-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Νεα τιμη και τελικη για το 22b WRC που δινω170 ευρω
οταν κυκλοφωρουσε καινουριο απο την autoart τι τιμη ειχε;
-
Οταν κυκλοφορησε πριν απο μια δεκαετια περιπου η τιμη ηταν γυρω στα 80.
Στη πορεια το μοντελο απεκτησε μεγαλη συλλεκτικη και συνεπως χρηματικη αξια με τις τιμες να αγγιζουν και τα 250 ευρω(αν το μοντελο ειναι καινουργιο με το κουτι του,χωρις ελλατωμα οπως αυτο που δινω).
Το αγορασα πριν 4-5 μηνες απο Αγγλια και τα χρηματα που ζηταω ειναι περιπου οσα εδωσα για να το αγορασω.
-
Mercedes-Benz SL63 AMG
Maisto, 1:18 -
Συγγνώμη για την τόσο μεγάλη δημοσίευση,αλλά είμαι τρελά ερωτευμένος!!!
-
Πολύ ωραίο κομμάτι...αλλα πισωγυρίσματα από την minichamps όπως το να μην βάλει σιτες.σε παλιά μοντέλα είχε.και ξέχασε τα κόκκινα καθίσματα.αλλα ειναι κουκλι
-
Μεγεια μου..
http://www.ebay.com/itm/Citroen-CX-2000 ... 3cd1f2d6f1 -
Ο χρήστης alex19871987 έγραψε:
Πολύ ωραίο κομμάτι...αλλα πισωγυρίσματα από την minichamps όπως το να μην βάλει σιτες.σε παλιά μοντέλα είχε.και ξέχασε τα κόκκινα καθίσματα.αλλα ειναι κουκλιΚαι οι δύο παρατηρήσεις είναι πολύ εύστοχες,αλλά μόνο και μόνο γιατί είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε μοντελάκι,αξίζςι να υπάρχει στην συλλογή κάποιου...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μεγεια μου..
http://www.ebay.com/itm/Citroen-CX-2000 ... 3cd1f2d6f1Πολύ καλή επιλογή.Είναι απο τα κομμάτια που θα ήθελα στην συλλογή μου.Με γεια.
-
-
Δυστυχώς έχω παίξει όταν ήμουν μικρός με το συγκεκριμένο...
-
Ωραία φώτο με σκουμπι,εβο και ρσ.θα ανεβάσω σε λίγες μέρες παρέα evo 9,s204 Integra type r mugen
-
Ο χρήστης Mpompa έγραψε:
Παρα πολυ ωραία τριλογία !!!!
-
Ο χρήστης Mpompa έγραψε:
Μεγεια μου..
http://www.ebay.com/itm/Citroen-CX-2000 ... 3cd1f2d6f1Πολύ καλή επιλογή.Είναι απο τα κομμάτια που θα ήθελα στην συλλογή μου.Με γεια.
προς ολους
Υπαρχει αυτη τη στιγμη εταιρια που να βγαζει τη citroen Xm σε 1/18 σε καπως λογικη τιμη? δε μπορω να βρω κατι..Επισης τι αποψη εχουμε για την otto models..? προσωπικα μου φαινονται εξαιρετικα στο συνδυασμο αναλογιων-λεπτομερειων ,τιμης αλλα και των μοντελων που βγαζουν..
-
Οι περισσότεροι λένε εξαιρετικά λόγια για την ΟΤΤΟ. Με 39 ευρώ έχεις εξαιρετικά μοντελάκια (στην πλειοψηφία των περιστάσεων).
-
Απο πού με 39e?
-
-
Η California, 360 και η μαύρη 430 ποιάς εταιρίας είναι?
-
Και οι τρεις είναι της hot wheels elite
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επισης τι αποψη εχουμε για την otto models..? προσωπικα μου φαινονται εξαιρετικα στο συνδυασμο αναλογιων-λεπτομερειων ,τιμης αλλα και των μοντελων που βγαζουν..
Εχω πάρει το Peugeot 306 Maxi και το Clio Williams (το δευτερο σε 1/12) απο την Otto Models και σιγουρα θα έιχα παρει και κανα δυο-τρία ακόμα αν την ηξερα νωρίτερα σαν εταιρεια (clio maxi, clios williams 1/18, saxo VTS)
Η προσωπική μου αποψη ειναι οτι είναι καταπληκτικά!!!
Βασικό ιδιαίτερο χαρακτηριστκό τους : Είναι resin (ρητίνη)
Βασικο αρνητικό τους: Είναι όλα sealed (δεν ανοιγουν καπω, πορτες κτλ)
Πλεονεκτήματα:
-Πολυ λογικη αρχική τιμη ΑΛΛΑ αν θες καποιο παρτο απο το site της Otto απο την αρχή. Αν εξαντληθει εκει, μετά οι τιμες αυξανονται κατακορυφα στο ebay και σε αλλους resellers.
Και ναι πολλα απο τα μοντελα της ειχαν αρχικη τιμη 39€. Τωρα βεβαια στο ebay αν τα βρεις στην διπλασια τιμή μαλλον θεωρεισε τυχερος- Καταπλητική ποικιλια στα ευρωπαικά μοντέλα με μεγαλη εμφαση στα Γαλλικά
Τα μοντελα της συνηθως δεν φτίαχνονται απο καμια αλλη εταιρία!
Συμπερασμα: Συνίσταται ανεπιφυλακτα!!
- Καταπλητική ποικιλια στα ευρωπαικά μοντέλα με μεγαλη εμφαση στα Γαλλικά
-
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές