-
Είναι αρκετά ακριβό?
-
Ios 7 μπορουμε να το χωσουμε σε ipad2?
-
H beta 2 του iOS7 είναι τραγική! Απίστευτα bugs που κάνουν το τηλέφωνο πρακτικά dysfunctional.
Δευτέρα όμως βγαίνει η 3 μάλλον οπότε (ελπίζω ότι) θα διορθωθούν τα προβλήματα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Είναι αρκετά ακριβό?919 έχει το i7.
Αν χρησιμοποιήσω και την επιστροφή της κάρτας θα μου βγει 750-800. -
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
H beta 2 του iOS7 είναι τραγική! Απίστευτα bugs που κάνουν το τηλέφωνο πρακτικά dysfunctional.Δευτέρα όμως βγαίνει η 3 μάλλον οπότε (ελπίζω ότι) θα διορθωθούν τα προβλήματα.
γι' αυτό τις λένε beta
αν δεν τη θες για λόγους development, δεν βλέπω γιατί να ταλαιπωρείσαι με τέτοιες εκδόσεις -
Μπορώ στον υπολογιστή μου που έχω συγχρονίσει το iphone μου να συνδέσω ένα άλλο, να το κάνω backup->setup as new->restore τα δικά του data, κοινώς να μην εμπλακεί το δικό μου?
-
Μετά παίζει και το i5 200 ευρώ κάτω, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει στο χρόνο.
Σε i7 στο skroutz που κοίταξα έτοιμα συστήματα εκεί είναι οι τιμές πάντως. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
H beta 2 του iOS7 είναι τραγική! Απίστευτα bugs που κάνουν το τηλέφωνο πρακτικά dysfunctional.
γι' αυτό τις λένε beta
αν δεν τη θες για λόγους development, δεν βλέπω γιατί να ταλαιπωρείσαι με τέτοιες εκδόσειςΠροφανώς
Απλά αναφέρω τα θέματα που έχει ως beta 2, που είναι περισσότερα από την 1.
Το 7 μεταμορφώνει το κινητό, έχει κάποια χαρακτηριστικά πολύ χρήσιμα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
γι' αυτό τις λένε beta
αν δεν τη θες για λόγους development, δεν βλέπω γιατί να ταλαιπωρείσαι με τέτοιες εκδόσειςΠροφανώς
Όπως να το κάνει dysfunctional?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
γι' αυτό τις λένε beta
Όπως να το κάνει dysfunctional?
Λεπτομέρειες... ...Δευτέρα βγαίνει η 3
-
Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα πρεπει να μην είσαι καθόλου ικανοποιημένος με το iOS για να κατεβαζεις αβερτα beta έκδοσεις
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
μπααα.. μαλλον ηθελε να δει για λιγες μερες, τι παει να πει να εχεις συνεχεια android
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα πρεπει να μην είσαι καθόλου ικανοποιημένος με το iOS για να κατεβαζεις αβερτα beta έκδοσειςSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Κι εσύ πάντως με beta ταπατοκ βλέπω παίζεις, ya feel me dawg?
Πέρα απ´τη πλάκα, το 7 τα σπάει! Τα bugs είναι φυσιολογικά σε β εκδόσεις και θα φτιαχτούν.
Sent from a mobile device
-
εχει κανεις το iPad2?
ανοιγει ευκολα skype/youtube/και κανενα παιχνιδακι τυπου realracing?
σκεφτομαι να παρω ενα iPad2 να μην χαλασω πολλα μια και σε λιγο βγαινει το νεο ρετινα που ειναι και μικροτερο.
Καλη επιλογη ή μαπα;
Το Μινι το εχει κανεις;
Γμτ μου κανει πολυ μικρη η οθονη του -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχει κανεις το iPad2?ανοιγει ευκολα skype/youtube/και κανενα παιχνιδακι τυπου realracing?
ναι σε ολα.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχει κανεις το iPad2?ανοιγει ευκολα skype/youtube/και κανενα παιχνιδακι τυπου realracing?
σκεφτομαι να παρω ενα iPad2 να μην χαλασω πολλα μια και σε λιγο βγαινει το νεο ρετινα που ειναι και μικροτερο.
Καλη επιλογη ή μαπα;
Το Μινι το εχει κανεις;
Γμτ μου κανει πολυ μικρη η οθονη τουEκτός απ τα παιχνίδια που δεν ασχολούμαι καθόλου, προφανώς, αλοίμονο δλδ
Το έχω 3 χρόνια ακριβώς, υπερευχαριστημένος. ΑΠλά η μπαταρία δεν κρατάει όσο παλιά πλέον
-
Δεν έχει πρόβλημα με κανένα από αυτά που ανέφερες. Βασικά, μετά από τόσα χρόνια, ακόμα δεν έχω βρει κάτι που να το γονατίζει, που να μην τρέχει smoothly 100%.
Τόσες γενιές πίσω όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι σοφή αγορά. Εξαρτάται φυσικά και πόσο θα το πάρεις.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Καλη επιλογη ή μαπα;
Το Μινι το εχει κανεις;
Γμτ μου κανει πολυ μικρη η οθονη τουΟλα τρεχουν μια χαρα στο ipad2. Το mini ουτε μενα με βολεψε.
-
Μίνι με τα χίλια
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...