-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μαλλον ειμαι τυχερος που ζει ακομα
Το ιδιο bumper εχω κ εγω.Το φοραω που και που να κανει το κομματι του,αλλα με κουραζει για τον ιδιο λογο που ενοχλει κ εσενα
Η θηκη ειναι αυτη.Δυστυχως δεν εχω φωτογραφικη να δειξω πως φαινεται το κινητο οταν τη φοραει.
Εχοντας δοκιμασει ολα τα ειδη θηκων,ειναι η μονη που με βολεψε με μονο αρνητικο οτι δυο-τρεις μηνες μετα εχει αρχισει να φθειρεται και οτι κρυβει την πλατη του Ν4.Παντως μια χαρα το προστατευσε οταν επρεπε.Υποψιν αφηνει ακαλυπτο το πανω μερος και το κατω.
Φοραω αυτη στη θαλασσαΤι επαθε η μπαταρια σου??Κοστος αν επιτρεπεται?
Τα κάλυψε όλα Η εγγύηση!! Ξαφνικά άρχισε να πέφτει γρήγορα και έψαχνα την αιτία σε ρομ κερνελ κλπ..ώσπου από κάποιο σημείο και μετά όταν έπεφτε κάτω από 50% και το ζοριζα έσβηνε ξαφνικά το κινητό.Μου την άλλαξαν χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα νιώθω ότι δεν τελειώνει ποτέ
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποση ειναι τελικα η αυτονομια του Ν4 με εναν καταλληλο κερνελ?Με χρήση WiFi μόνο 4.30 sot ώρες βγαίνουν άνετα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Σκέφτομαι την αγορά ταμπλετοειδούς. Ξεκινώντας την έρευνα αγοράς πολλά ερωτήματα με έζωσαν. Βοηθάτε!
Θέλω να είναι αξιόπιστο γρήγορο και να μπορεί να τρέχει σωστά πολλές εφαρμογές.
Καλύτερα μάρκα που να έχω ξανακούσει και να είναι δοκιμασμένη με καλή υποστήριξη.
Θέλω όσο γίνεται δωρεάν μικρές εφαρμογές. Και παιχνίδια για παιδάκια και μεγάλους.
Θα πρέπει να μπορεί να τρέξει και να φτιάχνει αρχεία Microsoft Office.
Από λειτουργικό κατάλαβα ότι προτιμάμε android οπότε για αυτό ρωτάω εδώ.
Με ποιον επεξεργαστή, πόσο χρειάζεται κανείς.
Πόσο μεγάλη οθόνη (μάλλον η 7 είναι πολύ μικρή και πάω για 10) και με τι ανάλυση.
Υπάρχουν κάποιες γνωστές αδυναμίες κάποιων συσκευών;
Πόσο εύκολα αναβαθμίζονται.
Έχουν όλα wifi, φωτομηχανή (μία ή δύο), GPS, αισθητήρες επιτάχυνσης;
Καλό θα είναι να μπορώ να κάνω γρήγορα switch από εφαρμογή σε εφαρμογή και να την βρίσκω εκεί που την άφησα. Ακόμα καλύτερα να είναι πλήρως multitasking, να κοιτάω πχ το word μου ενώ αυτό φορτώνει σελίδες ιντερνετ ή να κατεβάζει ταινία. Να μπορώ να ακούω μουσική και να βλέπω εικόνες και βίντεο σε διάφορα συνήθη φορμάτ.
Είδα ότι όλα κρατάνε κάμποσες ώρες. Πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι τα αναφερόμενα νούμερα
Τι εισόδους κι εξόδους πρέπει να έχουν. Πόσα GB θέλω (πόσα θέλει το σύστημα πόσα οι εφαρμογές και πόσα μου μένουν για μουσική, βίντεο και αρχεία). Να έχει και 3G ή φτάνει το wifi κλπ.
Γενικά προτάσεις με δικαιολόγηση. Ευχαριστώ. -
Το Android έχει περισσότερες δωρεάν εφαρμογές συγκριτικά με το ios. Παιχνίδια ένα σωρό.
Office --> Kingsoft Office. Δωρεάν και συμβατό.
Επεξεργαστής τουλάχιστον dual core και είσαι εντάξει για τα βασικά. Κατά τη γνώμη μου η RΑΜ μετράει, διάλεξε τουλάχιστον 1GB.
Το μέγεθος της οθόνης είναι δική σου προτίμιση. Τα 9-10ρια είναι πιο 'χορταστικά' (ταινίες, παιχνίδια, browsing), τα 7ρια πιο φορητά. Τα 8ρια στη μέση.
Wifi έχουν όλα, φωτογραφική τουλάχιστον από 1 (εκτός από το Nook HD). Το GPS λείπει από πολλά φτηνά, μερικά Archos και το HP Slate.(Τα υπόλοιπα από αύριο).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μία στις τρεις κλήσεις που κάνω/δέχομαι δεν ακούω τον συνομιλητή μου (δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος). Μεταφέρω τον ήχο από το BT στο τηλέφωνο, τίποτα. Κλείνω το BT, πάλι τίποτα.
Έχω αλλάξει 2-3 κάρτες sim (για άλλο λόγο), οπότε δεν είναι θέμα sim. Η συσκευή (note2) έχει όλες τις αναβαθμίσεις.
wtf; Θέμα cosmote ή συσκευής;Επειδή με βλέπω για το service, υπάρχει κάποιο (όσο πιο user friendly γίνεται) app για πλήρες backup, ώστε σε περίπτωση που σβήσουν τα πάντα, να μπορώ να τα επαναφέρω;
-
υπαρχουν πουθενα δωρεαν χαρτες πλοηγησης για android? θελω να χρησιμοποιω το κινητο ως gps (μετρια εως σπανια) χωρις ομως να εχω ανοιχτο το 3g.
-
UP!
Πεσαμε... πείτε βρε ποσο γαμάτο ειναι το android!
-
Τι λέει το S4 mini σου; Καλό;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
υπαρχουν πουθενα δωρεαν χαρτες πλοηγησης για android? θελω να χρησιμοποιω το κινητο ως gps (μετρια εως σπανια) χωρις ομως να εχω ανοιχτο το 3g.Το φθηνό κρέας, το τρώνε οι σκύλοι.
Σπάσε το λειτουργικό με κάποιο τρόπο και βρες/βάλε λογισμικό με offline χάρτες της προκοπής.
-
εσύ καλά τα λες..
εγώ που είμαι λίγο άσχετος όμως??
πως θα βρω σπασμένους χάρτες? -
Να σου πουν οι ανδροειδείς εδώ πέρα.
Πρώτα πρέπει να βρεις τρόπο να σπάσεις το λειτουργικό (μάλλον εύκολο με λίγο γκουγκλάρισμα) και μετά ψάχνεις λογισμικό της μορφής .apk αν δεν κάνω λάθος. -
Και κανένας δε μου προτείνει τι να πάρω....>Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σκέφτομαι την αγορά ταμπλετοειδούς. Ξεκινώντας την έρευνα αγοράς πολλά ερωτήματα με έζωσαν. Βοηθάτε!
Θέλω να είναι αξιόπιστο γρήγορο και να μπορεί να τρέχει σωστά πολλές εφαρμογές.
Καλύτερα μάρκα που να έχω ξανακούσει και να είναι δοκιμασμένη με καλή υποστήριξη.
Θέλω όσο γίνεται δωρεάν μικρές εφαρμογές. Και παιχνίδια για παιδάκια και μεγάλους.
Θα πρέπει να μπορεί να τρέξει και να φτιάχνει αρχεία Microsoft Office.
Από λειτουργικό κατάλαβα ότι προτιμάμε android οπότε για αυτό ρωτάω εδώ.
Με ποιον επεξεργαστή, πόσο χρειάζεται κανείς.
Πόσο μεγάλη οθόνη (μάλλον η 7 είναι πολύ μικρή και πάω για 10) και με τι ανάλυση.
Υπάρχουν κάποιες γνωστές αδυναμίες κάποιων συσκευών;
Πόσο εύκολα αναβαθμίζονται.
Έχουν όλα wifi, φωτομηχανή (μία ή δύο), GPS, αισθητήρες επιτάχυνσης;
Καλό θα είναι να μπορώ να κάνω γρήγορα switch από εφαρμογή σε εφαρμογή και να την βρίσκω εκεί που την άφησα. Ακόμα καλύτερα να είναι πλήρως multitasking, να κοιτάω πχ το word μου ενώ αυτό φορτώνει σελίδες ιντερνετ ή να κατεβάζει ταινία. Να μπορώ να ακούω μουσική και να βλέπω εικόνες και βίντεο σε διάφορα συνήθη φορμάτ.
Είδα ότι όλα κρατάνε κάμποσες ώρες. Πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι τα αναφερόμενα νούμερα
Τι εισόδους κι εξόδους πρέπει να έχουν. Πόσα GB θέλω (πόσα θέλει το σύστημα πόσα οι εφαρμογές και πόσα μου μένουν για μουσική, βίντεο και αρχεία). Να έχει και 3G ή φτάνει το wifi κλπ.
Γενικά προτάσεις με δικαιολόγηση. Ευχαριστώ.Βασικά σκέφτομαι για το Samsung Tab 3 που μόλις βγήκε, το 2 είναι παλιό και σχετικά μέτριο(;;). Αλλά ακούω ότι το πιο σούπερ είναι το Nexus 10 που και γρήγορο είναι και οθονάρα έχει και παίρνει το αγνό απείραχτο android κλπ αλλά δεν είναι Samsung (ή μήπως είναι αφού αυτή το φτιάχνει;).
-
Για αυτά που λες ότι το θέλεις πάντως δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε ρομποτακι
Μάλλον σε κανονικά παραθυρακια ... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι λέει το S4 mini σου; Καλό; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρώτα πρέπει να βρεις τρόπο να σπάσεις το λειτουργικό (μάλλον εύκολο με λίγο γκουγκλάρισμα)Δεν πάει έτσι, δεν είναι όπως στο γιωτόφωνο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι λέει το S4 mini σου; Καλό;Ποιός πήρε S4 mini ? Το σκέφτομαι Ιδίως μάλιστα αν βγει σε dual SIM να μην κουβαλάω 2 τηλέφωνα... Και ακόμα καλύτερα σε έκδοση 'Nexus'...
-
δε πρόκειται να βγάλουν το μινι σε nexus , μόνο ναυρχίδες
και αν μιλάμε και για κάνα 2πλοκαρτο που θα θέλει customιες , δεν παίζει να είναι με σκέτο android από τη google
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρώτα πρέπει να βρεις τρόπο να σπάσεις το λειτουργικό (μάλλον εύκολο με λίγο γκουγκλάρισμα) και μετά ψάχνεις λογισμικό της μορφής .apk αν δεν κάνω λάθος..apk βαζεις και σε ''μαμα'' android μ εναν απλο .apk installer απο το market.Τι σπασιμο να κανει
-
Τι apk installer μωρέ λες κι εσύ; πετάς απλά το apk στη μνήμη του κινητού και εγκαθιστάς
Το μόνο που προαπαιτείται είναι να έχεις επιλέξει από τις ρυθμίσεις ασφαλείας να εγκαθίστανται εφαρμογές εκτός play store
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τι apk installer μωρέ λες κι εσύ; πετάς απλά το apk στη μνήμη του κινητού και εγκαθιστάςΤο μόνο που προαπαιτείται είναι να έχεις επιλέξει από τις ρυθμίσεις ασφαλείας να εγκαθίστανται εφαρμογές εκτός play store
Ε αυτο,ξεχαστηκα επειδη στην αρχη τετοια μεθοδο ακολουθουσα
Περι συσκευών Android...