-
Ο χρήστης Agiel4 έγραψε:
καλημερα σε ολους
Διαβαζοντας σας κανω....
Το Roomster 1.6 hdi full extra (scout) στα 18000 δεν υπαρχει ουτε στο τελωνειο.
Το απλο ειναι στα 16000. Η αληθεια ειναι πως θα τα εδινα για ενα καλυτερο σαλονι, ζαντες και προβολακια, αλλα δεν πειραζει.
Εξακολουθω να μην θελω μικρομεσαιο.Ειδα κατι passat S/W 1.6 diesel, 2010, 15000 περιπου σε μαντρα στην Αθηνα. κουκλια... Ο συγκεκριμενος εμπορος εχει πολλα diesel, ισως να κατεβω Αθηνα να δω, πριν να αποφασισω...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3413424/
Κατι τετοιο? Εισαγωγης μου μυριζει.
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
C4 1.6 HDI 110ps Attraction με ένα 18αρι χιλιάδες το πολύ (δεν γνωρίζω ακριβή τιμή για το αυτόματο, κάνει ένα 800αρι παραπάνω και μπορεί να σου δώσει πληροφορίες ο Dasimo)
Megane 1.5 dci 110ps Progressive με περίπου 17 χιλιαρικάκια, ωραίο αμάξι, καλοστημένο, δεν έχουν ακουστεί θέματα κλπ. Αν μπορείς να δώσεις 21 (το πολύ) για το 1.6 dci με τα 130 άλογα κάντο, αξίζει ακόμα περισσότερο!
Leon 1.6 TDI 105ps Style με περίπου 16,5 χιλιάρικα, καλό, μελετημένο, και στιβαρό αυτοκίνητο
Focus 1.6 TDCI 115ps Trend/Sport/Titanium, αν σου αρέσει σχεδιαστικά ρίξ'του μια ματιά, ισορροπημένο αυτοκίνητο από πολλές απόψεις.
Giulietta 1.6 JTDM-2 105ps Distinctive με 20 χιλιάδες, αν θες να μείνεις σε κάτι Premium, κουκλί και με καλό στήσιμο, κοίταξέ τοΤο C4 το εχω στην κορυφαια ehdi εκδοση, δεν εχει ανει ουτε τσικ στα 20 χιλιαδες χιλιομετρα. Τωρα βεβαια για α ειμαστε ακριβοδικαιοιι εχει πολλες και εξαιρετικες επιλογες στα 18 χιλιαδες ευρω , μην βιαστεις .
-
Ο χρήστης Agiel4 έγραψε:
καλημερα σε ολους
Διαβαζοντας σας κανω....
Το Roomster 1.6 hdi full extra (scout) στα 18000 δεν υπαρχει ουτε στο τελωνειο.
Το απλο ειναι στα 16000. Η αληθεια ειναι πως θα τα εδινα για ενα καλυτερο σαλονι, ζαντες και προβολακια, αλλα δεν πειραζει.
Εξακολουθω να μην θελω μικρομεσαιο.Ειδα κατι passat S/W 1.6 diesel, 2010, 15000 περιπου σε μαντρα στην Αθηνα. κουκλια... Ο συγκεκριμενος εμπορος εχει πολλα diesel, ισως να κατεβω Αθηνα να δω, πριν να αποφασισω...
Μήπως τότε σε μικρό πολυμορφικό να κοιτούσες το Ford B-Max;
1.6D στην πλούσια έκδοση Titanium βλέπω στο site των 4T είναι στα 17943 ευρώ. -
Ο χρήστης Agiel4 έγραψε:
Χαιρεται,Μολις πουλησα το διπορτο Α3 και ψαχνω για καινουργιο οικογενειακο, γιατι περιμενω και δευτερο παιδι.
Ειδα το Duster 4χ4 1.5 diesel και το Roomster 1.5 diesel, και τα 2 στα 18000 ευρω.
Υπαρχει κατι που μου διαφευγει? ας ειναι και λιγο πιο ακριβο...
Μενω στην επαρχια και κανω 50 χλμ την ημερα για την δουλεια.Φίλε μου ένα θα σου πω...Μακρία από Duster...To είχα ολοκαίνουργιο ως εταιρικό για 4 μήνες και έκανα κανά 8000 χλμ...Πολύς θόρυβος και μετά τα 110 ετοιμαζόσουν για απογείωση...Μακράν ότι χειρότερο ως καινούργιο αμάξι έχω οδηγήσει...Επίσης έκαιγε τα άντερά του (το βενζινοκίνητο) ...ποιότητα εσωτερικού και λειτουργικότητα σχεδόν 0... Δεν ξέρω αλλά δε μου άρεσε καθόλου...Για το άλλο που λες δεν έχω άποψη....
-
@Pavkotsidis Ευχαριστω για το Duster...οντως μαλλον θα απεχω, αν και φιλος στην Ινδια το πηρε πετρελαιο σαν Renault, στα 14000 ευρω πουλιεται εκει και εχει εντελως αλλο εξοπλισμο, ειναι πολυ ευχαριστημενος
@ Focusman91 Ναι, κατι τετοιο...τι σου λεει? αξιζει να κατεβω στην αθηνα, να βρω και μια αντιπροσωπια να εξακριβωσουν το ετος απο το πλαισιο και να το παω σε εναν μηχανικο?
@ AggelosF το C3 Picasso, 1.6 diesel, 90 hp attraction, γκρι, στα 16000. Δεν ειναι και ασχημα....\ -
Αν θες μεταχειρισμένο το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις, θα ήταν να ψάξεις μόνος σου τη δουλειά φέρνοντας εσύ ο ίδιος αυτοκίνητο απ' το εξωτερικό. Ειδικά αν έχεις και δικό σου άτομο που να ξέρει από αυτά, σκέψου το σοβαρά!
Καταρχήν να ξέρεις πως στη Δυτική Ευρώπη, 20.000km το χρόνο θεωρούνται λίγα για χρήση diesel. Στην Ελλάδα αγοράζουν diesel άτομα που κάνουν 10.000km το χρόνο, εκεί όμως δεν συμβαίνει το ίδιο. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες και τα αυτοκίνητα διανύουν αρκετά km σε μηνιαία βάση...
Πριν κάτι μήνες είχα δει στις αγγελίες του ίδιου έμπορα που πουλά το ασημί Passat Variant πιο πάνω, ένα μαύρο Peugeot 3008 1.6 e-HDI, αυτόματο, full extra. Τα χιλιόμετρά του θυμάμαι πως ήταν λίγα. Έψαξα τις αγγελίες όλης της Ευρώπης για ίδια αυτοκίνητα στο autoscout24.de και όσα βρήκα στα ίδια χιλιόμετρα, είχαν την ίδια αξία. Που σημαίνει πως, αν ο μαντράς έπαιρνε αυτοκίνητο με τόσα λίγα km απ' έξω, θα ήθελε και ένα 4αρι χιλιάδες επιπλέον (μαζί με έξοδα μεταφοράς, τελωνείο, εισιτήρια κλπ) οπότε θα έμπαινε μέσα!! Αντίθετα, στα αυτοκίνητα που είχαν γύρω στις 120 με 150 χιλιάδες km, αν πρόσθετες το 4αρι που ανέφερα παραπάνω και το κέρδος του μαντρά, έφτανες πολύ κοντά στην τιμή που το έδινε στο car.gr...
Συμπέρασμα, ό,τι και να κάνεις μην εμπιστευτείς μαντρά... Ιδιαίτερα αυτούς που κάνουν μαζικές εισαγωγές diesel από εξωτερικό...
-
καταλαβα...
δεν εχω δικο μου ατομο για να ειμαι εστω λιγο εφησυχασμενος απο αγορα εισαγομενου...θα πρεπει να βασιστω σε αλλους.
δεν εχω σταματησει να ρωταω τις τελευταιες μερες...kai ολα τα παραπανω αυτοκινητα (roomster, picasso, duster,...) οι μεγαλυτεροι απο μενα τα λενε μπρικια (ειμαι 34).
'παρε το καινουργιο AVENSIS LPG, 1.6, S/W, 23500 ΕΥΡΩ', βαλε τα δικα σου, παρε και 5 χιλιαρικα απο τραπεζα/πατερα/πεθερο και τελειωνε'...
το ειδα το ατιμο και ειναι κουκλι.....
back to square 1... -
Ο χρήστης Agiel4 έγραψε:
@Pavkotsidis Ευχαριστω για το Duster...οντως μαλλον θα απεχω, αν και φιλος στην Ινδια το πηρε πετρελαιο σαν Renault, στα 14000 ευρω πουλιεται εκει και εχει εντελως αλλο εξοπλισμο, ειναι πολυ ευχαριστημενος
@ Focusman91 Ναι, κατι τετοιο...τι σου λεει? αξιζει να κατεβω στην αθηνα, να βρω και μια αντιπροσωπια να εξακριβωσουν το ετος απο το πλαισιο και να το παω σε εναν μηχανικο?
@ AggelosF το C3 Picasso, 1.6 diesel, 90 hp attraction, γκρι, στα 16000. Δεν ειναι και ασχημα....\Στα 15000 με το κλειδί στο χέρι αγοράστηκε προ μηνός από συγγενικό πρόσωπο με έξτρα προσφορά του αντιπροσώπου. 1-2 βόλτες που το έχω πάρει καλά παει και από χώρους είναι πολύ άνετο (έχει και συρομενο πίσω κάθισμα για αύξηση πορτμπαγκαζ). Βγαίνει και με 110 hp πάντως.
-
ποιο?
-
Ο χρήστης Agiel4 έγραψε:
Τι να σου πω... Αν βρισκεσαι σε πολη κοντα στην Αθηνα, ισως και να αξιζει. Παντως αν κρινω κι απο τις υπολοιπες αγγελιες που εριξα μια ματια, μιλαμε σιγουρα για μεταχειρισμενο εισαγωγης.
Παντως εγω με 18.000 €, μαλλον το Qashqai 1,5d θα κοιτουσα αλλα με χαλαει που παρουσιαζεται το καινουργιο το Νοεμβρη.
Εναλλακτικα υπαρχει και αυτο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3537618/
Και φυσικα το Megane 1,5dci.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2806368/ -
Ο χρήστης Agiel4 έγραψε:
ποιο?C3 picasso
-
Ορθολογική πρόταση με συνδυασμό ποιότητας και οικονομίας.
Έχω το i30 εδώ και 6 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Έκδοση 1.4 Diesel Comfort με κόστος σήμερα (με απόσυρση) 15.500 euros περίπου με το κλειδί στο χέρι !
Η έκδοση αυτή είναι η ιδανικότερη όσον αφορά το value for money http://www.hyundai.gr/page/model/3
Με αρκετά χιλιόμετρα εντός πόλης (Θεσσαλονίκη) αλλά και με απολαυστικά ταξίδια, δεν μου έχει κάψει πάνω από 5,5 λ/100χλμ και με 'βαρύτερο πόδι' όχι πάνω από 6 λίτρα !
Ισχύς (hp / σ.α.λ.) 90 / 4.000
Ροπή (Nm / σ.α.λ.) 220 / 1.500-2.750
Επιτάχυνση (0 - 100 χλμ) 13,5
Αριθμός κυλίνδρων 4
Βαλβίδες 16
Τύπος κιβωτίου ταχυτήτων :Μηχανικό 6 σχέσεων
Κατανάλωση καυσίμου (εντός πόλης) (λίτρα / 100χλμ) 5,3
Κατανάλωση καυσίμου (εντός πόλης) (λίτρα / 100χλμ) 3,5
Κατανάλωση καυσίμου (Μικτή διαδρομή) (λίτρα / 100χλμ) 4,1
Εκπομπές CO2 (g / 100km) 109Υπάρχει βέβαια και η άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση 1.6 Diesel (όταν το είχα πάρει εγώ δεν είχε έρθει στην Ελλάδα ακόμη).
-
Τι θα λέγατε για seat altea Xl? Mια επίσκεψη σε μια seat αντιπροσωπεία δεν βλάπτει.
-
βρηκα το meriva 1.7 diesel, 2011, full extra (glass roof, bike stand), test drive, 35000 χλμ, με 17500 ευρω....πολυ ομορφο αμαξι και φανταζομαι αξιοπιστο αλλα δεν παιρνει ευκολα 3 ατομα πισω...επισης ο κινητηρας δεν πρεπει να ειναι και ο πιο οικονομικος...
τι λετε? -
Απο το ολο πακετο το μονο μειον ειναι η τιμη.. Κατα τα αλλα, ενδιαφερον φαινεται!! Γιατι να μην ειναι οικονομικος ο 1,7?
Δες εδω.
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2 -
Συγγμωμη και με ολο τον σεβασμο. Με 18 χιλιαδες σημερα παιρνεις καινουργιους παππαδες, εγω περυσι τον Μαιο πηρα το Citroen C4 ehdi διοτι ηταν το μονο που υπηρχε, ασχετα αν ειμαι κατευχαριστημενος μετα απο 20 χιλιαδες χιλιομετρα. Ειναι δυνατον ενω ξεκιναει το πραγματικα φοβερο φοκους diesel πλεον απο 17 χιλιαδες να συζηταμε για μεταχειρισμενο meriva. Ειδα το Γκολφ , στις 21 χιλιαδες ευρω, ε τι να λεμε το αμαξι τα αξιζει, βρισκεις τζουλιεττα με 19 distinctve με 33 κιλα ροπη , που σπερνει στις ρεπριζ, βρισκεις σε οικογενειακα καινουργια τα megan scenic 1.5 dci, το Αλτεα που γραφει ο cpp με τον κινητηρα dci ειμαι σιγουρος θα το χαριζουν τωρα που ειναι να αλλαξει μοντελο με πολλαπλους πισω και φοβερους χωρους και συνηθως με την παγια στρατηγικη του εξτρα εξοπλισμου και καλης τιμης. Υπαρχει σιγουρα σε καλη τιμη b-max. Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις εξαιρετικες προσφορες ακομη και σε combi octavia tdi που θα τις χαριζουν σε προηγουμενο μοντελο αλλα και το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ καινουργιο με μηκος και χωρους σχεδον 5 μετρων. Πριν ακουμπησεις 18 ζεστα χιλιαρικα για ενα meriva μεταχειρισμενο κανε μια βολτιτσα στις αντιπροσωπειες ειμαι σιγουρος οτι με 20 θα σου δωσουν καινουργιο 1.7 αστρα.......ψυχραιμια!!
-
Από αυτά που έγραψε ο Dasimo μου ήρθε στο μυαλό ένα ακόμα οικογενειακό που το πολύ με 20 χιλιαρικάκια σε μια αξιοπρεπέστατη έκδοση είναι δικό σου...
Skoda Yeti 1.6 TDI Ambition Greenline 4X2...
-
Αλλη μια εξαιρετικη επιλογη. Εν παη περιπτωση ειναι αμαρτια οταν υπαρχουν τοσες επιλογες σε καινουργια σε αυτα τα χρηματα να πας σε μεταχειρισμενο. Να μου ελεγες οτι εχω 10 χιλιαδες ευρω να το δεχτω αλλα να εχεις 18 για ενα αμαξι αυτης της κατηγοριας και να παιρνεις πιθανως γυρισμενα μεταχειρισμενα ειναι λαθος.
-
-
ακουσα και ειδα τοσα πολλα τις τελευταιες μερες...δυστυχως πολλα καλα μοντελα που μου αρεσαν, δεν υπαρχουν ουτε στο τελωνειο, οπως roomster 1.6 diesel, avensis LPG (με μεγαλη εκπτωση), berlingo.
το Cmax δεν μου αρεσε, το Bmax ειναι στο πατωμα του φιεστα, το C3 picasso δεν εχει χωρους μεσα να βαλεις ουτε ενα πακετο τσιγαρα.
το Meriva ειναι full extra, γυαλινη οροφη, καλους χωρους, σχαρα ποδηλατων (χωρις ομως ρεζερβα), κουκλι και γερμανικο...
Επρεπε (ηθελα) να διαλεξω κατι γρηγορα γιατι πουλησα το παλιο σε τιμη που δεν ελεγες οχι...και πραγματικα παραλιγο να πω το ναι στο Meriva test drive...
Τωρα νομιζω θα καθαρισει το μυαλο μου, θα παρω του πατερα μου για λιγο καιρο και θα δω τι θα κανω...
Οικογενειακο μεχρι 18000 ευρω