-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Εβαλα το λάδι στην φωτια και έστειλα τον μικρό για το καλαμποκιΡε συ Στέλιο, έχω λυσσάξει από το ποπ κορν και θέαμα τίποτα !
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Εβαλα το λάδι στην φωτια και έστειλα τον μικρό για το καλαμποκι
Ρε συ Στέλιο, έχω λυσσάξει από το ποπ κορν και θέαμα τίποτα !
E πως, άσχημα περάσαμε με το σόου της δημοπρασίας; Ας όψεται ο άκαρδος Bill που πήγε και το κλείδωσε....
-
Μια διασκεδαση εχουμε και εμεις και μας την κοψανε.
-
Έλά ντε!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εβαλα το λάδι στην φωτια και έστειλα τον μικρό για το καλαμποκι
Ρε συ Στέλιο, έχω λυσσάξει από το ποπ κορν και θέαμα τίποτα !
E πως, άσχημα περάσαμε με το σόου της δημοπρασίας; Ας όψεται ο άκαρδος Bill που πήγε και το κλείδωσε....
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Pierre Boulanger έγραψε:
Ειναι εντελως ανηθικο να αποβαλεις μονιμα και χωρις καμια προειδοποιηση καποιον απο ενα φορουμ, με μονο λογο την συμμετοχη του σε αλλο φορουμ, ενω παραλληλα εσυ να ψαρευεις πελατες για το δικο σου!
Σε τι αναφέρεσαι KP61?
μονο σε σενα αγαπητε βουλανζε!!! και σε κανεναν αλλον!
......
......
......
.......
υ.γ. ''κοριτσια'' για σας δουλευω....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ειναι εντελως ανηθικο να αποβαλεις μονιμα και χωρις καμια προειδοποιηση καποιον απο ενα φορουμ, με μονο λογο την συμμετοχη του σε αλλο φορουμ, ενω παραλληλα εσυ να ψαρευεις πελατες για το δικο σου!
Σε τι αναφέρεσαι KP61?
μονο σε σενα αγαπητε βουλανζε!!! και σε κανεναν αλλον!
Διάβασε τα προσωπικά σου μηνύματα και θα καταλάβεις.. Οι άλλοι δεν μας φταίνε σε τίποτα.
Για να συνεχίσουμε.. Κάποιες φωτογραφίες από την ανακατασκευή που είναι εξέλιξη

Νέα πατώματα και πεταλίερα

Τα γνήσια καλύματα του

Γδύσιμο

Βιδούλες μπουλώνια

Συνεχίζεται...
Παράκληση. Όποιος από εσάς έχει ένα παρπριζ με ενημερώνει

-
Δεν μας πειράζει ,δεν μας πειράζει ,πείτε τα ανοιχτα
Βill άνοιξε μας το θέμα με την δημοπρασία γιατι αυτοί εδω τους βλέπω μετά τα πμ να κάνουν λαικ ο ένας στον άλλον στο fb
-
μα δεν πηρα σαφη απαντηση, παρα μονο ενα ''ναι μεν αλλα'', και ''δεν φταιω εγω αλλα οπως παντα καποιος αλλος''....
-
ωραια,ωραια ........αρκει βεβαια να τα λετε φανερα
-
Κατα τυχη ιδιου χρωματος 2cv πηρε γνωστος μου στη Πατρα προσφατα και το συνεφερνει.. του '77..
Κουκλια θα γινουν.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατα τυχη ιδιου χρωματος 2cv πηρε γνωστος μου στη Πατρα προσφατα και το συνεφερνει.. του '77..
Κουκλια θα γινουν..το συγκεκριμενο ηταν πολυ ομορφο και πριν, αλλα εχουμε πει οσα ξερει ο ιδιοκτητης ......
-
Ειμαι σιγουρος.. στη περιπτωση που λεω γω ειναι σχετικα καθαρο απο σασσι-κουβουκλιο απλα παραληφθηκε χωρις εσωτερικο και αρκετη φανοποιεια..
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μα δεν πηρα σαφη απαντηση, παρα μονο ενα ''ναι μεν αλλα'', και ''δεν φταιω εγω αλλα οπως παντα καποιος αλλος''....Σου έστειλα ΠΜ, Αν το διάβασες και δεν κατάλαβες πρέπει να το κοιτάξεις με κάποιον ειδικό. ΠΜ θυμίζω είναι προσωπικό μήνυμα.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Κουκλια θα γινουν..το συγκεκριμενο ηταν πολυ ομορφο και πριν, αλλα εχουμε πει οσα ξερει ο ιδιοκτητης ......
Nonos & ritmo130tc όπως είχα γράψει και στο my2cv το αυτοκίνητο ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση αλλά είχε γίνει ένα χάλια εξωτερικό βάψιμο με αποτέλεσμα να υπάρχει διχρωμία όπως φαίνεται και στις παρακάτω φώτο

Είχαν βαφτεί ακόμα και οι τσιμούχες

Και έχουν τρυπήσει και τα πατώματα...

Ο σκοπός είναι να βαφτεί ξανά στο original χρώμα του (Rouge vallelunga) και να γίνει όπως ακριβώς βγήκε από το εργοστάσιο
-
edit: lathos post
-
H ασημένια DS Decapotable είναι, εκτός και αν είναι κάποια άλλη DS Decapotable και αρχίζει ο Ιωσήφ να τραβάει τα μαλλιά του.
Αλλά 'ιδιοκτήτρια'? Αυτήν την έχω δει να την κυκλοφορεί ένας ευγενέστατος κύριος, και από όσο ξέρω (και έχω καταλάβει από μνμ εδώ μέσα αυτουνού είναι.
-
σβηστηκε η δημοσιευση..
-
Συνεχίζουμε...

Έχει σηκωθεί η καμπίνα και όπως φαίνεται το σασί εκεί που ακουμπάνε τα πατώματα και το κουτί είναι αρκετά καθαρά από σκουριές

Τα πατώματα και η πεταλιέρα (κουτί) έχουν διαβρωθεί αρκετά εκεί που ενώνονται και θα αντικατασταθούν με νέα γαλβανιζέ τα οποία αναμένουν να τοποθετηθούν.

Εδώ βλέπουμε την ενίσχυση που έγινε το 1995 και εκτός από κάποιες επιφανειακές σκουριές είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Θα ανεβάσω και άλλες αύριο
-
ποσο θα παει το μαλλι για ολες αυτες τις εργασιες?
Classic Citroen Forum