-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα το φορουμ, δικαιολογεισαι.Μια χαρά ξέρει τι λέει ο Γκάρλαντ... Η αγάπη σου για την δεξιά και τον καπιταλισμό δεν ξέρω από που πηγάζει όμως όντας απολυμένος και εκ Γερμανίας ορμώμενος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
σου πε κανεις οτι στην εσσδ δεν ηταν φασιστες?δεν ειχε καμια διαφορα η εσσδ του σταλιν απο την γερμανια του χιτλερ.
απλα μερικους σας βολευει να λετε ολους τους 'αλλους'αριστερους-κουμμουνιστες-αναρχικους-φασιστες μπας και κρυφτει ο δικος σας φασισμος.Ανοιξε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς.
ρε συ greo πλακα εχεις..Οποιος διαφωνει μαζι σου ειναι τουλαχιστον φασιστας κ το μπινελικι σου παει συννεφο..
Υ.Γ
αφου ειστε τοσοι πολλοι, στις εκλογες γιατι δεν μαζευεστε; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
σου πε κανεις οτι στην εσσδ δεν ηταν φασιστες?δεν ειχε καμια διαφορα η εσσδ του σταλιν απο την γερμανια του χιτλερ.
απλα μερικους σας βολευει να λετε ολους τους 'αλλους'αριστερους-κουμμουνιστες-αναρχικους-φασιστες μπας και κρυφτει ο δικος σας φασισμος.Ανοιξε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς.
δε ξερω αναγνωση,για βοηθα με να δουμε που ειμαι λαθος?
-
θα πλακωθουν τα κομμουνια μεταξυ τους.
δεν φτανει η μασα -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Και υστερα περιμενουν οι αριστεροι να κυβερνησουν...μονους τους αφηνεις, και τσακωνονται μεταξυ τους...
-
ο nintza αριστεροφερνει;;
-
http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/σχόλια/δραγασάκης-über-alles
Δραγασάκης über alles!
Φαντάζεστε τι θα γίνει αν κάποια στιγμή αντιστραφούν οι ρόλοι; Αν εκλεγεί αντιπρόεδρος από τη Χρυσή Αυγή και αρχίσει να εγκαλεί την Κωνσταντοπούλου για τα “γαλλικά” της;
-
2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ-ΣΕΞ
ΠΑΝΤΖΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ
Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΥΓΜΑΧΟΣ -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ο nintza αριστεροφερνει;;δεν τον ξερω προσωπικα, αλλα με βαση αυτα που γραφει εδω τοσο καιρο, μαλλον το γουσταρει το δρεπανι, ισως και το σφυρι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ-ΣΕΞΠΑΝΤΖΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ
Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΥΓΜΑΧΟΣποια ειναι η περιπετεις και ποια με το σεξ, να ξερω τι ωρα θα παω.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ο nintza αριστεροφερνει;;
δεν τον ξερω προσωπικα, αλλα με βαση αυτα που γραφει εδω τοσο καιρο, μαλλον το γουσταρει το δρεπανι, ισως και το σφυρι.
μπα.πιο πολυ προς το αναρχικο ειμαι
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Για να δεις ότι φασισμός και κομμουνισμός είναι τόσο αντίθετες έννοιες που μόνο ντιπ αδιάβαστος τα μπερδεύει; Οτιδηποτε και να διαβάσεις (ακόμα και τσελεμεντέ) θα σε βοηθήσει
http://www1.rizospastis.gr/storyPlain.do?id=6609834
Πάντως ο Ουν συνεχίζει την παράδοση της οικογενειοκρατίας, φαινόμενο αταίριαστο με την εργατική εξουσία.
μου πήρε 2' να το βρω.
@πιλάφι
Εσυ να πάρεις το λόγο όταν αρχίσουμε τα μονοσύλλαβα. Περίμενε προς το παρόν@Εντι
Ο Καστρο μιλάει για οργάνωση κράτους ΟΧΙ για την οργάνωση των ΚΚ. Εκει ισχύουν (βάσει θεωρίας) άλλα. Και 10.000 απαντησεις εκτός θέματος να κάνετε, δε μας κάνει μία εντός. -
Ο χρήστης sainof έγραψε:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=233745&catID=77+άπειρο.
Αλλά, στου κουφού τη πόρτα... Ήδη πρόλαβε και απάντησε εντελώς χαρακτηριστικά ο Storm in a teacup.
Now you see them, now you don't
Aν ενδιαφέρεσαι (σοβαρά) για το θέμα, σου προτείνω το βιβλίο The Commissar Vanishes.
Κάτι μου λέει όμως ότι και πάλι, αυτό ήταν μια προσπάθεια αντιπερισπασμού. Γενικώς έχεις μια συστηματική φαγούρα, μόλις γράφεται κάτι εναντίον της Χρυσής Ζύμης, να πεις ως υπεράσπιση κάτι άσχετο* (συνήθως κράξιμο στο κομμουνισμό, την ΕΣΣΔ ή την εδώ αντιπροσωπεία, λες και όσοι κράζουμε τη ΧΑ είμαστε κουμμούνια... )* πετώντας τη μπάλα στα περιστέρια. Like clockwork όμως λέμε!
Ξέρω, ξέρω. Σε αδικώ γιατί στη πραγματικότητα κράζεις συστηματικά και τους απέναντι, δυστυχώς όμως αυτά τα ποστ τα παίρνει το Εύρηκα, πριν προλάβει να τα διαβάσει κανείς, ε;
Απαντηση: Ακόμα και το ΚΚΕ στα συλληπητήρια προς τον Κιμ υιο και ενόψει της αναρρίχησης του Κιμ εγγονού, εκανε ειδική κριτική μνεια στα φαινόμενα οικογενειοκρατίας και κληρονομικής εξουσίας
Κάτσε ρε φίλε! Τα συλληπητήρια είναι fail, και κανένας αστερίσκος ή υποσημείωση δεν μπορεί να το αναιρέσει αυτό!
Abu Ghraib και Guantanamo, μεγαλε ανθρωπιστη, να δουμε τι θα ελεγες αν σου τρωγανε κανα δυο συγγενεις στο 9/11
Δηλαδή αν πέθαιναν συγγενείς μου από τρομοκρατική επίθεση που έκαναν κάτι φανατικοί Σαουδάραβες, θα ήταν δικαιολογημένο να μπούκαρα στο Ιρακ (hint: είναι άλλη, άσχετη χώρα!), να τα έκανα όλα πουτάνα, να απήγαγα άσχετους ανθρώπους και να τους βασάνιζα, ε;
Συνειδητοποιείς τι γράφεις;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για να δεις ότι φασισμός και κομμουνισμός είναι τόσο αντίθετες έννοιες που μόνο ντιπ αδιάβαστος τα μπερδεύει; Οτιδηποτε και να διαβάσεις (ακόμα και τσελεμεντέ) θα σε βοηθήσει
Πάντως ο Ουν συνεχίζει την παράδοση της οικογενειοκρατίας, φαινόμενο αταίριαστο με την εργατική εξουσία.
μου πήρε 2' να το βρω.
@πιλάφι
Εσυ να πάρεις το λόγο όταν αρχίσουμε τα μονοσύλλαβα. Περίμενε προς το παρόν@Εντι
Ο Καστρο μιλάει για οργάνωση κράτους ΟΧΙ για την οργάνωση των ΚΚ. Εκει ισχύουν (βάσει θεωρίας) άλλα. Και 10.000 απαντησεις εκτός θέματος να κάνετε, δε μας κάνει μία εντός.Για παράδειγμα, αυτό είναι φαινόμενο χαρακτηριστικά ταιριαστό με την εργατική εξουσία και όχι δείγμα αριστερού φασισμού http://www.aftonomi.gr/politiki/item/411-ektelesan-ypourgo-sti-b-korea-epeidi-den-thrinise-arketa-ton-tethneota-igeti-tous-binteo.html. Επίσης, η σύσταση για το πότε μπορεί να μιλά κάποιος, είναι ένα άκρως δημοκρατικό φαινόμενο και όχι χαρακτηριστικό δείγμα εγχώριου αριστερού φασισμού.
-
Η πηγή...
Το έχετε κάψει τελείως έτσι;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
μου πήρε 2' να το βρω.
Συντροφε τα συλληπητηρια ειναι εδω και δεν εχουν λεξη για οικογενειοκρατια:
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6604998&publDate=20/12/2011οντως το αρθρο που εβαλες το γραφει, ειναι 2 μερες μετα.
@zorz
Το Guantanamo ειναι loophole του Αμερικανικου σωφρονιστικου συστηματος. Οι Αμερικανοι βασανισαν πολυ κοσμο και καποιους άδικα, δε θα ελεγα οτι ειμαι ομως 100% εναντιον τους σε αυτο. Καλως ή κακως, η κατασταση ειναι αυτη που ειναι, ειναι οι αφεντες των λαων κλπ και καμποσοι υποκινημενοι απο μουλαδες, αποφασισαν οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να τους ανατιναξουν στο σπιτι τους 'για να μαθουν'. Ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι?Παλιοτερα τους υποπτους τους διαχειριζονταν αλλιως,
According to the former CIA case officer Bob Baer, 'If you want a serious interrogation, you send a prisoner to Jordan. If you want them to be tortured, you send them to Syria. If you want someone to disappear—never to see them again—you send them to Egypt.'
Μεχρι και στον Κανταφι δινανε υπεργολαβιες τεοιου ειδους
Τωρα για το ποια καϊλα εχω εγω, δεν μπορω να βλεπω ηλιθιοτητες του τυπου: 'ουυυυυυ εμεις οι αριστεροι ειμαστε το αλατι της γης και ολοι οι αλλοι ειναι φασιστες'. Δεν ειμαι ισως καλυτερος απο τους αλλους ?... Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω.
-
Αυτό δεν ονομάζεται καΐλα αλλά λύσσα, πέρασες από τη μη-δημοκρατικότητα στο εσωτερικό του ΚΚΕ στο ε, δεν είμαι και τελείως αντίθετος με τους βασανισμούς στο Γκουαντάναμο σε χρόνο dt.
Δεν ξέρω αν αναλογίζεσαι αυτά που εκστομίζεις ειλικρινά. Από τη μία έλεγες πως η Δεξιά δεν έχει σχέση με τη θρησκεία, τώρα υποβιβάζεις εγκλήματα απλά και μόνο για να ταιριάξεις την απουσία λογικής στα επιχειρήματά σου.
Σίγουρα πάει και πιο κάτω, είμαι σίγουρος. -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Αυτό δεν ονομάζεται καΐλα αλλά λύσσα, πέρασες από τη μη-δημοκρατικότητα στο εσωτερικό του ΚΚΕ στο ε, δεν είμαι και τελείως αντίθετος με τους βασανισμούς στο Γκουαντάναμο σε χρόνο dt.
Δεν ξέρω αν αναλογίζεσαι αυτά που εκστομίζεις ειλικρινά. Από τη μία έλεγες πως η Δεξιά δεν έχει σχέση με τη θρησκεία, τώρα υποβιβάζεις εγκλήματα απλά και μόνο για να ταιριάξεις την απουσία λογικής στα επιχειρήματά σου.
Σίγουρα πάει και πιο κάτω, είμαι σίγουρος.Ναι, θα μπορουσα να ειμαι εσυ ας πουμε! (ΟΚ, πλακα κανω, εσυ κανεις πλακα ή μιλας σοβαρα?)
Δεν υπαρχει λυσσα, εκτος απο αυτη που εχουν καποιοι εδω, να χαρακτηριζουν φασιστες ευκολα και αδιακριτως, ολους οσους δεν ταιριαζουν με τα πιστευω ή τολμουν να αμφισβητησουν την παπικότητα των απόψεων τους. Επιμένω στην καϊλα.
BTW, δεν τα εκστομιζω, τα γραφω, δεν τα ακους, τα διαβαζεις. Υπάρχει σημαντική διαφορά. Οπως και το 'σιγουρα' και 'σιγουρος' στην ιδια προταση, την τελευταία που εγραψες, ειναι πλεονασμος. Μια φορα αρκουσε να το 'εκστομισεις'.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σίγουρα πάει και πιο κάτω, είμαι σίγουρος.Ναι, θα μπορουσα να ειμαι εσυ ας πουμε! (ΟΚ, πλακα κανω, εσυ κανεις πλακα ή μιλας σοβαρα?)
Δεν υπαρχει λυσσα, εκτος απο αυτη που εχουν καποιοι εδω, να χαρακτηριζουν φασιστες ευκολα και αδιακριτως, ολους οσους δεν ταιριαζουν με τα πιστευω ή τολμουν να αμφισβητησουν την παπικότητα των απόψεων τους. Επιμένω στην καϊλα.
BTW, δεν τα εκστομιζω, τα γραφω, δεν τα ακους, τα διαβαζεις. Υπάρχει σημαντική διαφορά. Οπως και το 'σιγουρα' και 'σιγουρος' στην ιδια προταση, την τελευταία που εγραψες, ειναι πλεονασμος. Μια φορα αρκουσε να το 'εκστομισεις'.
Πού κολλάει το ότι θα μπορούσες να είσαι εγώ, μόνο εσύ το ξέρεις.
Πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις τί είμαι εγώ, που εσύ θα μπορούσες να είσαι.
Αλλά εδώ βαφτίζεις αριστερούς τους αναρχικούς και χαίρεσαι μόνος σου, εκεί θα κολλήσεις;Ξέρεις μερικές φορές στη γλώσσα μας χρησιμοποιούμε και την ποιητική αδεία για να τονίσουμε καταστάσεις, όπως την επικότητα των πραγμάτων που συλλαμβάνει ένας νους όταν έρχεται ενώπιον των σαθρών επιχειρημάτων του, δεν είναι τίποτα, προχώρα παρακάτω.
-
Θυμάμαι ένα ποστ του Eddie γύρω εκεί στις εκλογές που έλεγε 'σιγά μη θιγεί και κανείς φασίστας άμα τον πεις φασίστα, είναι σα να λες έναν κομμουνιστή κομμουνιστή'. Εγώ πάλι πίστευα από τότε ότι είναι όπως με τις πουτάνες. Άμα πεις μια γυναίκα πουτάνα χωρίς η ίδια να είναι, δεν τρέχει τίποτα, το παίρνει στην πλάκα. Αν όμως πεις καμιά πουτάνα 'πουτάνα', γίνεται της πουτάνας!
Εδώ βλέπω τρομερή πρεμούρα από τα φασισταριά μην τους πουν φασίστες, πολύ έξω έπεσες Eddie.
Toυλάχιστον δείχνουν να συνειδητοποιούν την ξεφτίλα που κουβαλάνε, αν μη τι άλλο.
Capitalism vs Communism Mother of all topics