-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Tωρα θα σου ελεγα πως τις ακουω αυτες τις δικαιολογιες .....αλλα διαβαζουνε και μικρα παιδιαΤο κοσμιοτερο δε ..... κοντης ψ..λης της φταινε οι τριχες παει γαντι !
Η διαδρομη απ'οτι πληροφορηθηκα απο ανθρωπους που εχουν επιγνωση στο θεμα , ειναι μπιουτιφουλ , για οδηγους που ξερουν να οδηγανε , που τους αρεσουν τα κι οχι τα τσιου νιαου ..............
Η δημοτικη αρχη , αυτο ειναι απ'τα σπουδαιοτερα πραγματα ,ειδικα τα τελευταια χρονια , που θα συμπραξει στην ικανοποιηση των αγωνιζομενων , που ειναι και το ζητουμενο μας !
Οποιος δεν δηλωσει .......... εχασε , ας παει να κανει ντριφτακια με τους χαβαλεδες
Με εκπλήσσεις που εσύ βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον παράγοντα κόστος και τον θεωρείς 'δικαιολογία'. Αντίθετα, εμένα με ενόχλησε που στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία καταργήθηκε ο φθηνότερος για μένα αγώνας που έχω κάνει ποτέ και το εκδήλωσα από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχω ιδέα για το πόσο μπιούτιφουλ ή πόσο 'για οδηγούς που ξέρουν να οδηγάνε' είναι ο νέος αγώνας. (Πού στην ευχή να το ξέρω άλλωστε;).
Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές και εύχομαι καλή επιτυχία και μακροημέρευση στον αγώνα και καλή διασκέδαση σε όσους πάνε. -
Παντως αν καποια λεσχη ξεμεινει απο ειδικες ας μου στειλει ενα πμ, στη μεσσηνια εχουμε ειδικες με το τσουβαλι, που κυκλωνουν ευκολα, και ξενοδοχεια εχουμε και τους δημαρχεους ξερουμε!
-
Μια και η κουβέντα για το Αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ, από ότι φαίνεται αυτό το ΣΚ πάει να σπάσει ακόμη ένα ταμπού. Διοργανώνει την Κυριακή τον πρώτο αγώνα που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη (Πέμπτη βράδυ) τις συμμετοχές του. Είναι ο λεγόμενος Κρυφός Αγώνας.
-
Εκείνη η Τρίπολη την άλλη εβδομάδα λέτε να γίνει άραγε ?
-
Ο χρήστης van @facebook έγραψε:
Πάει και ο Αγώνας ταχύτητας της Τριπολης...Πάμε για αλλα...Α, εδώ δεν ειναι θέμα συμμετοχών...Αντιθετα...Εδώ μάλλον εχει βαλει το χεράκι της η παλιά καλή ΕΛΠΑ...Αφού μέχρι σημερα δεν απαντάει στην ομοσπονδία για το αν εχει ερθσι η αδεια -εγκριση απο το ΓΕΣ...για χρηση του Αεροδρομίου. Βλέπεις...για φέτος αρμοδιοι ειναι ακομα αυτοί...Του χρόνου?
-
Δυστυχως Nass και go for pole αυτο που λεμε , ειναι μονον στα χαρτια .
Ο προεδρος αυτην την στιγμη Μ.Χαλιβελακης βρησκεται στην τραγικη θεση να εχει χασει τον μπουσουλα , ακομα περιτριγυριζεται απο τα ιδια στοιχεια (με τις δυο εννοιες) και περιμενει να τον βοηθησουν αυτοι που εχουν κανει οτι μπορουν καλυτερο ωστε να φτασουν οι αγωνες εδω που ειναι !
Θες απο ξεροκεφαλια , θες απο ανικανοτητα ,θες απο αφελεια εχει αφησει ακομα και περιμενει να του φερουν τις αδειες για τους αγωνες ................οι ιδιοι που δρουσαν πριν !
Σε λιγο οπως παει , καποιοι φιλοι εδω κι αλλου , ειναι επομενο οτι θα μας το πουν .....
Περαστικα μας .
Για αλλη μια φορα , εμφανιζεται ο προαναφερομενος προεδρος που εχει γραμμενη την πιστα στα ....παλια του υποδηματα και να το δειχνει απροκαλυπτα ! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Παντως αν καποια λεσχη ξεμεινει απο ειδικες ας μου στειλει ενα πμ, στη μεσσηνια εχουμε ειδικες με το τσουβαλι, που κυκλωνουν ευκολα, και ξενοδοχεια εχουμε και τους δημαρχεους ξερουμε!Aμην και ποτε!!
(Lef205 απο υπολογιστη kp61)
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πάει και ο Αγώνας ταχύτητας της Τριπολης...Πάμε για αλλα...
Α, εδώ δεν ειναι θέμα συμμετοχών...Αντιθετα...Εδώ μάλλον εχει βαλει το χεράκι της η παλιά καλή ΕΛΠΑ...Αφού μέχρι σημερα δεν απαντάει στην ομοσπονδία για το αν εχει ερθσι η αδεια -εγκριση απο το ΓΕΣ...για χρηση του Αεροδρομίου. Βλέπεις...για φέτος αρμοδιοι ειναι ακομα αυτοί...Του χρόνου?
A δηλαδή οι άδειες τέλεσης από το Υπουργείο ακόμα περνάνε μέσω ΕΛΠΑ λόγω ΚΟΚ 49 ε ?
-
Δυστυχως !
-
Και επίσημα λοιπόν:
http://kokkinhshmaia.blogspot.gr/2013/0 ... l?spref=fb -
Και επισημα λοιπον εχουμε 2/3 βασικους θεσμους του μηχανοκινητου 'off', με το καλημερα, οσο 'καλημερα' ειναι η μεση της χρονιας...
Κατα τα αλλα 'Απαισιοδοξοι και Κασσανδρες' οσοι ελεγαν να μη γινουν αγωνες το '13 μετα την τροπη των πραγματων με το ασφαλιστηριο/ομοσπονδια και το χρονο που χαθηκε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα αποδεικνυονται στο γηπεδο της ζωης.
Δε θελει και πολυ κλικ-κλικ λεμε. Αλλαγη τιτλου θεματος σε 'ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΟΛΩΝ/ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2013'
-
Φίλε johanndelta ,
Χθές βράδυ , τα ίδια ξεκίνησα να πληκτρολογώ , αλλά τα διέγραψα ....
Τώρα μπορώ να ομολογήσω.
Ναί , είμαι κι΄εγώ 'Κασσάνδρα' (προάγγελος κακών ).
Η βιασύνη και η πρεμούρα αυτά έφεραν και (δυστυχώς) και άλλα θα φέρουν.Αποστόλης
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και επισημα λοιπον εχουμε 2/3 βασικους θεσμους του μηχανοκινητου 'off', με το καλημερα, οσο 'καλημερα' ειναι η μεση της χρονιας...Κατα τα αλλα 'Απαισιοδοξοι και Κασσανδρες' οσοι ελεγαν να μη γινουν αγωνες το '13 μετα την τροπη των πραγματων με το ασφαλιστηριο/ομοσπονδια και το χρονο που χαθηκε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ολα αποδεικνυονται στο γηπεδο της ζωης.
Δε θελει και πολυ κλικ-κλικ λεμε. Αλλαγη τιτλου θεματος σε 'ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΟΛΩΝ/ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2013'
+1
και τοση καθυστερηση και 'κρυωσε' τους αγωνιζόμενους και εχασαν τα οποια πενιχρα λεφτα απο χορηγιες μια και αυτα διατεθηκαν αλλου πλεον κ.λ.π. κ.λ.π. τα εχουμε χιλιο-πει.Απλά σκεφτομαι μηπως ο τιτλος πρεπει να αλλαξει σε 'προγραμμα φιλικών αγωνων αυτοκινητου 2013' με μια χαλαρωση κατηγοριων τυπου RWYB ( προφανως και οχι εκπτωσεις στα θεματα ασφαλειας) ετσι απλά να περασει η χρονια ωστε να αναδιοργανωθει το ολο 'συστημα' ενθεν και ενθεν....
-
Είναι τέλη Ιουλίου, μία εβδομάδα πριν νεκρώσει κάθε δραστηριότητα, και με μοναδική εξαίρεση την ΕΛΠΑ κανένας άλλος οργανωτής δεν έχει ανακοινώσει τι θα είναι ο αγώνας που θα κάνει το φθινόπωρο. Ούτε στην άσφαλτο, ούτε στο χώμα. Μιλάμε για οκτώ (!!!!!!) αγώνες εντός του φθινοπώρου, για τους οποίους κανείς δε γνωρίζει αν θα είναι σπριντ ή ράλλυ και, αν είναι ράλλυ, ποια μορφή θα έχουν. Τα μόνα που είναι γνωστά για το φθινόπωρο, εκτός του ράλλυ της ΕΛΠΑ, είναι το ΔΕΘ και το Αχαιός, τα οποία έχουν οριστεί από την αρχή του χρόνου από την ΟΜΑΕ.
Στην περίπτωση του Μελανίωνα η καθυστέρηση ήταν απόλυτα κατανοητή και σεβαστή λόγω εμπλοκής με το δημόσιο και λόγω μικρού διαστήματος από την έναρξη των πρωταθλημάτων. Για όλους τους υπόλοιπους δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία. Ακόμα και αν δε γνωρίζουν την ακριβή διαδρομή που θα επιλέξουν (η ΕΛΠΑ πώς τη γνωρίζει από την άνοιξη και οι άλλοι δεν μπορούν;), μπορούν τουλάχιστον να βγάλουν μια ανακοίνωση με μια αράδα που να λέει 'εμείς θα κάνουμε σπριντ' ή 'εμείς θα κάνουμε μίνι ράλλυ 2χ2' ή ό,τι άλλο.
Η εικόνα είναι κακή και, αν μη τι άλλο, δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους συμμετέχοντες.
Ήμουν από αυτούς που υποστήριζαν να δοθεί ελευθερία στους οργανωτές όσον αφορά την επιλογή, αλλά αποδείχτηκε ότι έκανα λάθος. Δεν μπορούν να ανταποκριθούν.Και το τελικό ερώτημα είναι πώς το επιτρέπει αυτό η ΟΜΑΕ.
-
Από τους οκτώ άγνωστους αγώνες ανακοινώθηκε το Αίγιο. Έμειναν επτά. Άντε να δούμε πότε θα βγάλουν ανακοινώσεις οι υπόλοιποι.
-
Μπαίνει φθινόπωρο και ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει τους αγώνες τους η Σπάρτη και η ΑΛΑ στο χώμα, η ΠΑΛΑΣ και η ΑΛΑΛ στην άσφαλτο και ο οργανωτής της 'ανάβασης Αττικής' για την οποία κάμποσοι οδηγοί 'ετοιμάζονται' αλλά κανείς τους δεν ξέρει για πού ετοιμάζεται, αφού η ανάβαση είναι μέχρι στιγμής μυστική!!! Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, απ' όσο μπορώ να θυμηθώ, και κάθε άλλο παρά καλό δείγμα είναι.
Καλό θα ήταν να ανακοινώσει και ο ΑΟΠ τη διαδρομή του Αχαιός, παρόλο που δεν έχει τέτοια υποχρέωση, γιατί μπορεί κάποιοι μόλις δουν τις ειδικάρες που ακούγεται ότι θα μπουν να μαζέψουν ό,τι χρήματα μπορούν και να πάνε. Αν αληθεύει η φήμη που κυκλοφορεί, χαλάλι τα παραπάνω χρήματα.
-
φωνή βοώντος εν τη ερήμω
και εγώ ρώτησα για την Ευβοια αλλά απάντηση δεν πήρα.
Τελικά δεν είχε και τόσο μεγάλο επικοινωνιακό θέμα το Ελληνικό αν κρίνουμε και απο του άλλους. -
Ο χρήστης john skandalis έγραψε:
φωνή βοώντος εν τη ερήμω
και εγώ ρώτησα για την Ευβοια αλλά απάντηση δεν πήρα.
Τελικά δεν είχε και τόσο μεγάλο επικοινωνιακό θέμα το Ελληνικό αν κρίνουμε και απο του άλλους.Μπορω να μαθω Τι και Που ρωτησες για την Ευβοια ???
Φιλικα,
'el-em'
-
τοπικ
Παμε ....ΑΜΑΡYΝΘΟ για το ραλλυ σπριντ ?
09/07/13 7:05
υπερθεμάτισα στο θέμα να μάθουμε τι γίνεται με το παράβολο και γενικότερα τα logistics του αγώνα (αν υπάρχει κάποια παροχή ή μεταφορά ή κάτι τσπ) για να κάνουμε Budgeting και επειδή παίζει και το αχαιός να ξέρουμε που να στοχευσουμε.
Φιλικά
Γ.Σ -
Ο χρήστης john skandalis έγραψε:
παίζει και το αχαιός να ξέρουμε που να στοχευσουμε.Αυτή η μαλακία με τα δύο ασφάλτινα ράλλυ στη νότια Ελλάδα εντός 7 ημερών έσπασε ρεκόρ. Τώρα είναι αργά να διορθωθεί. Κρίμα, γιατί και οι δύο οργανωτές έχουν προσπαθήσει πολύ να προσφέρουν αυτό που θεωρούν καλύτερο και είναι και οι δύο πολύ μακριά από τη νοοτροπία (ελάχιστων) άλλων που μας βλέπουν σαν πελατάκια.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2013