκεια του σχολικού ετους) για όλους τους. Να δούνε ποσά απιδια βάζει ο σάκος.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Η δεξιά απαλεψιά βλέπω πως χτυπάει κόκκινο! Στην Αγγλία πάντως είχαμε καλοκαιρινές διακοπές στο σχολείο και guess what... πληρόνονταν οι δάσκαλοι...
-
Αυτός ο υπουργός θα ήταν μεγάλος πλακατζής, σαν κι εσένα!
πόση βλακεία μαζεμένη πια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πόση βλακεία μαζεμένη πιαΚάνεις κάτι ερωτήσεις κι εσύ ρε αριστερούλη...
-
Κάθε δουλειά έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Οι δάσκαλοι έχουν παραπάνω διακοπές, ταυτόχρονα όμως εχουν μεγάλη ευθύνη, και πολύ μεγάλο ζόρι κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
-
Eίναι άδικο όμως κάποιος να μη δουλεύει και να πληρώνεται.
-
Μην πιάνουμε την Αγγλία όμως στο στόμα μας. Γιατί μπορεί να γίνονται κι εκεί σκάνδαλα, επιπέδου....νοίκιαζε κάποιος βουλευτής πχ DVD και τα χρεωνε στο κράτος...αλλά εκεί τον παραιτησανε με συνοπτικές διαδικασίες και τα πλήρωσε κιόλας.
Εδώ έχουν πάρει διαχρονικά ΤΙΣ μίζες, έχουν βολέψει σε οποία τρύπα (κι αν δεν υπήρχε τρύπα, την δημιούργησαν) του δημοσίου συγγενείς, γνωστούς και ψηφοφόρους....και δεν κουνήθηκε ποτέ φύλλο. Όπως θα έλεγαν κι οι Άγγλοι, ένα slap οn the hand για την απαιτούμενη στάχτη στα μάτια και πολύ είναι.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο ετήσιος μισθός του είναι 15k, αν του τον δίνανε σε 9 δόσεις και τις υπόλοιπους 3 μήνες δεν έπαιρνε τπτ θα ήσουν ευχαριστημένος?
-
Όχι Πάνο. Ο εκπαιδευτικός πληρώνεται για το έργο του. Δηλαδή για να διδάσκει κάθε χρόνο. Το ότι πληρώνεται μηνιαία είναι άσχετο. Θα μπορούσε να πληρώνεται ετησίως. Για κάθε εκπαιδευτικό έτος 10.000 € για παράδειγμα και τέλος. Άσχετο το πότε δουλεύει.
Alexnks άσε τις αγγλικες παροιμίες ρε παλίκαρε άμα δεν τις κατέχεις. Slap on the wrist είναι!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο ετήσιος μισθός του είναι 15k, αν του τον δίνανε σε 9 δόσεις και τις υπόλοιπους 3 μήνες δεν έπαιρνε τπτ θα ήσουν ευχαριστημένος?Γι αυτό το λόγο θεωρώ παράνοια το να συζητάμε για 14 μισθους, δώρα, ανοησίες κλπ.
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να επικρατήσει και εδώ το μοντέλο: 'τόσα παίρνεις το χρόνο, σε τάδε τακτικές πληρωμές'.
-
Θα ηταν υψηλομισθος ανα μηνα τοτε ομως
-
Πάμε ξανά:
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχει σχέση αυτό, ο ετήσιος μισθός αντανακλά το πόσο (πρέπει να) δουλεύουν. Το ότι διαιρείται δια του 12 είναι μάλλον πρακτικό θέμα.Στις ΗΠΑ πχ ξέρω σίγουρα πως σε μερικά σχολεία υπάρχει επιλογή να πληρώνεται κανείς 10 μισθούς, το πόσοι το επιλέγουν είναι άλλο θέμα.
-
Κατ' αντιστοιχία, ένας εκπαιδευτικός θα δουλέψει (ή τουλάχιστον, πρέπει να δουλέψει) και ένα σωρό απογεύματα ή Σαββατοκύριακα, για τα οποία δε θα πληρωθεί.
Είπαμε, εχεις τα καλά, έχεις και τα αρνητικά.
-
Βρες άλλη γλώσσα να το εξηγήσεις, τα ελληνικος δεν είναι κατανοητά στο φορουμζ.
Εδώ ο άλλος βέβαια ονειρεύεται συμβάσεις ορισμένου χρόνου για όλους τους καθηγητές.
Welcome to 1850 -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Alexnks άσε τις αγγλικες παροιμίες ρε παλίκαρε άμα δεν τις κατέχεις. Slap on the wrist είναι!
Είπες κάτι πιτσιρίκο;
http://en.m.wiktionary.org/wiki/slap_on_the_hand
Κατά τα αλλά, για να απαντήσω στο ύφος σου...άνοιξε τα μάτια σου γιατί το nickname μου δεν είναι αυτό που είπες.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Tρόπος υπάρχει ώστε να πληρώνονται για όσο δουλεύουν. Επειδή δε γνωρίζω όμως, στα ιδιωτικά (και μιλάμε για επιπέδου anatolia, μαντουλίδη, goete) πως πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί?? Πέρνουν μισθούς και για τους μήνες που δεν εργάζονται??
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....