-
στη Ζάκυνθο δεν πηγα γιατί έχει πολλά σκουπίδια αλλά στην κεφαλονια κλαιγαμε οικογενειακως οταν φευγαμε.... νοιωσαμε ότι ειμασταν φιλοξενουμενοι σε συγγενείς...
η Λευκάδα σε σχεση με το παρελθόν φέτος μου φανηκε πιο ομορφη... -
Παίζει και Κεφαλλονιά νο προμπλεμο:
http://www.cosmos965.gr/index.php/kefalonia/social/item/315-η-υπέροχη-χωματερή-του-αλειμματά
-
Καλησπέρα παιδιά!
Μιας και αναφέρθηκε, εμείς φέτος είμαστε για Ζάκυνθο και ήδη έχουμε ξεκινήσει να ψάχνουμε για δωμάτια και διαμονή γιατί ακούσαμε ότι στο Ιόνιο φέτος υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση.
Αν έχει πάει κανείς έχει να προτείνει κάποιο καλό μέρος για να μείνουμε?Είμαστε 2 άτομα ζευγάρι..
Έχω ξαναπάει Ζάκυνθο, αλλά ήμουν 17 χρονων τότε.. πάνε και 20χρόνια.. οπότε δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα!!!Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες!
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Όχι Νυδρί στη Λευκάδα παίδες, έλεος.Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Πραγματικά έλεος όμως
Εκτός αν είσαι ο Κουπέας βέβαια
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
σε ευχαριστω και παλι (οπως και περσυ - Λευκαδα) για την παραθεση των εμπειριών σου.
με εχει εκπληξει μεχρι τωρα δυσαρεστα το κοστος των δωματίων-διαμερισματων στην κεφαλονια...για αντιστοιχα στην Κερκυρα - Δασια (70 διαμερισμα 2 δωματιων πληρως εξοπλισμενο) και Λευκαδα - Νυδρι (60 ε στουντιο με πληρη κουζινα και με δικη του πισινα) αλλα πολυ ψηλα με καταπληκτικη θεα, το κοστος ειναι σχεδον διπλασιο στην Κεφαλονια (για παρομοια διαμερισματα ή στουντιο)
αυτο που συνηθως κοιταμε ειναι το στουντιο ή διαμερισμα να εχει ενα 'χρωμα' μια νοτα που να το κανει να διαφερει απο τα περισσοτερα...κατι που να δειχνει οτι ο ιδιοκτητης το εχει 'ψαξει'. δεν αναφερομαι σε σχλιδη και ακριβα επιπλα ή σουπερ ντηζαιν...
πολυ καλοδεχουμενες οποιες αλλες συμβουλες εχεις!
Το είχα ξεχάσει το μήνυμά μου για τη Λευκάδα...
Νομίζω ότι το ξενοδοχείο που έμεινα δε θα σε ικανοποιήσει...
Αν εξαιρέσεις τις διαδρομές που είναι σχετικά μεγάλες μου άρεσε σαν προορισμός...
Ήθελε περισσότερες ημέρες βέβαια, κάποια άλλη φορά...
Οι τιμές ήταν λίγο τσιμπημένες σε σχέση με άλλους προορισμούς, είναι αλήθεια αυτό...
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
Αυτο για τα studio στο Νυδρι φιλε μου μ'ενδιαφερει,εχουμε τα ιδια γουστα πανω κατω μονο που εγω εχω 3 παιδια.Αν μπορουσες να μου πεις περισσοτερες πληροφοριες (τηλ- site) θα ηταν καλοδεχουμενες.
Ευχαριστω εκ των προτερω.Μια διορθωση θα κανω...Ειχαμε μεινει Νικιανα και οχι Νυδρι οπως εκ παραδρομης ειχα γραψει
Μειναμε εδω
http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Rev ... lands.html
http://www.diodati.gr/gr/villas.html
http://www.diodati.gr/gr/gallery.html
http://www.diodati.gr/gr/contact.htmlστο ισογειο εχει διχωρα στουντιο και στον 1-2 οροφο εχει πληρη σπιτι μεζονετα για 4-6 ατομα με 2 υπνοδωματια 2 μπανια τεραστιο καθιστικο πληρη κουζινα κλπ...το καθε σπιτι εχει την δικη του πισινα
υπευθυνος της επιχειρησης ειναι μια νεα κοπελα καλιεργημενη με τον φιλο της. εξυπηρετικοι και φιλικοι
τιμη για τις μεζονετες η τα διχωρα στουντιο δεν θυμαμαι (νομιζω η μεζονετα στα 140 και το διχωρο στα 90 εμεις ειχαμε μεινει στο μοναδικο μονοχωρο με 60ε) -
Εγώ στην Λευκάδα πήγα πριν 2 καλοκαίρια και εμεινα στη Βασιλική. Μου άρεσε αρκετα για διαμονή, συνδυάζει άπλα και ησυχία στην μία μεριά με το πολυσύχναστο κομμάτι στην άλλη πλευρά. Σαν γενική εικόνα, με εξαιρεση τις αποστάσεις και το παρκάρισμα στις γνωστές/ωραίες παραλίες που ενέχουν κάποια σχετική ταλαιπωρία, είναι πολύ ωραιο νησί με πράγματα να κάνεις για όλα τα γούστα. Τα δικά μου τότε ήταν πολύ περιορισμένα, φαι και (πολυ) νάνι.
-
Τιποτα να φαμε στην περιοχη καρπενησιου??
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τιποτα να φαμε στην περιοχη καρπενησιου??Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Κοψίδια!!!
Τωρα βρήκες να είσαι Καρπενήσι?? Μια ώρα δρόμος ήταν για μένα να ερχόμουν -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τιποτα να φαμε στην περιοχη καρπενησιου??
Κοψίδια!!!
Τωρα βρήκες να είσαι Καρπενήσι?? Μια ώρα δρόμος ήταν για μένα να ερχόμουνΘελω μαγαζι ρε.Ειμαι ενα βημα πριν να αυτοκτονησω ,ουτε περιπτερο με περιοδικα δε βρηκα
-
Στο 'Φαγάδικα' ρώτα μπας και
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγώ στην Λευκάδα πήγα πριν 2 καλοκαίρια και εμεινα στη Βασιλική. Μου άρεσε αρκετα για διαμονή, συνδυάζει άπλα και ησυχία στην μία μεριά με το πολυσύχναστο κομμάτι στην άλλη πλευρά. Σαν γενική εικόνα, με εξαιρεση τις αποστάσεις και το παρκάρισμα στις γνωστές/ωραίες παραλίες που ενέχουν κάποια σχετική ταλαιπωρία, είναι πολύ ωραιο νησί με πράγματα να κάνεις για όλα τα γούστα. Τα δικά μου τότε ήταν πολύ περιορισμένα, φαι και (πολυ) νάνι.Εχω παει ως εφηβος οικογενειακα στη Βασιλικη το 2004 και το 2006.. Ακομα αναρωτιεμαι γιατι κατσαμε στη Βασιλικη και 2 φορες μαλιστα οταν η Λευκαδα εχει τοσα μερη.. Δε μου εκανε καμια αισθηση σα μερος,σχεδον δε μ αρεσε.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στο 'Φαγάδικα' ρώτα μπας καιΤελικα μονο 1 αξιοπρεπες μαγαζακι πρεπει να υπαρχει στην περιοχη.Ψαξαμε,ξαναψαξαμε,τιποτα.Anyway,pizzaρια το κελαρι,προτεινεται για οποιον βρεθει στο Καρπενησι.Nothing special,αλλα απο το τίποτα...
-
πετάξου μέχρι τον Γαύρο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγώ στην Λευκάδα πήγα πριν 2 καλοκαίρια και εμεινα στη Βασιλική. Μου άρεσε αρκετα για διαμονή, συνδυάζει άπλα και ησυχία στην μία μεριά με το πολυσύχναστο κομμάτι στην άλλη πλευρά. Σαν γενική εικόνα, με εξαιρεση τις αποστάσεις και το παρκάρισμα στις γνωστές/ωραίες παραλίες που ενέχουν κάποια σχετική ταλαιπωρία, είναι πολύ ωραιο νησί με πράγματα να κάνεις για όλα τα γούστα. Τα δικά μου τότε ήταν πολύ περιορισμένα, φαι και (πολυ) νάνι.
Εχω παει ως εφηβος οικογενειακα στη Βασιλικη το 2004 και το 2006.. Ακομα αναρωτιεμαι γιατι κατσαμε στη Βασιλικη και 2 φορες μαλιστα οταν η Λευκαδα εχει τοσα μερη.. Δε μου εκανε καμια αισθηση σα μερος,σχεδον δε μ αρεσε.
Το λες μόνος σου. Γιατί πήγατε οικογενειακά.
Και εγώ πήγα πιτσιρικάς Λευκάδα οικογενειακά και μείναμε στη Νικιάνα. Προφανώς οι γονείς 50άρηδες πάνω κάτω (όπως και οι δικοί σου να υποθέσω) δεν θέλανε την βαβούρα της 'πρωτεύουσας' του νησιού ή κάποιου άλλου μεγάλου χωριού όπως το Νυδρί. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
πετάξου μέχρι τον Γαύρο...Περασαμε απ εξω νομιζω,thanks για το τιπ παντως .Αυριο πρωι φευγουμε ομως,οποτε δε νομιζω να παμε προς τα κει.
Γενικα απο τα λιγα μερη που με 'χαλασαν' και δε θα ηθελα να ξαναεπισκευθω η ευρυτερη περιοχη του καρπενησιου.Αν εξαιρεσει κανεις το πολυ πρασινο,καπως αδιαφορο/αγευστο μερος.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Γαύρος, Κεφαλόβρυσσο, Βουτύρο, Νόστιμο, κλπ.
Έχει άπειρα μέρη για φαγητό και για πάρα πολλές δραστηριότητες.
Μάλλον δεν πήρες καλές πληροφορίες
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μάλλον δεν πήρες καλές πληροφορίες
Πολυ πιθανον .Καλα μερη για οικογενεια με παιδια,αλλα ως εκει.Εμενα δε μ αρεσε και πολυ το τριημερο που περασα εκει,εν πολλοις ευθυνεται το ξενοδοχειο που μεναμε γ αυτο
-
Το Καρπενησι και η γυρω περιοχη δεν ειναι για πολλα-πολλα,ενα ΣΚ με το ζορι.
Στο φαγητο θυμαμαι οτι ηταν σχεδον αδυνατο να βρεις κατι εκτος κρεατος -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο φαγητο θυμαμαι οτι ηταν σχεδον αδυνατο να βρεις κατι εκτος κρεατος
Υπάρχει και κάτι άλλο;
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)