-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
BEAMS,
ασε λιγο γκαζι.
Αν εχεις προσωπικα, λυστα με pm. Αν εχεις φορουμικα, οι υβρεις δεν ειναι τροπος.Trident 1971.
Tο πότε θα αφήσω γκάζι με αυτόν είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα.Θα σε παρακαλέσω λοιπόν -και ακριβώς επειδή είναι η πρώτη φορά που μου απευθύνεις το λόγο- να αφήσεις τις προτροπές κατά μέρος.Ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις, ούτε θα αλλάξω τακτική απέναντι σ' αυτόν επειδή μου το είπες εσύ.
Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι εδώ μέσα οι οποίοι έχουν τις αρμοδιότητες αλλά και την δυνατότητα για warn, για ban ή για οτιδήποτε άλλο προβλέπουν οι κανονισμοί του φόρουμ για αυτόν που τους παραβαίνει, στην προκειμένη περίπτωση για τον υπογράφοντα αυτό το ποστ.
Άλλοι άνθρωποι, όχι εσύ.
Ελπίζω να έγινα αντιληπτός.
Και να σε ηξερα απο μικρο παιδι, με τον ιδιο τροπο θα μιλουσα, και φυσικα δεν υποκαθιστω τους αρμοδιους.
Δεν ειναι αναγκη να βριζεις. Οτι θεμα και να εχεις, μπορεις αν σου σπαει τα νευρα να τον αγνοησεις. Το θεμα δεν ειναι οτι βριζεις το συγκεκριμενο, τα ιδια θα σου ελεγα για οποιοδηποτε αλλον.
Φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος να ακολουθησεις την προτροπη μου.
Σε μια χώρα αλλοπρόσαλλη, ασυνεννόητη, ασύνταχτη, άναρχη, όπου οι κρινόμενοι, κρίνονται με πολλά μέτρα και σταθμά, είναι φυσικό επακόλουθο να συμβαίνουν, κατ’ εμέ τέτοια έκτροπα.
Παραπονέθηκα ότι οι παράνομοι εισβολείς, συντελούν στην οικονομική μας δυστυχία, και χρεώθηκα με ρατσισμό, και μπήκα καραντίνα 1 μήνα!. Μα και ο ρατσισμός είναι πλέον νόμιμος, μπήκε και στην βουλή με εκπροσώπους………
Από την άλλη γράφω σε φίλο συνφορουμίτη, μπαίνουν φωτώ με σεντόνια καθώς και άλλη με ζουρλομανδύα, που σίγουρα είναι of topic, και αφαιρείτε και η δική μου παράθεση!!!!!!!.......
Μένει όμως η παράθεση του ανώνυμου δειλού υβριστή, να φιγουράρει βρομίζοντας την ενότητα….
Τον έχω εκμηδενίσει κάπου στην ζωή και έχει απωθημένα?. Δεν ξέρω.
Είναι πληρωμένος παπαγάλος, και του χαλάω την σούπα?. Δεν ξέρω.
Γράφω τεχνικές μαλακιές?. Μα αξίζω τέτοια μεταχείριση?. Και οι δεκάδες που με συμβουλεύονται για διάφορα θέματα, στον προσωπικό μου ηλεκτρονικό λογαριασμό, είναι κρετίνοι?. Νόμιζα ότι είχε κλειδώσει το θέμα, μα αυτοί με ειδοποίησαν!.
Μια νουθεσία που ευγενώς έκανες και σε ευχαριστώ, πιάνει σε υγιή μυαλά, έχει τέτοια ο ασύδοτος υβριστείς?.
Μόνον οι κκ mod, μπορούν να τον επαναφέρουν στην τάξη, και το έκαναν σε αυτήν την ενότητα!
Φιλικά
Α. -
White noise
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Του βάζεις δύσκολα τώρα.
-
White noise = random talk without meaningful contents
-
That one
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
White noiseSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Εάν ένα παράπονο, χρεώνετε σαν ‘λευκός θόρυβος’, τότε σίγουρα δεν στόχευσα καλά…..
Φιλικά
Α.Τα παράπονά σου είναι εκτός θέματος άρα και μόνο το ό,τι δεν σβήνονται (όπως σβήστηκε η προσωπική επίθεση του άλλου χρήστη, άρα για ποιό ακριβώς λόγο παραπονιέσαι ?) θα έπρεπε να το εκλαμβάνεις θετικά. Τέλος της συζήτησης παρακαλούμε [Mod]
-
Εχουμε καμια ενημερωση για τον προσυνεδριακο χαμο στον Συριζα ετσι για να ξερουμε ποιοι θελουν να κανουν κουμαντο τη χωρα... και να μην πεσουν απο τα συννεφα και οι υπολοιποι που ειναι ακομα πανω σε αυτα?? ακουω διαφορα αλλα δεν εμπιστευομαι παρα μονο το δικο μας φορουμ και τους παντα αντικειμενικους με εσωτερικη πληροφορηση φιλους..
Καλύτερα στο θέμα ΕΚΛΟΓΕΣ 2013 [Mod]
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:

3 xρονια προφυλακισμενος χωρις δικη, ο κορκονεας στους 18 εξω, ο ψωμιαδης ουτε καν.
Είναι έξω ο Κορκονέας;;;
Μιλαω για την προφυλακιση προφανως.
Εχεις αντιληφθει οτι τον κραταν ΤΡΙΑ χρονια χωρις δικη ή μπα
Την ανακοινωση του κομματος σου τη διαβασες? -
Για τα 3 χρόνια μπορούμε να έχουμε μια πηγή ? Αν ισχύει είναι τρελλό και απαράδεκτο.
-
31 μήνες, 4.12.2010 προφυλακίστηκε
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ape ... 79808.html
-
Μου κανει εντυπωση που δεν εχετε ακουσει κατι.
Η συγκεκριμενη περιπτωση, σε συμδιασμο με την ανακοινωσητης ΝΔ, που ειναι απ τις εμετικοτερες που εχει βγαλει, ειναι και και μια καλη απαντηση στους προβληματισμους σου περι ελευθεριας στο αλλο τοπικο -
Ε καλά προσωπικά δεν παρακολουθώ και πόσο χρόνο είναι προφυλακισμένος καθένας
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι για τους κρατούμενους για τρομοκρατία δεν ισχύει το 18μηνο ? -
Δεν σου λεω να κρατας ημερολογιο, τις τελευταιες μερες εχουν γραφτει πολλα για δαυτον.
Νταξ, δε γραφει ο πασχος βεβαια

-
Για τους κρατούμενους για τρομοκρατία (και όχι μόνο βέβαια) δεν ισχύουν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα που ισχύουν για όλους τους άλλους.
Ελπίζω μόνο να μην πέφτεις από τα σύννεφα γιατί είσαι σε ηλικία που θα έπρεπε να το ξέρεις -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Για τους κρατούμενους για τρομοκρατία (και όχι μόνο βέβαια) δεν ισχύουν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα που ισχύουν για όλους τους άλλους.
Ελπίζω μόνο να μην πέφτεις από τα σύννεφα γιατί είσαι σε ηλικία που θα έπρεπε να το ξέρειςΤότε πως αποφυλακίστηκαν (και την κοπάνησαν) Μαζιώτης-Ρούπα και σια ?
-
Αίσχος και ντροπή που 1. δεν αποφυλακίστηκε, 2. δεν έγινε η δίκη μετά από τόσο καιρό.
Το ιστορικό της υπόθεσης
Ο Κ. Σακκάς συνελήφθη τον Απρίλιο του 2010 μαζί με τον Αλέξανδρο Μητρούσια στη Νέα Σμύρνη εξερχόμενος από αποθήκη στην οποία φυλάσσονταν οπλισμός. Έχει παραδεχτεί τη σχέση του με το συγκεκριμένο συμβάν,** το οποίο συσχετίζει με την πολιτική του ταυτότητα ως αντιεξουσιαστής**, δεν αποδέχεται όμως τη κατηγορία του μέλους των «Πυρήνων της Φωτιάς».
Βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 4 Ιουνίου, διαμαρτυρόμενος για την -όπως καταγγέλλει- «εξόφθαλμα παράνομη παράταση της κράτησής μου». Μάλιστα τη Δευτέρα λίγο πριν από τη μεταγωγή του στην ειδική αίθουσα των γυναικείων φυλακών όπου εκδικάζεται η πρώτη εκκρεμής εναντίον του υπόθεση (όχι αυτή για την οποία είναι προφυλακισμένος, καθώς για τη συγκεκριμένη δίωξη έχει συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης) παρουσίασε έντονο καρδιακό άλγος, οπότε μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο κρατουμένων Άγιος Παύλος, με συνέπεια τη διακοπή της συνεδρίασης. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, καθώς κρίθηκε ότι στο νοσοκομείο κρατουμένων οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες.
-
Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίστηκε με τον κατηγορούμενο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς”.Σήμερα με δημόσια δήλωσή του τον αθωώνει κιόλας. Πόσο πιο χαμηλά μπορούν να πέσουν;»,
Θα μπορουσε να το χει γραψει κι ο μανοσκ, αφου καταφορη αδικια εις βαρος κατηγορουμενου>>ταυτιζομαι με τον κατηγορουμενο, αλλα οχι, προκειται για την επισημη ανακοινωση του κομματος που κυβερναει.
Διεγράφη απρόκλητη προσωπική επίθεση (προς άλλο χρήστη ) [Mod], αλλα περιμενεις κατι περισσοτερο απο αυτους που κυβερνουν και κοπτονται για νομιμοτητα.
A la carte -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ελπίζω μόνο να μην πέφτεις από τα σύννεφα γιατί είσαι σε ηλικία που θα έπρεπε να το ξέρειςΤότε πως αποφυλακίστηκαν (και την κοπάνησαν) Μαζιώτης-Ρούπα και σια ?
Δηλ. πιστεύεις ότι φτάνουν 1 ή 5 παραδείγματα για να απορρίψεις κάτι το οποίο είναι κοινός τόπος για όλους ; Ή πιστεύεις ότι στην περίπτωση του/της Μαζιώτη Ρούπα τηρήθηκε το σύνολο των δικαιωμάτων τους σε όλη τη διαδικασία (τι πιθανότητα πχ δίνεις να 'χουν φάει μερικά μπερτάκια ξύλο ; και τι πιθανότητα δίνεις να είχε πάθει το ίδιο ο Κούγιας αν είχε συλληφθεί για φόνο ; )
Ή στη φράση ότι 'οι μεγαλοδικηγόροι φοροδιαφεύγουν και τυγχάνουν ευνοϊκής/διακριτικής μεταχείρισης από τη φορολογική διοίκηση' θα μου απαντούσες ότι γνωρίζεις 3 για τους οποίους αυτό δεν ισχύει ; Όχι βέβαια, απλά το γνωρίζουμε όλοι οι ενήλικοι ότι είναι έτσι τα πράγματα και είναι περιττό να περιπτωσιολογούμε
Επίσης να σε ενημερώσω ότι δεν υφίσταται κοινοβουλευτική δημοκρατία στην Ελλάδα, τόσο απλά
Θα μου δώσεις πάλι 2,3,παραδείγματα που λειτούργησαν οι αρχές της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και είχαμε - φυσικά από καθαρή τύχη! - την ψήφιση κάποιου νόμου όπου υπήρχε βουλευτής ο οποίος γνώριζε τι σκ@τά ψήφιζε και τηρήθηκε και η προβλεπόμενη από το Σύνταγμα διαδικασία ; -
Αυτό που περιγράφεις koutsan είναι μια κακή ή δυσλειτουργική δημοκρατία.
Και πάλι πολύ καλύτερη από μια χούντα, κόκκινη-κίτρινη-μπλε.
Το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές δεν διαβάζουν τι ψηφίζουν και κάποιοι κρατούμενοι τρώνε ξύλο ενώ δεν πρέπει απέχει αιώνες από την οποιαδήποτε χούντα που ορέγονται κάποιοι σε προηγούμενα posts.
-
@koutsan
Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε αυτή τη συζήτηση (και ιδιαίτερα με αυτό το στυλ) εξάλλου δεν κατάλαβες τι εννοούσα, νόμιζα (με βάση αυτά που είπες) ότι με κάποιο νόμιμο και συνταγματικό τρόπο δεν ισχύει το 18μηνο για τους κατηγορούμενους για τρομοκρατία, γιαυτό και ρώτησα για το Μαζιώτη, πως και αποφυλακίστηκε (ενώ θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι προφυλακισμένος). Προφανώς έκανα λάθος και το 18μηνο δεν έχει καταργηθεί για τους εν λόγω κατηγορούμενους οπότε άκυρη και η ερώτηση για το Μαζιώτη.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]