-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Bαρετο, ανιαρο και βλακωδες με εναν αστειο ηχο που θυμιζει Ταμιγια ηλεκτροκινητο στις χαμηλες στροφες.
Παντως στα 3.000 ενα πρωτης γενιας, ελαφρυ και με μπλοκε, μπορει να κανει δουλεια, αρκει να μην ειναι σε φαση αποσυνθεσηςΜε φιλτρο και εξατμιση αλλαζει καθολου η οχι
-
Άσε τον Μάικ. Ο άνθρωπος έχει άλλα κριτήρια και εμπειρίες... να φανταστείς οδηγεί αυτό που έχει στο άβαταρ του!!! Για αρχάριο μια χαρά είναι ΜΧ.
-
Και εγω θα συμφωνησω με τον mike παντως....
-
Ο χρήστης XristosOPC έγραψε:
Με φιλτρο και εξατμιση αλλαζει καθολου η οχι
-
Ο χρήστης XristosOPC έγραψε:
Με φιλτρο και εξατμιση αλλαζει καθολου η οχι
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ (β μερος) και φτηνο και πισωκινητο και δεν θελει τιποτα...ολα τα λεφτα ειναι.
-
Αμα γινει καμια χρεοκοπια με τετοιο θα driftαρουμε ΟΛΟΙ
-
Λαμβανεις καθολου υπ οψη σου αυτα που σου λεμε ή οχι ?? Γιατι δε μου δινεις την εντυπωση του κατασταλαγμενου για το τι θελεις (αν θελεις)
Ποσο χρονων εισαι? -
Ε30 .&-
Ακόμα και 1.6 είναι τόσο ελαφριά που πετάει κωλαρακι.
Οχι τίποτα τρελό φυσικά, αλλα για αρχή είναι ταμαμ! -
Αν είναι να πάει σε τόσο παλιό ας πάρει γιαπωνέζικο.... με σούστες.... εκεί να δεις υπερστροφή....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν είναι να πάει σε τόσο παλιό ας πάρει γιαπωνέζικο.... με σούστες.... εκεί να δεις υπερστροφή....Ασε να ρίξει το παιδί και καμία γκομενα !
-
Το τοπικ παιρνει επιτελους τη συνεχεια που του αρμοζει...ειπα και γω γιατι αργησε τοσο...και καποιοι απο μας απανταγαμε σοβαρα
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Το τοπικ παιρνει επιτελους τη συνεχεια που του αρμοζει...ειπα και γω γιατι αργησε τοσο...και καποιοι απο μας απανταγαμε σοβαραΤι εννοείς, λες ότι δεν είμαι σοβαρός;; Θέλεις να παρεξηγηθώ;
-
Δεν πηγαινε για σενα ρε onyx
Ο δημιουργος ειπε να κανει πλακα και οποιος τσιμπησει -
Προσωπικά θα επέλεγα ενα ΜΧ5 ΜΚΙ όσο γίνεται πιο εργοστασιακό με A/C και hardtop ή κάτι σαν και αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2884442/ με κανονικά νούμερα, φυσικά.Και στις δύο περιπτώσεις δεν πετάς τα λεφτά σου, αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα και αρχίσεις να το κακοποιείς με φτιαξίματα και ζαντολαστιχόμπουρα...
Επίσης καλή επιλογή αν θέλεις ντε και καλά ανοιχτό είναι αυτή:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3477135/ -
Σίγουρα όχι το πρώτο πολύ αρχαιολογία και δεν αξίζει τα λεφτά του.
Το δεύτερο ναι, έχει και θέσεις. -
Ε όχι και αρχαιολογία 32 ετών αυτοκίνητο, σχεδίασης επί Ψυχρού Πολέμου! Για τον φίλο μας τον d-jet μόλις τώρα απλά ωρίμασε...
-
Και η αλήθεια είναι ποιος είμαι εγώ για να μιλάω που μέχρι πριν λίγα χρόνια κυκλοφορούσα με πισωκίνητο αυτοκίνητο του 1968-9....!
-
Eπομενως να υποθεσω οτι μια καλη γνησια Ε30 318is (σαν αυτη που εχει ο Αction man πχ) ειναι για πεταμα,μιας και ειναι.αι 23 χρονων....
...Μαλιστα! -
Για πέταμα δεν είναι κανένα αν είναι καλοσυντηρημένο. Αλλά να αγοράσεις σήμερα καθημερινό αυτοκίνητο με προδιαγραφές του 1980 είναι απλά διαστροφή. Έτσι από περιέργεια, αυτή η 318 που λες έχει ABS?
-
Nαι εχει,και φαντασου εχει και a/c!
H διαστροφη εχει πολλα υποκειμενικα κριτηρια...εγω λοιπον, ειμαι απο τους διεστραμμενους,που ευκολα θα ανταλασσαν κουβα με προδιαγραφες του '00 για ενα καλο φθηνο πισωκινητο με προδιαγραφες του '80 (βλ E30 και Alfa 75 και Μazda Mx5 και Μercedes w201, συγκεκριμενων εκδοσεων και προδιαγραφων),ιδιαιτερα αν συνυπολογισουμε τις 2 παραμετρους που ετεθησ;ν εξ'αρχης στο θεμα:
-Πισωκινητο,και
-Φθηνο
Φθηνα Πισωκινητα