-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ασε μας ρε πιλάφι που θα κάνεις και κριτική στη μόρφωση μας Σπυρωτός - σπυρωτόςπανε κανε βιολογικο καθαρισμο πρωτα κ μετα μιλα. απλυτο
-
Να τα κλείσουμε τα Πανεπιστήμια ρε, τι χρειάζονται ...
Εξουσία σε αγράμματα Ορκ τώρα !!! Για να πάμε μπροστα !!!
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
Ασε μας ρε πιλάφι που θα κάνεις και κριτική στη μόρφωση μας Σπυρωτός - σπυρωτός
πανε κανε βιολογικο καθαρισμο πρωτα κ μετα μιλα. απλυτο
Επίσης το αριστερός = άπλυτος έχω ζητήσει επανειλημμένως να μου το εξηγήσετε ...
-
Μην τσιμπατε ρε σεις, τρολαρει
-
Στην αρχή λες ότι οι αριστεροί είναι αμόρφωτοι, μετά το αλλάζεις και λες ότι η μόρφωση δεν προσφέρει τίποτα, ότι πρέπει να διαλέγουμε ποιοι θα έχουν το δικαίωμα ψήφου...
Ομολογουμένως, από ένα δηλωμένο φίλο της χούντας δεν περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά όπως και να το κάνεις δεν μπορείς να ακούς τέτοια πράγματα χωρίς να τραβάς τα μαλλιά σου.
Από την άλλη, όχι πολύ καιρό πριν είχαν κυκλοφορήσει χαριτωμένες αφίσες που αναίσχυντα παρότρυναν να κλείσουμε τους παππούδες σπίτι και να τους κρύψουμε τις ταυτότητες για να μην ψηφίσουν τα αστικά κόμματα. Ο φασιστικός παραλογισμός των άκρων, δεξιών και αριστερών καλά κρατεί.
-
Ρε παιδια πειτε μου και εμενα απο ποτε τα πτυχια στον τοιχο αποτελουν αποδειξη οτι ο φερων διαθετει και κρίση? Αντε το πολυ πολυ να σου δωσουν εργαλεια για κριση, αλλα πρεπει να τα χρησιμοποιήσεις μονος σου, το πτυχιο δε σε κανει αυτοματα εξυπνοτερο απο τους αλλους.
Λιγους με 4 πτυχια εχετε δει να σκυλιαζουν και να χτυπιουνται και να βριζουν μανες αντιπαλων στα γήπεδα η σε προεκλογικες συγκεντρωσεις? -
Aλήθεια επειδή τα κοινωνικά του φόρουμ δεν τα παρακολουθω και ο παραπάνω πιλάφι τρολ είναι γνωστός από το παρελθον, για ποιο λόγο άλλαξε περσόνα; Ειχε πάει για μπάνιο; Ή κάλυψη-απόκρυψη-πιλάφι στην κατσαρόλα;
Μπλάστερ αυτά που περιγράφεις υπάρχει λέξη που τα χαρακτηρίζει. Ονομάζεται κόμπλεξ. Αν νομίζεις πως με ποστ σε φόρουμ θα πάψει ο κομπλεξικός να είναι τέτοιος, τι να σε πω!
-
Εγω χαζος ειμαι... Ερωτησεις κανω...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο Παττακος ειναι?
-
Καλα, εγω εχω αλλη απορια, τι ακριβως ειναι ο κανονας, να παιρνουν φωτια οι μπατσοι?
-
Ο κανόνας είναι σε κάθε μεγάλη διαδήλωση να έρχονται άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί, αναρχοαυτόνομοι κλπ και να προκαλούν εξαιρετικά βίαια επεισόδια. Τα άτομα αυτά συνήθως εκμεταλλεύονται το πανεπιστημιακό άσυλο για να αποφύγουν την σύλληψη. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τους πιάσουν, μαζεύεται ο συμφερτός του ΣΥΡΙΖΑ για συμπαράσταση στα 'παιδιά'.
Θα τους δεις μαζεμένους σε διάφορες ερειπωμένες βίλες, μόνο που επειδή είναι παλιά τα κτίρια και κάνει πολύ κρύο, έχουν μαζί τους και γκαζάκια για την θέρμανση και μεταλλικούς βόλους για να παίζουν και να ξεχνούν τα ντέρτια τους.
-
Not!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Qsisvts, δεν τσουβάλιασα κανένα, αλλά μάλλον δεν πρόσεξες τι γράφτηκε. Ας το θυμηθούμε λοιπόν:ας του πει καποιος πως οι αναρχικοι δεν επιτιθενται σε κανεναν...
Ασφαλώς μπορεί κανείς να τσουβαλιάζει ομαδικώς και είναι λάθος. Εδώ όμως έχουμε το αντίθετο. Κάποιον που προσπαθεί να αθωώσει ομαδικώς δικαίους και αδίκους. Εσύ πες μου τώρα κατά πόσο θεωρείς λογική την παραπάνω πρόταση στην Ελλάδα όπου αυτή η σκηνή είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση:
αυτος δεν ειναι αναρχικος.
ειναι τοσο απλο.
η αναρχια αναγνωριζει τη βια μονο για αυτοαμυνα.Ρε παιδια πειτε μου και εμενα απο ποτε τα πτυχια στον τοιχο αποτελουν αποδειξη οτι ο φερων διαθετει και κρίση? Αντε το πολυ πολυ να σου δωσουν εργαλεια για κριση, αλλα πρεπει να τα χρησιμοποιήσεις μονος σου, το πτυχιο δε σε κανει αυτοματα εξυπνοτερο απο τους αλλους.
Λιγους με 4 πτυχια εχετε δει να σκυλιαζουν και να χτυπιουνται και να βριζουν μανες αντιπαλων στα γήπεδα η σε προεκλογικες συγκεντρωσεις?αμα δεις σταστιστικα απο το τι ψηφιζει το καθε επιπεδο μορφωσεις θα εκπλαγεις.
οσο πιο δεξια τοσο πιο αμορφωτος. -
Το ίδιο λέει και η χρυσαυγή για όσους φίλους της συλλαμβάνονται. Αυτός δεν είναι πατριώτης, εθνικιστής κλπ. Το ότι αυτοπροσδιορίζεται ως τέτοιος, ότι φορούσε μπλουζάκι της οργάνωσης,ότι έχει επηρεαστεί ξεκάθαρα από τον χώρο στον οποίο κινείται δεν μας πτοεί καθόλου. Δεν είναι χρυσαυγίτης. όπως και τα άτομα στις χιλιάδες φωτογραφίες που θα βρεις να καίνε την Αθήνα δεν είναι αναρχικοί.
Θα ήταν για γέλια, αλλά είναι πραγματικά για κλάματα.
-
Χρήστο συγνώμη αλλά ο αναρχισμός στην Ελλάδα έχει πολλούς εκπροσώπους. Οι μπαχαλάκιδες είναι μια έκφανση του και μόνο (αν και πολλοί εξ αυτών δεν μπορούν να στηρίξουν ιδεολογικά την άσκηση βίας )
-
Είπε κανείς ότι δεν έχει; Και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι πολλοί από αυτούς είναι ειρηνικοί άνθρωποι. Όπως και πολλοί χρυσαυγίτες είναι οικογενειάρχες που το τελευταίο πράγμα που θα έκαναν είναι να ψάχνουν μετανάστες για να δείρουν.
Όμως ο ιδεολογικός τους χώρος είναι πρόσφορο έδαφος για την βία και οι πρωτομάστορες και μέντορες τους δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να την καταπολεμήσουν.
Οπότε επανερχόμαστε στο ότι ο ισχυρισμός του nintza
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ας του πει καποιος πως οι αναρχικοι δεν επιτιθενται σε κανεναν...είναι στην καλύτερη περίπτωση ουτοπικός, στην χειρότερη υποκριτικός γιατί οι αναρχικοί δεν μπορεί παρά να γνωρίζουν ότι στις τάξεις τους υπάρχουν και εξαιρετικά βίαια στοιχεία που αντιλαμβάνονται πολύ διαφορετικά την προσπάθεια για επικράτηση της αναρχίας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είπε κανείς ότι δεν έχει; Και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι πολλοί από αυτούς είναι ειρηνικοί άνθρωποι. Όπως και πολλοί χρυσαυγίτες είναι οικογενειάρχες που το τελευταίο πράγμα που θα έκαναν είναι να ψάχνουν μετανάστες για να δείρουν.Όμως ο ιδεολογικός τους χώρος είναι πρόσφορο έδαφος για την βία και οι πρωτομάστορες και μέντορες τους δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να την καταπολεμήσουν.
Οπότε επανερχόμαστε στο ότι ο ισχυρισμός του nintza
ας του πει καποιος πως οι αναρχικοι δεν επιτιθενται σε κανεναν...
είναι στην καλύτερη περίπτωση ουτοπικός, στην χειρότερη υποκριτικός γιατί οι αναρχικοί δεν μπορεί παρά να γνωρίζουν ότι στις τάξεις τους υπάρχουν και εξαιρετικά βίαια στοιχεία που αντιλαμβάνονται πολύ διαφορετικά την 'προσπάθεια για επικράτηση' της αναρχίας.
Μα ούτε καν ιδεολογικά, πέρα από τον Εξεγερσιακό αναρχισμό δεν έχουν καμία σχεση με την βία αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω !
Edit: προτείνω αυτό : http://www.protoporia.gr/o-monadikos-ka ... 75699.html
-
Ok λοιπόν, ας δούμε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα.
Όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στην γνωστή βίλα, βρήκαν μέσα μεταλλικά σφαιρίδια και σφενδόνες. Αυτά είναι συνυφασμένα με την βία, ή δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε σε αυτό;
Τα άτομα που βρισκόντουσαν μέσα στην βίλα αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη του αναρχικού χώρου ή όχι;
-
Ναι είναι εξεγερσιακοί αναρχικοί, αλλά δεν είναι όλοι αοι αναρχικοί τετοιοι, όπως δεν είναι όλοι οι αριστεροί σταλινικοί !
-
Μα δεν είπε κανείς ότι είναι.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]