-
Και τα pump πάντως μια χαρά παπούτσι είναι. Είχα 2-3 ζευγάρια προτού το γυρίσω σε Nike.
-
όχι δεν ενδιαφέρομαι, απλά ρωτάω έτσι για την αναβίωση του πράγματος.
Θυμάμαι επίσης τα BK που τα έφερε το mtv στη μόδα (British Knights) καθώς και τα L.A. gear με το regulator που ήταν η φτηνή εναλλακτική στα Pump
-
LA Gear, Bk που το θυμήθηκες ρε τρέλε
ωραίες αναμνήσεις
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Γκουμούτσες.
Τα θρυλικά μποτάκια reebok pump τα παλιά μέσα 90s τα βρίσκεις τη σήμερον;
άνετα και σε καλή τιμούλα
http://www.eastbay.com/product/model:19 ... D%20SEARCH
αλλά το θέμα είναι ότι πέρα από το Σόφο δε νομίζω να 'ταιριάζουν' σε κανέναν άλλον. Εάν μιλάμε για τα ΟG έχει δικιο κάποιος που είπε ότι δε θα είναι για χρήση. Αλλά βγάζουν συνέχεια επανεκδόσεις που μπορείς να τα φορέσεις στο παιχνίδι
Αν ειναι να πας σε τοσο vintage στυλ,παιρνεις air force 180 παλι με pump
Είχα και Air Force και Pump, μου έφερνε o πατέρας μου από Αμερική πριν κυκλοφορήσουν εδώ. Μου είχε φέρει και Avia όταν τα φορούσε ο Pippen.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
μιλώντας για αθλητικά παπούτσια, παρήγγειλα πριν μια εβδομάδα αυτάhttp://www.sportsshoes.com/product/NIK6 ... tsid:22369
για τρέξιμο. Η τιμή τους στα 60,74€ δίχως καμία επιπλέον χρέωση και έρχονται απ την Αγγλία...Στην Ελλάδα μου ζητούσαν πάνω από 85 € για το ίδιο ζευγάρι, πολλοί μάλιστα αξίωναν και 100 €. Δε περιμένω να έχουν τα καταστήματα τις ίδιες τιμές, αλλά
- υψηλότερες τιμές έχουν και τα on-line στην Ελλάδα
- υπάρχει κλασική συμπεριφορά 'δεν υπάρχουν σε αυτό το χρώμα' κτλ.
Ελπίζω μόνο να έρθουν σε καλή κατάσταση και να ναι ένα αριστερό κι ένα δεξί ίδιου μεγέθους
μολις τα ειδα και δεν εχουν το νουμερο μου...
ωραιο παπουτσι ομως!!!!!
αυτο τι σας λεει;,μου αρεσει το πορτοκαλλλλλλλι
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μιλώντας για αθλητικά παπούτσια, παρήγγειλα πριν μια εβδομάδα αυτά
http://www.sportsshoes.com/product/NIK6 ... tsid:22369
για τρέξιμο. Η τιμή τους στα 60,74€ δίχως καμία επιπλέον χρέωση και έρχονται απ την Αγγλία...Στην Ελλάδα μου ζητούσαν πάνω από 85 € για το ίδιο ζευγάρι, πολλοί μάλιστα αξίωναν και 100 €. Δε περιμένω να έχουν τα καταστήματα τις ίδιες τιμές, αλλά
- υψηλότερες τιμές έχουν και τα on-line στην Ελλάδα
- υπάρχει κλασική συμπεριφορά 'δεν υπάρχουν σε αυτό το χρώμα' κτλ.
Ελπίζω μόνο να έρθουν σε καλή κατάσταση και να ναι ένα αριστερό κι ένα δεξί ίδιου μεγέθους
μολις τα ειδα και δεν εχουν το νουμερο μου...
ωραιο παπουτσι ομως!!!!!
αυτο τι σας λεει;,μου αρεσει το πορτοκαλλλλλλλι
Σήμερα πήγα και τα παρέλαβα (είχαν έρθει από την Πέμπτη). Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση, είναι στο σωστό μέγεθος και χρώμα και δε δείχνουν να χουν κάποιο σημάδι, κάποια φθορά κτλ. Όλα μια χαρά λοιπόν, γρήγορα και οικονομικά.
Δεν τα χω φορέσει ακόμα, η αίσθηση που είχα λάβει όμως από ένα κατάστημα στην Κόρινθο που τα δοκίμασα είναι οτι πρόκειται για εξαιρετικά ελαφρύ παπούτσι,
-
Αν ειστε λιγο ευελικτοι παντως αξιζει να πατε μια βολτα απο το Mcarthur Glen.To Σκ ψωνισα Nike me 38 ευρω.Και ειναι πολυ ωραια!
-
Συνηθως στα στοκατζίδικα απουσιαζουν τα δημοφιλη νουμερα
-
Εγω βρηκα ευκολα 43.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Συνηθως στα στοκατζίδικα απουσιαζουν τα δημοφιλη νουμεραΕγώ 47 πάντως δε βρίσκω ποτέ
-
Δημοφιλη ειναι γυρω στα 44-45
Πολλα μαγαζια δεν κανουν τον κοπο να φερουν τιποτε πανω απο 45.5
Στα στοκατζίδικα εβρισκα απειρα 42-43,δηλαδη νουμερα περισσοτερο για εφηβους -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Εγώ 47 πάντως δε βρίσκω ποτέ47
High-five -
47 αρια εχει στην πειραιαως 3-4 ζευγαρια στοκ , τα kobe σε μοβ με 80 ευρω!!!!Σε αυτα τα νουμερα βεβαια ενδεχεται ο χρηστης να ειναι 120 κιλα + οποτε ψαχνει κατι σε λεμπρον
-
τι είναι 47, 12,5 ή 13 US?
συνήθως παίζω σε 13 ή 13,5 σε κάποια Nike (ειδικά εάν τα προορίζω για χρήση με επιστραγαλίδα)
προφανώς Ελλάδα σε κοιτούν με μισό μάτι άμα τους ζητάς τέτοια νούμερα.
και στην πειραιώς ερημιά όσες λίγες φορές έχω σταματήσει να ρωτήσω.(για running όμως) -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
47 αρια εχει στην πειραιαως 3-4 ζευγαρια στοκ , τα kobe σε μοβ με 80 ευρω!!!!Σε αυτα τα νουμερα βεβαια ενδεχεται ο χρηστης να ειναι 120 κιλα + οποτε ψαχνει κατι σε λεμπρονΊδιο νούμερο φόραγα στα 17 μου που ήμουν 85 κιλά και είχα 70 πόντους άλμα και ίδιο φοράω και τώρα που είμαι 112 στα 36 και έχω σκάρτους 45 πόντους άλμα.
Ψηλό μποτάκι πάντα όμως νούμερο 13US, 12UK, 47.5EUR.
-
H Nike εχει το 13 (US) ως 47.5 (και το 12 ως 46)
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Συνηθως στα στοκατζίδικα απουσιαζουν τα δημοφιλη νουμερα
Εγώ 47 πάντως δε βρίσκω ποτέ
nike στοκατζιδικο στην Αχαρνων(γυρω στο 430-420 πρεπει να ειναι).Εχει και adidas απεναντι διαγωνια.Πολλα μεγαλα νουμερα εκει.
-
Με περιορισμενες επιλογες για μπασκετικα σε 13 και 14 παντως. Πριν 2 βδομαδες πηρα το μοναδικο 13,5 που ειχε.
Εχει βεβαια 15-16-17 σε πολυ καλες τιμές -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
H Nike εχει το 13 (US) ως 47.5 (και το 12 ως 46)Μπραβο!!!47,5 φοραω εδω και χρονια και πλεον τα παιρνω χωρις να τα δοκιμαζω που λεει ο λογος!!!
-
Κι εγω -χτυπα ξυλο- ποτε δεν εχω παρει Nike εκτος απο 11.5, και ειναι παντα ΟΚ
Με αλλες μαρκες, εχω θεμα
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)