Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]
    • 1
    • 2
    • 289
    • 290
    • 291
    • 292
    • 293
    • 562
    • 563
    • 291 / 563
    Περί αυτοκίνησης
    66
    11257
    181306
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      giannik1977 last edited by

Ο χρήστης nintza έγραψε:

Με δεδομενο (Α) αυτα που εγραψα και (Β) αυτα που απαντησες, ειναι προφανες οτι ανηκεις στην κατηγορια 1.
      Ο επομενος παρακαλω.

να σου θυμισω οτι ο νιντζας δηλωνει αναρχας..
      αρα φανταζομαι ειναι κατα του συστηματος , δηλαδη κ κατα του Κ.Ο.Κ

εσυ εισαι υπερ του κοκ καθως εισαι κοκακιας.
      δεν εξηγειται αλλιως

ειμαι ειμαι

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • N
        nintza last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
        Ο δρόμος μου είναι ήπιας κυκλοφορίας. Δεν έχει πεζοδρόμια, αλλά οριοθετημένες διαγώνιες θέσεις στάθμευσης και παγκάκια για να κάθεται ο κόσμος. Μια και είναι Ελλάδα, παρκάρουν παντού, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό οι γείτονες έχουν κάνει συνήθεια να κλείνουν εντελώς το παγκάκι που είναι μπροστά από το σπίτι τους, αφενός για να βάζουν ένα επιπλέον αυτοκίνητο, αφετέρου γιατί 'έρχονται και κάνουν φασαρία, να πάνε αλλού'. Έχω καλέσει την αστυνομία άπειρες φορές, δεν έχω δει ούτε μια κλήση. Αυτό που είδα ήταν ένα γείτονα να έρθει σπίτι μου μια φορά να μου παραπονεθεί. Το πως έμαθε ότι εγώ έκανα την καταγγελία είναι επίσης ένα ερώτημα.

Σήμερα για ακόμα μια φορά παίρνω τηλέφωνο και ακολουθεί ο διάλογος:

-Γεια σας, είμαι ο τάδε, το τηλέφωνο μου είναι αυτό, σας καλώ από την οδό τάδε, αριθμό δείνα, το αυτοκίνητο μάρκας χ χρώματος ψ με αριθμό κυκλοφορίας y έχει παρκάρει μπροστά από το παγκάκι και δεν μπορεί να κάτσει ούτε γάτα.
        -Είναι πάνω στο πεζοδρόμιο κύριε;
        -Ο δρόμος είναι διαμορφωμένος ως ήπιας κυκλοφορίας, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες διαγώνιες θέσεις στάθμευσης και ο κύριος αυτός δεν είναι παρκαρισμένος σε τέτοια.
        -Ναι, αλλά εγώ τι θα γράψω;
        -Δεν ξέρω τι θα γράψετε, σας λέω ότι ο δήμος έχει βάλει παγκάκια για να κάθεται ο κόσμος και αυτό το αυτοκίνητο δεν επιτρέπει σε κανένα να κάτσει εκεί.
        -Θα στείλω περιπολικό να το κοιτάξει, αλλά δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα.

Γνώμη από όσους γνωρίζουν κάτι παραπάνω; Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

παιξε βολει με μπαλα του μποουλινγκ και φιλε το αμαξι του

• T
          trident1971 last edited by

Ο χρήστης nintza έγραψε:

Ο δρόμος μου είναι ήπιας κυκλοφορίας. Δεν έχει πεζοδρόμια, αλλά οριοθετημένες διαγώνιες θέσεις στάθμευσης και παγκάκια για να κάθεται ο κόσμος. Μια και είναι Ελλάδα, παρκάρουν παντού, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό οι γείτονες έχουν κάνει συνήθεια να κλείνουν εντελώς το παγκάκι που είναι μπροστά από το σπίτι τους, αφενός για να βάζουν ένα επιπλέον αυτοκίνητο, αφετέρου γιατί 'έρχονται και κάνουν φασαρία, να πάνε αλλού'. Έχω καλέσει την αστυνομία άπειρες φορές, δεν έχω δει ούτε μια κλήση. Αυτό που είδα ήταν ένα γείτονα να έρθει σπίτι μου μια φορά να μου παραπονεθεί. Το πως έμαθε ότι εγώ έκανα την καταγγελία είναι επίσης ένα ερώτημα.

Σήμερα για ακόμα μια φορά παίρνω τηλέφωνο και ακολουθεί ο διάλογος:

-Γεια σας, είμαι ο τάδε, το τηλέφωνο μου είναι αυτό, σας καλώ από την οδό τάδε, αριθμό δείνα, το αυτοκίνητο μάρκας χ χρώματος ψ με αριθμό κυκλοφορίας y έχει παρκάρει μπροστά από το παγκάκι και δεν μπορεί να κάτσει ούτε γάτα.
          -Είναι πάνω στο πεζοδρόμιο κύριε;
          -Ο δρόμος είναι διαμορφωμένος ως ήπιας κυκλοφορίας, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες διαγώνιες θέσεις στάθμευσης και ο κύριος αυτός δεν είναι παρκαρισμένος σε τέτοια.
          -Ναι, αλλά εγώ τι θα γράψω;
          -Δεν ξέρω τι θα γράψετε, σας λέω ότι ο δήμος έχει βάλει παγκάκια για να κάθεται ο κόσμος και αυτό το αυτοκίνητο δεν επιτρέπει σε κανένα να κάτσει εκεί.
          -Θα στείλω περιπολικό να το κοιτάξει, αλλά δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα.

Γνώμη από όσους γνωρίζουν κάτι παραπάνω; Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

παιξε βολει με μπαλα του μποουλινγκ και φιλε το αμαξι του

Καλη ιδεα. Πως δεν το σκεφτηκε. Μπραβο ρε Νιντζα.

PS Τι πινεις?

• N
            nintza last edited by

υγρα φρενων On the rocks

• K
              kacey last edited by

@Λαππας

Ο χρήστης ΚΟΚ αρθρο 39 έγραψε:

1. Σε περιοχές κατοικίας που έχουν χαρακτηρισθεί και σημανθεί ως περιο-
                χές ήπιας κυκλοφορίας εφαρμόζονται οι εξής ειδικοί κανόνες:
                α) Οι πεζοί μπορούν να χρησιμοποιούν το οδόστρωμα σε όλο το πλάτος
                του. Τα παιχνίδια επιτρέπονται.
                β) Οι οδηγοί πρέπει να προχωρούν με πολύ χαμηλή ταχύτητα, η οποία σε
                καμιά περίπτωση δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα την ώρα.
                γ) Οι οδηγοί δεν πρέπει να θέτουν τους πεζούς σε κίνδυνο ούτε να συμπε-
                ριφέρονται με παρεμποδιστικό τρόπο. Αν είναι αναγκαίο πρέπει να σταμα-
                τούν.
                δ) Οι πεζοί δεν πρέπει να εμποδίζουν χωρίς λόγο την κυκλοφορία των
                οχημάτων.
                ε) Απαγορεύεται η στάθμευση, εκτός από εκεί που επιτρέπεται από σήμα-
                τα στάθμευσης
                .
                στ) Σε διασταυρώσεις, χρήστες της οδού που εξέρχονται από περιοχή κα-
                τοικίας πρέπει να παραχωρούν την προτεραιότητα στους άλλους χρήστες της
                οδού.

Δες τη σημανση κ ενημερωνε αναλογα.

Πωπω ρε πστ μου, εισαι ηλιθιος? Τεσπα σου απαντησε ο madmax.

Το σενάριο που έγραψα είναι ρεαλιστικότατο.
              Πολλές φορές αναγκάζομαι να περπατάω στο δρόμο γιατί δεν υφίσταται πεζοδρόμιο.

Συμφωνω μαζι σου.

Κάποιοι (έξυπνοι και όχι ηλίθιοι όπως εγώ) νομίζουν ότι το κάνω από σταρχιδισμό και περνάνε ξυστά επειδή νομίζουν ότι το κάνω επίτηδες.

Εγω διακρινω τεσσερεις ομαδες. Οχι επειδη ειμαι μαγκας κ εξυπνος αλλα επειδη τους καταλαβαινεις απο χλμ:

α) αυτον που αναγκαζεται να το κανει, οπως εσυ. Φαινεται απο μακρυα απο τη θεληση του να βοηθησει κ αυτος τη κατασταση, διευκολυνοντας το αυτοκινητο να περασει. Κ φυσικα δεν με ενοχλει σε τιποτα κ ουτε εγω εκεινον.
              β) αυτον που αναγκαζεται να το κανει, οπως εσυ, ΑΛΛΑ επειδη καποιος αλλος αυτοκινητακιας (ο παρκαρισμενος) τον αναγκαζει σε αυτο, ενοχλει επιτηδες το αυτοκινητο που περναει ως αντιποινα. Αυτος ο βλακας λοιπον δεν καταλαβαινει οτι εγω δεν του φταιω σε τιποτα. Τον αντιμετωπιζω αναλογα με την περισταση κ τα κεφια μου.
              γ) αυτον που εχει μαθει να περπαταει στο δρομο, κ το θεωρει κ φυσιολογικο. Τον αντιμετωπιζω αναλογα με την περισταση κ τα κεφια μου.

δ) αυτον που το κανει ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΩΣΤΕ να πουλησει τσαμπουκα. Σε αυτον, αιμα κ σπερμα οπως εχω ξαναπει (ναι ξερω, τωρα θα με κοροιδεψετε ολοι αλλα στα @@ μου).

Κ αν για τους πρωτους τρεις τα ορια ισως να ειναι λιγο θολα (κ ακριβως για αυτο λεω οτι αντιδρω αναλογα με τη περισταση), ο 4ος φαινεται απο χλμ μακρυα κ κανει μπαμ κ του αξιζει αυτη η αντιμετωπιση. (γιατι) Πρεπει να καταλαβεις οτι εδω ξεφευγουμε απο το 'περπαταω στο δρομο και α β γ δ' κ παμε στο 'ψαχνω να δειρω καποιον γιατι ειμαι αλητης τραμπουκος'.

Αν τυχόν με ακουμπήσουν όμως μετά θα στείλουν μια αρμάδα δικηγόρων να μου ζητήσει συγνώμη, η κακιά στιγμή, μη το καταστρέψουμε το παιδί, ανθρώπινο λάθος, έχει και μια θεία πολύ άρρωστη κλπ.

30 χλμ είναι το όριο σε κατοικημένες περιοχές όπου φαντάζομαι και διαδραματίζονται όσα περιγράφεις.

ΞΑΝΑρωταω, σε ποιες κατοικημενες περιοχες ειναι 30χαω? Γιατι αν τα μπλεκεις ετσι τα ορια, μαλλον τσαμπα συζηταμε κ ολα τα υπολοιπα...

Δεν νομίζω στη Μεσογείων να σου πεταχτεί κανά πιτσιρίκι να παίξει chicken.

Αν ειναι αδεια, οχι. Αν εχει μερικα αυτοκινητα κ κινουνται με τα λογικα για αυτο το δρομο χλμ, μην εισαι κ τοσο σιγουρος...

Κατά τ' άλλα όπως σου είπα εγώ τους γράφω στα τσιλιβιθρόνια μου.
              Εσύ που θίγεσαι γιατί δεν σταματάς δίπλα να τους πεις κάτι για το νινάκι που τους πέταξε;
              Αντρίκιο, σταράτο, γαμηστερίσιο.

Καταλαβαίνω ότι δικαίωμα σου εσύ να προτιμάς τη λύση carmaggedon αλλά δικαίωμα μας να σου υπενθυμίσουμε ότι σε περίπτωση λάθους την πούτσισες και μάλιστα άγρια.

Το πούτσισες το γράφω ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
              Φάε χ χρόνια υπομονή, ψάξε βρες μάρτυρες γιατί αυτός μπορεί να φέρει 10 άτομα που να καταθέσουν ότι είδαν τον Elvis να τραγουδά τη Φραγκοσυριανή κλπ.
              Και όλα αυτά για να 'συνετίσεις' ένα μαλακισμένο.
              Win φάση.

Πιθανως. Αυτο που ειναι απιθανο, ειναι η περιπτωση 'λαθους'.

• K
                kacey last edited by

Ο χρήστης heras έγραψε:

Εγω μπηκα στο 'ζωα' για να γραψω για τα ζωα...

Mπες και σε κανα αλλο τοπικ να γραψεις για κανα αμαξι, πως το βλεπεις οδηγικα, διαδρομες που εχεις κανει μ αυτο, ανταλλαγη αποψεων για διαφορα μοντελα, τεχνικα θεματα-βελτιωσεις κλπ κλπ. Δηλ καθαρα και μονο για το αυτοκινητο και την οδηγηση. Εκει δεν εχουμε διαβασει το παραμικρο απο σενα. Το να λυμαινεσαι ενα και μοναδικο τοπικ (ανουσιο κατ εμε) περα απο κουραστικο, δεν σου προσθετει ποντους σαν χρηστη

Δεν γραφω γιατι εχω βαρεθει ΚΑΙ τα αυτοκινητα, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη καθε φορα που βγαινω κ θελω να το ευχαριστηθω (οχι κατ΄αναγκη ανεβοκατεβαινοντας τη Παρνηθα...), κ ενω δεν χρησιμοποιω το αμαξι καθημερινα/για πηγαινελα δουλεια/για επαγγελματικους λογους αλλα καθαρα για διασκεδαση/ταξιδι/εξοδο, πετυχαινω ολους αυτους τους μαλακες που κραζω εδω μεσα κ μου γαμανε την ευχαριστηση.

Οποτε ασε με να κανω τη τσαμπα ψυχοθεραπεια μου εδω μεσα.

• H
                  heras last edited by

Yπαρχουν διαδρομες ακομα και εντος αττικης χωρις πολλη κινηση οπου μπορεις να ευχαριστηθεις ακομα οδηγηση
                  Σε πιστα εχεις μπει ποτε?

• K
                    kacey last edited by

Βρε εγω τι εγραψα? Το προβλημα μου ειναι οτι καθημερινα αντιμετωπιζω τετοιους ουνους, ειτε παω για χαλαρη βολτα, ειτε για εξοδο, ειτε για να φτασω στη Παρνηθα να παω να παιξω.

• B
                      body125z last edited by

Κάποιοι εδώ μέσα δε μπορούν να ξεχωρίσουν τις απλές περιπτώσεις του νεοελληναρά αρχιδαρά που κάνει τη πλάκα του εν μέσω του δρόμου και του ανθρώπου που εξαναγκάζεται λόγω κατηλειμμένων πεζοδρομίων να περπατά ξυστά ξυστά στα αμάξια αλλά μες στο δρόμο.. Μάλλον αυτοί είναι που ανήκουν στη Κατηγορία 1 των διανοητικά ανίκανων.

Τώρα πως εγώ θα αποκτήσω νομικό πρόβλημα χτυπώντας πηγαίνοντας με το όριο της ταχύτητα των μαλάκα που επειδή βαριέται να κάνει το τετράγωνο μπήκε κόντρα στο μονόδρομο μόνο εσείς που το ισχυρίζεστε το ξέρετε... Γιατί και η μαλακία των δικαστών έχει και αυτή τα όρια της..

Επίσης για κάποιν που αναφέρθηκε στο carmargedon, αν ακολουθούσαμε αυτή την πρακτική θα ήμασταν κάθε μέρα στα δικαστήρια κάτι που προφανώς δεν κάνουμε μιας και έχουμε τη διανοητική ικανότητα που οι δίποδοι πίθηκοι που σπάνε πλάκα στο δρόμο δεν την έχουν...

• G
                        giannik1977 last edited by

ζωον ενας τυπας στη γειτονια μου που πηγαινοφερνει τα 2 παιδια του καθημερινα στο σχολειο καβαλα στο σκουτερ χωρις κρανος φυσικα..
                        αυτος θελει σταματημα , ελεγχο κ αφαιρεση για κανα χρονο η αδεια κυκλ κ το διπλωμα να δω θα βαλει μυαλο;

• N
                          nass last edited by

kacey επειδή ρωτάς, ποτέ δεν έχω κάνει πίσω σε μονόδρομο που πάω εγώ κανονικά και ο άλλος ανάποδα. Βέβαια να πω την αλήθεια το σκηνικό μου έχει τύχει 3-4 φορές τόοοσα χρόνια που οδηγώ και τη μία από αυτές, όπως έχω γράψει, ήμουν εγώ λάθος/ζώον επειδή, χωρίς να το ξέρω, είχαν αφαιρέσει την πινακίδα απαγόρευσης εισόδου δηλ. ΔΕΝ ήταν (τυπικά) μονόδρομος

Αυτό που δεν έχω κάνει και δεν θα κάνω ΠΟΤΕ (και ιδιαίτερα ΕΠΙΤΗΔΕΣ και από ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΚ μπορεί να συμβεί κατά λάθος) είναι κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα άλλων και τη δική μου. Πχ. να παίξω chicken σε βάρος 'ασθενέστερων' (πεζών, δικυκλιστών) κυρίως αλλά και ό,τι άλλο. Για μένα η ασφάλεια μου και τους είναι πάνω από τα δικαιώματά μου (*) και το chicken ό,τι και να πεις, όσο οδηγός και να 'σαι, μειώνει την ασφάλεια (φαντάσου πχ. οι μαλάκες που περπατάνε στο δρόμο να 'ναι μεθυσμένοι/μαστουρωμένοι (δεν το ξέρεις) και να μην κάνουν πίσω έγκαιρα όταν τους πλησιάζεις). Οπότε αν τίθεται θέμα ασφάλειας/κινδύνου, ναι, θα κάνω πίσω χωρίς τύψεις.

Νομίζω είναι απλό και σαφές.

(*) EDIT: Πόσο δε μάλλον πάνω από το 'να τους μάθω να μην το ξανακάνουν', αυτό δεν είναι καθόλου στις προτεραιότητές μου, δεν είμαι ούτε μπαμπάς τους ούτε δάσκαλός τους και δεν τρέφω ψευδαισθήσεις ότι μπορείς να μάθεις σε μαϊμού καλλιγραφία.

• F
                            fokion_sportage last edited by

Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
                            ζωον ενας τυπας στη γειτονια μου που πηγαινοφερνει τα 2 παιδια του καθημερινα στο σχολειο καβαλα στο σκουτερ χωρις κρανος φυσικα..
                            αυτος θελει σταματημα , ελεγχο κ αφαιρεση για κανα χρονο η αδεια κυκλ κ το διπλωμα να δω θα βαλει μυαλο;

λες για σκουτερ
                            αυτος που ειδα εγω με GSX-Rοειδες??? και... 'ανοιγματακια'?????

• 2
                              224-v last edited by

Σε αυτο παιζει να τον προετρεπαν και τα ιδια τα παιδια... αλλα φυσικα ο γονεας - οδηγος πρεπει να αρνηθει.... ομως μετα στο σπιτι ξερεις τι καζουρα θα του κανουν τα παιδια?? που ισως εχουν ακουσει απο αλλους φιλους τι τους κανουν οι γονεις για εντυπωσιασμο?? Ετσι ειναι οπως τα λες αλλα η οικογενειακη κατασταση παιζει και αυτη τον ρολο της προς το χειρωτερο..

• C
                                coupeas last edited by

Eνα πρόσφατο περιστατικό με μεθυσμένο ηλικιωμένο που οδηγούσε παπί. Ο παππούς ερχόταν απο αριστερά σε διασταύρωση και είχε stop. Εγω με το matrix και τον γιό μου πίσω απο δεξιά του στον κεντρικό περιφερειακό. Βλέπω τον παππού με 20χλμ
                                να μπαίνει στον περιφερειακό εντελώς στα τέτοια του. Ουτε ματιά.Τίποτα. Τρία αυτοκίνητα και εγώ αναγκαστήκαμε να βγούμε πεζοδρόμια ευτυχώς χωρις απώλειες. Μερικά σκασμενα λάστιχα. Εκεί πλέον ενας απο τους αυτοκινητιστές με πολλά νευρα τρέχει κυνηγά τον παππού και τον σταματά. Τον βλέπω τρέχω κι εγώ μπαίνω στη μέση να προστατέψω τον παππού. Εγινε μπλέξιμο τελικά γιατί ο ανθρωπος ηταν μεγάλος και εκτός τόπου και χρόνου. Ηταν θέμα χρόνου να πέσει στην επόμενη στροφή. Τύφλα.
                                Με τα νεύρα που είχε ο οδηγός αυτός σίγουρα θα τον σκότωνε τον παππού. Αφού εφαγα και μερικές ψιλές απο σπόντα στην προσπάθειά μου να τον αποθήσω τελικά κατάφερα να ηρεμήσω τα πνεύματα να αλλάξω ό ιδιος το λάστιχο που του εσκασε και να τον διώξω να πάει στην ευχή.
                                Κλειστή κοινωνία εδω και ολοι σχεδόν γνωρίζονται. Οτι ζημιά εγινε στο λαστιχο θα τα βρούν μεταξύ τους. Τον παππού τον βάλαμε σε ασθενοφόρο για το νοσοκομείο αφού ποτέ δεν ξέρεις. Πιστεύω ότι οι δικοί του δεν θα τον αφήσουν να ξαναπιάσει τιμόνι ,τουλάχιστον έτσι μας είπαν. Σιγά μην είχε και δίπλωμα. Για 500 μέτρα ήθελε το παπί .Ουζερί σπίτι. Του πρότεινα να πηγαίνει σε πιο κοντινο μαγαζί με τα πόδια και απο το πεζοδρόμιο. Anyway!
                                Θέλω να πω πως με τα νεύρα δεν βοηθάς σε τίποτα ακόμα και αν έχεις δίκιο βουνό. Ζημιά θα κάνεις. Αυτό το υποστηρίζω και το απαιτώ μάλιστα σε παρόμοια περιστατικά που μου συμβαίνουν κατά καιρούς.
                                Πάνω απ'όλα ψυχραιμία λοιπόν.

• N
                                  nintza last edited by

μα δεν επρεπε να δειρει τον παππου
                                  επρεπε να καλεσει τροχαια και να τον χωσει μεσα.για παντα.

• K
                                    kacey last edited by

Ο χρήστης coupeas έγραψε:

Πιστεύω ότι οι δικοί του δεν θα τον αφήσουν να ξαναπιάσει τιμόνι ,τουλάχιστον έτσι μας είπαν. Σιγά μην είχε και δίπλωμα. Για 500 μέτρα ήθελε το παπί .Ουζερί σπίτι.

ΝΑι, περιμενε εσυ να μην ξαναχρησιμοποιησει...Ο 'ιδιος' παππους, ΑΚΡΙΒΩΣ στο ιδιο σκηνικο (τυφλα, επιστροφη απο το ουζερι 'σιγα μωρε 500μ ειναι') ξαπλωσε εναν μηχανακια κ σηκωθηκε κ εφυγε, κ αν δεν τον επαιρνε σηκωτο ο μηχανακιας να τον παραδωσει στο τμημα, ακριβως επειδη τα πηρε στο κρανιο κ τον κυνηγησε, αυριο θα ηταν παλι 'στο ουζερι για 500μ'.

Θα μπορουσε να τον εχει σκοτωσει, να τον εχει αφησει αναπηρο. Εσεις θα μπορουσατε να εχετε παθει 1002 πραγματα. Θα μπορουσες να ειχες φαει ενα πεζο στο πεζοδρομιο κ μετα να προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Θα μπορουσε, θα μπορουσε, θα μπορουσε, θα μπορουσε, θα θα θα θα. Οταν λοιπον σου συμβει κατι τετοιο, πες μου αν κ ποσα νευρα ειχες κ τι εκανες για αυτο...

Δεν μιλαμε για 'οδηγικο' ή αλλο λαθος, που μπορει να πεις αντε δε γαμιεται τι να κανουμε αυτα συμβαινουν. Μιλαμε για gross negligence, για χοντρη ενσυνειδητη μαλακια του αλλου που μπορει να σου κοστισει τα παντα.

• K
                                      kacey last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
                                      kacey επειδή ρωτάς, ποτέ δεν έχω κάνει πίσω σε μονόδρομο που πάω εγώ κανονικά και ο άλλος ανάποδα.

Αρα πως μου λες να στριψω/αλλαξω δρομο στα δικα μου σκηνικα? Κ φαντασου, εσυ μιλας για κατι που στην οδηγηση μπορει να συμβει (καποιος αποφασισε να παει αναποδα, καθε μερα γινεται), εγω σου μιλαω για καποιους που το κανουν επιτηδες ΓΙΑ να προκαλεσουν τσαμπουκα κ ξυλο, κ τελικα θα προσπαθησουν μα με δειρουν αν διεκδικησω το αυτονοητο, να συνεχισω τη νομιμη πορεια μου. Ε οχι, στα @@ μου κ αυτοι κ η ασφαλεια τους (ειδικα το τελευταιο).

Κ σε ρωταω, στο δικο σου σκηνικο που δεν κανεις πισω, βγαινουν 3 τσογλαναραιοι απο μεσα κ απαιτουν να κανεις πισω. Τοτε τι?

• N
                                        nass last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:

kacey επειδή ρωτάς, ποτέ δεν έχω κάνει πίσω σε μονόδρομο που πάω εγώ κανονικά και ο άλλος ανάποδα.

Αρα πως μου λες να στριψω/αλλαξω δρομο στα δικα μου σκηνικα? Κ φαντασου, εσυ μιλας για κατι που στην οδηγηση μπορει να συμβει (καποιος αποφασισε να παει αναποδα, καθε μερα γινεται), εγω σου μιλαω για καποιους που το κανουν επιτηδες ΓΙΑ να προκαλεσουν τσαμπουκα κ ξυλο, κ τελικα θα προσπαθησουν μα με δειρουν αν διεκδικησω το αυτονοητο, να συνεχισω τη νομιμη πορεια μου. Ε οχι, στα @@ μου κ αυτοι κ η ασφαλεια τους (ειδικα το τελευταιο).

Κ σε ρωταω, στο δικο σου σκηνικο που δεν κανεις πισω, βγαινουν 3 τσογλαναραιοι απο μεσα κ απαιτουν να κανεις πισω. Τοτε τι?

Εχει συμβεί (2 τσογλαναραίοι ). Εκλεισα τα παράθυρα και τις ασφάλειες και επιδεικτικά πήρα επιτόπου τηλέφωνο το 100. Για πότε έκαναν πίσω (και με αυτό νομίζω απαντώ και στο nintza που στην περίπτωση του παππού λέει 'καλέστε το 100' αλλά στην περίπτωση των ηλίθιων επικροτεί το να παίξεις chicken)

Εσύ δηλαδή να υποθέσω θα έβγαινες έξω να πλακωθείς ?

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, νομίζω είναι σαφής η θέση μου.

• D
                                          droemmen last edited by

Ο χρήστης coupeas έγραψε:
                                          Κλειστή κοινωνία εδω και ολοι σχεδόν γνωρίζονται. Οτι ζημιά εγινε στο λαστιχο θα τα βρούν μεταξύ τους. Τον παππού τον βάλαμε σε ασθενοφόρο για το νοσοκομείο αφού ποτέ δεν ξέρεις. Πιστεύω ότι οι δικοί του δεν θα τον αφήσουν να ξαναπιάσει τιμόνι ,τουλάχιστον έτσι μας είπαν.

Σιγά μη δεν ξέρουν οι δικοί του την πρακτική του...

και για συνέχεια στο θέμα
                                          Με το καλοκαίρι έκαναν ξανά την εμφάνιση τους στο δρόμο οι πίθηκοι-νες με τα πόδια πάνω στο ταμπλό, στο μπροστά κάθισμα κλπ

• N
                                            nintza last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:

Εχει συμβεί (2 τσογλαναραίοι ). Εκλεισα τα παράθυρα και τις ασφάλειες και επιδεικτικά πήρα επιτόπου τηλέφωνο το 100. Για πότε έκαναν πίσω (και με αυτό νομίζω απαντώ και στο nintza που στην περίπτωση του παππού λέει 'καλέστε το 100' αλλά στην περίπτωση των ηλίθιων επικροτεί το να παίξεις chicken)

Εσύ δηλαδή να υποθέσω θα έβγαινες έξω να πλακωθείς ?

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, νομίζω είναι σαφής η θέση μου.

δηλαδη τι περιμενεις?να πλακωσεις στο ξυλο το παππου?εχει κανα νοημα?σιγα μη δειρω και 10χρονα παιδακια που παιζουν μπαλα

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 289
                                            • 290
                                            • 291
                                            • 292
                                            • 293
                                            • 562
                                            • 563