-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ξέρεις κάτι για την Lotus ότι δεν πάει καλά οικονομικά; Εγώ ξέρω ότι δεν έχει τα λεφτά που έχουν οι άλλοι μεγάλοι αλλά όχι ότι έχει και πρόβλημα. Ίσα ίσα που πήρε και την χορηγία της CocaCola φέτος. Η McLaren να δούμε πόσο θα της στοιχίσει η φυγή της Vodafone που μακάρι να βρει άλλο χορηγό.Και όχι μόνο, εδώ ακόμη και στην Ελληνική τηλεόραση τρέχει σε διαφήμιση η E21
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
... οτι ο Κιμι δεν θα καταληξει απο κιρρωση, ... -
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Είναι σοβαρός άνθρωπος ο Helmut Marko για να τον πάρεις στα σοβαρά φίλε;
Οχι.Γελοιος και ανιδεος απο racing ειναι. Ακομα πιο ανιδεοι ειναι αυτοι που του δωσανε 7 νταλικες πεντακοσαευρα για να στησει την red bull το 2005. Ακομα τα κλαινε περιμενωντας κανα βαθμο. Ασε που χει και κομπλεξ με τον Αλονσο γιατι δεν σηκωνε το τηλεφωνο. Α, ολα και ολα
Εσύ θεωρείς ότι ο Fernando Alonso είναι εκτός της διεκδίκησης του τίτλου;
Ειπα εγω αυτο; Οταν εσυ μετα απο 4 αγωνες μου λες
Vettel, Raikkonen και Fernando Alonso είναι οι πρωταγωνιστές του 2013 κι αυτοί θα κοντραριστούν για τον τίτλο μέχρι και το τέλος
εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν θα γινουν μαγικα απο Νιουι, οτι ο Κιμι δεν θα καταληξει απο κιρρωση, οτι θα κοιμηθει ο θεος και θα ξυπνησει ο Μασσα, οτι.... οτι... οτι .... και ξερεις απο τωρα τους πρωταγωνιστες του 2013 και οτι θα κοντραριστουν και μεχρι τελους κιολας για τον τιτλο;
Πιο τιμιο ειναι να μπεις ταλιμπαν τιφοζο εδω μεσα (εχουμε και ttc αμα λαχει)Αυτοί που κρατάνε τη Red Bull εκεί είναι οι Newey και Horner. Όσο γι'αυτά που λες περί διεκδίκησης του τίτλου, ο Massa δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο γιατί αποτελεί το νούμερο 2 εδώ και χρόνια στη Ferrari. Ο Vettel είναι σταθερός και είναι εκεί .. όπως και o Raikkonen (αν και η Lotus δεν πάει καλά οικονομικά). Όσο για τον Alonso, ήταν άτυχος και ναι, συμφωνώ με το άρθρο ότι θα παλέψει για τον τίτλο.
Δεν τα γράφω εγώ τα άρθρα.
Αρχικά πρέπει να πω ότι ο Helmut Marko με εκνευρίζει απίστευτα και μπορεί να έχω υπάρξει και άδικος μαζί του, αλλά μάλλον το κατασκεύασμα Red Bull Racing αυτός το έχτισε.
Αυτό μπορεί να βοηθήσει λίγοΕπιπλέον υποτιμάς μάλλον το καλύτερο τεχνικό και μηχανικό team της τελευταίας τριετίας-τετραετίας τουλάχιστον. Horner και Newey ήταν στην Red Bull από το '06 αλλά δεν έβλεπα να κάνουν και τίποτα, είναι πολλοί άνθρωποι και πολλές 'καταστάσεις' πίσω από την επιτυχία της RBR, εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο Newey ή ο Horner είναι και γυμναστές και δίνουν την ομάδα με τα καλύτερα pit stop (π.χ. λέμε τώρα).
Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμη ελπίζοντας ότι δε θα παρεξηγηθώ. Βλέπω έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά στο σχεδιασμό του site αλλά υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στα κείμενα, πρόβλημα που οφείλετε εν μέρη στην οπαδικότητα σας αλλά και στην απλοϊκότητα με την οποία αντιμετωπίζεται κάποια πράγματα. Σας μιλάω φιλικά, πραγματικά μου αρέσουν αυτές οι προσπάθειες και σας εύχομαι τα καλύτερα.
Υ.Γ.1 Όλα αυτά σας τα λέει κάποιος που κατά καιρούς έχει δημιουργήσει διάφορα 'μίζερα' blogs τα οποία κανείς δε διάβαζε και κατέληγε να τα κλικάρει μόνος μου για να βλέπει πως θα ήταν αν τον παρακολουθούσε κανείς
Υ.Γ.2 Είσαι PR τους? Δε πειράζει! Δικαιούσαι και εσύ να έχεις προσωπική ζωή, συμμετείχε και λίγο στο forum ανεξάρτητα από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, εμείς σε θέλουμε
Υ.Γ.3 Μην υποτιμάς-άτε τους Γερμανούς (π.χ. Seb), οι Ισπανοί τουλάχιστον το έμαθαν καλά αυτόΔεν υπάρχει λόγος να παρεξηγήσω κανέναν και ειλικρινά δεν υποτιμώ τους Γερμανούς, αντιθέτως. Εκτιμώ τον Sebastian Vettel και δείχνω την εκτίμηση μου συνεχώς.
Όσον αφορά το site, τα παιδιά το κάνουν καθαρά γι'αυτό που αγαπάνε. Η απλοϊκότητα, ίσως να βγαίνει από εδώ. Όσον αφορά την οπαδικότητα, το 1 παιδί από τα 3 .. δηλώνει Ferrari, χωρίς να είναι πάντοτε κακό αυτό. Υπάρχει κόσμος που γουστάρει αλλά και κόσμος που γουστάρει να μισεί. Δε θεωρώ ότι είναι πρόβλημα στα άρθρα αυτό γιατί έχει γράψει και άρθρα τα οποία είναι ενάντια στη Ferrari.
Τέλος, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που ποστάρω τα λινκ τους. Εξάλλου, ενημέρωση κάνουν .. γι'αυτό που αγαπάμε όλοι μας! Και τέλος, κάποια παιδιά από εδώ .. δε νομίζω να είδαν με καλό μάτι τα αρχικά μου ποστ (όσον αφορά τα λινκ) .. ελπίζω να ήταν η αρχική αντίδραση. Μπορείτε να συμμετέχετε όλοι με σχόλια κάτω από τα άρθρα και οι αρθρογράφοι να απαντήσουν.
-
Ο χρήστης Alonso10 έγραψε:
Όχι παιδιά, είναι 3 φιλαράκια.Πειράζει που τα βάζουμε κι εδώ;
Η διαφήμιση δεν επιτρέπεται στο φόρουμ[Mod]
rules.html -
Eίπαμε ότι δεν επιτρέπεται η διαφήμιση [mod]
-
Αν ήταν στη Ρεντ Μπουλ λένε και αν είχε τημ μέητ τον Καρθικέγιαν συμπληρώνω
-
Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία;
http://www.iso17799-made-easy.com/call- ... her-treat/
-
Η κιουσπα του Αλόνσο πήγε στη Γιουροβύζιο; Γλίτωσε το παλουκάρι μας
-
http://www.f1zone.net/news/ferrari-are- ... ner/19041/
Ferrari are the bad losers – Horner
By Editor on Friday, May 24, 2013
Christian Horner has issued a feisty counter-punch, after Fernando Alonso suggested Red Bull were bad losers.
Ferrari’s Alonso had been asked in Monaco about Red Bull’s consistent complaints about the 2013 Pirelli tyres.
“When you win in an easy way for a few years, you can forget how to lose,” the Spaniard had said.But Briton Horner, the Red Bull team boss, insisted Ferrari also has a few lessons to learn about how to lose.
Asked if Red Bull are bad losers, Horner told Catalunya Radio: “No I don’t think so, in sport you have to win and lose.
“And when you lose, you have to work harder and not complain about yellow flags.”‘Yellow flags’ is undoubtedly a reference to the 2012 season finale in Brazil, after Ferrari questioned whether Sebastian Vettel overtook illegally en route to last year’s title.
==================
Ετοιμοι και οι δυο για τα πρωιναδικα... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
“And when you lose, you have to work harder and not complain about yellow flags.”
Kαι να μην κατηγορείς τους άλλους (=pirelli)
-
Το προβλημα ειναι οτι για να χαρακτηρισεις καποιον sour loser, οπως εκανε ο Ναντο, πρεπει πρωτα να χασει. Και δεν εννοω 1-2 αγωνες. Η RBR έχει παρει 3x2 πρωταθληματα και προηγειται φετος επισης και στα 2. Δυσκολα τους χαρακτηριζεις losers.
Η αλλη η Κατινα ο Χορνερ, ας κοιταξει τις δικες τους τις μαλακιες με την Πιρελι, κι ας αφησει τη Φερραρι.
-
-
το βαζω εδω γιατι δεν ξερω που να το βαλω.....
μαλλον μπερδευτηκαν και πηραν το εκθεσιακο αυτοπου δεν δουλευει
-
Punches allegedly flew in aftermath of Di Resta’s poor qualifying
(...) rumours were swirling in the paddock of the Circuit Gilles Villeneuve of fisticuffs in the Force India garage, the daily Mail reporting that it might have been between di Resta’s trainer and a team mechanic. (...)
ή μαλλον το πιο ταιριαστο:
http://grandprix247.com/2013/06/10/punc ... ualifying/
-
Κούλα μ'ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος
-
20 χρονια πριν την εκανε ο James Hunt.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
20 χρονια πριν την εκανε ο James Hunt. -
Παλικάρι μεγάλο ο Hunt. Αδικοχαμένος.
Ο Pampas Bull τουλάχιστον έφτασε τα 90. Και τι δεν θα έδινα για να γνώριζα έναν τέτοιον θρύλο και να μου έλεγε ιστορίες όλη μέρα... -
Συγγνώμη για την καθυστέρηση James. Θα σε θυμόμαστε αιώνια.
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"