-
ford focus 1.6 tivct. service στα 60.000km
Πόσο να υπολογίζω κοστούμι; Στην αντιπροσωπεία. -
θα εισαι θυμα να πας αντιπροσωπεια
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πόσο να υπολογίζω κοστούμι; Στην αντιπροσωπεία.http://www.ford.gr/cs/BlobServer?blobta ... blobkey=id
-
Για τα Focus το πρώτο σέρβις είναι δωρεάν ;
-
Ειδες τι ζαχαρη που περναμε οι Fordαιοι??
Φυσικα οι τιμες ειναι ενδεικτικες (πχ. εγω 3ο σερβις στο Fiesta, θα πρεπε να πληρωσω 180 €, κατα τον πινακα αλλα τελικα μου κοστισε 110 €)..
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα εισαι θυμα να πας αντιπροσωπειαΚαι που να πάω στη Βέροια;
Πόσο να υπολογίζω κοστούμι; Στην αντιπροσωπεία.http://www.ford.gr/cs/BlobServer?blobta ... blobkey=id
Καλά είναι...
-
-
Μείωση τιμών για το Focus 13/06/2013
Νέες μειωμένες τιμές για το Focus, ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της Ford, με το βενζινοκίνητο 1.0 EcoBoost των 100 ίππων να ξεκινάει από 12.690 με απόσυρση, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες, υπολογιστή ταξιδιού, ραδιο-CD με χειριστήρια στο τιμόνι και θύρες USB και Aux, σύστημα διασύνδεσης SYNC (Bluetooth, φωνητικές εντολές και κλήση έκτακτης ανάγκης) και σύστημα start-stop. Το ντίζελ 1.6 ECOnetic των 105 ίππων ξεκινάει από 17.322 ευρώ με απόσυρση, με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό, που επιπλέον των παραπάνω περιλαμβάνει ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, cruise control και προβολείς ομίχλης.
-
Το Φορντακι μου, εχει λαβωθει...
Χθες η κορνα παρεδωσε πνευμα. Απο τον Αυγουστο που περασα πανω απο κατι νερα, ειχε θεμα. Τελικα 10 μηνες μετα, σιγησε.
Τα χειριστηρια στο τιμονι δεν κανουν καλη επαφη. Κοστος επισκευης μου ειχαν πει τον Μαρτιο, 80 ευρω..
Το αιρκοντισιον πρεπει καποια στιγμη να ελεγχθει για την αποδοση του.
Στο διακοπτη της πλαφονιερας, εχει σπασει ενας διακοπτης κατοπιν δικων μου πειραματισμων..Υπομονη.. Σε 10 μερες ολα θα φτιαξουν..
Μεχρι τοτε ευχομαι να μην μου πεταχτει κανενας παπαροβιος απο κανα στενο γιατι δεν θα ξερω πως θα τον κανω να με δει!!
-
Γιωργο θα του κανεις κατι αλλο?
Μα καλα τα χειριστηρια τι επαθαν ρε συ?Ετσι στο ακυρο?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Χθες η κορνα παρεδωσε πνευμα. Απο τον Αυγουστο που περασα πανω απο κατι νερα, ειχε θεμα. Τελικα 10 μηνες μετα, σιγησε.
Τα χειριστηρια στο τιμονι δεν κανουν καλη επαφη. Κοστος επισκευης μου ειχαν πει τον Μαρτιο, 80 ευρω..
Στο διακοπτη της πλαφονιερας, εχει σπασει ενας διακοπτης κατοπιν δικων μου πειραματισμων..Υπομονη.. Σε 10 μερες ολα θα φτιαξουν..
Μεχρι τοτε ευχομαι να μην μου πεταχτει κανενας παπαροβιος απο κανα στενο γιατι δεν θα ξερω πως θα τον κανω να με δει!!
Tου έβγαλες τα μάτια!!!
-
Έχω ένα θέμα με το Fiesta mk7.
Πολύ απλά, ο κλιματισμός βγάζει μόνο ζεστό αέρα πλέον.
Τι λυπητερή να περιμένω?
ΥΓ δεν είχα καμιά τράκα πρόσφατα ή κάτι ανάλογο.
Πριν απο καμιά εβδομάδα δούλευε κανονικά. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Έχω ένα θέμα με το Fiesta mk7.Πολύ απλά, ο κλιματισμός βγάζει μόνο ζεστό αέρα πλέον.
Περιεργο αυτο. Πρωτη φορα το ακουω!! (NOT)
Να υποθεσω οτι εισαι εκτος εγγυησης ε?
-
Εμπλεκει το κομπρεσερ?Το ακους το λεγομενο τσακ οταν αναβεις το a/c?
-
Θα το ξαναδώ, αλλά λόγω 'κοψίματος' στην δύναμη, φαντάζομαι οτι εμπλέκεται.
-
Οποτε μαλλον θα θες αναπληρωση φρεον.Εγω προσωπικα το δουλευω και τον χειμωνα καμια φορα το a/c γιατι κανει καλο να δουλευει μια στις τοσες και δε φερνει και υγρασια στη καμπινα ο αερας!
-
Το τσέκαρα, δεν ακούγεται κάτι οπότε μάλλον ξεκινάμε απο τροχαλίες κλπα.
Ευχαριστώ πάντως
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
την κορνα να τη φτιαξεις, τα αλλα μπορουν να περιμενουν, ποσο να κανει μια κορνα δε θα ναι και πολυ ακριβη
-
εγώ πιστεύω η κόρνα θα είναι το πιο ακριβό μερεμέτι
-
Σε άλλο φόρουμ μου είχαν πει κόστος κάπου στα 20 με 30 €...
FORD FORUM