-
Ισως δεν εχει αποθεμα αυτη την στιγμη , δεν μπορω να σκεφτώ κατι αλλο
-
Και γω αυτό σκέφτομαι αλλά τότε γιατί το έκανε 'marked as shipped';
-
Οι Κινεζοι στην παπατζα δεν πιανονται
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Και γω αυτό σκέφτομαι αλλά τότε γιατί το έκανε 'marked as shipped';Για τα στατιστικά τους στο ebay.
Κι εμένα Γερμαναράς το έκανε marked as shipped Δευτέρα και το ταχυδρόμησε Παρασκευή... -
Τέλος τα δωρεάν μεταφορικά σε αγορές από το amazon.co.uk
http://www.insomnia.gr/_/articles/inter ... -ama-r4952 -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τέλος τα δωρεάν μεταφορικά σε αγορές από το amazon.co.uk
http://www.insomnia.gr/_/articles/inter ... -ama-r4952Έχει ξεκινήσει συνεργασία το public με την amazon, ίσως κάποια αντικείμενα (βιβλία;) να μπορούν να παραγγελθούν μέσω Public; Eπίσης έχει ψάξει κανείς τι παίζει με πχ. το Γερμανικό amazon;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Και γω αυτό σκέφτομαι αλλά τότε γιατί το έκανε 'marked as shipped';
Για τα στατιστικά τους στο ebay.
Κι εμένα Γερμαναράς το έκανε marked as shipped Δευτέρα και το ταχυδρόμησε Παρασκευή...Κατερέλος το έκανε επίσης.
Δευτέρα: Ναι, το τρίποδό σας είναι μαρκαρισμένο ως απεσταλμένο προς Θεσ/νίκη
Τρίτη: Μόλις μας πήραν τηλέφωνο, οτι θα παραλάβουμε το τρίποδο την Παρασκευή στο κατάστημά μας. -
Το amazon.uk νομιζω εχασε το νοημα του πλεον για εμας στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το amazon.uk νομιζω εχασε το νοημα του πλεον για εμας στην Ελλαδαναι... το τι έχω πάρει από εκεί... το τελευταίο ήταν ολόκληρη μηχανή γκαζόν! ναααα μια κούτα.
-
Δεν έχασε το νόημα του, απλά παύει να είναι τόσο ανταγωνιστικό πλέον σε σχέση με παλιότερα. Κατ' εμέ το λάθος τους είναι πως έκοψαν τελείως το free shiping, ενώ θα έπρεπε να συνεχίσουν να το παρέχουν αλλά για μεγαλύτερα ποσά αγορών (π.χ. 60-70 Ευρώ).
Υπάρχουν αρκετά μεγάλα eshop, τα οποία εφαρμόζουν αυτή την πρακτική και δεν νομίζω πως βγαίνουν χαμένα. Αντιθέτως, σε 'υποχρεώνουν' να αγοράσεις κάτι ακόμη μέχρι να φτάσεις αυτό το ποσό. Χάνουν από τα μεταφορικά, αλλά κερδίζουν από όγκο πωλήσεων.
-
Σκέφτομαι να αγοράσω ενα τραπεζάκι για καμπινγκ και έπεσα σε αυτο εδω το λινκ
http://www.aliexpress.com/item/Folding- ... 19137.html
το οποίο μου βγάζει μια άπιαστη τιμή 5 ευρω!!! μαζι με μεταφορικά. Ισχύει όντως ή κατι δεν εχω δεί?
-
Seller χωρις Feedback ακομα!!! Τον εμπιστεύεσαι?
-
Είναι risky. Μπορεί να είναι όλα άψογα, μπορεί και όχι.
Την άκρη θα τη βρείς στο τέλος, μέσω ebay έστω, αλλά θα ταλαιπωρηθείς λιγάκι.Εγώ το επιχείρησα καναδυο φορές, εκ των οποίων τη μία όλα ΟΚ. Την άλλη άργησε τόσο πολύ και δεν μου απαντούσε, που ήμουν έτοιμος για σαματά, αλλά το πράμα έφτασε το Σάββατο πριν τη Δευτέρα που είχα αποφασίσει να κάνω report.
-
Για να στο στειλει express με UPS που λεει θα θελει πολλαπλασια λεφτα
Θα στοιχηματιζα οτι ποτε δεν θα το παρεις αυτο το τραπεζακι -
Έχω φίλο που έχει ψωνίσει άπειρα πράγματα από το aliexpress (κινέζικους lie detectors, fake CCTV cameras κι άλλα υπερβολικά χρήσιμα αντικείμενα) και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Με τα μεταφορικά όμως δεν ξέρω τι έπαιζε, συν ότι τα παραλάμβανε Αγγλία.
-
αλλο ψωνίζω απο aliexpress αλλο ψωνίζω απο seller χωρις feedback απο ολοκληρωμένη πώληση!
-
Εσένα σου απάντησα στην προηγούμενη σελίδα, αυτό πάει στον kristosFM
-
Καλησπερα παιδια.
Λοιπον μιας και θελω να παρω, καλο κινητο φτηνα, σημερα στο facebook ακολουθησε η παρακατω αγγελια. Θα τη βαλω σε σποϊλερ επειδη προκειται για διαφημιση, αλλα δεν ειναι δικια μου και απλα θελω να ακουσω τη γνωμη σας σχετικα με το θεμα. Τιμες κλπ δεν εβαλα απλα τι ειδα εγω ο ιδιος στο facebook.
[spoiler:1q8yypua]Assalamaliekum brother's & sister,We supply superior quality products all products strictly follow the standards of CE, FCC and RoHS, and are carefully inspected by a responsible QA team before packaging.
We shipout worldwide through Professional and reliable courier company e.g FEDEX EXPRESS ,DHL and UPS within 24hrs of contract sealed, Customers never experience what is called Breach of contract since our operation, Fidelity guarantee our service,our product are 100% international warranty and guarantee.
- Complete accessories(Well packed and sealed in original company box)
- Unlocked / sim free.
- Brand new (original manufacturer) box – no copies
- All phones have English language as default
- All material (software, manual) – car chargers – home chargers – usb data cables -holsters/belt clips – wireless headsets(bluetooth) -leather and non-leather carrying cases – batteries.
Company information and contact details:
Store Name : Electronics Link Asia Ltd
Registered No.03173812
Sales Manager :Ahmed Kheder
Contact email: elal03173812 (at) hotmail . com
Contact email: elal03173812 (at) gmail . com
Skype ID....Sales.dept5PRODUCT LIST:
Please review our returns policy for more details below:
Before you return your items, you must contact us and receive a Return Merchandise Authorization Number (RMA). Any returns sent without an RMA number will not be accepted by Electronics Link Asia Ltd We assume all responsibility for the package until it arrives at our office.
Please include the following information when returning an item:
- Your RMA number on your invoice (Do not write on the items box).
- A copy of your original invoice with the RMA number (inside the shipping box).
- A note stating the problem if you would like the return for replacement or exchange.
We ship 100% of our orders the same business day from our warehouse, typically the product will arrive within 3days via either Fedex/Ups and TNT Courier Sevices.
Store Name : Electronics Link Asia Ltd
Registered No.03173812
Sales Manager :Ahmed Kheder
Contact email: elal03173812 (at) hotmail . com
Contact email: elal03173812 (at) gmail . com
Skype ID....Sales.dept5[/spoiler:1q8yypua]Συνεχιζουμε. Μιλησα με τον ανθρωπο μεσω e-mail, και φανηκε επικοινωνισιμος κλπ. Αλλα δεν εχουν site, και δε πουλανε στο ebay επισης. Ειναι στη Μαλαισια, αλλα φοβαμαι μην ειναι σκαμ και πανε τα ζεστα μου λεφτα χαμενα μιας και μιλαμε για συσκευη που κανει καινουρια στην ευρωπη στα 500 ευρω, μιλαμε για 200 ευρω ποιο κατω. Οποτε εγω τι να κανω? Μου εδωσαν επισης και διευθυνση και αλλες πληροφοριες σχετικα με το καταστημα αλλα δε ξερω τι να κανω. Εχω καποια ακρη στη Μαλαισια, η οποια θα μπορουσε να ελεγξει, αλλα για την ωρα δε μου απανταει και θελω να το ελεγξω σχετικα γρηγορα.
Παρακαλω εσεις που ξερετε καλυτερα και εχετε ανοιχτει σε διαφορα τετοια, να μου δωσετε μια γνωμη!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Όχι. Προτίμησε συναλλαγή μέσω αξιόπιστου ενδιάμεσου, όπως το ebay, ή κάποιο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όχι. Προτίμησε συναλλαγή μέσω αξιόπιστου ενδιάμεσου, όπως το ebay, ή κάποιο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα.Αμα βρω και γινεται να επιβεβαιωσει ο φιλος μου στη Μαλαισια, οτι ολα ειναι κομπλε δηλαδη να μη προχωρησω σε αγορα?
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)