Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποιος σου ειπε οτι τους νοιαζει τι λες εσυ η εγω; Γεγονος παραμενει οτι με μεγαλυτερη θητεια μειωνεται τεχνητα η ανεργεια και επανδρωνουν τις μοναδες φτηνα μιας και δεν υπαρχουν λεφτα για ΕΠ.ΟΠ. Παντως ολα τα στελεχη ζητανε μεγαλυτερη θητεια πολλα χρονια τωρα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
εγω ξερω σιγουρα οτι δεν τους νοιαζει τι λεμε εγω κι εσυ , το ιδιο και τι λενε οι εποπ/εμθ που εχουν το μεγαλυτερο προβλημα και κανουν σκοπετα
το μονο που κανει η κυβερνηση για να μειωσει την ανεργια ειναι τα επιδοτουμενα προγραμματα με λεφτα της ΕΕ
με δικα τη λεφτα δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι δεν περισσευουν
οσο φθηνος και να ειναι ο φανταρος , οσο και να εχουν μειωσει το κοστος του δεν παυει να κοστιζει αρκετα
οποτε γιατι να μπουν στο κοπο να βρουν λεφτα για αυτο; για να μην κουραζονται τα στελεχη; στα @@ τους τους γραφουν και αυτους και μαλιστα τους γραφουν και γιατι δε μπορουν να συνδικαλιστουν (αν και νομιζω οτι αλλαξε ο νομος σχετικα με αυτο) και γιατι στη τελικη η δουλεια της και οι μισθοι τους ειναι εξασφαλισμενοι
και ειδικα η κεφαλη του στρατου ειναι και καλοπληρωμενη, οποτε θα συνεχισουν να τους γραφουν οπως κανουν με τους και τοσους
ειναι σα να μου λες οτι παραπονιουνται οι νοσοκομοι που δεν εχουν κοσμο τα νοσοκομεια
παιζουν απλα τη γατα με το ποντικι,γιατι αν αρχισει η κυβερνηση τις σοβαρες περικοπες και θα αρχισει να κλεινει στρατοπεδα και θα αρχισει να διωχνει εποπ που δεν εχουν εξασφαλισμενη τη μονιμοτητα πραγμα που δε τους συμφερει
και ξαναλεω ποσοι ειναι οι στρατευσιμοι ; 60-80 χιλιαδες (ή ακομα λιγοτεροι; )
να τους κανουν 100-120 , τι θα αλλαξει περα απο κοστη και για το κρατος και για τις οικογενειες τους
ποια κυβερνηση θα αναλαβει ΚΑΙ αυτο το βαρος ;
και γιατι να το κανει ? για να ικανοποιησει την τροικα; το αντιθετο θα γινει
για να ικανοποιησει τους εποπ; χεστηκε ας κατσουν να κανουν υπηρεσιες
για να ικανοποιησεις τους αξκους; χεστηκαν και αυτοι, αυτοι θελουν το λοχο με τα 5 ατομα και στρατοπεδο διπλα στο χωριο τους μολις μαζεψουν μορια και τα εχουν