-
Κα Ελενη εμεις τα εχουμε πει και εχουμε διαφορετικες αντιληψεις περι συμπεριφορας μεταξυ μας.
Η εκδηλωση αφορουσε την δικη μου και μονο γενια και οχι της γυναικας μου.Ο μικρος κοιμοταν στη γιαγια του και ηγυναικα δεν ειχε γνωστους εκει. Αν σου πω οτι μου εχει εμπιστοσυνη δεν θα ηταν απολυτο.Απο την αλλη ποιος εχει εμπιστοσυνη σε γυναικα.Τελος παντων βαρεθηκε ειδε οτι εχω μελλον με τους συμμαθητες μου και δεν θελησε σωστα να μου το χαλασει το βραδυ.
Αλλα να που τελικα που περιμενα απο σενα να σχολιασεις τη σταση της γυναικας απεναντι μου.Της σιγανοπαπαδιας δηλ.Οτι σας συμφερει.
Με ταξι εφυγα . -
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Ξεκάθαρα αναφέρει οτι έφυγαν η γυναίκα του και ο άντρας της συμμαθήτριας. Το δεύτερο ζευγάρι μάλλον έχει προβληματικό γάμο.Μάζι φύγαν η γυναίκα του Κουπέα και ο συμμαθητής του??
-
Καμίας σιγανοπαπαδιάς! Νομίζω η περιγραφή των γεγονότων απο εσένα τον ίδιο είναι αρκετή.
-
Μπέρδεμα...
-
Δία
Από τη στιγμή που ένα ζευγάρι τα βρίσκει μεταξύ τους με ποιο δικαίωμα πετάγεται ο απ´έξω και λέει με ποιο δικαίωμα σε άφησε μόνο σου/μόνη σου. Ο κάθε άνθρωπος υποτίθεται ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τον εαυτό του. Τώρα από κει και πέρα αν ψάχνει ευκαιρία να τσιλιμπουρδίσει είναι άλλο θέμα αλλά πιστεύω ότι αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα ε
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ξεκάθαρα αναφέρει οτι έφυγαν η γυναίκα του και ο άντρας της συμμαθήτριας. Το δεύτερο ζευγάρι μάλλον έχει προβληματικό γάμο.
Μάζι φύγαν η γυναίκα του Κουπέα και** ο συμμαθητής του**??
Η γυναίκα του Κουπέα και ο άντρας της συμμαθήτριάς του. Τι να πω... Ίσως είναι πιο διαδεδομένο απ'οτι νόμιζα. Πάντως ο coupeas λάθος κατάλαβε οτι θέλω να βγάλω την γυναίκα του σιγανοπαπαδιά. Προφανώς η κυρία ξέρει τι θέλει και φροντίζει να το έχει.
-
Προφανώς η κυρία ξέρει τι θέλει και φροντίζει να το έχει.Τι πιστεύεις πως είναι αυτό δηλαδή;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς η κυρία ξέρει τι θέλει και φροντίζει να το έχει.
Τι πιστεύεις πως είναι αυτό δηλαδή;
Η ησυχία της! Και ποιος μπορεί να την κατακρίνει γι'αυτό...;
-
Προφανώς η κυρία ξέρει τι θέλει και φροντίζει να το έχει.
Τι πιστεύεις πως είναι αυτό δηλαδή;
Η ησυχία της! Και ποιος μπορεί να την κατακρίνει γι'αυτό...;
Σωστά, Μπορεί να θέλει να κλείνει τα μάτια σε όλο αυτό, γιατί όμως να είναι πρόβλημά μας και να τους κρίνουμε;
-
Η γυναικα μου και ο αντρας της συμμαθητριας μου που μου ανοιξε την καρδια της δεν ειχαν σχεση με τους καλεσμενους.Ουτε μετα ξυ τους.Συνοδευαν τους συζυγους τους και καποια στιγμη εφυγαν. Δεν ειμασταν παρεα.Απλα με επαιρνε ματι η κυρια απο μακρια . Και δωσε χορο και βαλε να πιουμε -αυτη απο μακρια το ματι γαριδα- εδιωξε τον αντρα της ειδε να φευγει η δικια μου και εβγαλε τα οπλα της. Ελα πιασε με απ' τη μεση να διαβουμε το χορο αντε πιασε κι οτι γινει ενα μπερδεμα δηλ .
Συγανοπαπαδια ειναι Ελενη. Εβαλε σχεδιο και περιμενε να χτυπησει. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
[...] βρεθήκαμε οι 2 μας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου. Δεν έγινε κάτι φοβερό, σταματήσαμε στα φιλιά και στο στοματικό.[...]Τόσο καλή ήταν που δεν πρόκαμες για κάτι παραπάνω;
-
Μετά έφτυνε τα κουκούτσια.
-
Σιγανοπαπαδιά η συμμαθήτρια; Γιατί;
Βρήκε ευκαιρία και χτύπησε Και ΤΙ ευκαιρία! -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μετά έφτυνε τα κουκούτσια.σοκ και ... δέος!
-
σοκ και ... δέος!
Σιγά ρε Λενιώ...
Σε είχα για πιο προχώ -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σιγά ρε Λενιώ...
Σε είχα για πιο προχώΕμένα;
Για ξανακοίτα με λίγο καλύτερα! -
Σιγά ρε Λενιώ...
Σε είχα για πιο προχώΕμένα;
Για ξανακοίτα με λίγο καλύτερα!Είμαι στο facebook. Πάω να χαζέψω καμιά φωτογραφία σου και θα τα πούμε από το τσατ.
-
σοκ και ... δέος!
Δεν έχω πέτρες στα νεφρά παίδες.
-
-
Σιγανοπαπαδιά η συμμαθήτρια; Γιατί;
Βρήκε ευκαιρία και χτύπησε Και ΤΙ ευκαιρία!Ευχαριστω και στα δικα σου.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες