-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ηττα του μεταρυθμιστη Αντωνιου και των νομικων του by the way.
Εδώ που τα λέμε, εάν δεν καταλαβαίνουμε τον κάθε γράφοντα, καθώς και της ειδήσεις μπορεί να μας παραπέμψουν στην επανεξέταση τον Σεπτέμβρη!!!!!!!!..........
Δεν διαβάζεις τους γράφοντες. Δεν παρακολουθείς ειδήσεις. Δεν βλέπεις χθεσινά γκάλοπ. Δεν έμαθες για την απόφαση του ΣτΕ.
Και έβγαλες την απόφαση για ήτα του Αντώνη, πάρε ανάποδα το τιμόνι…….
Α.Ηταν νίκη του Αντώνη η απόφαση του ΣτΕ;
Απόλυτη κάλυψη και για τους τρεις από ΣτΕ!!!!.
«νόμιμη η ΠΝΠ του Σαμαρά. Πρέπει να γίνουν και αυτά που θέλουν Φώτης και Μπενη…..»!.
Συντεταγμένη πολιτεία!!!!!....... Και μαύρο και άσπρο αχταρμάς!.....
Μπήκαν για ρήξη, και έφυγαν με φοντανάκια = υπουργεία!!!!......
…..αναφώνησε η γριά, «αναστήθηκε ο Αντρέας»…… ακούγοντας τον λόγο στην συνάθροιση, μα όταν τον ρώτησαν εάν θα επαναπροσλάβει τους 2500….. μουγκά στην στρούγκα, ο ‘αθλητής’ πρωταθλητής στην κολοτούμπα!!!!.....
Όσο για τον ΓΓ των κόκκινων χμερ,…… την κασέτα που είχαν πάρει από τον Στάλιν!......
Είμαστε τρομερό dramatics theater……
A. -
Θενκς
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είναι βεβαίως τραγικό που έχασαν 2.000 άνθρωποι τη δουλειά τους όμως αν κατάλαβα καλά οι περισσότεροι θα επαναπροσληφθούν κάπου. Αναρωτιέμαι πάντως αν διαμαρτυρήθηκε κανείς για τα εκατομμύρια εργαζομένων που έχασαν τη δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα κι για άλλους τόσους που εξαναγκάσθηκαν σε μείωση μισθού χωρίς καν τη δυνατότητα να επαναπροσληφθούν κάπου.Εγω ,παλι, αναρωτιεμαι αν οσοι αναρωτιεστε 'αν διαμαρτυρήθηκε κανείς για τα εκατομμύρια εργαζομένων ... ' σηκωσατε ποτε το κωλο σας απο τον καναπε για να διαμαρτυρηθειτε.
Για την ακριβεια δεν αναρωτιεμαι , ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχετε κανει. -
[quote='zorz'][quote='antonis-team']«Μπαλούρδο,»
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
«Μπαλούρδο,» δεν γνωρίζω τι σημαίνει.
Α.
Ωραία τοποθέτηση φιλέ, γέλασα με την καρδιά μου……. Μόνον που εγώ ήμουν από την απέναντι πλευρά!.....
Και μια και μίλησα για καρδιά, για τους φίλους. Σήμερα πέρασα επιτροπή για σύνταξη!.
Α. -
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Είναι βεβαίως τραγικό που έχασαν 2.000 άνθρωποι τη δουλειά τους όμως αν κατάλαβα καλά οι περισσότεροι θα επαναπροσληφθούν κάπου. Αναρωτιέμαι πάντως αν διαμαρτυρήθηκε κανείς για τα εκατομμύρια εργαζομένων που έχασαν τη δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα κι για άλλους τόσους που εξαναγκάσθηκαν σε μείωση μισθού χωρίς καν τη δυνατότητα να επαναπροσληφθούν κάπου.
Εγω ,παλι, αναρωτιεμαι αν οσοι αναρωτιεστε 'αν διαμαρτυρήθηκε κανείς για τα εκατομμύρια εργαζομένων ... ' σηκωσατε ποτε το κωλο σας απο τον καναπε για να διαμαρτυρηθειτε.
Για την ακριβεια δεν αναρωτιεμαι , ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχετε κανει.Δηλαδή 'απαντάς' (σιγά μην απαντάς..)στο ερώτημα βάζοντας ένα άλλο ερώτημα...
Οκ, δεν τον σηκώσαμε. Εξάλλου δεν ισχυριστήκαμε κάτι τέτοιο με φωτεινή εξαίρεσηηη...
Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα;
Θα μας κάνεις κι άλλη ερώτηση; -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Είναι βεβαίως τραγικό που έχασαν 2.000 άνθρωποι τη δουλειά τους όμως αν κατάλαβα καλά οι περισσότεροι θα επαναπροσληφθούν κάπου. Αναρωτιέμαι πάντως αν διαμαρτυρήθηκε κανείς για τα εκατομμύρια εργαζομένων που έχασαν τη δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα κι για άλλους τόσους που εξαναγκάσθηκαν σε μείωση μισθού χωρίς καν τη δυνατότητα να επαναπροσληφθούν κάπου.
Εγω ,παλι, αναρωτιεμαι αν οσοι αναρωτιεστε 'αν διαμαρτυρήθηκε κανείς για τα εκατομμύρια εργαζομένων ... ' σηκωσατε ποτε το κωλο σας απο τον καναπε για να διαμαρτυρηθειτε.
Για την ακριβεια δεν αναρωτιεμαι , ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχετε κανει.Δηλαδή 'απαντάς' (σιγά μην απαντάς..)στο ερώτημα βάζοντας ένα άλλο ερώτημα...
Οκ, δεν τον σηκώσαμε.
Θα μας κάνεις κι άλλη ερώτηση;Δεν ειχα προθεση να απαντησω. Ουτε εκανα καποια ερωτηση , αναρωτηση (πιθανοτατα εως σιγουρα αυτη η λεξη δεν υπαρχει) ηταν.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Οκ, δεν τον σηκώσαμε. Εξάλλου δεν ισχυριστήκαμε κάτι τέτοιο με φωτεινή εξαίρεσηηη...
Θα μας κάνεις κι άλλη ερώτηση;
Εάν βρίσκεις ότι κάποιες αποφάσεις, έστω και ‘άκομψα’ δομένες , φέρονται με θετικό έρισμα, γιατί να σηκωθείς?. Αντίδραση για την αντίδραση?.
Και όταν οι ιδιωτικοποιήσεις φέρουν χρήματα, και το κλείσιμο και άλλων καρκινογόνων οργανισμών κλπ, σταματήσουν την αιμορραγία της τσέπης μας, γιατί να σηκωθείς?.
Α. -
Υποθέτω ότι η κυβέρνηση θα ξεμπερδέψει με επιτυχία με το θέμα ΕΡΤ, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που απέκτησε από το άλλο μεταρρυθμιστικό μέτωπο, αυτό των ΑΕΙ! Όπως η Λαμία ξαφικά απέκτησε 2 τμήματα με το ίδιο αντικείμενο , για να μην μείνουν παραπονεμένοι οι ψηφοφόροι του Χρήστου του Σταϊκούρα , έτσι κι ο Σίμος μπορεί να σκεφτεί καμια μεγαλειώδη μαγκιά, πχ να φτιάξει άλλη μια νΕΡιΤ στην Χαλκίδα Ή έστω ένα ραδιόφωνο βρε αδερφέ. Έτσι θα βολευτεί και το ξαδερφάκι και... εταίρος του
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Για την ακριβεια δεν αναρωτιεμαι , ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχετε κανει.Ερωτηση σε ερωτηση και αναρωτιεσαι για οσους αναρωτηθηκαν --> inception.
Εγώ οχι, δε το εχω κανει παντως. Δηλαδη να διαμαρτυρηθω για τους απολυμενους πχ της alapis.
Ομως οσοι το εκαναν τωρα για τους υπαλληλους της ερτ, ενδιαφερθηκαν για τους υπoλοιπους ή απλα γουσταρουν επανασταση;
Sent from a mobile device
-
dimitris_f
Δυστυχώς δεν έχει γίνει κάποια non branded συναξη για να συμμετάσχουμε.
Όλο και κάποια κρατικοδίαιτη σκουληκαντέρα θα σπεύσει να αναλάβει μέγας χορηγός του event.
Καταλαβαίνεις ότι όσοι έχουν αλλεργία σε τέτοιες σκουληκαντέρες δεν μπορούν να συμμετάσχουν. -
Ερώτηση : γιατί για να διαμαρτυρηθώ για οτιδήποτε πρέπει προηγουμένως να αποδείξω ότι έχω διαμαρτυρηθεί/διαδηλώσει/ενεργήσει για όλες τις ομοειδείς περιπτώσεις ; Το δίκαιο ή άδικο της διαμαρτυρίας δεν είναι αρκετό ως πεδίο συζήτησης ;
Δηλ. εκφράζω τη συμπάθειά μου/διαμαρτύρομαι/στέλνω 50 ευρώ κλπ για τα πεινασμένα παιδάκια στο Μπαγκλαντές θα ερωτηθώ αν έχω πράξει το ίδιο και για τα παιδάκια της Αιθιοπίας και σε τι αποσκοπεί αυτή η διακριτική συμπεριφορά εκ μέρους μου ;
Πάμ' καλά ; -
να μη ζητάς όμως απο τον άλλον που πληρώνει για την Αιθιοπία να τσοντάρει και για Μπαγκλαντές.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Για την ακριβεια δεν αναρωτιεμαι , ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχετε κανει.Ερωτηση σε ερωτηση και αναρωτιεσαι για οσους αναρωτηθηκαν --> inception.
Εγώ οχι, δε το εχω κανει παντως. Δηλαδη να διαμαρτυρηθω για τους απολυμενους πχ της alapis.
Ομως οσοι το εκαναν τωρα για τους υπαλληλους της ερτ, ενδιαφερθηκαν για τους υπoλοιπους ή απλα γουσταρουν επανασταση;
Δεν βλεπω πως κολλαει το 'inception' , αλλα δεμπειραζει. Ουτε το 'ενδιαφερθηκαν για τους υπoλοιπους ή απλα γουσταρουν επανασταση;' κολλαει.
Το θεμα ειναι αν πρεπει να υπαρχει δημοσια ραδιοτηλεοραση , η αποφαση του κλεισιματος της ΕΡΤ και ο τροπος που αποφασιστηκε.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
dimitris_f
Δυστυχώς δεν έχει γίνει κάποια non branded συναξη για να συμμετάσχουμε.
Όλο και κάποια κρατικοδίαιτη σκουληκαντέρα θα σπεύσει να αναλάβει μέγας χορηγός του event.
Καταλαβαίνεις ότι όσοι έχουν αλλεργία σε τέτοιες σκουληκαντέρες δεν μπορούν να συμμετάσχουν.Yeah right.
non branded συναξη ? τι ακριβως εννοεις ? Ποιους θεωρεις non branded ? Θα ειχε διοργανωτες η συναξη ή οχι ?
Για πες μας συγκεκριμενες περιπτωσεις που θα ηθελες να διαμαρτυρηθουν (ποιοι ? συγκεκριμενα ) και με ποιους τροπους θα ηθελες να διαμαρτυρηθουν ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ερώτηση : γιατί για να διαμαρτυρηθώ για οτιδήποτε πρέπει προηγουμένως να αποδείξω ότι έχω διαμαρτυρηθεί/διαδηλώσει/ενεργήσει για όλες τις ομοειδείς περιπτώσεις ; Το δίκαιο ή άδικο της διαμαρτυρίας δεν είναι αρκετό ως πεδίο συζήτησης ;Δηλ. εκφράζω τη συμπάθειά μου/διαμαρτύρομαι/στέλνω 50 ευρώ κλπ για τα πεινασμένα παιδάκια στο Μπαγκλαντές θα ερωτηθώ αν έχω πράξει το ίδιο και για τα παιδάκια της Αιθιοπίας και σε τι αποσκοπεί αυτή η διακριτική συμπεριφορά εκ μέρους μου ;
Πάμ' καλά ;Για επίπεδο koutsan ήταν λίγο άκυρη η σύγκριση.
Είναι σαν να υπάρχει λιμός σε μια χώρα και εσύ να στείλεις χρήματα στα παιδάκια μιας άλλης που δεν έχουν λεφτά για μπάλα.
Do the math. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν ειχες παρει μερος σε 1 διαμαρτυρια, πορεια, διαδηλωση, θα ηξερες και δεν θα εκανες την αρχικη ερωτηση.
-
Να το πούμε κι αλλιώς. Η ΕΡΤ δεν ήταν μια ιδιωτική εταιρεία που έκλεισε. Η ΕΡΤ ήταν ένας δημόσιος οργανισμός ο οποίος προσέφερε ένα κοινωνικό αγαθό. Ως δημόσιος οργανισμός λοιπόν είχε ως μετόχους όλους του Έλληνες. Ένα πρωί η διοίκηση του οργανισμού (κυβέρνηση) αποφάσισε χωρίς να ρωτήσει τους μετόχους να το κλείσει το μαγαζί. Λογικό λοιπόν αρκετοί μέτοχοι να τα έχουν πάρει στο κρανίο και να διαμαρτύρονται ζητώντας να ξανανοίξει το μαγαζί τους. Τι σχέση έχει τώρα η Αλαπις που ήταν ένα μαγαζί που δεν μας άνηκε; Φυσικά στεναχωρηθήκαμε για την απώλεια των θέσεων εργασίας αλλά στην μία περίπτωση μιλάμε για κάτι που ανήκει σε όλους τους Έλληνες και προσφέρει μια υπηρεσία στην χώρα (που την πληρώνουμε βέβαια), ενώ στην άλλη περίπτωση μιλάμε για ένα λαμόγιο που έφαγε τα λεφτά της εταιρείας του και την φαλίρισε. Ο μεγάλος χαμός όμως δεν γίνεται για τις θέσεις εργασίας στην ΕΡΤ. Γίνεται για το ότι με το έτσι θέλω κλείνει κάτι που είναι περιουσία του λαού και σίγουρα απαραίτητο, όπως δείχνει και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να το πούμε κι αλλιώς. Η ΕΡΤ δεν ήταν μια ιδιωτική εταιρεία που έκλεισε. Η ΕΡΤ ήταν ένας δημόσιος οργανισμός ο οποίος προσέφερε ένα κοινωνικό αγαθό. Ως δημόσιος οργανισμός λοιπόν είχε ως μετόχους όλους του Έλληνες.Εγώ πάντως δεν θέλω να μου προσφέρει άλλα κοινωνικά αγαθά.
Δε θέλω να τους εκμεταλλεύομαι άλλο.
Πού να πουλήσω τις μετοχές μου; Τις αγοράζεις εσύ που 'σαι και καλός άθρωπος;
(μέρισμα από τα κέρδη δε θέλω, να μου λείπει, την τελευταία φορά που ζήτησα μου στείλανε το λογαριασμό της ΔΕΗ ) -
Η ψηφοφορία του forum και κάποιες αντίστοιχες που έχουν γίνει στο internet τώρα τελευταία, δείχνουν ποσοστά κοντά στο 50-50 και στις περισσότερες το κλείσιμο της ΕΡΤ παίζει πάνω από 50% έστω και αν ο τρόπος που έκλεισε ήταν άκομψος.
Υπάρχει κάποιος όμως που πιστεύει πως η οποιαδήποτε προσπάθεια αναδιοργάνωσης με την ΕΡΤ ανοιχτή θα είχε αποτέλεσμα, ή ότι θα βλέπαμε κάτι παραπάνω στις συχνότητες από την κάρτα απεργίας της ΠΟΣΠΕΡΤ?
Αναρωτιέμαι...επί πολλές ημέρες η ΠΟΣΠΕΡΤ τους τελευταίους μήνες είχε απεργία. Οι εργαζόμενοι αυτές τις ημέρες πληρώνονταν ή όχι γιατί αν δεν πληρώνονταν για κάποιους μήνες δεν θα πρέπει να πήγαιναν πάνω από 200-300 ευρώ στο σπίτι
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται