-
Τήνος;
-
Δεν κάνουν δοξολογίες όλη μέρα στην Τήνο, απλώς έχει εκεί την Παναγία τη θαυματουργό. Τυπικό κυκλαδονήσι κατά τα λοιπά, δεν έχω πάει πάντως.
Γενικά δεν συμπαθώ την ξεραΐλα των Κυκλάδων, δεν είμαι της θάλασσας, να ψηθώ χωρίς σκιά Χ ώρες. Εκτιμώ συγκεκριμένα νησιά για ειδικούς λόγους.
Πχ Σίφνο για φαγητό, το Κάστρο που είναι μοναδικό, τα μπαράκια (όχι πια). Σαντορίνη, χωρίς λόγια. Σύρο λόγω Ερμούπολης. Μύκονο, δεν έχω πάει ποτέ μου για τους γνωστούς λόγους, αλλά πρέπει να είναι ωραίο νησί. Αυτά ΙΜΗΟ αξίζουν λίγο ή πολύ.Ιόνιο, ανατολικό Αιγαίο (Σάμο/Μυτιλήνη), Ρόδος, Σποράδες είναι πράσινα και ιδιαίτερα - Θάσος/Σαμοθράκη λόγω απόστασης είναι εκτός.
Κρήτη, ε, όλοι θα βρουν ένα μέρος του γούστου τους σε 4 νομούς.Πλέον μετράνε περισσότερο από παλιά τα ακτοπλοϊκά, γδέρνουν οι εφοπλιστές.
Σκύρος: φθηνά σχετικά τα ακτοπλοϊκά από Κύμη, όπως ΚΑΙ τα αεροπορικά (ψάξτε το), αλλά την είδαν κάπως οι ξενοδόχοι και βαράνε στο ψαχνό. -
Κρίση ρεεεεεεεεεεε. Κάτσε σπίτι.
-
Και η Ευβοια νησι εναι και αυτη ρε σεις.....Τι την σνομπαρετε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γενικά δεν συμπαθώ την ξεραΐλα των Κυκλάδων, δεν είμαι της θάλασσας, να ψηθώ χωρίς σκιά Χ ώρες. Εκτιμώ συγκεκριμένα νησιά για ειδικούς λόγους.- Άπειρο!
Πως γίνεται με αυτόν τον άνθρωπο άλλες φορές να συμφωνώ 1000% και άλλες ούτε 0% δεν το καταλαβαίνω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γενικά δεν συμπαθώ την ξεραΐλα των Κυκλάδων, δεν είμαι της θάλασσας, να ψηθώ χωρίς σκιά Χ ώρες. Εκτιμώ συγκεκριμένα νησιά για ειδικούς λόγους.
- Άπειρο!
Πως γίνεται με αυτόν τον άνθρωπο άλλες φορές να συμφωνώ 1000% και άλλες ούτε 0% δεν το καταλαβαίνω.
Ουτε αυτος!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τήνος;τράβα στη Νάξο , έχω θείο με ξενοδοχείο στον Αγιο Προκόπη..
Θα με θυμηθείς... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@EDDIE_147Κρίση ρεεεεεεεεεεε. Κάτσε σπίτι.
Έννοια σου και θα πάρω τάπερ με κιοφτέδες α λα κλωτσοσκούφι.
Τώρα κοίταγα και δρομολόγια για Κύθηρα και μου φάνηκε λίγο επιχείρηση overlord το πράγμα.
Για μαγευτική Κύθνο μας κόβω.
Νάξο έχω πάει και μου φαίνεται μια πιο οικογενειακή και εξίσου ακριβή εκδοχή της Πάρου.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τήνος;Σε μια το πολυ δυο μερες θα την εχεις γυρισει ολη και θα βαρεθεις.Εκτος απο ξερονησι ειναι και γεματο αποτομες παραλιες κατω απο βραχους που ενας Θεος ξερει πως προσεγγιζονται.+Τις απειρες γιαγιαδες που σαβουριαζουν λουκουμαδες στη χωρα,οχι και το καλυτερο θεαμα
-
Eντι παρατηρώ έντονες και συχνές αναφορές στη Βουγιουκλάκη. Να το κοιτάξεις.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eντι παρατηρώ έντονες και συχνές αναφορές στη Βουγιουκλάκη. Να το κοιτάξεις.Τι παιδι ειναι αυτο
-
Eρωτηση καθαρα εγκυκλοπαιδικη/θεωρητικη για την ωρα : Roadtrip αυθημερον,Θεσσαλονικη-Κων/πολη με 2 οδηγους και 6-7 ωρες σταση στην Πολη ειναι εφικτο?1200 χιλιομετρα ειναι πηγαιν'ελα
Απο καθυστερησεις σε συνορα και δρομους εντος Τουρκιας τι εχουμε? -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eντι παρατηρώ έντονες και συχνές αναφορές στη Βουγιουκλάκη. Να το κοιτάξεις. -
Καλα, τί τιμες ειναι αυτες φετος στα αεροπορικα
-
Για Ελλάδα;
Τα ίδια κι από εδώ, αλλά κι απ' όσους φίλους έχω ανά την Ευρώπη.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Eρωτηση καθαρα εγκυκλοπαιδικη/θεωρητικη για την ωρα : Roadtrip αυθημερον,Θεσσαλονικη-Κων/πολη με 2 οδηγους και 6-7 ωρες σταση στην Πολη ειναι εφικτο?1200 χιλιομετρα ειναι πηγαιν'ελα
Απο καθυστερησεις σε συνορα και δρομους εντος Τουρκιας τι εχουμε?Νομίζω δε γίνεται . Το οδικό δίκτυο στην Τουρκία από τα σύνορα μέχρι τη Ραιδεστό( Tekirdag) στη θάλασσα του Μαρμαρά βρίσκεται σε οικτρή κατάσταση . Δύσκολα πας με πάνω από 100 χλμ/ώρα μέχρι εκεί για μια απόσταση νομίζω 110 χιλιομέτρων .
Και στα σύνορα αυτή την εποχή θα έχει κίνηση , και στην είσοδο της Πόλης .
Αααα αυτή ειδικά την περίοδο γίνονται έργα στην εγνατία κοντά στα σύνορα και στην επιστροφή(μόνο) πρέπει να πας από τον παλιό δρόμο σύνορα--> Αλεξ/πολη . Υποθέτω οτι σε 8-10 μέρες τα έργα επισκευής θα έχουν τελειώσει. -
Οπως ειπε και παραπανω ο μουσατος, το οδικο δικτυο μεχρι τη Ραιδεστο ειναι τρα-γι-κο. Θα ταλαιπωρηθειτε και εσεις και το αυτοκινητο.
Με ολιγον απαγορευτικες ταχυτητες, φτανεις συνορα σε περιπου 3 ωρες. Εκει, θα φας πολλη ωρα (δεν ειναι Βουλγαρια- σε 20 λεπτα εχουμε τελειωσει). Οταν ειχα παει με λεωφορειο, ειχαμε κανει τουλαχιστον 3 τεταρτα στην Ελληνικη πλευρα. Και αλλο ενα μισαωρο στην Τουρκικη. Απο τα Τουρκικα συνορα μεχρι την Κων/πολη ειναι αλλες 3 ωρες περιπου.
Επισης δεν ξεχναμε τα επεισοδια αυτην την εποχη εκει!! Κατα τα αλλα, υπεροχη πολη!!! -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τήνος;
Σε μια το πολυ δυο μερες θα την εχεις γυρισει ολη και θα βαρεθεις.Εκτος απο ξερονησι ειναι και γεματο αποτομες παραλιες κατω απο βραχους που ενας Θεος ξερει πως προσεγγιζονται.+Τις απειρες γιαγιαδες που σαβουριαζουν λουκουμαδες στη χωρα,οχι και το καλυτερο θεαμα
NOT!!!!!!!!!!
προφανως εμεινες μονο στη χωρα που δεν εχει και τπτ... Η Τηνος εχει απειρα χωρια κι εγω 10 χρονια που πηγαινα συνεχεια δεν καταφερα ποτε να τα γυρισω ολα.. Μαλιστα στα περισσοτερα χωρια μπορεις να σταματησεις να φας να πιεις κτλ με τιμες ΧΩΜΑ μπορει και 5-6 ευρω το ατομο. Και φυσικα εντυ ,απο παραλιες καλυτερα απο Κυθνο..
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλα, τί τιμες ειναι αυτες φετος στα αεροπορικαελα ρε, υπερβαλεις...
εμας μας κοστιζει γυρω στα 450 το ατομο με 6 απο τις 8 διαδρομες δευτερα, πεμπτη και παρασκευη, συνδυασμος σουις με ετζεαν
και περσι ιδιες ητανε
-
++ στον Πασχο.
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)