-
Τα φυλαδια να μενουν εξω σε ξεχωριστο καλαθι και να παιρνει οποιοσ θελει. Η αλληλογραφια μεσα.
-
έχω ένα πλυστικό karcher, αξίζουν το ακροφύσιο μεταβλητού ψεκασμού και μια τέτοια βούρτσα;
http://www.premiercenter.gr/p.Karcher-P ... 27387.html -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω ένα πλυστικό karcher, αξίζουν το ακροφύσιο μεταβλητού ψεκασμού και μια τέτοια βούρτσα;
http://www.premiercenter.gr/p.Karcher-P ... 27387.htmlean εχεις μεγαλες αυλες-μπαλκονια βοηθαει.
-
Για το αμάξι λέω
Επίσης τώρα συνδέω ένα λάστιχο μικρής διαμέτρου, αν βάλω μεγαλύτερη, την κλασική δηλαδή, θα έχω μεγαλύτερη πίεση ; -
οχι
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Τα φυλαδια να μενουν εξω σε ξεχωριστο καλαθι και να παιρνει οποιοσ θελει. Η αλληλογραφια μεσα.Δεν διάβασες τις δυο τελευταίες σειρές απο την απάντηση μου ποιο πάνω
-
Η λεκάνη της τουαλέτας στάζει λίγο στο σημείο που ενώνεται με το σωλήνα της αποχέτευσης
Αν και η ιδανική λύση θα ήταν το ξήλωμα και η επανεγκατάστασή του σωλήνα της αποχέτευσης, σκέφτηκα να το σφραγίσω τη ρωγμή εξωτερικά.
Λύσεις:
Κοινή σιλικόνη (μπααα...)
Συγκολλητική μαστίχη - ετούτη ή ετούτη (αλήθεια, ποια η διαφορά τους;)Καμιά ιδέα;
2ο πρόβλημα -
πήρα πρόσφατα μια 'βεντάλια' για πότισμα του γκαζόν.
Επειδή το λάστιχο που φέρνει νερό από τη γεώτρηση έχει διάμετρο 1 ίντσα ενώ η είσοδος της βεντάλιας είναι 1/2, πήρα τις απαιτούμενες συστολές και έκανα τη σύνδεση. Παραδόξως, η βεντάλια δεν ποτίζει όσο μακρυά θα έπρεπε. Όταν την συνδέω στο δίκτυο της ύδρευσης, κάνει σωστή δουλειά, αλλά με τη γεώτρηση δε γίνεται δουλειά.
Θα έλεγε κανείς ότι είναι θέμα πίεσης, έβαλα και ένα κοινό 'πιστόλι' και πάλι η πίεση δεν ήταν αρκετή, αλλά το περίεργο είναι ότι πραγματικά το νερό από το λάστιχο φεύγει με τρελή πίεση αφού βάλω τη συστολή (βλ. αρχή Bernoulli...) και πριν κουμπώσω το ποτιστικό εξάρτημα...εκτός αν βέβαια και αυτή ακόμη δεν είναι αρκετή, και τα μάτια μου με ξεγελούν. Περίεργο πράγμα.. -
Νομιζω, ελεγξε το, υπαρχουν κατι πραγματα σαν γαζες που περιεχουν καποιου ειδους ζουμι, και τυλιγεις γυρω γυρω αυτο που θες και γινονται ενα σωμα οταν στεγνωσει, πολυ πιο συμπαγες και πιανει πολυ περισσοτερη επιφανεια απο μαστιχες. Το ξερω μονο εξ ακοής.
-
Εγω μια φορά είχα βάλει την κόλλα που είναι για τις πλαστικές σωλήνες .
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Η λεκάνη της τουαλέτας στάζει λίγο στο σημείο που ενώνεται με το σωλήνα της αποχέτευσηςΑν και η ιδανική λύση θα ήταν το ξήλωμα και η επανεγκατάστασή του σωλήνα της αποχέτευσης, σκέφτηκα να το σφραγίσω τη ρωγμή εξωτερικά.
Λύσεις:
Κοινή σιλικόνη (μπααα...)
Συγκολλητική μαστίχη - ετούτη ή ετούτη (αλήθεια, ποια η διαφορά τους;)..
ψαξε σε καλο χρωματοπωλειο να βρεις καποιες κολλες με την ονομασια fix all,κολλανε σχεδον τα παντα ακομα και μεσα στο νερο.Υπαρχουν σε συσκευασιες σαν οδοντοκρεμα 80 ml.Υπολογισε γυρω στα 5-6 ευρω.
https://www.google.gr/search?hl=el&q=fi ... 0AWEuICYDg
-
Πηρα δυο βρυσες μισης ιντσας αντιπαγωτικου τυπου. Αξιζουν τα λεφτα τους ή τζαμπα εδωσα 8 ευρο?
-
Ποιές είναι αυτές;
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιές είναι αυτές;Sent from my Note 2 using smoke signals.
σε μερη με αρκετα χιονια-παγετους ειναι καλο να χρησιμοποιουνται σε εξωτερικους χωρους.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ποιές είναι αυτές;
σε μερη με αρκετα χιονια-παγετους ειναι καλο να χρησιμοποιουνται σε εξωτερικους χωρους.
Ξέρω τι είναι, μοντέλο ρώτησα όπως κατάλαβε ο νεκ.
Nek, την προηγούμενη σεζόν έβαλα κι εγώ κάτι αντίστοιχες (άλλου κατασκευαστή), τελικά μια χαρά έσπασαν. Θα τις έχω στα υπόψιν όμως αυτές που ανέφερες, μπορεί να είχε απλά.
-
η καλυτερη μαρκα παντως σε βρυσες ειναι η cim.
-
Εχω στο σπιτι αρκετα χρονια ενα αυτοματο ποτιστικο της Gardena, το Τ 1030, αυτο ακριβως:
http://waterheatertimer.org/images/Gardena-T1030.jpg
Εδω και μερικες μερες εχει σταματησει να δινει πιεση στο νερο, με αποτελεσμα να μη βγαινει καθολου νερο απο τα 'μπεκάκια'. Αλλαξα μπαταρια, το ανοιξα το εκανα βιδες, (και γαμω τς κατασκευες ειναι, απο οτι καταλαβα υπαρχει ενα solenoid ή ηλεκτρομαγνητης που σε κανονικες συνθηκες ειναι κλειστο, τραβαει πισω ενα πραγμα σαν ταπα και ελευθερωνει το νερο) δε βρηκα κατι να ειναι κολλημενο ή οτιδηποτε, ουτε αλατα ουτε σκουρια. Ακομα και χωρις σωληνα με μπεκακια να το συνδεσω, το νερο που βγαζει ειναι λιγοστο. Θεμα πιεσης απο την παροχη δεν υπαρχει, εχει κάργα.
Καμμια ιδέα? -
Φίλτρο καθαρό ;Σίγουρα ανοίγει τελείως ;Το δοκίμασες με αέρα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φίλτρο καθαρό ;Σίγουρα ανοίγει τελείως ;Το δοκίμασες με αέρα;Δοκιμασα να φυσηξω-ρουφηξω, απο τη μια μερια, ιδια συμπεριφορα εχει, αφηνει λιγο αερα να περασει στο on, στο off κλειδωνει. Η τρυπιτσα που αφηνει νερο να περασει εσωτερικα, ειναι 1,5-2 χιλιοστα μονο. Το γαμηδι ειναι πανακριβο, τωρα βρηκε να χαλασει?
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Η λεκάνη της τουαλέτας στάζει λίγο στο σημείο που ενώνεται με το σωλήνα της αποχέτευσηςΑν και η ιδανική λύση θα ήταν το ξήλωμα και η επανεγκατάστασή του σωλήνα της αποχέτευσης, σκέφτηκα να το σφραγίσω τη ρωγμή εξωτερικά...
Σε ανάλογη περίπτωση είχα τυλίξει γύρω-γύρω το σωλήνα με μια λευκή φαρδιά ισχυρή ταινία, που δεν κόβεται εύκολα με τίποτα με το χέρι, κάτι έχει μέσα της σαν ύφασμα και από τότε και εδώ και αρκετά χρόνια είναι ΟΚ. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα τη ζητήσεις στο εμπόριο, την είχα βρει στο πρακτικερ ως κατάλληλη για τέτοιες διαρροές.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]