-
τελικά δεν κατάφερα να πάρω το Bonneville που ανέφερα παραπάνω.....
πήρα όμως έναν φοβερό ληστή και από την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχω κατέβει από την σέλα..... -
Να συμπληρώσω το τρίο Suzuki της τελευταίας σελίδας με ένα πτωχό πλην τίμιο sv650s 1ης γενιάς, αγορασμένο
σήμερα σε τιμή παπιού Μόλις γύρισα από την πρώτη μου βραδυνή βόλτα υπό τις βροντές της Yoshimura.
-
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Να συμπληρώσω το τρίο Suzuki της τελευταίας σελίδας με ένα πτωχό πλην τίμιο sv650s 1ης γενιάς, αγορασμένο
σήμερα σε τιμή παπιούΤο SV είναι τζιτζιλόνι μηχανάκι (προσωπικά έχω μεγάλη λατρεία στο S της 2ης γενιάς, το pointy)!
To μόνο θεματάκι που θυμάμαι να είχαν τα μοντέλα αυτής της ηλικίας είναι ο τεντωτήρας της αλυσίδας των εκκεντροφόρων (έχεις 2 τέτοιες). Παρακολούθησε τον ήχο τους και έχε το υπόψη σου. Κατά τα άλλα...
Και στο Bandit λέμε ναι, δεν είμαστε bike snobs! Αξιοπρεπέστατη μηχανή, θα τη σκεφτόμουν σοβαρά αν δεν ήταν τόσο γουρούνι στα κιλά του.
-
Κλασικό παράδειγμα αξιοπρεπέσταστης μοτοσυκλέτας που στον πολιτισμένο κόσμο πούλησε πολύ, ενώ στην Ελλάδα
καθόλου, ειδικά το πρώτης γενιάς. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ούτε ένα στο δρόμο και να σου πω την αλήθεια
γουστάρω το exclusivity Μηδενική ζήτηση, οπότε καταλήγεις να έχεις ένα καλό εργαλείο με 1200 ευρώ, αν δεν
έχεις πολλές απαιτήσεις. Θα το πάω αύριο για αλλαγή φίλτρου που χρειάζεται οπωσδήποτε, ακόμα και εγώ ο άσχετος
το νιώθω και με την ευκαιρία θα πω στο μάστορα να ρίξει μια γενικότερη ματιά, ελπίζω να μην κρύβεται κάτι άλλο.Τη Yoshimura TRS αν αποφάζιζα να την πουλήσω και να ξαναβάλω τη στοκ, πόσο λέτε να έπιανε?
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
.....ωραια η μηχανη σου. ειναι ο προκατοχος του bandit η οχι?
απο τα ομορφοτερα στο ειδος τους το bandit του 08+. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ειναι ο προκατοχος του bandit η οχι?E; Όχι, καμία σχέση!
-
Για μοτοσυκλετα οφ που να μπορει να χρησιμοποιηθει σε αστικες μετακινησεις, τι εχει να προτεινει το φορουμζ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για μοτοσυκλετα οφΌταν λες για 'μοτοσυκλέτα οφ', εννοείς το 'off' κομμάτι από τις on-off?
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ρωτάς ποια μοτοσυκλέτα για χώμα είναι κατάλληλη για κίνηση στην πόλη;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Για μοτοσυκλετα οφ
Όταν λες για 'μοτοσυκλέτα οφ', εννοείς το 'off' κομμάτι από τις on-off?
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ρωτάς ποια μοτοσυκλέτα για χώμα είναι κατάλληλη για κίνηση στην πόλη;
Σύμφωνα με αυτόν, όλες είναι κατάλληλες......
-
Για μοτοσυκλετα οφ που να μπορει να χρησιμοποιηθει σε αστικες μετακινησεις, τι εχει να προτεινει το φορουμζ?Θα το ρίξεις στο enduro βρε @@vic;
(Nexus + Tapatalk)
-
Για να λέμε του στραβού το δίκιο, βέβαια, με τόσες λακούβες μια χαρά είναι οι enduro για Αθήνα.
-
Για μοτοσυκλετα οφ που να μπορει να χρησιμοποιηθει σε αστικες μετακινησεις, τι εχει να προτεινει το φορουμζ?Οι οφ δεν πανε στην πολη, ειναι για βουνο μονο, οι ον-οφ πανε παντου, με τις αναλογες υποχωρησεις.
Κυβικα ? χρηματα ? -
Για μοτοσυκλετα οφ που να μπορει να χρησιμοποιηθει σε αστικες μετακινησεις, τι εχει να προτεινει το φορουμζ?εγω θα επερνα suzuki v-strom 650. καπου 4.500 ευρω κοστιζουν τα μοντελα 08 μεταχειρισμενα.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
.....
ωραια η μηχανη σου. ειναι ο προκατοχος του bandit η οχι?
απο τα ομορφοτερα στο ειδος τους το bandit του 08+.To bandit είναι τυπικό τετρακύλινδρο γυμνό, από το 90-91 πρέπει να ονομάζονται bandit τα γυμνά της suzuki.
Το sv πρωτοβγήκε το '99 σαν μια φτηνότερη, πιο χρηστική και αξιόπιστη εναλλακτική του ducati monster, για
να κλέψει ένα κομμάτι από την πίτα των Ιταλικών V2 γυμνών.Aυτό ήταν το γυμνό (99-03)
Το s με ημιfairing και clip on τιμόνι (ευτυχώς όχι πολύ χαμηλό) (00-03)
03-09 γυμνό και με fairing, τα οποία έβγαιναν και σε 1000cc
Το '09 αντικαταστάθηκε από το gladius
-
03-09 ειναι πολυ ωραιο!!! 09 και μετα δε μου αρεσει...
-
Θελω μια τετοια...
-
Είδα μια τέτοια κοντά στο δαχτυλίδι της κηφισίας χθες.
Σταματημένη στο φανάρι και με akrapovic εξατμίσεις.
Πριαπισμός -
Πάντα ωραίος ο ιταλός!
Όμως εγώ αγόρασα ενα Ζ750 του '05 πορτοκαλί με χειροποίητη βελτιωτικη εξατμιση, φιλτρα, ρεύματα κλ και έπαθα πλάκα με την ολη συμπεριφορά, δύναμη , και αγρια ομαρφιά που έχει. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πάντα ωραίος ο ιταλός!
Όμως εγώ αγόρασα ενα Ζ750 του '05 πορτοκαλί με χειροποίητη βελτιωτικη εξατμιση, φιλτρα, ρεύματα κλ και έπαθα πλάκα με την ολη συμπεριφορά, δύναμη , και αγρια ομαρφιά που έχει.κουκλι το Ζ
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?