-
Τα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου
O Όμιλος της ΕΤΕ εμφανίζει κερδοφορία για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο καθώς τα καθαρά κέρδη του το α' τρίμηνο του 2013 διαμορφώθηκαν σε €186 εκατ., έναντι ζημιών €265 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012.http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=514462
bekiaris μη μπερδευεις τις καθαρες θεσεις που ( πιθανως ) διαβαζεις αυτη τη περιοδο με την κερδοφορια.
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Θα δειξει γιατι η εθνικη εχει και ενα ονομα και ενα αλλο πελατολογιο που ισως τη βοηθησει.
+1
Ο Άνθιμος ευλογεί την αύξηση κεφαλαίου – “Έδωσα δύο μισθούς, κάντε ότι μπορείτε να μείνει ελληνική”!
http://www.bankwars.gr/2013/06/Ε%C ... BD-%CE%B1/
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θα δειξει γιατι η εθνικη εχει και ενα ονομα και ενα αλλο πελατολογιο που ισως τη βοηθησει.
+1
Ο Άνθιμος ευλογεί την αύξηση κεφαλαίου – “Έδωσα δύο μισθούς, κάντε ότι μπορείτε να μείνει ελληνική”!
http://www.bankwars.gr/2013/06/Ε%C ... BD-%CE%B1/
Sorry, επιτρέψτε μου γενικά να αμφιβάλλω για τέτοιου είδους εγχειρήματα... τι ενδιαφέρει εμάς τον απλό λαό αν η εθνική είνα ελληνική η σε οποιαδήποτε άλλα χέρια... υπάρχουν κ άλλες ελληνικές τράπεζες πολύ αξιόλογες. Τέλος, λόγω εργασίας, γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνέι μέσα στην εθνική τράπεζα, κ φοβάμαι ότι τέτοιου τύπου ανακοινώσεις-δυμοσιεύματα, εξυπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες...
-
Προσωπικα δεν ειναι αυτο που αναφερω ως αλλο πελατολογιο, αλλα γενικα οτι ολοι οι ηλικιωμενοι κτλ ειναι λιγοτερο επισφαλης απο ΠΕΙΡ που εδινε τα δανεια αερα πατερα.
-
Η Εθνικη ομως ειναι πισω απο ολα τα δανεια σε κατασκευαστικες,ΜΜΕ,πολιτικους κτλ
Οχι οτι και οι αλλες δεν εχουν,αλλα και μονο λογω μεγεθους να το δεις,εχει περισσοτερες επισφαλειες
Επισης στα στεγαστικα ειχε γινει πολυ επιθετικη,στεγαστικη που η ΑΤΕ δεν εδινε αυτοι τα εδιναν αερα-πατερα -
Προσωπικα δεν ειναι αυτο που αναφερω ως αλλο πελατολογιο, αλλα γενικα οτι ολοι οι ηλικιωμενοι κτλ ειναι λιγοτερο επισφαλης απο ΠΕΙΡ που εδινε τα δανεια αερα πατερα.Μην το μετράς έτσι... σημασία έχει τι επισφάλειες έχει η κάθε τράπεζα, αν και τις πραγματικές δεν τις γνωρίζουμε εμείς... Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κατά σειρά ασφάλειας επένδυσης πάνε Αλφα, Πειραιώς και μετά Εθνική. Η εθνική ίσως βρεθεί σε καλήτερη θέση αν πουλήσει την Finance και τον Αστέρα, και μειώσει επιτέλους το προσωπικό της το οποίο πληρώνει αρκετά ακριβά σε σχέση με αυτό που προσφέρουν (φυσικά υπάρχουν και πολύ αξιόλογοι εργαζόμενοι, αλλά στην πλειοψηφία δεν έχω σχηματίσει καλή εικόνα-και πλέον όλοι μέσα τρέμου!!!). Τα λόγια είναι περιττά, το ταμπλό θα δείξει σύντομα την αλήθεια...
-
Παντως τυχον αποτυχια της ΑΜΚ της ΕΤΕ δεν την θελει κανεις,ουτε οι αλλοι τραπεζιτες
Θελουν παση θυσια να βγει οτι καταφερει να καλυψει αν οχι το 12% τουλαχιστον το 10% -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως τυχον αποτυχια της ΑΜΚ της ΕΤΕ δεν την θελει κανεις,ουτε οι αλλοι τραπεζιτες
Θελουν παση θυσια να βγει οτι καταφερει να καλυψει αν οχι το 12% τουλαχιστον το 10%Τα μεγάλα ονόματα που μετείχαν στην ΑΜΚ πάντως δεν ήταν και τα καλήτερα του εγχώριου επιχειρηματικού τομέα... εγώ για ένα καλό μαγείρεμα το βλέπω... παίζεται μεγάλο πολιτικό παιχνίδι στις τράπεζες, ιδιαίτερα πίσω από την ΕΤΕ.
-
Στα αλλα εχεις δικιο, κυριως στο οτι κανεις απο εμας δε ξερει τη πραγματικη κατασταση (ουτε Λεωτσακοι και αλλοι 'αναλυτες')
Παντως και ο ΣΑλλας δεν ειναι και το καλυτερο ονομα του εγχωριου επιχειρηματικου τομεα either
-
Σε προσωπικο επιπεδο δεν εχω μεινει ευχαριστημενος απο την ποιοτητα και τις γνωσεις του προσωπικου της ΕΤΕ... παραειναι δημοσιοι υπαλληλοι... και μαλλον δεν γνωριζουν το αντικειμενο τους, οταν κανεις δυσκολες ερωτησεις παιρνουν τηλεφωνο στα 'κεντρικα'!!!!
-
Παντως και ο ΣΑλλας δεν ειναι και το καλυτερο ονομα του εγχωριου επιχειρηματικου τομεα eitherΣυμφωνών απολύτως, νομίζω κιόλας δεν είναι καν εκτελεστικό όργανο στο διοικητικό συμβούλιο... δεν είμαι expert στις επιχειρήσεις, αλλά αυτό δεν μου ακούγεται καλό
-
Στην ΕΤΕ κάποια φάση που πήγαινα πιο συχνά έβλεπα υπαλλήλους ντυμένοι χύμα, με σκουλαρίκια, μαλλιάδες άπλυτοι, σκισμένα ρούχα. Λες και έμπαινες σε φοιτητικό μπαρ. Δεν έχω προσέξει αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση.
Βέβαια όλα αυτά συνεχίζουν να μην κάνουν μια τράπεζα καλύτερη από μια άλλη.
-
Εντωμεταξύ το ευρώ ενισχύεται καθημερινά σε σχέση με όλα σχεδόν τα νομίσματα (από την αρχή του Ιουνίου) , μιλάμε για άλματα. Σε σχέση με το δολ. Αυστραλίας έχει πιάσει την ισοτιμία του 2011 .
-
Greece First Developed Market Cut to Emerging at MSCI
http://www.bloomberg.com/news/2013-06-1 ... raded.html
-
-
Οι τράπεζες πάνε σχετικά καλά σήμερα (εκτός EFG), σε σχέση με την υποβάθμιση του χρηματιστηρίου και το κλίμα που επικρατεί σήμερα... το πολιτικό ρίσκο αυξάνεται λόγω ΕΡΤ, αν οδηγηθούμε σε ακρώτητες, η πτώση είναι κοντά...
-
.... πουλησα προχθές με -15% .... αγόρασα εχθές στο -20% (εκλεισε στο -18% ) .... πούλησα σημερα στο +5% ... και έτσι μάζεψα λίγο τις πρώτες μεγάλες απώλειες .
Εαν δε πάμε σε εκλογές ....
-
Το Warrant της Alpha Bank πάντως δεν έχει καταρρεύσει, προς το παρόν είναι στο 0,60!
-
Εχει χασει περιπου 27% σε 20 μερες το ΧΑΑ
-
Δε μου βγηκε ηθελα να παρω ΕΛΠΕ στα 6,2 για intraday γιατι επαιρνα ορκο οτι θα γυρισει αλλα δεν αγγιξε τα 6,2 και εμεινα ανεκτελεστος...
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]