-
Ε ναί, 435.
Αφού δεν υπάρχει ατμοσφαιρικό... π.χ. 430. -
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Που εισαι ρε τασο ?Δεν εισαι διαβασμενος peter pan
Σε σχεση με την e92 η f30 εχει παρα πολυ μεγαλες και ουσιαστικες διαφορες.
οσον αφορα το εξωτερικο μια συγκριση μεταξυ των δυο αναδυκνειει μεγαλες εμφανισιακες διαφορες.
εγώ για το εσωτερικό μίλησα, όχι για κινητήρες...
βάλε 3 φωτογραφίες τη μία δίπλα στην άλλη, μία από το εσωτερικό της Ε46, μία από το εσωτερικό της Ε92 κ μία από το εσωτερικό της 4άρας...
κ πες μου που έγινε ριζική αλλαγή.
στην 4άρα το joystick κ ο λεβιές είναι στην ίδια θέση, ίδιο joystick, ίδιος λεβιές...
ανέβασαν το ραδιόφωνο πάνω από το κλιματιστικό...
κλιματιστικό σχεδόν ίδιο, με λίγο παραπάνω νίκελ...
διακόπτης φώτων κ παράθυρων ίδια...ριζική αλλαγή έγινε στο τιμόνι...
φυσικό είναι να γίνουν αλλαγές στο εσωτερικό, αλλά όχι τόσο ριζικές πλέον...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε ναί, 435.
Αφού δεν υπάρχει ατμοσφαιρικό... π.χ. 430.θα σου αρεσει λες?...δε ξερω...στην M135i που ειχα οδηγησει εχει μεν το punch αλλα μεχρι εκει τπτ παραπανω....
-
Δεν ξέρω James. Ελπίζω να μου αρέσει αλλά δεν έχω και μετοχές. Ideally πας σε Cayman S και τελειώνει το πανηγύρι... Τα λεφτά ποιός τα δίνει όμως;
-
Δεν ξέρω James. Ελπίζω να μου αρέσει αλλά δεν έχω και μετοχές. Ideally πας σε Cayman S και τελειώνει το πανηγύρι... Τα λεφτά ποιός τα δίνει όμως;Καμια συνγχρονη μπεμπα δεν αξιζει τα λεφτα της απο τοτε που μπηκανε τα turbo-μοτερ στη γκαμα της. Ειναι εντελως αλλα αυτοκινητα...
Αποψη μου (και οχι μονο δικη μου)...
-
Και το τιμόνι στην ίδια θέση το άφησαν όπως και την οθόνη. Ξέχασαν μόνο να της βάλουν το κάλυμμα από πάνω.
Τώρα που το ξανακοιτάζω και το ντουλαπάκι στην ίδια θέση έμεινε. Και το χειρόφρενο, και οι αεραγωγοί.Μας δουλεύουν εκεί στη bmw μου φαίνεται. Έφτιαξαν ολόκληρο νέο μονδέλο μόνο για να αλλάξουν τη θέση από το κλιματιστικό.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Δεν ξέρω James. Ελπίζω να μου αρέσει αλλά δεν έχω και μετοχές. Ideally πας σε Cayman S και τελειώνει το πανηγύρι... Τα λεφτά ποιός τα δίνει όμως;
Καμια συνγχρονη μπεμπα δεν αξιζει τα λεφτα της απο τοτε που μπηκανε τα turbo-μοτερ στη γκαμα της. Ειναι εντελως αλλα αυτοκινητα...
Αποψη μου (και οχι μονο δικη μου)...
Έχω συλλεκτικό μοντέλο δηλαδή;
Η μόνη BMW που οδήγησα από την τωρινή γκάμα είναι η 116i. Σαφώς κατώτερη της Giulietta οδηγικά αλλά ανώτερη από Focus Mk3. Ήλπιζα ότι η F30 θα ήταν πιο οδηγοκεντρική όμως. -
Δία πούλα τη και πάρε μια Ε46. Οι ναζί φρόντισαν και έβαλαν αυτά τα διαόλια στην 335 Ε92.
-
Δεν έχει σημασία. Η Μ3 είναι άτμο.
-
Ο 007 ήταν σαφής. >
απο τοτε που μπηκανε τα turbo-μοτερ στη γκαμα της
-
Σαφής ήταν αλλά δεν σημαίνει πως ήταν και σωστός.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και το τιμόνι στην ίδια θέση το άφησαν όπως και την οθόνη. Ξέχασαν μόνο να της βάλουν το κάλυμμα από πάνω.
Τώρα που το ξανακοιτάζω και το ντουλαπάκι στην ίδια θέση έμεινε. Και το χειρόφρενο, και οι αεραγωγοί.Μας δουλεύουν εκεί στη bmw μου φαίνεται. Έφτιαξαν ολόκληρο νέο μονδέλο μόνο για να αλλάξουν τη θέση από το κλιματιστικό.
Μα και η Ε92 ίδιο ταμπλό με την Ε90 είχε το ίδιο και η Ε46. Παραδοσιακά δηλαδή τα coupe sedan αμαξώματα έχουν ίδιο εσωτερικό.
-
-
Πας για διαγραφή εσύ Πικουλίνο...
-
Πας για διαγραφή εσύ Πικουλίνο...αγορινα μου ομορφη ,χικ, μην δινεις σημασια,χικ, καλα ειμαι...
χικ χικ....
-
Δεν έχει σημασία. Η Μ3 είναι άτμο.Πριν λιγο καιρο σκεφτομουν να εκανα μια τραμπα και να επαιρνα το ατμο Μ3 .
Μεχρι που διαβασα 2 πραγματακια.
Η νεα Μ3 θα προσφερεται με πακετο competition 450 υπερτροφοδοτουμενων ιππων .
+
Η νεα Μ3 θα ειναι πολυ πιο ελαφρια απο τον προκατοχο της .=Η νεα Μ3 θα ριχνει τοσο ξυλο στην παλια, οσο εριχνε η παλια στην Ε 46...
Οποτε δεν εχει νοημα . Νομιζω οτι η BMW δεν θα κατασκευαζει ΚΑΝΕΝΑ ατμοσφαιρικο μοτερ με το που θα σταματησει η παραγωγη της Ε92 Μ3. Τελος εποχης . ποιος το περιμενε αλλα η ζωη συνεχιζεται και καποια πραγματα περνανε στην ιστορια
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ποσο απιστευτο αμαξι ρε γμτ...
pik μόνο εγώ κ εσύ καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα με τη GT...
ο Δίας πρέπει να πάρει dormicum για να δει το βίντεο
-
Σε σχέση με την 4άρα η δικιά μου Ci μοιάζει με mini cooper δίπλα της!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ποσο απιστευτο αμαξι ρε γμτ...
pik μόνο εγώ κ εσύ καταλαβαινόμαστε εδώ μέσα με τη GT...
ο Δίας πρέπει να πάρει dormicum για να δει το βίντεο
7,5σαρι δυσκολο...θελει πολυ πραμα!
-
καλημερα σε ολους!
εχω μια Ε36 316 κ εχω ενα προβλημα!
ακομα κ οταν ο κλιματισμος ειναι κλειστος το αυτοκ.βγαζει συνεχως ζεστο αερα απο τη μηχανη προς στα ποδια!!!
υπαρχει κανενας π να εχει Ε36 για να μ πει αν ειναι φυσιολογικο????
BMW FORUM