-
Ο χρήστης greo έγραψε:
.Επειδή κάτι είδα για βροχές εντός γηπέδου όμως: Ο Διαμαντίδης ξεκουράστηκε από τα ντέρμπι με τον Κολοσσό ή όποιον σκατά έπαιζαν προχθες;
Αυτο !
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Σοβαρό πρόβλημα υφίσταται από το γεγονός ότι στο μπάσκετ δεν υπάρχει ποτέ κενή χρονιά αλλά κάθε καλοκαίρι έχει κάποια διοργάνωση.
-
15 Ioυνιου τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους και οι πιο αργοπορημένοι. Στις 5/9 ξεκινάει το Γιουρομπάσκετ. Εχουν καιρό για ένα καθαρό μήνα διακοπές, όσο όλοι οι εργαζόμενοι
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Σοβαρό πρόβλημα υφίσταται από το γεγονός ότι στο μπάσκετ δεν υπάρχει ποτέ κενή χρονιά αλλά κάθε καλοκαίρι έχει κάποια διοργάνωση.Το οποιο δεν ειναι απαραιτητα προβλημα.
Ειναι καλο για εναν αθλητη να ειναι σε κινηση,αλλωστε σε περιοδο αγωνων οι προπονησεις ειναι αστείες.
Θα θεωρουσα λογικο να ζητησει πχ ο Νοβιτσκι να μην παιζει 40 λεπτα σε καθε ματς,απο εκει και περα μονο οφελη υπαρχουν. -
Μόνο στο μπάσκετ έχει διοργανώσεις κάθε χρονιά. Και δεν είδα κανέναν αθληατή να λέει 'ωραία, θα κρατήσουμε ρυθμό'.
Από την άλλη, μόνο στην Ελλάδα έπαιζαν πάντα όλοι οι παίκτες οπότε έχουμε φτάσει να θεωρείται λίγο χειρότερο από εθνική προδοσία να μην πάει κάποιος σε κάποια κλήση της εθνικής.
-
Στο ποδόσφαιρο οι υποχρεώσεις τελειώνουν τελη Μαΐου και οι ομαδες ξεκινάνε το αργότερο το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Δε βλέπω να κάθονται περισσότερο από τους μπασκετμπολίστες. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον KWSN_Men πολύ καλά κάνει όποιος θέλει να αξιοποιήσει αλλιώς το καλοκαίρι του - δεν είναι απαραίτητο αυτό να σημαίνει διακοπές, όπως πχ ο Κουφός - αλλά εμένα το 'κουράστηκα' με κάνει να γελάω. Αν και φαντάζομαι πως εννοεί πνευματικά, που είναι λογικό, πες το αλλιώς. Κουράστηκα σα δικαιολογία ΔΕΝ λέγεται.
-
Η Ελλαδα παλια ηταν καποτε η μοναδικη χωρα οπου μπορουσε να παιξει ενας Ελληνας μπασκετμπολιστας (δια νομου) και η εθνικη ομαδα η μοναδικη ευκαιρια να δειξει το ταλεντο του παραεξω.Επισης οι παιχτες αναποφευκτα ηταν πιο πολυ προβατα στο μαντρι.
-
Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι έτοιμος να αφήσει την Μπιλμπάο λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, θέλει όμως πριν αυτό συμβεί να ακούσει το σχέδιο των ανθρώπων της ομάδας για την επόμενη μέρα.
Ιδού τι είπε σε ισπανικό περιοδικό: 'Αυτή η σεζόν εξελίχθηκε πολύ άσχημα με όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Είμαστε σχεδόν έξι μήνες απλήρωτοι. Αλλά για μένα το Μπιλμπάο είναι το σπίτι μου.
-
2 απο τους μεγαλύτερους θρύλους των τελευταίων 20 ετών, σταματάνε την τεράστια καριέρα τους
-
Ο Hill και πολυ αντεξε.Ο kidd απορω γιατι δε την παλεψε κανα χρονο ακομα,φαινοταν ακμαιοτατος,αλλα αφου εχει δαχτυλιδι γιατι να συνεχισει...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Στα play-off κλάταρε ο Κιντ, λογικό είναι ότι ή θα έδινε εμπειρία σε καμμία Σαρλότ/Πελεκάνους/κάτι τέτοιο ή θα πήγαινε σπίτι του. Επειδή το σπίτι του είναι η ΝΥ και στην περιοχή και οι 2 ομάδες θα χτυπησουν του χρονου πλέιοφφ λογικό είναι που σταμάτησε.
Για τον Χιλ, κρίμα που τερματίζει έχοντας αυτή την καρριέρα που έχει. Χαραμισμένο ταλεντο, εφτασε 40 και εγω το μόνο που θυμάμαι ότι 'Ο Γκραντ Χιλ πίνει σπράιτ'
-
Ο Hill απλα οποτε επαιζε ηταν ενας καλος παικτης.Εχω διαβασει πως οταν εμφανιστηκε ηταν απο τα πρωτα ονοματα για τα οποια ειπωθηκε το ''νεος jordan'' αλλα προφανως τον κατεστρεψαν οι τραυματισμοι.Παντως μου ειναι πολυ συμπαθης σαν προσωπικοτητα και τον τιμα που το παλεψε τοσες φορες.
Παμε μωρη indy αποψε
Γκρινιες πριν το 7ο ματς απο wade,μου κανει εντυπωση ειδικα για τον συγκεκριμενο να ριχνει μπηχτες για συμπαικτες στη συγκεκριμενη περιοδο.Υποθετω στα αποδυτηρια γινεται της πουτανας
-
κανονικο ταλιμπανιλίκι σήμερα. Μιάμιση ώρα ύπνος, ξύπνημα για να δούμε Ίντυ και ξανά μετά ύπνος. Χιόνισα κανονικά αύριο το γκρουπάκι μελέτης και τις Σέρβες για τα μάτια του Πολ
-
-
Μονο ετσι δεν κανει βηματα
Sent from my phone using some app
-
Εισιτήρια για πρώτο τελικό ---> check
Άντε να δούμε τι θα δούμε...
-
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/512805/theloyme-na-paixoyme-mpasket
WTF is Artzi wearing?
-
παιζει να ειναι απλη ριγα και φαινεται ετσι λογω της φωτο, και του μπαρτζωκα κανει κατι κολπα το πουκαμισο
αν ειναι οντως ετσι, τι να πω
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/512805/theloyme-na-paixoyme-mpasketWTF is Artzi wearing?
Γιατί, ο Μπαρτζο-Tony Σφήνος τι σου λέει ?
-
Φορτσάρει για να παίξει ο Λο. Ελπίζω να μην εχει τίποτα αρρυθμίες.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)