-
Τέτοια δικαιώματα έχει κάποιος μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (π.χ. προστάτης οικογένειας κλπ).
-
Angel που ηπηρετείς??
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τέτοια δικαιώματα έχει κάποιος μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις (π.χ. προστάτης οικογένειας κλπ).είναι ήδη σε μονάδα κατ'εξαίρεσης , το μόνο του πάτημα είναι ότι δεν έχουν άοπλους στη συγκεκριμένη μονάδα γιατί είναι πολύ μάχιμοι και hardcore
κατά τα άλλα όμως είναι σπίτι του, για αυτό και δεν ξέρω αν στέκει κι άλλη μετάθεση ή είναι στην ευχέρεια του δοίκα να τον διώξει γιατί δε πληρεί πλέον τις 'προϋποθέσεις' να βρίσκεται εκεί
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Angel που ηπηρετείς??δε τα ρωτάμε αυτά
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δικαιούσαι να φύγεις; Δυνάμει ποιας διαταγής;Δεν το γνωρίζω αυτό.
Έτσι δουλεύει η μονάδα μου. Δεν κρατάει άοπλους. Ο ταγματάρχης μου μου το είπε άλλωστε.
Αν δεν ξέρει τη δουλειά του δεν φταίω εγώ. -
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Angel που ηπηρετείς??Έχει σημασία;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δικαιούσαι να φύγεις; Δυνάμει ποιας διαταγής;
Δεν το γνωρίζω αυτό.
Έτσι δουλεύει η μονάδα μου. Δεν κρατάει άοπλους. Ο ταγματάρχης μου μου το είπε άλλωστε.
Αν δεν ξέρει τη δουλειά του δεν φταίω εγώ.Προφανώς και ξέρει την δουλειά του. Αλλά το ότι δεν κρατάει αόπλους είναι απλά μια πρακτική που ακολουθείται, δεν είναι υποχρέωση βάσει κάποιας διαταγής ή νόμου. Είναι καθαρά στην ευχέρεια του Δκτη σου.
-
Δεν είναι μόνο αυτό.
Παίζει ρόλο και η ειδικότητα μου. Και για να την έχω πρέπει να είμαι ένοπλος. Χωρίς αυτή δεν μπορώ να κάτσω και στη μονάδα. -
Τα πράγματα είναι απλά, ιεραρχία...
πιάνεις διμοιρίτη, πιάνεις λοχαγό, και τέλος βγαίνεις σε αναφορά μονάδος και λες το παράπονο σου. Αν έχει βάση θα κινηθούν τα νήματα (σε περίπτωση που σε ξέχασαν), αν όμως είσαι ο μοναδικός που νομίζεις ότι πρέπει να φύγεις γιατί βγήκες Ι4, τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Αντέχεις?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
αν όμως είσαι ο μοναδικός που νομίζεις ότι πρέπει να φύγεις γιατί βγήκες Ι4, τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Νομίζω μερικοί δεν με διαβάζεται.
Ο ταγματάρχης ήρθε και μου είπε πως αν θέλω μπορώ να φύγω επειδή είμαι άοπλος.
Ήδη 2 έχουν φύγει με Ι3. -
ε πήγαινε πες του 'τι θα γίνει ρε μεγάλε; θα μου τα ζαλίζετε για πολύ ακόμα;'
-
Πιστεύεις πως δεν το είπα;
Αλλά μου λένε πως το χαρτί έχει κολλήσει αλλού. Κάτι για υπουργεία και τα λοιπά... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στη συγκεκριμένη μονάδα γιατί είναι πολύ μάχιμοι και hardcoreΝα είχαμε και κανένα διαφορετικό μπερέ να πουλάμε μούρη καλά θα ήταν.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
αν όμως είσαι ο μοναδικός που νομίζεις ότι πρέπει να φύγεις γιατί βγήκες Ι4, τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Νομίζω μερικοί δεν με διαβάζεται.
Ο ταγματάρχης ήρθε και μου είπε πως αν θέλω μπορώ να φύγω επειδή είμαι άοπλος.
Ήδη 2 έχουν φύγει με Ι3.Εφόσον σου είπε αν θέλεις, άνοιξε την πύλη και φύγε
βύσμα να το ψάξει, δεν υπάρχει άλλη λύση, εφόσον 'κόλλησε' σε υπουργεία κλπ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι είναι αυτοί ρεεεεεεε....αξύριστοι, ακούρευτοι, βρίζουν, καπνίζουν όπου γουστάρουν....κλασικό ΤΥΠ, για 10Φ όλο το τάγμα για να μην ξοδεύει σάλιο ο υποδικας
-
καλά
ο δικός μου ο ταγματάρχης μόλις πέθανε ο πατέρας ενός παιδιού τον έκανε 8μηνο σε 4-5 μέρες και σε άλλες 5 μετά απολύθηκε
και μη μου πεις ότι ο δικός μου (που όντως είχε τρελές άκρες ) ήταν περισσότερο βύσμα από τον δικό σου
εξίσου βύσματα θα είναι και οι 2 για να είναι εκεί που είναι
απλά έπεσες σε παπάρα που δουλεύει με τηλέφωνα και οι άλλοι που έφυγαν ήδη θα είχαν βάλει αυτούς που πρέπει να τα κάνουν
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Η ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ... εκει που βρισκεσαι τωρα να σε χρειαζονται και να μην υπαρχει λογος να φυγεις.
Μπα σε καλο σου απογευματιατικα
-
Angel
δεν ειχες προβλημα, ησουν αρτιμελης κλπ και απεκτησες προβλημα στο στρατο? Τι ακριβως εγινε?
Οταν βγεις θα συνεχιζεις να εχεις το κουσουρι ή ξαφνικα θα γινεις αθλητηςΜπας και παιζει το σκηνικο με την πριγκηποπουλα που κοιμηθηκε σε στρωμα με ρεβυθι?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Angel
δεν ειχες προβλημα, ησουν αρτιμελης κλπ και απεκτησες προβλημα στο στρατο? Τι ακριβως εγινε?
Οταν βγεις θα συνεχιζεις να εχεις το κουσουρι ή ξαφνικα θα γινεις αθλητηςΜπας και παιζει το σκηνικο με την πριγκηποπουλα που κοιμηθηκε σε στρωμα με ρεβυθι?
γράφει ότι έχει επίσημη διάγνωση και από ένοπλος έγινε Ι4, δεν αλλάζει έτσι απλά το Ι μετά το κέντρο
σε περνούν κόσκινοεπίσης έχει πει ότι το απέκτησε εκεί μέσα το πρόβλημά του
angel καμιά μηνυσούλα πάιζει μόλις απολυθείς μιας και αποδεδειγμένα πλέον το έπαθες εκεί μέσα ; για ρίξε καμιά απειλή
βέβαια στα @@ τους , εδώ τους αυτοκτονούν και δε τρέχει κάστανο
-
@Τριντεντ
Τουλάχιστον άκομψο το σχόλιο σου
Αν δεν έχεις ιδέα καλυτερα να κρατάς μια πισινη
Περί Θητείας [#3]