-
-
Ε καλά κανείς δεν μπορεί να είναι μια ζωή στην κορυφή!
Το θαύμα και ο κώλος πέρισυ πάντψς επφτιαξαν χαρακτήρα, ας ελπίσουμε ο κάτι να τον ξεριζώσει
-
Ο Σπανούλης μίλησε κύριοι....!!!
-
@cabala Καλύτερη ομάδα όχι, πιο έτοιμη ομάδα στους τελικούς ναι!!!
-
100 σε τελικό OMG!!!!!!
Ούτε εσκανα
-
-
Respect στον Μπαρτζώκα τίποτα άλλο,τα οπαδιλίκια δεν με αφορούν και δεν δίνω και δεκάρα για δαύτα.
-
Άντε και του χρόνου να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές!
Λέτε μέχρι να βγούμε από το μνημόνιο ο γάβρος να έχει φτάσει τα 6;
-
-
γατάκια σας εξαφάνισε ο Μπαρτζώκας!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου σκεφτόμουν ότι ευτυχώς έπεσε η σφαλιάρα νωρίς.RESPECT !!!
-
Α εκτός απο τα μπράβο στο γάβρο που το άξιζε, περιμένω να διαβάσω σχόλια για το επίπεδο του Φ4 που ο τελικός τελείωσε με 188 πόντους
-
πω ρε skous έλεος δηλ....
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Επίσης αν δείς πόσα τούβλα ρίχνει + το ότι πέρισυ ο γάβρος μείωσε την διαφορά στο τελικό όταν δεν έπαιζε αυτος, κάτι λέει. Ο τύπος είναι παικταράς αλλά με τερπαστιο εγώ και κάνει τις άπειρες μλκς αλλά είναι και πολύ τυχερός (που έχει πολύ καλούς συμπαίκτες)!
mvp πάντως της σεζόν βγήκε μια φορά. Κάτι σημαίνει αυτό.
@bibendum και το 2011 είχε οκ ημιτελικούς, πιο ανταγωνιστικούς από τους προχτεσινούς όπου στον 1 (του γάβρου) ήταν σαν να μην πήρχε ο αντίπαλος. Τώρα που είδες ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν μια πολύ καλή ομάδα χτες, απορώ...
Επαιξε και ένας ΟΣΦΠ τρελή άμυνα στραγγαλίζοντας το παιχνίδι της όμως. Και η CSKA δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο από τον ημιτελικό. Εφτασε στο f4 στο οποίο δεν έφτασαν άλλες ομάδες όπως ο βάζελος. Πάλι κάτι λέει αυτό.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια απαξίωση. Θα τα λέγατε αυτά αν προκρίνονταν ο ΠΑΟ έναντι της Barcelona άραγε; Αμφιβάλλω....
-
Ότι ο Σπανακοπιτούλης βγήκε MVP είανι για γέλια!
-
Ποιά απαξίωση; ήταν ή όχι η ΤΣΣΚΑ η χειρότερη που έχουμε δεί τόσα χρόνια στο προχτεσινό παιχνίδι; Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα. Εάν διαβάζεις σωστά, εγώ είπα παραπάνω ότι πέρασαν μάλλον οι 'καλύτεροι'! Απλά προχτές ξεφούσκωσαν! Εάν δεν το παραδέχεσαι οκ. Απλά τόσο χάλια ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα ΦΕΤΟΣ στα 2 αυτά παιχνίδια (και τα τελευταία χρόνια) δεν έχουμε ξαναδεί
-10 ranking στο 16 ο MVP.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Για πες....
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Τι να πω;
Ranking 9 στον ημιτελικό και 13 στον τελικό.
Hines 16 και 20.
Αλλά όταν ακούς τον Καρύδα μα λέει 'εγώ τον Σπανούλη ψήφισα αλλά τώρα βλέπω τα στατιστικά του Law', καταλαβαίνεις ποιοι και πώς ψηφίζουν.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
-10 ranking στο 16 ο MVP.Συνεχισε να μας χαριζεις απλοχερα τα γελιο
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Α εκτός απο τα μπράβο στο γάβρο που το άξιζε, περιμένω να διαβάσω σχόλια για το επίπεδο του Φ4 που ο τελικός τελείωσε με 188 πόντουςναι ρε φίλε, και δεν είχε και ένα βρώμικο της προκοπής έξω απ'το γήπεδο
-
ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!!! ΨΥΧΑΡΕΣ!!! ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Α εκτός απο τα μπράβο στο γάβρο που το άξιζε, περιμένω να διαβάσω σχόλια για το επίπεδο του Φ4 που ο τελικός τελείωσε με 188 πόντους
ναι ρε φίλε, και δεν είχε και ένα βρώμικο της προκοπής έξω απ'το γήπεδο
Άγγλοι ρε φίλε, τελικά ακόμα και στην οργάνωση ήταν ότι χειρότερο έχουμε ζήσει
Μου αρέσει που μερικοί λένε π@π@ριές για ποιότητεσ κλπ και μετά κάνουν κωλοτούμπες απίστευτες
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λογικά ο κορυφαίος προπονητής αθλημάτων ανοιχτής και κλείστης σάλας θα εφαρμόσει το ίδιο πλάνο αλα τεοντοσιτς πάνω στον ροντρίγκεθ μπας και καταφέρει να τους πνίξει
απο κει και πέρα, είναι και θέμα να μην έχουν καμια σουπερ μέρα κάνας ρουντυς ή κανας μιροτιτς, για όλα τα άλλα ο οσφπ έχει βάθος κάτι που είναι απαραίτητο για φαιναλ 4...πιστευω ότι θα το σηκώσεικάπου στη σελ 150
μεγάλο μπράβο στον ΟΣΦΠ, ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλινγκα!! συγχαρητήρια στους Αγγελόπουλους που τσοντάρουν σε μια ομάδα ξεχασμένη από τον κόσμο της...
ο Λάσο πέρασε στην ιστορία... -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΠΟΛΥ χειρότερη.
Από τους χειρότερους προπονητές της Ευρωλίγκας ο LOLaso.
Στους τελικούς μικρή σημασία έχει αυτό. Οι Ισπανοί της Ρεάλ έχουν κερδίσει περισσότερους τελικούς από ότι οι άλλοι παίκτες απλούς αγώνες
Συμφωνώ. Αλλά θα φάνε κι αυτοί την 20άρα τους, αν παίξουμε τέτοια άμυνα. Προσοχή μόνο, πριν γραφτεί τίποτα 'δεν έχω ξαναδεί πιο ξεψυχισμένη ομάδα σε τελικό' ή 'ξεζουμίστηκαν με Μπαρτσελόνα και τι να σου κάνουν τώρα', ας μην λησμονούμε τι έγινε σήμερα προς αποφυγή νέων λεκτικών πιπών.
Για όποιον επιμένει να μη θέλει να καταλάβει:
http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague ... 47090.htmlΜε άλλα λόγια, παίζουν 2 ομάδες στο γήπεδο.** Είναι πολύ πιθανό η Ρεάλ να μπλοκάρει εντελώς τον Ολυμπιακό στον τελικό, να ξεκινήσουν με 6/6 τρίποντα, δεν ξέρω κι εγώ τι.** Άμα έπαιζε η CSKA με κάποια από τις Ισπανικές ομάδες σήμερα, πολύ πιθανώς να έκανε πάρτυ.
Ακόμα κι έτσι που έγινε, 12 στο κεφάλι!!!!
Αν του χρόνου προστεθεί στο ρόστερ ένας ψηλός σαν τον Άντε Τόμιτς ή ακόμα και τον Ρέγιες, τι θα γίνεται δηλαδή;ΥΓ: Σκους μη μιλάς μπουκωμένος, είναι αγένεια.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)