-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΑ NAVARA 174 PS ΤΟΥ 2005.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΡΕΝΑ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΕΤΕΡΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ SERVICE TO EΠΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΝΕΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ 600€ ΕΚΑΣΤΟ..ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΑ NAVARA 174 PS ΤΟΥ 2005.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΡΕΝΑ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΕΤΕΡΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ SERVICE TO EΠΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΝΕΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ 600€ ΕΚΑΣΤΟ..ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
-
-
Ο χρήστης PIANARCADIA έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΑ NAVARA 174 PS ΤΟΥ 2005.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΡΕΝΑ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΕΤΕΡΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ SERVICE TO EΠΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΝΕΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ 600€ ΕΚΑΣΤΟ..ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...αφου εχεις ιστορικο με αυτη την βλαβη κοιτα τι μπορεις να κανεις με την εγγυηση, ρωτα καποιον νομικο για να σε προσανατολησει καλυτερα.
οταν γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις. -
Πατρίδα καλώς ήλθες.Γράφε με μικρά όμως.
-
Κοίτα μήπως βρείς κανένα μεταχειρισμένο διαφορικό, ημιαξόνια, όλο το πίσω σύστημα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι.
-
Ο χρήστης PIANARCADIA έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΑ NAVARA 174 PS ΤΟΥ 2005.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΡΕΝΑ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΕΤΕΡΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ SERVICE TO EΠΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΝΕΑ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ 600€ ΕΚΑΣΤΟ..ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΛΑ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...Νομιζω οτι ειναι γνωστο θεμα το πισω διαφορικο στο NAVARA.
Εχει ενα ο κουμπαρος μου και το εχει αλλαξει δυο φορες το διαφορικο... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πατρίδα καλώς ήλθες.Γράφε με μικρά όμως.Ο άλλος απο την Ν.Κίο με της σκουριές απο κάτω τι έγινε bill?? Το πρόβλημα με το διαφορικό στο ναβαρα είναι οτι, οταν ξεκινάμε και είναι κρύες οι βαλβολίνες,παμε χαλαρά μέχρι να ζεσταθούν.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Πατρίδα καλώς ήλθες.Γράφε με μικρά όμως.
Ο άλλος απο την Ν.Κίο με της σκουριές απο κάτω τι έγινε bill??
Θα σάπισε τελείως!!
Που να ξέρω;
-
καλησπερα δεν εγινε τπτ ,με το θεμα της σκουριας θα το φτιαξω σε εξω !!!αλλα εμαθα στην περιοχη της αχαιας ειναι 4 navara με παρομοιο προβλημα!!!μαλλον θα εχει πολλα αλατα το νερο της πατρας!!!!!!
-
Ο Θανάσης τι σου είπε για το θέμα?? Με Αθήνα μίλησες?? Πώς ακριβώς θα το φτιάξεις??
-
ναι μιλησα με αθηνα και με θαναση ,απο την α8ηνα με ενημερωσαν οτι η διατριση πρεπει να ειναι απο μεσα πρως τα εξω και σηνεπως δεν ειναι θεμα nissan !
-
Ο χρήστης trikalos1976 έγραψε:
ναι μιλησα με αθηνα και με θαναση ,απο την α8ηνα με ενημερωσαν οτι η διατριση πρεπει να ειναι απο μεσα πρως τα εξω και σηνεπως δεν ειναι θεμα nissan !Φοβερή δικαιολογία.
Αν δεν τρυπήσει δεν στο επισκευάζουν
και λένε ανοησίες για τις επιφανειακές σκουριές.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ NAVARA 174PS