-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πριν 1-2 χρόνια που έδειχνε με χειρονομίες στο ΟΑΚΑ 'εσείς είστε μπατιριδες, εγώ έχω λεφτά' πάντως δεν είχα εντυπωσιαστεί και τόσο από την παιδεία του προσωπικά.
Αυτά τα κουω βερεσέ. Κι εσένα κι εμένα αν μας στόλιζαν τη μάνα και το μπουγαδοκόφινο που μας πέταγε που λεει και ο Μητσικώστας, τα ίδια και χειρότερα θα λέγαμε...άγιος δεν είναι κανείς...
Δε μπορώ να απαντήσω τι θα έκανα. Ξέρω τι έκανα στα 15-16 μου που μας έβριζαν καμία 30ριά άτομα στον Τάφο και ξέρω και τι έκανα όταν παραλίγο να μας δείρουν κιόλας στο Αιγάλεω και στο προπονητήριο του ΣΕΦ: τίποτα.
Βέβαια άλλες εποχές τότε και άλλα μυαλά πιθανόν να είχα στη θέση του. Πιο εύκολο μου φαίνεται να έβριζα καμιά μάνα ή να έκανα κωλοδάκτυλο. Μου φαίνεται λίγο pathetic όλο αυτό και μου θυμίζει τον συνονόματό του τον Φον Δημητράκη που είχε πει 'πάμε βόλτα, έχω Saab'. Ευτυχώς δεν είχε κότερο!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ειχα παει στον αγωνα εχτες και ηταν τελεια ατμοσφαιρα. Μου θυμησε αγωνα ΝΒΑ, και το Ο2 Αρινα ηταν καλο και ο αγωνας πολυ δυνατος. Ειχα καιρο να ευχαριστηθω μπασκετ τοσο πολυ.
Πηγε κανενας αλλος απο το φορουμ;
-
Σιγά τα πατριωτικά λόγια ρε παιδιά. Τα αυτονόητα είπε αντί να πει πόσο γαμάτος είναι ο Σπανούλης (πχ Law ), πόσο ανοιχτοχέρηδες οι Αγγελόπουλοι και πως οφείλει τις επιδόσεις του στους προπονητές του. Παπάρια μέντολες...όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Λίγο συνειδητοποιημένος να είσαι ξέρεις ότι τα ποσοστά στα 3ποντα πχ οφείλονται στο πόσες έξτρα ώρες προπόνησης θα κάνεις κάθε μέρα και σε κανέναν άλλο. Χίλιες φορές να ενέπνευσε έστω και ένα πιτσιρικά να κάτσει 2 ώρες παραπάνω στο γήπεδο και να γίνει καλύτερος, παρά τις πίπες για 'το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά' και 'στο τέλος θα κάνουμε ταμείο' και 'είμαστε συγκεντρωμένοι για τον επόμενο στόχο'...
-
Έισαι από αυτούς τους σπαστικούς που κοιτάνε θέση λες και είσαι στην όπερα;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Έισαι από αυτούς τους σπαστικούς που κοιτάνε θέση λες και είσαι στην όπερα;Σε μένα αναφέρεσαι? Είναι θέμα στοιχειώδους παιδείας. Αλλιώς έχουμε να κάνουμε με ζώα. Είσαι από τα ζώα που κάθονται όπου γουστάρουν?
-
Παίκτες της ομάδας μπάσκε του Ολυμπιακού, δεν αποπροσανατολιζομαστε από τον στόχο. Δε μας ρίχνετε στάχτη στα μάτια με τα 2 συνεχόμενα ευρωπαϊκά. Κάντε το καθήκον σας, κερδίστε την βαζέλα και κρατήστε το πρωτάθλημα στον Πειραιά.
Για να βάλετε και την Τούρτα κάτω από το κερασάκι που κερδίσατε χθες...Βαζέλες.... δυστυχώς για εσάς δεν τελείωσε...
-
Έισαι από αυτούς τους σπαστικούς που κοιτάνε θέση λες και είσαι στην όπερα;είσαι από αυτούς που μπαίνουν τσάμπα , παρακαλάνε μόλις μπεις να τους δώσεις το εισιτήριο σου για να βάλουν τσάμπα και τα υπόλοιπα κουμάσια μέσα , κάθονται στην θέση σου και αν παραπονεθείς τσαμπουκαλεύονται όλοι εναντίον σου ...????
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σε μένα αναφέρεσαι? Είναι θέμα στοιχειώδους παιδείας. Αλλιώς έχουμε να κάνουμε με ζώα. Είσαι από τα ζώα που κάθονται όπου γουστάρουν?
Όταν η θέση του διαρκείας μου είναι πιασμένη, προφανώς θα κάτσω πιο πέρα.
Οι σπαστικοί είναι κυρίως αυτοί που έρχονται σε ντέρμπι 5 λεπτά πριν την έναρξη και απαιτούν να κάτσουν στη θέση τους.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
είσαι από αυτούς που μπαίνουν τσάμπα , παρακαλάνε μόλις μπεις να τους δώσεις το εισιτήριο σου για να βάλουν τσάμπα και τα υπόλοιπα κουμάσια μέσα , κάθονται στην θέση σου και αν παραπονεθείς τσαμπουκαλεύονται όλοι εναντίον σου ...????
Πηδάω μάντρες (και μοντέλες) σαν τον Κούγια.
-
ρε συ για κατσε γιατι θα μας τρελλανεις..δηλαδη αν εγω ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ρθω 1' λεπτο πριν το παιχνιδι κ να κατσω στην θεση που εχω πληρωσει θα βρω την παρτη σου;;
Υ.Γ
να σου θυμισω οτι εξαιτιας ολων αυτων των τζαμπατζηδομαστουρωμενων του χρονου ξεκιναει η ομαδα με 4 αγων χωρις κοσμο.. -
kwsn πληρωνεις διαρκειας και το θεωρεις σωστο να καθεται καθενας οπου να ναι?
Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το να καθεσαι σαν ανθρωπος με τον καφε σου κ να απολαμβανεις απο κοντα 2 καλες ομαδες,σιγα που ειμαστε και ''ζωα'' που θελουμε τη θεση. -
Όταν η θέση του διαρκείας μου είναι πιασμένη, προφανώς θα κάτσω πιο πέρα.
Έλα ντάξει πες ότι κάνεις πλάκα...
-
ρε συ για κατσε γιατι θα μας τρελλανεις..δηλαδη αν εγω ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ρθω 1' λεπτο πριν το παιχνιδι κ να κατσω στην θεση που εχω πληρωσει θα βρω την παρτη σου;;Υ.Γ
να σου θυμισω οτι εξαιτιας ολων αυτων των τζαμπατζηδομαστουρωμενων του χρονου ξεκιναει η ομαδα με 4 αγων χωρις κοσμο..-
Ασχετο αλλά οι περισσότεροι τσαμπατζήδες είναι πιτσιρικάδες.
-
Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου όπως γίνεται είναι της πλάκας.
-
Δε μιλάω για φέτος που δεν πήρα διαρκείας, αλλά τις άλλες χρονιές θα έβρισκες εμένα. Κι αν δεν ήξερα και τη φάτσα σου, θα σου έλεγα να ερχόσουν και σε κανέναν άλλο αγώνα, όχι μόνο στα πανηγυράκια με τις γκομενες.
-
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το να καθεσαι σαν ανθρωπος με τον καφε σου κ να απολαμβανεις απο κοντα 2 καλες ομαδες,σιγα που ειμαστε και ''ζωα'' που θελουμε τη θεση.Βασικά δεν είπα εγώ κανέναν ζώο, με είπαν. Αλλά δεν πειράζει.
-
Δεν υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το να καθεσαι σαν ανθρωπος με τον καφε σου κ να απολαμβανεις απο κοντα 2 καλες ομαδες,σιγα που ειμαστε και ''ζωα'' που θελουμε τη θεση.Βασικά δεν είπα εγώ κανέναν ζώο, με είπαν. Αλλά δεν πειράζει.
Εστω '' σπαστικους''
Τελος παντων.. -
ρε συ για κατσε γιατι θα μας τρελλανεις..δηλαδη αν εγω ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ρθω 1' λεπτο πριν το παιχνιδι κ να κατσω στην θεση που εχω πληρωσει θα βρω την παρτη σου;;
Υ.Γ
να σου θυμισω οτι εξαιτιας ολων αυτων των τζαμπατζηδομαστουρωμενων του χρονου ξεκιναει η ομαδα με 4 αγων χωρις κοσμο..-
Ασχετο αλλά οι περισσότεροι τσαμπατζήδες είναι πιτσιρικάδες.
-
Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου όπως γίνεται είναι της πλάκας.
-
Δε μιλάω για φέτος που δεν πήρα διαρκείας, αλλά τις άλλες χρονιές θα έβρισκες εμένα. Κι αν δεν ήξερα και τη φάτσα σου, θα σου έλεγα να ερχόσουν και σε κανέναν άλλο αγώνα, όχι μόνο στα πανηγυράκια με τις γκομενες.
εχεις δικιο, δεν ξερεις τι λες...καληνυχτα
-
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εστω '' σπαστικους''
Τελος παντων..Δεν είναι το ίδιο, δε νομίζεις;
ΥΓ: Φίλος πληρώνει διαρκείας των 800 και άφηνε τη θέση του για να κάτσουμε μαζί.
-
Δε νομιζω .Προσβλητικα μου ακουγονται και τα δυο.
stop απο μενα -
ναι αλλα ο φιλος σου θα κατσει σε θεση που καποιος αλλο κοροιδο πληρωσε..
τεσπα, ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις , που ελεγε κ ο Socrates..
καληνυχτα , θα δω sex and the city.. -
ναι αλλα ο φιλος σου θα κατσει σε θεση που καποιος αλλο κοροιδο πληρωσε..
τεσπα, ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις , που ελεγε κ ο Socrates..
καληνυχτα , θα δω sex and the city..-
Δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια.
-
Το πρόβλημα είναι οι υπεράριθμοι.
-
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)