-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο γυμναστηριο τα πιπινια ειναι ολα με ενα smartphone στο χερι,ή το βαζουν στην μεση να το κρατει το λαστιχο του κολαν,ή πανω στις πλακες του μηχανηματος γυμναστικης.Καποιες τελειως καμμενες περιπτωσεις απλα δεν σταματανε να στελνουν sms,να μιλανε ΟΛΗ την ωρα που ειναι στο gym.Μιλαμε οτι τα smartphones τεινουν να γινουν η μπούρκα του δυτικού κόσμουΕιναι στο FB...και ναι τωρα κανω κοιλιακους,τωρα ραχαιους,να και μια φωτο (επιμελως θαμπη να μην φαινονται τα χαλια)...
Απλως τραγικο...ολες οι ωραιες γκομενες,ειναι με ενα κινητο και ενα μπλουτουθ,για να αποφευγουν τα βλεμματα των λιγουρηδων...και το βραδυ φυσικα,ο μακροστενος φιλος με τις μπαταριες...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Στο γυμναστηριο τα πιπινια ειναι ολα με ενα smartphone στο χερι,ή το βαζουν στην μεση να το κρατει το λαστιχο του κολαν,ή πανω στις πλακες του μηχανηματος γυμναστικης.Καποιες τελειως καμμενες περιπτωσεις απλα δεν σταματανε να στελνουν sms,να μιλανε ΟΛΗ την ωρα που ειναι στο gym.Μιλαμε οτι τα smartphones τεινουν να γινουν η μπούρκα του δυτικού κόσμου
Ειναι στο FB...και ναι τωρα κανω κοιλιακους,τωρα ραχαιους,να και μια φωτο (επιμελως θαμπη να μην φαινονται τα χαλια)...
Απλως τραγικο...ολες οι ωραιες γκομενες,ειναι με ενα κινητο και ενα μπλουτουθ,για να αποφευγουν τα βλεμματα των λιγουρηδων...και το βραδυ φυσικα,ο μακροστενος φιλος με τις μπαταριες...
Τραγικά αληθές.
-
Πάντως το να ασχολείσαι συνέχεια με το κινητό ενώ είσαι με παρέα, είναι σαν να 'χεις βγει με παρέα αλλά να μιλάς με την διπλανή παρέα κι όχι τη δική σου.
-
παντως ολα αυτα με τα smartphone μου θυμισαν μια αλλη καλη ιστορια

-
Και αν πας να τις πλησιασεις θα σου πουν....''εχω φιλο''
-
Πες της 'εγώ δε θέλω να γίνω φίλος σου, να σε γ@μήσω θέλω'.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Πες της 'εγώ δε θέλω να γίνω φίλος σου, να σε γ@μήσω θέλω'.Και τότε σκάει ο σφίχτης φίλος της και σε κάνει τόπι στο ξύλο και με το δίκιο του.
-
Η ζωή έχει και ρίσκα .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πες της 'εγώ δε θέλω να γίνω φίλος σου, να σε γ@μήσω θέλω'.
Και τότε σκάει ο σφίχτης φίλος της και σε κάνει τόπι στο ξύλο και με το δίκιο του.
Η ζωή έχει και ρίσκα .
-
Νομιζω οτι το 'προβλημα' ειναι κυριως η ηλικια παρα κατι αλλο
Δεν θα δεις μια 40αρα να παιρνει τηλεφωνο αναμεσα στα σετ για να μαθει αν η φιλη της φασώθηκε με τον Γιώργη.
Δεν θα δεις μια 30αρα να ψαχνει να βρει που ειναι τώρα η Μαρια,απλα για να την βρει ρε παιδι μου και να της πει οτι θα μιλησουν (παλι) πιο μετα για να μιλησουν να δουνε ποτε θα μιλησουνΑντιθετα οταν βλεπεις αντρα με κινητο στο γυμναστήριο συνηθως ειναι μεγαλυτερης ηλικιας και μιλαει για δουλεια
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζω οτι το 'προβλημα' ειναι κυριως η ηλικια παρα κατι αλλο
Δεν θα δεις μια 40αρα να παιρνει τηλεφωνο αναμεσα στα σετ για να μαθει αν η φιλη της φασώθηκε με τον Γιώργη.
Δεν θα δεις μια 30αρα να ψαχνει να βρει που ειναι τώρα η Μαρια,απλα για να την βρει ρε παιδι μου και να της πει οτι θα μιλησουν (παλι) πιο μετα για να μιλησουν να δουνε ποτε θα μιλησουνΑντιθετα οταν βλεπεις αντρα με κινητο στο γυμναστήριο συνηθως ειναι μεγαλυτερης ηλικιας και μιλαει για δουλεια
Και αυτός είναι ο tiger που 'χει άσπρο άλογο, κοιλιακούς και τον λιγουρεύονται όλες...
-
Δεν ειναι θεμα ρισκου αλλα αξιοπρεπειας. Αν η αλλη ενδιαφερεται στελνει τα μηνυματα της. Στο χερι μας (και στον εγκεφαλο μας) ειναι να τα πιασουμε και να κινηθουμε αναλογως
-
Αντιθετα οταν βλεπεις αντρα με κινητο στο γυμναστήριο συνηθως ειναι μεγαλυτερης ηλικιας και μιλαει για δουλεια
Και αυτός είναι ο tiger που 'χει άσπρο άλογο, κοιλιακούς και τον λιγουρεύονται όλες... [/quote]
Τωρα αυτο που κολλαει δεν ξερω,αλλα ας πουμε οτι οντως γινεται ετσι, παρολλο που μαλλον τιποτα απο οσα ειπες δεν ισχυει (ειδικα αυτο με το ασπρο αλογο δεν νομιζω να ισχυει για κανεναν )
-
Στο Holmes πηγαίνεις Tiger?
-
Αν πηγαινα στα Holmes τοτε τιποτα δεν θα μου εκανε εντυπωση,τα παντα θα μου φαινονταν φυσιολογικα
Τωρα οταν μπαινω στο γυμναστηριο και βλεπω τον αλλο με μουσι,ξυρισμενο ποδι και κολλητο ροζ σορτσακι,ε οσο να ναι ενα σοκ το παθαινω. -
Η δικιά μου πάντως μου στέλνει μηνύματα ενώ κάνει διάδρομο, step και δενξερωπωςστονμπουστοταλετεαυτα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αντιθετα οταν βλεπεις αντρα με κινητο στο γυμναστήριο συνηθως ειναι μεγαλυτερης ηλικιας και μιλαει για δουλεια
Και αυτός είναι ο tiger που 'χει άσπρο άλογο, κοιλιακούς και τον λιγουρεύονται όλες...
Τωρα αυτο που κολλαει δεν ξερω,αλλα ας πουμε οτι οντως γινεται ετσι, παρολλο που μαλλον τιποτα απο οσα ειπες δεν ισχυει (ειδικα αυτο με το ασπρο αλογο δεν νομιζω να ισχυει για κανεναν )[/quote]
Έλα ρε τάιγκερ, πρέπει να στο κάνουμε και μετάφραση.
Άσπρο άλογο:

or

ή βαριά βαριά, και χάρη σου κάνει...:

-
Αν εχω μαθει κατι στην ζωη μου ειναι οτι οι γυναικες (πλην μιας πολυ συγκεκριμενης ρατσας που συχναζει στα μπουζούκια) δεν δινουν δεκαρα τσακιστή για το τι αυτοκινητο εχεις (αλλα πρεπει να εχεις τουλαχιστον ενα παπί,η χρηση λεωφορειου ουτε στις ανηλικες δεν περναει καλα-καλα).
Βεβαια οταν φτασουν σε ηλικια γαμου,αρχιζει και τους απασχολει το ποσα βγαζεις,αν ειναι η σταθερη δουλεια σου κτλ
-
Μα δεν τους απασχολεί το αυτοκίνητο αυτό καθ' αυτό, αλλά το τι σημαίνει για το πόσα βγάζεις...
Αμάν τάιγκερ, πενηνταράκια θες να στα κάνουμε.
Κι αυτό ανεξάρτητα από το αν είναι σε ηλικία γάμου ή όχι. -
Μα δεν τους απασχολεί το αυτοκίνητο αυτό καθ' αυτό, αλλά το τι σημαίνει για το πόσα βγάζεις...
Αμάν τάιγκερ, πενηνταράκια θες να στα κάνουμε.
Κι αυτό ανεξάρτητα από το αν είναι σε ηλικία γάμου ή όχι.Διαφωνω.
Αμα δεν ειναι σε ηλικια γαμου και αν ταυτοχρονα δεν ειναι της συγκεκριμενης ρατσας που ψαχνει χορηγο για μπουζουκια,Ψαρού κτλ,τοτε τα χρηματα πολυ απλα δεν εχουν σημασια.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες