-
^μην είστε κατσίβελοι μπαρμπάδες.
Δεν νομίζω να ξέρετε ολες τις λεπτομέρειες και κάποιες εταιρίες -αν είναι σοβαρές- όντως μπορεί να τις βοηθήσει ενα τέτοιο πρόγραμμα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
^μην είστε κατσίβελοι μπαρμπάδες.Δεν νομίζω να ξέρετε ολες τις λεπτομέρειες και κάποιες εταιρίες -αν είναι σοβαρές- όντως μπορεί να τις βοηθήσει ενα τέτοιο πρόγραμμα.
Εμείς είμαστε κατσίβελοι-μπαρμπάδες ή οι 'επιχειρηματίες' στο ελλαδιστάν?
Πάντως για εταιρεία τεχνολογίας το website είναι μάπα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
^μην είστε κατσίβελοι μπαρμπάδες.
Δεν νομίζω να ξέρετε ολες τις λεπτομέρειες και κάποιες εταιρίες -αν είναι σοβαρές- όντως μπορεί να τις βοηθήσει ενα τέτοιο πρόγραμμα.
Εμείς είμαστε κατσίβελοι-μπαρμπάδες ή οι 'επιχειρηματίες' στο ελλαδιστάν?
Πάντως για εταιρεία τεχνολογίας το website είναι μάπα.
Ολα θα εξαρτηθούν απο τη σοβαρότητα των project και των εταιριών. Hi tech αγορά δεν υπάρχει στην ελλάδα και στην ευρώπη δεν είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Οι δεν εταιρίες που ασχολούνται με custom r&d στην Ελλάδα δεν νομίζω να πάνε και τόσο καλα. (ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω) Απο το να πετάγονται τα λεφτά σε κοινωνικό τουρισμό καλύτερο το βρίσκω να πάνε σε τέτοια προτζεκτ μπας και μείνει και κάτι.
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=221035&catid=3
δύσκολες μέρες για τους εκπαιδευτικούς.. θα πρέπει να πηγαίνουν πλέον για δουλειά..
-
Kαλά δε νομίζω να μην πήγαιναν, απλά δεν έιχαν ποτέ το ωράριο του δ.υπαλλήλου καθώς είχαν διαφορετικές ώρες διδασκαλίας την ημέρα. Δε βλέπω να αλλάζει κάτι, το να τους υποχρεώνουν να χτυπάν κάρτα στις 7.30πμ δεν έχει νόημα. Αν κάποιος έχει μάθημα στις 10 τη δίνει σε έναν που ξεκινάει στις 8 και λύνεται το θέμα τους.
-
Κάρτα στα σχολεία. Πιο μεγάλη παπαριά, πεθαίνεις...
Να δώσουμε και στους μαθητές κάρτα, να βγαίνει ηλεκτρονικά και το παρουσιολόγιο. -
Δεκτον. Τι προτεινεις ως βελτιστη λυση για τον ελεγχο οτι ο καθενας ειναι στη δουλεια του οταν πρεπει να ειναι?
-
Οι καθηγητές πάντα είναι στη δουλειά τους, στην ώρα τους. Μη λέμε κι ότι θέλουμε...
-
kacey ο εκπαιδευτικός είναι ο μόνος που βρίσκεται εκεί που πρέπει όταν πρέπει.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
kacey ο εκπαιδευτικός είναι ο μόνος που βρίσκεται εκεί που πρέπει όταν πρέπει.αρα δεν εχει κανενα προβλημα να χρησιμοποιει την καρτα
-
Κανείς που βρίσκεται στον χώρο εργασία του δεν έχει πρόβλημα να τη χρησιμοποιεί. Αλλά σαν μέτρο ελέγχου στα σχολεία είναι παπαριά, πεταμένα λεφτά...
-
πεταμένα λεφτά είναι που πληρώνεται ο δάσκαλος , καθηγητής αν και κάθεται σχεδόν 3 μήνες το καλοκαίρι.. αλλά ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα πάλι..
-
Το καλοκαιρι οι δασκαλοι θα επρεπε να βοηθανε τους αδυναμους μαθητες,για 1 μηνα.
Πληρωνονται ουτως ή αλλως,εξοδα θερμανσης δεν υπαρχουν. -
Οι εκπαιδευτικοι πρεπει να ειναι εκει ρις ωρες που εχουν μαθημα. Να πηγαινουν απο τα χαραματα και να πινουν καφεδες και να διαβαζουν περιοδικα δεν εχει κανενα νοημα. Αλλα απο την πιο ηλιθια κυβερνηση ever δεν περιμενα κατι καλυτερο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
To ίδιο ισχύει για όλους τους ΔΥ, να πηγαίνουν μόνο όταν έχουν δουλειά ?
-
Αν κρίνω από την πρώην μου (παραλίγο σύζυγο ) που ήταν και είναι δασκάλα σε δημοτικό, μόλις πήγαινε 30Μαϊου, το 'έκλεινε' το μαγαζί. Φυσικά στις πορείες, απεργίες και στα συνδικαλιστικά ήταν πρώτη παρούσα, με διάφορες άλλες φιλενάδες δασκάλες αλλά μόλις άκουγε για παραπάνω εργασία ή 'χώσιμο' έβγαζε σπυριά.
Η κοπέλα είχε μάθει, είχε εμποτιστεί στο αίμα της, να έχει συγκεκριμένα ωράρια, διακοπές, ξενοιασιά, να γυρνάει πολύ νωρίς στο σπίτι (κατά τις 12 με 1 το μεσημέρι), να κοιμάται το μεσημέρι, να βγαίνει κάθε βράδυ κλπ...κλπ... Ζωή λουκούμι...
Ακόμη και στην επαρχία που την είχαν πάει και από την ζωή που μου περιέγραψε εμένα με άφησε άφωνο. Τόσο ώστε να αναθεωρήσω πολλά για τις 'καλές κοπέλες'. Μάλλον όμως έχουν αλλάξει οι εποχές...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To ίδιο ισχύει για όλους τους ΔΥ, να πηγαίνουν μόνο όταν έχουν δουλειά ?Για ολους τους υπαλληλους γενικα. Στις εφοριες και στα νοσοκομεια ομως δουλεια υπαρχει συνεχεια οποτε δουλευουν με ωραριο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Κανείς που βρίσκεται στον χώρο εργασία του δεν έχει πρόβλημα να τη χρησιμοποιεί. Αλλά σαν μέτρο ελέγχου στα σχολεία είναι παπαριά, πεταμένα λεφτά...+1
πεταμένα λεφτά είναι που πληρώνεται ο δάσκαλος , καθηγητής αν και κάθεται σχεδόν 3 μήνες το καλοκαίρι.. αλλά ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα πάλι..
+1
-
Το μετρο ελεγχου με καρτες αν το εκαναν στις δημοτικες επιχειρησεις θα επεφτε πολυ γελιο
Καποιοι ειναι μισθοδοτουμενοι αλλα δεν ξερουν ουτε κατα που πεφτει το κτιριο
Καποιοι αλλοι πανε στην δουλεια μεν, αλλα στις ωρες που εκεινοι κρινουν σκοπιμο δε,καθοτι εχουν ενοικιαζομενα,μπουγάδα κτλ
Βεβαια αν δεν απατωμαι ειναι εξαιρετικα ευκολο να παρακαμψεις το συστημα με το να δινεις την καρτα σου σε αλλους -
μα υπαρχει συστημα με δακτυλικο αποτυπωμα!! αλλα ενατξει ειναι πολυ προχο..... λυση κατι σαν πυρινηκη φυσικη ενα πραγμα...
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....