-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποιο ψυχοτροπο φερνει τοση ευφορια?
Καφές Decaffeinate, και νικοτίνη από τα τσιγάρα μου!. μα και ο θυμός μου για τα γραφήματα, παπαγάλων κομματικά σερνόμενων.
«Για την Ελλάδα ρε γαμότο» συντάσσεσθε?.
Α. -
Νευροπαραλυτικο αεριο 'Samarin', εξελιξη του Sarin . Ειπαμε, μας πσεκαζουν δριφτη...
Μαστορα, πλεον 'τους ζυγους λυσατε', ειναι αναγκαιοτερο του 'συντασσεσθε'.
Αρκετα παιξανε Lemmings με την παρτη μας οι συγκατοικοι...Και τωρα, η νεα διαιρεση: Δημοσιοι με 'ΑΣΕΠ' και 'διχως ΑΣΕΠ'. Ημαρτον ρε πρασινομπλε, τοσο 'Division Bell' ουτε οι Pink Floyd...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και τωρα, η νεα διαιρεση: Δημοσιοι με 'ΑΣΕΠ' και 'διχως ΑΣΕΠ'. Ημαρτον ρε πρασινομπλε, τοσο 'Division Bell' ουτε οι Pink Floyd...
Ανάπτυξέ το αν θέλεις. Μ' ενδιαφέρει η γνώμη σου.
-
Δεν θελει ιδιαιτερη αναπτυξη, ακολουθει τη λογικη του 'κατι πρεπει να φορολογησουμε'...
Απλα 'σαλαμοποιουμε' το ποπολο και επιτιθομαστε στο ενα κομματι 'καθυσηχαζοντας' το αλλο προσωρινα, μεχρι να ρθει και η δικη του σειρα. Pure clockwork εως τωρα. Κοιτα το μεταξυ μας μεσα στο φορουμ...
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
[
Α.Εντάξει Βούλα πήγαινε για ύπνο τώρα.
ΥΓ
Ούτε το 'γαμώτο' δεν μπορείς να γράψεις σωστά, το παίζεις και στρατιώτης για τη σωτηρία της χώρας.
Με εσένα στρατιώτη και τον συνονόματό σου για στρατηγό θα ζήσουμε επικές στιγμές. Θα πετάμε από νίκη σε νίκη -
Δεν θελει ιδιαιτερη αναπτυξη, ακολουθει τη λογικη του 'κατι πρεπει να φορολογησουμε'...Απλα 'σαλαμοποιουμε' το ποπολο και επιτιθομαστε στο ενα κομματι 'καθυσηχαζοντας' το αλλο προσωρινα, μεχρι να ρθει και η δικη του σειρα. Pure clockwork εως τωρα. Κοιτα το μεταξυ μας μεσα στο φορουμ...
δε ντρεπεσαι που εξισωνεις ολους τους ΔΥ;
-
Εντωμεταξύ θυμήθηκαν και την Ιόλη.
Αυτό παίζει να το βάζαν στους καταθλιπτικούς για να αυτοκτονήσουν.
-
Δεν θελει ιδιαιτερη αναπτυξη, ακολουθει τη λογικη του 'κατι πρεπει να φορολογησουμε'...Απλα 'σαλαμοποιουμε' το ποπολο και επιτιθομαστε στο ενα κομματι 'καθυσηχαζοντας' το αλλο προσωρινα, μεχρι να ρθει και η δικη του σειρα. Pure clockwork εως τωρα. Κοιτα το μεταξυ μας μεσα στο φορουμ...
Δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο...
_
-
^ναι μαλάκες μας βάζουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Όχι ότι τόσα χρόνια όποιος μπορούσε ζούσε πάνω στους άλλους -στο μέτρο που του αναλογούσε-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
^ναι μαλάκες μας βάζουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας.Όχι ότι τόσα χρόνια όποιος μπορούσε ζούσε πάνω στους άλλους -στο μέτρο που του αναλογούσε-
Δε μιλάμε ατομικά, μιλάμε συλλογικά, σε επίπεδο κοινωνικών/πολιτικών/εργατικών ομάδων.
Φυσικά και θα φαγωθούμε και φυσικότερα είναι προτιμότερο να -μας αφήνουν να- τρωγόμαστε.
ΔΥ vs IY vs ΕΛΕΠ vs AYT/NOI vs ΟΛΩΝ_ΤΩΝ_ΑΛΛΩΝ
Μου κάνει εντύπωση που διαφωνείς...
-
Εχει ενα δικιο ο jmarr
Οσοι ετρωγαν τοσο καιρο, τωρα που το πιατακι αδειαζει, ψαχνουν να φανε απο του διπλανου.
Το φαγητο δεν κοβεται και εχει να κανει και με την ευκολια του πραγματος. Πιο ευκολο ειναι να αρπαξεις απο τον διπλανο, παρα να βρεις οποιοδηποτε αλλο τροπο.Εννοειται παντα υπηρχαν και καποιοι μονιμα χορτατοι, και καποιοι μονιμα νηστικοι, και παλιοτερα και τωρα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εχει ενα δικιο ο jmarrΟσοι ετρωγαν τοσο καιρο, τωρα που το πιατακι αδειαζει, ψαχνουν να φανε απο του διπλανου.
Το φαγητο δεν κοβεται και εχει να κανει και με την ευκολια του πραγματος. Πιο ευκολο ειναι να αρπαξεις απο τον διπλανο, παρα να βρεις οποιοδηποτε αλλο τροπο.Εννοειται παντα υπηρχαν και καποιοι μονιμα χορτατοι, και καποιοι μονιμα νηστικοι, και παλιοτερα και τωρα.
Την περίοδο που οι τράπεζες δάνειζαν ότι είχε από δύο έως τέσσερα πόδια νηστικούς θα μπορούσες να βρεις μόνο μεταξύ αυτών που τροφή τους είναι η εξουσία...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εχει ενα δικιο ο jmarr
Οσοι ετρωγαν τοσο καιρο, τωρα που το πιατακι αδειαζει, ψαχνουν να φανε απο του διπλανου.
Την περίοδο που οι τράπεζες δάνειζαν ότι είχε από δύο έως τέσσερα πόδια νηστικούς θα μπορούσες να βρεις μόνο μεταξύ αυτών που τροφή τους είναι η εξουσία...
Τους δανειζομενους τους ανοιγουν τωρα να παρουν τα δανεικα...
Αυτους που τοσα χρονια ετρωγαν τσαμπα δεν τους πειραζει κανεις.Οι 'μονιμα χορτατοι' δν ετρωγαν ποτε στο ιδιο τραπεζι με αυτους που απλα 'ετρωγαν', ουτε ποτε θα κατσουν. Ειναι σε αλλη κατηγορια.
-
Το ίδιο πράγμα λέμε...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το ίδιο πράγμα λέμε...Αη νοου...
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
[
Α.Εντάξει Βούλα πήγαινε για ύπνο τώρα.
ΥΓ
Ούτε το 'γαμώτο' δεν μπορείς να γράψεις σωστά, το παίζεις και στρατιώτης για τη σωτηρία της χώρας.
Με εσένα στρατιώτη και τον συνονόματό σου για στρατηγό θα ζήσουμε επικές στιγμές. Θα πετάμε από νίκη σε νίκη
Εμένα με λένε Αντώνη, δεν με λένε Βούλα, και είμαι άντρας και έλα να το αποδείξω….. μα μου είναι παράδοξο για τι σε στηρίζουν.
Πες μας ποιος είσαι, για να αρχίσουμε να σε φοβόμαστε!!!!!!........ υβριστεί μπαχαλάκια.
Α. -
Δεν σε έβρισε κανεις Αντώνη αντίθετα εσενα η γλώσσα σου παει κλασσικά ροδάνι.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν σε έβρισε κανεις Αντώνη αντίθετα εσενα η γλώσσα σου παει κλασσικά ροδάνι.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Μα Αντώνη με φώναξες , όχι Βούλα!. Μην τρελαθούμε κιόλας…..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.Το ειχε πει και η
αλλά δεν ήξερε οτι το είχες πει εσύ πρώτος!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.Το ειχε πει και η
αλλά δεν ήξερε οτι το είχες πει εσύ πρώτος!!!
Βασίλη μου, πρέπει να αρχίσω να αντιμετωπίζω με χιούμορ ορισμένα άτομα. Θα μου κάνει καλό στην υγεία!!!!...... ευχαριστώ για το μάθημα, από καρδιάς!. Καλό βράδυ.
Φιλικά
Α.
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται