-
Πολλά χλμ. και σήμερα αλλά μονό ... 1 καλό!!!
ΙΡΑ-6310 ... σε κάτι λευκό μικρό,πιστεύω πως ήταν ή TOYOTA YARIS ή CITROEN C3 ή PEUGEOT 308 ... , στην περιφεριακή αντ.ρεύμα προ διώρου
... επίσης περιφεριακή αντ.ρεύμα είδα 3 λευκά μικρά επαγγελματικά με χάρτινες (τα 2 OPEL CORSA,το ένα με ΔΟΚ),αλλά με 100km/h ... δεν διακρίνεις τίποτα άλλο ...
Από το πρωί ένα ΝΙΥ-5211 ή 5212 ... κι αργότερα σε μεγάλο Μ/Β ένα ΝΙΥ-5204 ... Λαχαναγορά!!! -
KXZ-1155 σε μσύρο Πεζό μικρό, το πρώτο μη r-a-c που βλέπω στα ΚΧΖ
Στη Ρόδο το τρενάκι έχει ΡΟΚ-1***, δεν τα θυμάμαι τα υπόλοιπα, πρέπει να είναι του 2002 ή κάπου εκεί. Της Θεσ/κης δεν γνώριζα ότι υπήρχε καν, τόσα χρόνια εκεί δεν το είχα δεί ποτέ ...
@latestplates
Καλώς ήλθες στην παρέα, πληθαίνει η Σαλλλόνικα -
ΧΑΟ 3035 Opel Adam
-
ΧΙΖ 1282
@DrHouse ΡΟΚ-1*** είναι αρχές του 2001. Επίσης, νομίζω ότι κυκλοφορούν περισσότερα του 1 τρένα...Sent from HTC Desire X
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Άλλο ένα εκτός σειράς Λ.Δ.Χ. ... νέο κρούσμα ... υπέπεσε στην αντιληψή μου ...ΝΙΤ-9839 ... σε τραίνο ... ...δεν ήξερα ότι έχει άδεια Λ.Δ.Χ!!!
Ναι δεν σας κάνω πλάκα,όσοι έχετε επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη (οι Σαλονικιοί σίγουρα το ξέρετε) θα έχετε δει το τραινάκι (με ρόδες) με τα βαγονακια(2 ή 3) που ξεναγεί τουρίστες στην πόλη (εκτός από τα 2όροφα cabrio λεωφορεία) τους θερινούς μήνες μόνο. Ε,αυτό το τραινάκι έχει και πινακίδες, το είδα πριν 4 ώρες στο κέντρο και επιφυλάσσομαι,αν το ξαναπετύχω να το φωτογραφίσω...
Το παλιό τρενάκι είχε όντως (και έχει ακόμη νομίζω) ΝΒΡ-9877. Το ΝΙΤ-9839 είναι νέο απόκτημα και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πως είναι εκτός σειράς, πρέπει να πήρε φευγαλέα το μάτι μου ΝΙΤ-9838. Μην ξεχνάς ότι περιμένουμε αύξηση των Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα οι οποίοι διακινούνται κατά κύριο λόγο από τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης. Για την ιστορία (και όποιον ενδιαφέρεται) το ΝΒΡ είναι κατασκευής Dotto και το ΝΙΤ STS Funtrain. Τέλος μία μικρή διόρθωση, τα Ayats που κάνουν τις ξεναγήσεις ΔΕΝ είναι διόροφα!
-
-
Εμείς εδώ στον Πειραιά έχουμε τρενάκι με πινακίδες Αργολίδας
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@DrHouse ΡΟΚ-1*** είναι αρχές του 2001. Επίσης, νομίζω ότι κυκλοφορούν περισσότερα του 1 τρένα...
Σωστός, έχει σε Φαληράκι, Ιαλυσό και Αφάντου (αλλά και στη Σύμη POX-3616) και έχω την εντύπωση ότι φέτος ζήτησαν και στη Λίνδο/Πεύκους. Νόμιζα της πόλης ήταν το παλιότερο αλλά βλέπω στων Φαντενών ΡΟΖ-2530
-
AZZ-6009 σε λευκό audi A1.
-
ΚΚΝ 775!!
Edit: ΙΟΒ 6413 σε Golf 7 Gti εδω!!
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2957_n.jpg -
ΥΝΤ 5000 εκτός σειράς σε αυτοκίνητο σχολής οδηγών, νομίζω yaris χθες στον Πειραιά
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
@DrHouse ΡΟΚ-1*** είναι αρχές του 2001. Επίσης, νομίζω ότι κυκλοφορούν περισσότερα του 1 τρένα...
Σωστός, έχει σε Φαληράκι, Ιαλυσό και Αφάντου (αλλά και στη Σύμη POX-3616) και έχω την εντύπωση ότι φέτος ζήτησαν και στη Λίνδο/Πεύκους. Νόμιζα της πόλης ήταν το παλιότερο αλλά βλέπω στων Φαντενών ΡΟΖ-2530
Sent from HTC Desire X
-
Νέος κλάδος Μοιρών ΗΚΥ-7701/8000
-
HAN-7790 navara μεταχειρισμένο.
-
Βγήκε και σήμερα το μεροκάματο ...
NΡΒ-258 σε γκρι παπί ... στο Κέντρο!!!
ΚΙΗ-1818 σε λευκό FIAT FIORINO, στο ίδιο σημείο!!!
προ των άνωθεν το:
ΝΙΥ-5515(χ)... σε πανέμορφη λευκή Μ/Β CLA 200 ... την οποία φωτογράφιζε ο ιδιοκτήτης της ... ... έξω από οίκο 'εποχής' ... στο Βαρδάρι ...μετά των άνωθεν:
ΚΑΧ-428 ... στο Α.Π.Θ. +
ΚΤΖ-3360 ... σε μαύρη BMW 3άρα ... στην Καμάρα!!!edit:
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Τέλος μία μικρή διόρθωση, τα Ayats που κάνουν τις ξεναγήσεις ΔΕΝ είναι διόροφα!Είναι,απλά ο πρώτος όροφος δεν κατοικείται... ... ο τουρίστας δλδ. που ανεβαίνει στον εξώστη που βρίσκεται? ...δεν είναι στον δεύτερο όροφο,ακόμη και βάση υψομέτρου ... τώρα το τι γράφει η άδεια κυκλ. ... δε γνωρίζω
-
ΤΡΖ 9139 σε VW Caddy.
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Τέλος μία μικρή διόρθωση, τα Ayats που κάνουν τις ξεναγήσεις ΔΕΝ είναι διόροφα!
Είναι,απλά ο πρώτος όροφος δεν κατοικείται... ... ο τουρίστας δλδ. που ανεβαίνει στον εξώστη που βρίσκεται? ...δεν είναι στον δεύτερο όροφο,ακόμη και βάση υψομέτρου ... τώρα το τι γράφει η άδεια κυκλ. ... δε γνωρίζω
Όχι, απλά δεν κατοικείται, δεν υπάρχει...
Δες στα παρακάτω λινκ τα κλειστά αδερφάκια του και θα διαπιστώσεις ότι έχουν το ίδιο ύψος.
http://foto.bmhd.cz/foto.php?10872
http://www.flickr.com/photos/27366531@N03/3675271969/
Τα δίοροφα έχουν ύψος 4,00μ (τα βρετανικά αστικά 4,40μ). Τα υπερυψωμένα single deckers κυμαίνονται από 3,30μ εως 3,80μ. Τα συγκεκριμένα είναι στα 3,70μ.
-
-
ΗΕΑ 573 πάπια. Επίσης μου αναφέρθηκαν τα: ΜΕΗ-6795 και ΑΙΝ-9156.
@edmond: για τη φωτογραφία! -
Από το τίποτα,καλά είναι και ... στα τέσσερα ... ...
Από το πρωί στην Λαχαναγορά:
NIY-5612 ... σε λευκό OPEL AGILA 1.3CDTi ...
... στην συνέχεια αυτό που 'ψαχνα στην Καστοριά το βρήκα εδώ:KTH-99 σε χρυσαφί/μαύρο YAMAHA TDM 900!!! π.μ.,(περ.Ευκλείδη)!
ΙΡΑ-6362 σε γαλάζιο ολοκαίνουργιο CITROEN C1,μ.μ.,(Α.Π.Θ.)!!!
Τέλος πριν λίγο σχ.οδηγών:
ΝΙΥ-5616
ΝΡΒ-332
-
KXZ-1151, νομίζω σε Οπελ, ασημί, το είδα μόνο απο μπροστά και ήμουν και με τη τσίμπλα στο μάτι
Εύγε για τις φωτό σε όλα τα μέλη που κάνουν τον κόπο, εύγε!!!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013