-
Το οτι καποιος παρεμεινε στην ιδια ομαδα μια 20ετια και εγινε ''αναγκαστικα'' σημαια της αφου σε καθε τιτλο ηταν εκει και ειχε συμμετοχη,δεν εχει καμια σχεση με το ποσο καλος ειναι αυτος ο παιχτης.
Eπισης αστειος ο τιτλος του βιντεο ''τι την εκανε τη μπαλα ο Θεος''
Κατα τ αλλα ωραιο το event σημερα λιγο που ειδα,θα ηθελα πολυ να ειμαι εκει .
Με χαλασε κ η Indiana σημερα,για μισο ποντο εχασα ταμειο
btw επειδη ειναι και στην επικαιροτητα το θεμα με το νεο γηπεδο στο seattle και την πιθανη επιστροφη μιας ομαδας στην πολη,ενδιαφερον ντοκιμαντερ σχετικα με τους seattle s/sonics που ετυχε να δω σημερα -
O γιωτας ο Δημητρακης εβγαλε ανακοινωση για τον Γκαλη και πεταξε και τον Διαμαντιδη σφηνα;Τελικα οι βαζελοι εχουν πολλα προβληματα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
O γιωτας ο Δημητρακης εβγαλε ανακοινωση για τον Γκαλη και πεταξε και τον Διαμαντιδη σφηνα;Τελικα οι βαζελοι εχουν πολλα προβληματα...Κρίμα που δεν ήταν χθες στο παλέ ο γιωτάς να τα πούνε λίγο με τον παλιό του φίλο τον Dino.
-
Τραυματίστηκε ο Σερμαντίνι..
Αγχώθηκε ο κόουτσς Μπαρτζώκας.. -
Αυτό είναι entertaiment! Όχι να έχεις Συρίγο και Χατζηπαπάρα!
http://www.gazzetta.gr/basketball/gallery/503126/diagonismos-triponton-me-sak-kai-tsak
-
προσωπικα (παντα) κακως που ηρθε Ελλαδα ο Νικος...Αλλα οκ επιλογη του. Δεν βγηκε ασχημα.
Βεβαια η αποψη μου ειναι και λιγο επιφανειακη να το πω, καθως με μπασκετ δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα (στρογγυλη ασπρομαυρη θεα uber alles )
-
Ο Νικ εκανε πολυ καλα που ηρθε. Αλλωστε καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη. Που δε το λες και χωριο με ευρωμπασκετ του 87 και 3 ευρωπαικα final 4. Τις τιμες και δοξες που ειδε εδω δεν ξερω αν θα τις ζουσε εκει.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
καλα οκ βερεσε τα ακουμε αυτα...
αν δεν ειχε τους τραυματισμους τοτε και να γινοντουσαν λαθη επι λαθων με τους manager δε θα ειχε ερθει ποτε Ελλαδα. Ο τοτε coach των Celtics εχει δηλωσει οτι ηταν τεραστιο λαθος που δεν τον ειχαν υπογραψει τη περιοδο εκεινη.
Αλλωστε ο ιδιος ο Γκαλης εχει παραδεχτει οτι του εχει μεινει απωθυμενο ενα δαχτυλιδι με ομαδα NBA πιο πανω και απο το Ευρωπαικο...
-
Το τι θα μπορουσε να γινει με το τι τελικα εγινε, εχει παντα τεραστια διαφορα,δεν αξιζει κανεις να ασχολειται.
Θεωρω παντως οτι την δοξα που γνωρισε εδω δεν θα την εβρισκε αλλου,ο μπασκετμπολιστας στην αμερικη ειναι ενας...μπασκετμπολιστας,δεν ειναι ημιθεος. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το τι θα μπορουσε να γινει με το τι τελικα εγινε, εχει παντα τεραστια διαφορα,δεν αξιζει κανεις να ασχολειται.
Θεωρω παντως οτι την δοξα που γνωρισε εδω δεν θα την εβρισκε αλλου,ο μπασκετμπολιστας στην αμερικη ειναι ενας...μπασκετμπολιστας,δεν ειναι ημιθεος.Φυσικα και εχει διαφορα και αυτη τι στιγμη δεν ασχολουμαστε, απλα συζητηση γραπτη κανουμε. Οποιος δεν θελει να ''ασχοληθει'' μπορει καλλιστα να μην συμμετεχει.
Οσο για τη δοξα στην Αμερικη των basketball players καποια ατομα σα τον Larry Bird κλπ πχ μπορει να εχουν διαφορετικη αποψη...
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν μπόρεσα να πάω στο Παλαί αλλά βλέπω την εκδήλωση και κλαίω!!! Τι στιγμές περάσαμε τότε...+100...! Λίγα στιγμιότυπα, ήταν αρκετά.
Ξερετε αν υπάρχει κάπου, να τη δούμε όσοι δεν την είδαμε όλη...?
-
Eπειδή δε φαίνεται καλά: Ο Σουμπερτ είναι; Τρελλή κίνηση.
Ο Γκάλης δεν ξέρω τι θα έκανε στους Σελτικς γιατί ήταν κοντός, κακός αμυντικός και χωρίς σουτ. Στην Ευρωπη αυτά ήταν πταίσματα, στο ΝΒΑ και ειδικά στην ομάδα των Μπερντ, ΜακΧέιλ και Παρις δεν ξέρω αν μπορούσαν να ξεπεραστούν. Θα μου πεις, ο νυν πρόεδρος των Σελτικς ήταν καλύτερος; Όχι. Αλλά άλλη η δουλειά του Έιντς και άλλη του Γκάλη
-
Ναι ο Σαμπερτ είναι. Του κατσε η φάση της ζωής του.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eπειδή δε φαίνεται καλά: Ο Σουμπερτ είναι; Τρελλή κίνηση.Ο Γκάλης δεν ξέρω τι θα έκανε στους Σελτικς γιατί ήταν κοντός, κακός αμυντικός και χωρίς σουτ. Στην Ευρωπη αυτά ήταν πταίσματα, στο ΝΒΑ και ειδικά στην ομάδα των Μπερντ, ΜακΧέιλ και Παρις δεν ξέρω αν μπορούσαν να ξεπεραστούν. Θα μου πεις, ο νυν πρόεδρος των Σελτικς ήταν καλύτερος; Όχι. Αλλά άλλη η δουλειά του Έιντς και άλλη του Γκάλη
Κακός αμυντικός δεν ήταν. Στην Ελλάδα απλά αποφάσισε να επικεντρωθεί στην επίθεση όπως έλεγε.
Επίσης κακός σουτέρ δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Πολλές φορές είχε 60% ευστοχία στα δίποντα, όταν ο Τζόρνταν π.χ. είχε 40%. Απλά δεν ήταν ο κλασικός πυροβολητής-περιπτεράκι από τα 6,25. Γιατί να είναι όμως όταν η ειδικότητα του ήταν να διαλύει άμυνες; -
Κακός σουτέρ ήταν για SG υψηλού επιπέδου. Τα 60% ήταν από μπασίματα, λέι-απ στον αιφνιδιασμό αλλά σχεδόν ποτέ από τζαμπ σουτ μετά απο σκριν που είναι η κλασσική κίνηση ενός σουτερ υψηλού επιπέδου. Όχι πως δεν το έκανε μερικές φορές που χρειάζονταν, αλλά δεν ήταν αυτο το παιχνίδι του. ΦΥΣΙΚΑ δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αν ήταν σε τίποτα Σελτικς και του ζητούσαν σουτ μετα από σκριν θα καθοταν 15 ωρες ημερησίως στο γήπεδο και θα έκανε σουτ μόνος του μεχρι να γίνει κορυφαίος. Γιατί αυτό κάνει τους κορυφαίους. Το πείσμα και η δουλειά. Αλλά ο παίκτης που τελικά έγινε ήταν χειρότερος σουτέρ τόσο από τον Γιαννάκη, όσο και από τον Σούμποτιτς που ήταν ίσως ο κορυφαίος στην Ελλάδα τη χρυσή εκείνη περίοδο.
-
Τι να πει κανεις γιαυτον τον ανθρωπο.
Ο κορυφαιος ελληνας αθλητης.
Σευχαριστουμε Νικο. -
'Ασχετο, αλλα φέτος πρέπει να είναι.... η χρονιά του Δράκου...? Ο Γιαννάκης προπονητής της Εθνικής Κίνας διάβασα σήμερα....?
-
Καποιος ειχε ποσταρει νομιζω εδω περα ενα βιντεακι με Μπερντ και Γκαλη στην ιδια ομαδα,κολλεγιακο ολ σταρ ή κατι τετοιο,ο Νικ ηταν πολυ πιο ομαδικος και εδινε καλες πασες.Ηταν φοβερος επαγγελματιας και οτι επρεπε θα το εκανε.
Στην Ελλαδα ειχε αλλο ρολο,τελειως one man show και μοιραια δεν μπορουσε να παιζει και καλη αμυνα επι 40'Αν μπορουσαν οι Σουμποτιτς και οι Χριστοδουλοι να βαζουν τριποντα ηταν οχι μονο γιατι ηταν καλοι σουτερ αλλα γιατι ο Γκαλης τραβαγε πανω του 4 παιχτες και αυτοι σουταραν ανενοχλητοι.
Το σπασιμο της μεσης παντως που εξασφαλιζε λιγη παραμονη ακομα στον αερα ηταν μια πραγματικα μαγικη κινηση που απο μονη της εξηγουσε γιατι ο Γκαλης ξεχωριζε απο τον σωρο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ηταν φοβερος επαγγελματιας και οτι επρεπε θα το εκανε.Ακριβώς αυτό.
*Δημήτρης Κατσιώνης (Hoopfellas):
THE GANGSTER
Τέλη ’80, Καυτατζόγλειο.. (Είμαι περίπου 7 ετών). Βλέπω για πρώτη φορά από κοντά τον 'Γκάνγκστερ' και με διαπερνά ρεύμα. Φορά μια αντιανεμική φόρμα (must τότε) και καταπίνει χιλιόμετρα στον στίβο! Ο συγγενής - συνοδός μου του κάνει νόημα και ο Νικ καταλαβαίνοντας τι θέλει του δείχνει '5 λεπτά'...Τον περιμένω στις κερκίδες μην μπορώντας να πάρω τα μάτια μου από πάνω του. Ανεβαίνει, κάθεται παραδίπλα, μας δείχνει με το χέρι του 'περίμενε...'. Ξεντύνεται και αρχίζει να βγάζει τα βάρη που είχε φορτώσει από πάνω μέχρι κάτω το κορμί του!
Μου φαινόταν απίστευτο αυτό που έβλεπα. Ενίσχυσε περισσότερο την εικόνα του εξωπραγματικού, του υπεράνθρωπου, που είχα χτίσει στο μυαλό μου για αυτόν, σαν ένα παιδί 7 ετών που επέλεξε σπορ μετά την επιτυχία του ’87. Πήρα το αυτόγραφο. Κειμήλιο…*
http://www.basketblog.gr/index.php?opti ... Itemid=246
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)