-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σιγα μην ειναι συνομοσια της CIA για να του αρπαξουν το περιοδικο...οχι για να 'του' το αρπαξουν, αλλα για να τον ξεφορτωθουν μια κ καλη, για να αρπαξουν χωρις αντισταση οσα μπορεσουν.
αν επαιρνε το πανω χερι ο καββαθας, δεν θα επαιρναν τπτ.
τι σου κανει εντυπωση; -
Ο χρήστης petrolhead έγραψε:
σιγα μην ειναι συνομοσια της CIA για να του αρπαξουν το περιοδικο...
οχι για να 'του' το αρπαξουν, αλλα για να τον ξεφορτωθουν μια κ καλη, για να αρπαξουν χωρις αντισταση οσα μπορεσουν.
τι σου κανει εντυπωση;Eσυ θα το εκανες ολο αυτο για να ''αρπαξεις'' κατι που δραστηριοποιειται σε νεκρο τομεα?
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Συγνώμη αν έχω χάσει επεισόδια, αλλά αυτό το τεύχος Μαϊου των 4Τ που είδα στο περίπτερο σήμερα με την κόκκινη 3άρα σε πλαγιολίσθιση και ένθετο οδηγό για το Ακρόπολις τι είναι; ...
Τεύχος Μαΐου 2012
Εγώ δεν βρήκα τεύχος Μάη στα περίπτερα των Νοτίων Προαστίων πάντως. Ακόμα του Απρίλη έχουν στο ράφι...
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Συγνώμη αν έχω χάσει επεισόδια, αλλά αυτό το τεύχος Μαϊου των 4Τ που είδα στο περίπτερο σήμερα με την κόκκινη 3άρα σε πλαγιολίσθιση και ένθετο οδηγό για το Ακρόπολις τι είναι; ...
Τεύχος Μαΐου 2012
Εγώ δεν βρήκα τεύχος Μάη στα περίπτερα των Νοτίων Προαστίων πάντως. Ακόμα του Απρίλη έχουν στο ράφι...
Όντως ακόμα του Απρίλη έχουν στο ράφι. Το τεύχος που είδε ο kavy εγώ προσωπικά το αγόρασα πέρσι το Μάη και
δε σκοπεύω να το ξανααγοράσω το φετινό Μάη. Αν όμως κυκλοφορήσει μαζί με τα άπαντα του Ιονέσκο θα το ξανασκεφτώ. -
Τεύχος Μαΐου 2012
Όντως ακόμα του Απρίλη έχουν στο ράφι. Το τεύχος που είδε ο kavy εγώ προσωπικά το αγόρασα πέρσι το Μάη και
δε σκοπεύω να το ξανααγοράσω το φετινό Μάη. Αν όμως κυκλοφορήσει μαζί με τα άπαντα του Ιονέσκο θα το ξανασκεφτώ.Έμεινα μόνο στο Μαΐου. Δεν είδα το 2012...
-
Τεύχος Μαΐου 2012
δε σκοπεύω να το ξανααγοράσω το φετινό Μάη. Αν όμως κυκλοφορήσει μαζί με τα άπαντα του Ιονέσκο θα το ξανασκεφτώ.Έμεινα μόνο στο Μαΐου. Δεν είδα το 2012...
Δλδ εσύ το είδες κανονικά στο περίπτερο σε 2-3 σφραγισμένα με νάιλον αντίτυπα? Αν ναι, προφανώς η σύληση του ονόματος έχει ξεκινήσει ήδη. Κάποιοι πονηροί (το πρακτορείο, ο περιπτεράς, η νέα εκδοτική εταιρία που αγόρασε τον τίτλο? δεν ξέρω) προφανώς και στείλανε περσινό τεύχος για πούλημα για να το πάρει κανένα κορόιδο. Ελπίζω να είναι απλά λάθος του περιπτερά...
-
Έμεινα μόνο στο Μαΐου. Δεν είδα το 2012...Ήδη μου είχε φανεί παράξενο το ποστ του kavy (αφού πρώτα πίστεψα πως ξαναβγήκαν οι 4Τ) οπότε το δικό
σου με αποτελείωσε.Πάντως μου ψιλολείπει το περιοδικό.
edit: Ωχ, ωχ... το σήριαλ των παράλογων ποστ συνεχίζεται! Professeur απευθύνεσαι στον kavy, non?
-
Έμεινα μόνο στο Μαΐου. Δεν είδα το 2012...
Ήδη μου είχε φανεί παράξενο το ποστ του kavy (αφού πρώτα πίστεψα πως ξαναβγήκαν οι 4Τ) οπότε το δικό
σου με αποτελείωσε.Πάντως μου ψιλολείπει το περιοδικό.
edit: Ωχ, ωχ... το σήριαλ των παράλογων ποστ συνεχίζεται! Professeur απευθύνεσαι στον kavy, non?
Ερώτηση έκανα στον bomber αν θυμάται αν όντως ήταν 2-3 τα τεύχη σφραγισμένα με νάιλον. Αν ήταν απλά ένα διαβασμένο τεύχος χύμα προφανώς το έβγαλε ο περιπτεράς από το ντουλάπι του αλλά αν είναι 2-3 σφραγισμένα τεύχη τότε παραείναι σύμπτωση το Μάιος 2012 -> Μάιος 2013.
Στον παραλογισμό είμαι πρώτο τραπέζι πίστα άμα θέλω αλλά κάποιες εμπνεύσεις μου βγαίνουν κιόλας.
-
O kavy είδε τους περσινούς στο περίπτερο, ο bomber είδε του φετινού Απριλίου, εσύ μπέρδεψες τα ονόματα κι εγώ
πάω για ύπνο σαν καλός επιστρατευμένος. -
Το τεύχος ήταν ένα σε ζελατίνα και όντως έγραφε Μάιος. Έμεινα να το κοιτάω σαν χαζός και προφανώς δεν πρόσεξα ότι έγραφε 2012.
Επειδή περίπτωση να έζησα εμπειρία deja vu δεν παίζει (βέβαια όλοι έτσι λένε μετά... ) θα προσπαθήσω να πάω αύριο στο περίπτερο πριν τη δουλειά να το φωτογραφίσω. Δεν πιστεύω να θέλετε να το αγοράσω...
Όλα αυτά σε μεγάλη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας κι επειδή δεν πιστεύω να είχε κρατήσει ο περιπτεράς στοκ από πέρυσι, πιστεύω ότι πρόκειται για μπινιά του πρακτορείου διανομής.
-
O kavy είδε τους περσινούς στο περίπτερο, ο bomber είδε του φετινού Απριλίου, εσύ μπέρδεψες τα ονόματα κι εγώ
πάω για ύπνο σαν καλός επιστρατευμένος.Ναι όντως. Εμπερδευθην με τα νικνειμς.
-
Νταξ, δεν παιζεστε ρε παιδια.
Δεν κυκλοφορει το τευχος Μαΐου, γκρινιαζετε.
Κυκλοφορει, παλι γκρινιαζετε.Αμαν, πια.....
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=666697323346877&set=a.207230915960189.63293.207229585960322&type=1&theater
Στα σχόλια λέει ότι ετοιμάζουν νέο τεύχος -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
σιγα μην ειναι συνομοσια της CIA για να του αρπαξουν το περιοδικο...
οχι για να 'του' το αρπαξουν, αλλα για να τον ξεφορτωθουν μια κ καλη, για να αρπαξουν χωρις αντισταση οσα μπορεσουν.
τι σου κανει εντυπωση;Eσυ θα το εκανες ολο αυτο για να ''αρπαξεις'' κατι που δραστηριοποιειται σε νεκρο τομεα?
μια περιπτωση η εκδοση των 4τ απο καββαθα κ συνεργατες, χωρις κερδος για μενα.
δευτερη, η πωληση του τιτλου κ οσα παρω, στην τσεπη μου.βεβαιως θα το εκανα. θα εκανα κ αλλα, αν χρειαζοταν (σιγα το σχεδιο, δλδ, το προφανες εκαναν).
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=666697323346877&set=a.207230915960189.63293.207229585960322&type=1&theater
Στα σχόλια λέει ότι ετοιμάζουν νέο τεύχοςΩραίο θέμα θα είναι αυτό!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Και τα «κωλόπαιδα», όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στις ΤΕ, μόλις παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μια πρόταση που έστω και δύσκολα έδειχνε μια προοπτική, έβαλαν για άλλη μία φορά πλάτη και δέχτηκαν μια περαιτέρω μείωση του μισθού, ώστε να βγαίνουν τα νούμερα και η εταιρεία να μπορεί να τρέξει. Χωρίς καμία ουσιαστική υπόσχεση, καμία ρύθμιση για τα χρωστούμενα, παρ’ ότι ήταν γνωστό πως οι «18» βρίσκονταν για αυτά ήδη στο δρόμο μιας εκκρεμούς δικαστικής διεκδίκησης.
(...)
Ώσπου φτάνει και η ώρα της μετακόμισης, και λέτε στον κόσμο πως ο «Λευκός Καβαλάρης» δεν παρουσιάστηκε, οπότε πάμε μόνοι μας. Και σας ακολουθούν ΟΛΟΙ, κύριε Καββαθά, όχι μόνο οι 26 που λέτε. Ακολουθούν για να δουλέψουν και να βοηθήσουν όπως κάνουν ένα χρόνο τώρα, παρ’ όλες τις δυσκολίες. Αλλά το δικό σας «ακολουθώ» υπονοούσε πλήρη υποταγή και απόσυρση από τη δικαστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων, ώστε -ακόμα πιο σημαντικό- να πάψει και η ισχύς της προσωρινής διαταγής που είχε επιτευχθεί για απαγόρευση μεταβολής των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, χάρη στην οποία δεν επιτρέπεται και η μεταφορά των τίτλων. Χωρίς εσείς αυτό το διάστημα να έχετε ρισκάρει το παραμικρό χρηματικό ποσό ως υποστήριξη για την εταιρεία σας, είχατε την απαίτηση οι ήδη ταλαιπωρημένοι για πολλούς μήνες εργαζόμενοι να ρισκάρουν την όποια εξασφάλιση των δεδουλευμένων τους.Μεταξυ των αλλων που λενε, αυτο ειναι που 'θαμπωνει' τον ΚΚ για μενα. Η μεθοδευση για να παραιτηθουν οι εργαζομενοι απο τη δικαστικη διεκδικηση και πουλημα των τιτλων (προφανως το μονο περουσιακο στοιχειο της εταιριας με καποια αξια).
Δεν τον κατηγορω ουτε γιατι επεσε εξω, ουτε για τους συνεταιρους του, ουτε για την ΑλφαΠρες. Φταιει γι' αυτα, αλλα ειναι ανθρωπινα λαθη. ΑΝ ομως απαιτησε την παραιτηση των εργαζομενων απο τα δικαιωματα τους, προκειμενου να συνεχισουν (ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ) μαζι του στη νεα προσπαθεια, ειναι για μενα απαραδεκτος.Αφού (ο γνωστός άγνωστος) φίλος μ' έβαλε στην πρίζα να διαβάσω το θέμα, 2 παρατηρήσεις:
- Μα πουλήθηκε ο τίτλος των 4Τ, δεν πουλήθηκε; Το ξεπούλημα άρχισε, τι πέτυχαν;
- Κ οι 18 (ή 19;) εργαζόμενοι, όπως κ (ας πούμε) ο ΣΧ, μιλάνε με γρίφους. Μιλάνε προφανώς κατά βάση μεταξύ τους, κ εμείς θα έπρεπε να προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα λεγόμενά τους. Ε, όποιος προλαβαίνει, ας το κάνει.
-
Ο τίτλος ΔΕΝ πουλήθηκε. Το όνομα παραχωρήθηκε (χρονομίσθωση) για 5 χρόνια και ο νέος εκδότης υποχρεούται να πληρώνει το 7% των καθαρών εσόδων από αυτό στις Τ.Ε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο τίτλος ΔΕΝ πουλήθηκε. Το όνομα παραχωρήθηκε (χρονομίσθωση) για 5 χρόνια και ο νέος εκδότης υποχρεούται να πληρώνει το 7% των καθαρών εσόδων από αυτό στις Τ.Ε.Ποιος ειναι ο τιτλος και ποιο ειναι το ονομα......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ο τίτλος ΔΕΝ πουλήθηκε. Το όνομα παραχωρήθηκε (χρονομίσθωση) για 5 χρόνια και ο νέος εκδότης υποχρεούται να πληρώνει το 7% των καθαρών εσόδων από αυτό στις Τ.Ε.
Ποιος ειναι ο τιτλος και ποιο ειναι το ονομα......
Το ίδιο πράγμα είναι. Δεν πωλήθηκε, παραχωρήθηκε/νοικιάστηκε.
-
κ ποια θα ειναι τα καθαρα εσοδα κ το 7% απ' αυτα θα ειναι περισσοτερο απ' οσα κερδη θα ειχαν αν οι 4τ συνεχιζαν να βγαινουν με τον κκ κ τους συνεργατες του (οπως το τευχος απριλη);
δεν υπαρχει σιγουρη απαντηση, σιγουρα πολλοι αναγνωστες θα προτιμουσαν 4τ με κκ + συνεργατες αντι 4τ χωρις κκ + συνεργατες, ισως ομως το νεο σχημα προσελκυσει νεους αναγνωστες.
τελος παντων, εδω θα ειμαστε κ θα δουμε. προς ωρας δεν χαθηκε τπτ περισσοτερο απο ενα τευχος.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό