-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν δεν ειχε διαβαση δεν εχουν προτεραιοτητα οι πεζοιΑκομα και τοτε, με τα παραπανω που εγραψα ΠΟΣΟ μπλεγμενος βγαινεις για να πεις και οτι αξιζε και οτι τους εβαλες μυαλο;
Καταλαβαινεις τι λεμε η απλα πετας δικαιολογιες και πιπες; -
Ρε παλικαρι μου, προσπαθεισε να καταλαβεις το εξης απλο: δεν υπηρχε περιπτωση να γινουν αυτα που λες.
Οποτε, πειτε μου τι επρεπε να κανω, οχι τι θα μπορουσε να συμβει αν ηταν αναδρομος ο διας στο ζωδιο της γατας κ ο περιπτερας απεναντι εχει κατεβει σε απεργια, επηρεαζοντας ετσι το συμπαν (εχοντας παντα υπ'οψιν οτι δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να δεχτω να μου επιβαλλουν τη καυλα τους).
-
Eπρεπε πολυ απλα να τους γραψεις στ'αρχιδια σου και να συνεχισεις ομορφα την πορεια σου οταν αυτο θα ηταν επιτρεπτο.
Εαν επεμεναν, οταν με το καλο θα περναγες διπλα τους, ας τους εκανες λουτσα με κανενα φρεντο η καμια χλεπα το πολυ πολυ.Το να παιξεις παιχνιδι οτι ταχα θα τους πατησεις... ειναι ΜΕΓΑΛΟ ζορι εαν εν τελει γινει καταλαθος!
-
χοπλες η δλια...
Τιποτα διαφορετικο απο αυτο που εκανες δεν επρεπε να κανεις kacey. -
εχουν αυξηθεί δραματικά τα ζωα που ειναι δεξια λωρίδα και το κοβουν ολο αριστερά περνώντας σχεδόν καθετα την ροη αυτοκίνητων για να πιάσουν αριστερα την εσοχή...
οσο αφορα τους πεζους σαφος και εχουν προταιρεοτητα Η κ να 'μην εχουν' τους παραχωρουμε προταιρεοτιτα για να τους προστατεψουμε οταν περνανε τον δρομο ασχετα αν εχει διαβαση η οχι. το φερόμενο να βλεπεις πεζο στην μεση του δρομου να τον διασχίζει και να πατάς γκάζι είναι το λιγότερο βλακώδες.\
και επειδή μου εχει τυχει κ εμενα να πατάει κάποιος γκαζι οταν διασχίζω τον δρομο οταν επιστρεφω απ το να πεταω τα σκουπιδια δεν θα φταίω αν τον βρω που μένει παραπανω και του πασαλυψω μια κουραδα σκυλισια στην πορτα...
-
ο kacey ειναι φιλοζωος οποτε η κουραδα φανταζομαι δεν θα τον πειραξει...
-
Αυτοι δεν διεσχιζαν τιποτα. Αυτοι επιτηδες συνεχιζαν να περπατανε στη μεση του δρομου, ενω εγκαιρως εχουν καταλαβει οτι ερχεται αυτοκινητο κ δεν κανουν ακρη, πραγμα που ειχαν ολη την ανεση να κανουν. Κ το εκαναν για να πουλησουν μαγκια (μη ρωτησει κανεις εξυπνος που το ξερω, φαινονται απο χλμ αυτοι οι καραγκιοζηδες, δεν ειναι τυχαιο που ειναι παντα σκατοφατσες κ παντα 3-4-5 μαζι).
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Eπρεπε πολυ απλα να τους γραψεις στ'αρχιδια σου και να συνεχισεις ομορφα την πορεια σου οταν αυτο θα ηταν επιτρεπτο.Δηλαδη μου λες οτι επρεπε να κανω αυτο που με αναγκαζαν, να σταματησω κ να αφησω αυτους να αποφασισουν αν κ ποτε θα μου επιτρεψουν να συνεχισω τη πορεια μου, εγω που ειμαι οχημα στο δρομο? Εχασες. Μαλλον δεν καταλαβαινεις καλα ελληνικα: δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να δεχτω να μου επιβαλλουν κατι τετοιο.
-
η κοπελα που συνοδευες πως αντεδρασε;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
η κοπελα που συνοδευες πως αντεδρασε;Λογικα θα βαφοταν η εβλεπε τα πεταλ.
Στο αμαξι του Kacey υπαρχουν κανονες!
[spoiler:2eq0twgi]ρε Kacey, σοβαρα να ουμε... ΑΔΙΚΟ εχουν αυτοι που εκαναν οτι παπαρια εκαναν, εσυ ομως οτι και να κανεις
- μυαλο δε θα τους βαλεις
- θα βρεθεις μπλεγμενος
και οφελος δε θα υπαρξει παρα μονο ηθικη ικανοποιηση
Αν σου αρεσει λοιπον η ηθικη ικανοποιηση, τοτε κανε οτι σου καπνισει και δεξου τις συνεπειες.
Πατησε τους, καντους αλοιφη, εξαυλωσε τους, βριστους, μπουγελωσε τους αλλα εμας χεσε μας γιατι δε θα σου φερουμε τσιγαρα στη στενη.[/spoiler:2eq0twgi]
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
η κοπελα που συνοδευες πως αντεδρασε;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
αν δεν ειχε διαβαση δεν εχουν προτεραιοτητα οι πεζοι
Ακομα και τοτε, με τα παραπανω που εγραψα ΠΟΣΟ μπλεγμενος βγαινεις για να πεις και οτι αξιζε και οτι τους εβαλες μυαλο;
Καταλαβαινεις τι λεμε η απλα πετας δικαιολογιες και πιπες;δικαιολογια ειναι να πηγαινεις με τον νομο?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν δεν ειχε διαβαση δεν εχουν προτεραιοτητα οι πεζοι
Ακομα και τοτε, με τα παραπανω που εγραψα ΠΟΣΟ μπλεγμενος βγαινεις για να πεις και οτι αξιζε και οτι τους εβαλες μυαλο;
Καταλαβαινεις τι λεμε η απλα πετας δικαιολογιες και πιπες;δικαιολογια ειναι να πηγαινεις με τον νομο?
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ σου δινει το δικαιωμα να πατησεις πεζο εκτος διαβασης ή να ΜΗΝ του παραχωρησεις προτεραιοτητα ;
Συνεχιζεις τις πιπες φαινεται....
-
πιπες κανεις εσυ
μαθε να διαβαζειςhttps://www.google.gr/webhp?sourceid=ch ... 20&bih=955
-
Την επομενη φορα που θα βρειτε λοιπον πεζο μπροστα σας, ΜΗΝ κοψετε, αντιθετα συνεχιστε κανονικα την πορεια σας γιατι ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
Ακομα καλυτερα αφου τον διαμελισετε, σταματηστε και φωναξτε την τροχαια για να του υποβαλλετε και μυνηση για τις φθορες του αυτοκινητου.
Ιδου πεδιο δοξης λαμπρο λοιπον. -
την επομενη φορα που θες να διασχισεις τη κηφισιας/βουλιαγμενης,μη πας σε διαβαση,περνα απ οπου να ναι.εχεις προτεραιοτητα!
-
ξεχασες τη συγγρου
-
Ζώα οι ταριφες που πάνε στην λεωφορείολωρίδα. Δεν πάει άλλο πια αυτή η κατάσταση! Και όχι μόνο πάνε , αλλά πολλές φορές είναι και μεταξύ αυτής και της μεσαίας, τα ζώα! :evil:
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ σου δινει το δικαιωμα να πατησεις πεζο εκτος διαβασης ή να ΜΗΝ του παραχωρησεις προτεραιοτητα ;
Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να δωσεις προτεραιοτητα στο πεζο, αν αυτος περναει εκτος διαβασης? Προσεχε, δεν σε ρωταω αν πρεπει να μην τον πατησεις, σε ρωταω αν πρεπει να δωσεις προτεραιοτητα στο πεζο που αποφασισε να περασει το δρομο απο οπου ηθελε.
Σου υπενθυμιζω οτι πριν κανα χρονο, πεζος που τραυματιστηκε απο μηχανη που περναγε κανονικα το δρομο (ενω εκεινος οχι) θεωρηθηκε υπευθυνος για το ατυχημα κ το τραυματισμο του μηχανακια. Κ μαλιστα τον ειχαν βγαλει κ στις ειδησεις κ ακομα κ εκει καθοταν κ ελεγε με αγελαδινο υφος 'με χτυπησε η μηχανη κ το δικαστηριο ειπε οτι εφταιγα εγω' κ του φαινοταν περιεργο κ τα εχωνε στη τυχη του, στα δικαστηρια, στους γερμανους που τους χρωσταμε, στον αναλγητο μηχανακια που τολμησε να ζητησει κ τα ρεστα κλπ κλπ...
-
@νιντζα
Αυτο καταλαβες οτι ειπα εγω;
Για ρωτα καναν δικηγορο (εχουμε και εδω στο φορουμ) ποιες θα ειναι οι συνεπειες που θα εχεις ως οδηγος οταν περασεις πανω απο πεζο που διασχιζει παράνομα τον δρόμο.
(Hint: Δεν ειναι φιλικο χτυπημα στην πλατη απο τον τροχονομο, 'Μπορειτε να πηγαινετε κυριε, προφανως ειχατε προτεραιοτητα, το φταιξιμο ειναι του θυματος, no problem for you..')
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Την επομενη φορα που θα βρειτε λοιπον πεζο μπροστα σας, ΜΗΝ κοψετε, αντιθετα συνεχιστε κανονικα την πορεια σας γιατι ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
Ακομα καλυτερα αφου τον διαμελισετε, σταματηστε και φωναξτε την τροχαια για να του υποβαλλετε και μυνηση για τις φθορες του αυτοκινητου.
Ιδου πεδιο δοξης λαμπρο λοιπον.δηλαδη οι διαβασεις τι λογο υπαρξης εχουν? η μηπως πρεπει σε καθε στενο/δρομο να προσεχουμε μην μας πεταχτουν πεζοι (και χειροτερα μαναδες με καροτσια με χαμηλο προφιλ) μεσα στο ενα μετρο και να πρεπει να βγαλουμε τον βατανεν απο μεσα μας για να μην σκοτωθει κανεις?
σαφως και αμα δεν περνανε απο διαβασεις εχεις καθε δικαιωμα να τους κοψεις την χολη και να σταματησεις στο μισο χιλιοστο και να τους ριξεις παναγιες
και να τους χτυπησεις κιολας που ακριβως θα φταις?(εκτως και αμα το εκανες ηθελημενα..)δικη σου ευθηνη ειναι που βγηκαν σαν τα ζωα αναμεσα απο αμαξια η ετρεχαν για να περασουν λες και ειναι στο grand thieft auto?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]