-
Άντε, και μιας και με πρόλαβε στο FB, ας τον προλάβω εδώ. Χρόνια πολλά φίλε Κων/νε! Ό,τι καλό!
Και χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους του φόρουμ, καθώς και στην Ελένη, βεβαίως! Δε νομίζω ότι έχουμε άλλη Κων/να ή Ελένη.
Ό,τι καλό!
-
Αν και καθυστερημένα σας ευχαριστώ για τις ευχές σας
Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες Sinanai, Red_Monster, Kostis20, Cosneo, Κωνσταντίνος, DrDino, Vellerefontis,Taurus.
Συγγνώμη αν ξεχνάω κάποιον -
κωνσταντινοι του φορουμ χρονια πολλα
-
Με τυχαία σειρά: cosneo, Volvozeus, drdino, kon5, vellerefontis, taurus, Κωνσταντίνος, red_monster, sinanai, kostis20 και HelenKor, τις καλύτερες ευχές μου φίλοι μου!!! Να είστε πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι και να τα λέμε εδώ αλλά και από κοντά.
-
Χρόνια πολλά!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με τυχαία σειρά: cosneo, drdino, vellerefontis, taurus, Κωνσταντίνος, red_monster, sinanai, kostis20 και HelenKor, τις καλύτερες ευχές μου φίλοι μου!!! Να είστε πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι και να τα λέμε εδώ αλλά και από κοντά.Και απο μενα τα ιδια σε ολους τους παραπανω αλλα και σε οσους (ισως) εχει ξεχασει ο Διας.........
-
χρόνια πολλά σε άπαντες Κωνσταντίνους, Κώστηδες, Ντίνους
-
Χρονια πολλα στους Κωνσταντινους, να ειστε παντα καλα και να χαιρεστε οσους αγαπατε.
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
-
Χρόνια Πολλά στους Sinanai, Κωνσταντίνος, Volvozeus, cosneo, drdino, kon5, vellerefontis, taurus, red_monster, kostis20, στην HelenKor και σε όποιον άλλο γιορτάζει σήμερα, υγεία ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείτε
-
Ευχαριστώ πολύ όλους τους φιλους.
Και απο μένα πολλές ευχές και χρόνια πολλά στους drdino, Kon5, Volvozeus, Κωνσταντίνο, Taurus, costaslio, redmonster και kostis20 και οποιος μου διαφεύγει!Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Χρόνια πολλά σε όλους!
-
χρόνια πολλά και επειδή αποκλείεται να εκπληρωθούν ολες οι επιθυμίες σας, σας εύχομαι υγεία για να προλάβετε τις περισσότερες....
conseo
kon5
konstantinos....και όλοι οι εορτάζοντες -
Χρόνια πολλα εις άπαντες τους Κωνσταντινους των 4τφ αλλά και την μηχανόβια Ελένη μας (Helenkor)
Ειδικές ευχές σε drdino, cosneo, vellerefontis, Sinanai, Κωνσταντίνο,Volvozeus (+ κόρη ), redmonster, taurus
Να είστε πάντα υγιής όλοι κι ευτυχισμένοι -
Χρονια πολλα παιδια, με υγεια κι οτι αλλο επιθυμειτε!!!
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Να είστε όλοι γεροί!
Συνεορτάζοντες χρόνια πολλά με υγεία!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Τα χρόνια μου πολλά και τις θερμότερες ευχές μου στους συνεορτάζοντες!
-
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
-
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες!Να στε πάντα καλά!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]