-
[quote='gvala']
Αυτό θα ήταν πρόβλημα της Citroen που πιθανόν θα την ανάγκαζε να είναι πιο φτηνή ή να βελτιωθεί εκέι που ο κόσμος πιστεύει ότι πάσχει.
Προς το παρόν βλέπω ένα full εξοπλισμένο αυτοκίνητο με -πιθανόν (γιατί δεν το έχω δοκιμάσει)- πολύ καλό κινητήρα και στήσιμο και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (ίσως όχι άριστη), να κοστίζει 7000
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...το ESP που δεν απενεργοποιείται...
γιαυτο δεν υπαρχει καμια 'πατεντα' ???
Το ΕSP της C4 Vts απενεργοποιείται πλήρως,τουλάχιστον αυτό γράψανε οι 4τροχοί..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...το ESP που δεν απενεργοποιείται...
γιαυτο δεν υπαρχει καμια 'πατεντα' ???
Το ΕSP της C4 Vts απενεργοποιείται πλήρως,τουλάχιστον αυτό γράψανε οι 4τροχοί..
ναι αυτο ειδα και εγω σημερα που το ξαναδιαβασα! Τελικα τι ισχυει μπορει να μας πει καποιος με σιγουρια???
-
Το ESP απενεργοποιείται πλήρως στην δίλιτρη. Για τις μικρές δεν υπάρχει η δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φυσικά με ειδική παραγγελία -άρα χρόνο αναμονής- έρχεται 'γυμνό'
Έτσι όπως πάς θα το αρρωστήσεις
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
όχι, άρχισαν οι ζέστες
άλλωστε δεν έχει ανάγκη, βάζει φωτιά στην άσφαλτο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι, άρχισαν οι ζέστες
άλλωστε δεν έχει ανάγκη, βάζει φωτιά στην άσφαλτο
Ως 'αντράκι' ή ως 'παιδί' θα τριγυρνά στους δρόμους, γυμνό ?
Πρόσεχε τις μικρούλες
-
Βρε παιδιά όλο ακούω να βάζουν την C4 στην ίδια κατηγορία με το GTI, δεν είναι όλα ίσα κι όμοια όμως, αφήστε που δεν έχει και τρελές συγκινήσεις οδηγικά. Ο τρόπος που το GTI κουμπώνει στις στροφές είναι υποδειγματικότατος, η C4 απλά 'γέρνει' καλά.
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Βρε παιδιά όλο ακούω να βάζουν την C4 στην ίδια κατηγορία με το GTI, δεν είναι όλα ίσα κι όμοια όμως, αφήστε που δεν έχει και τρελές συγκινήσεις οδηγικά. Ο τρόπος που το GTI κουμπώνει στις στροφές είναι υποδειγματικότατος, η C4 απλά 'γέρνει' καλά.Ποιό από τα δύο έχεις οδηγήσει;
Απο κει και πέρα, σαφώς και δεν συγκρίνονται τα δύο αυτοκίνητα. Με τέτοια διαφορά στην τιμή!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ποιό από τα δύο έχεις οδηγήσει;Και τι σε κάνει να νομίζεις πως δεν έχω οδηγήσει και τα 2;
-
το γεγονός ότι δεν του έδωσαν C4 VTS για test drive. Εσύ πού βρήκες να την οδηγήσεις? (με ενδιαφέρει και εμένα)
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Ποιό από τα δύο έχεις οδηγήσει;
Και τι σε κάνει να νομίζεις πως δεν έχω οδηγήσει και τα 2;
ρωταει γιατι ψαχνει να οδηγησει την C4 VTS και δεν μπορει να βρει!!
- με προλαβες συνονοματε!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Όπως έγραψαν και οι πρηγούμενοι, έχω απορία αν έχεις οδηγήσει την C4.
Και βέβαια όταν μπορείς να συγκρίνεις οδική συμπεριφορά, φαντάζομαι δεν έχεις κάνει απλά testdrive, γιατί δεν πιστεύω ότι μέσα από ένα test drive μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το πως στρίβει στο όριο ή έστω πολύ κοντά σ' αυτό, ένα αυτοκίνητο.Αλήθεια, Golf GTi υπάρχει διαθέσιμο; Απλή απορία!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Αλήθεια, Golf GTi υπάρχει διαθέσιμο; Απλή απορία!
Test drive σε εκθέσεις όχι, μόνο δημοσιογραφικά
Αν δείτε κανένα θα ναι εκθεσειακό του αντιπροσώπου
-
να το αφήσω να αιωρείται ή όχι?
οχι δεν το αφήνω να αιωρείται...λοιπόν δεν έχω οδηγήσει κανένα αλλά έχω μάθει απο έγκυρη δημοσιογραφική πηγή, που δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο εαν δεν έχεις ο ίδιος γνώση αλλά ιτς δε μπεστ βιου ι καν γκέτ!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Αλήθεια, Golf GTi υπάρχει διαθέσιμο; Απλή απορία!Εδώ στο Ηράκλειο πουλήθηκε το πρώτο εκθεσιακό, μόλις ήρθε το δεύτερο και αν βρουν αγοραστή θα το πουλήσουν και αυτό.
-
Μου είπαν πως μόνο 400 GTI έχουν έρθει Ελλάδα και εξαντλήθηκαν...
πώς την είδανε ρε παίδες θα την κάνουν αλα FocusRS?
Θα γίνει μόδα να δείτε! -
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
να το αφήσω να αιωρείται ή όχι?
οχι δεν το αφήνω να αιωρείται...λοιπόν δεν έχω οδηγήσει κανένα αλλά έχω μάθει απο έγκυρη δημοσιογραφική πηγή, που δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο εαν δεν έχεις ο ίδιος γνώση αλλά ιτς δε μπεστ βιου ι καν γκέτ!
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Μου είπαν πως μόνο 400 GTI έχουν έρθει Ελλάδα και εξαντλήθηκαν...
πώς την είδανε ρε παίδες θα την κάνουν αλα FocusRS?
Θα γίνει μόδα να δείτε!Να γίνει μόδα ( με την έννοια της σπανιότητας αν αυτό εννοείς ) αποκλείεται, απλά η αντιπροσωπεία αποφάσισε να προπαραγγείλει μόνο 400 και ανάλογα με την πορεία του στην αγορά να καθορίσει την πολιτκή της. Απλά θα υπάρχει λίστα αναμονής. Το Focus RS ήταν μοντέλο περιορισμένης παραγωγής το GTi όχι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να γίνει μόδα ( με την έννοια της σπανιότητας αν αυτό εννοείς ) αποκλείεται, απλά η αντιπροσωπεία αποφάσισε να προπαραγγείλει μόνο 400 και ανάλογα με την πορεία του στην αγορά να καθορίσει την πολιτκή της. Απλά θα υπάρχει λίστα αναμονής. Το Focus RS ήταν μοντέλο περιορισμένης παραγωγής το GTi όχι.σωστόοοοοοος
οχι δεν τα παίρνω απ την VW, μακάρι...