-
Γλαροι...
-
Αυτό που δυσκολεύτηκα να πιστέψω ήταν όταν είδα στο βίντεο ότι είχαν περάσει ελάχιστα δευτερόλεπτα από την στιγμή του twist και ανεξέλεγκτου spin, μέχρι το τράβηγμα του εφεδρικού. Ο χρόνος μετρούσε πολύ διαφορετικά για εμένα. Και, όχι, δεν φοβήθηκα, όσο κουλό και αν φαίνεται. Το μυαλό μου ήταν τόσο πλημμυρισμένο από την αδρεναλίνη και απόλυτα εστιασμένο στο να μην λιποθυμήσω πριν προλάβω να τραβήξω εφεδρικό, που απλά δεν μου δόθηκε το περιθώριο να νιώσω φόβο. Απλά απορούσα, γιατί δεν μου λέει να τραβήξω rescue ο Διονύσης. Με τις αισθήσεις να χάνονται σιγά σιγά από την μανιασμένη φυγοκέντρηση, το μυαλό είναι φιξαρισμένο στο 'δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό, θα πατήσω ένα κουμπί και θα σταματήσει το παιχνίδι γιατί δεν το αντέχω άλλο'. Παρόλα αυτά, το χέρι μου πήγαινε προς την λαβή ούτως ή άλλως όταν τελικά τον άκουσα να φωνάζει. Στο βίντεο βέβαια φαίνεται να το λέει αμέσως...
Επιστροφή στην Αθήνα, στον κόσμο που πηγαίνει αμέριμνος στην δουλειά του, που οδηγεί, που ερωτεύεται. Και μετά από 3 μέρες γεμάτες προγραμματισμένα spin, full-stalls, twist + μανιασμένo απρογραμμάτιστο spin + εφεδρικό, επιθετικά wing-overs, ασύμμετρα και μπροστινά κλεισίματα χωρίς αλλά και με επιτάχυνση, μετά από 3 μέρες ξεχειλισμένες αδρεναλίνη και βίαιες αντιδράσεις των πανιών στον αέρα, νταξ, μου φαίνεται κάπως σουρεαλιστικό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό που δυσκολεύτηκα να πιστέψω ήταν όταν είδα στο βίντεο ότι είχαν περάσει ελάχιστα δευτερόλεπτα από την στιγμή του twist και ανεξέλεγκτου spin, μέχρι το τράβηγμα του εφεδρικού. Ο χρόνος μετρούσε πολύ διαφορετικά για εμένα. Και, όχι, δεν φοβήθηκα, όσο κουλό και αν φαίνεται. Το μυαλό μου ήταν τόσο πλημμυρισμένο από την αδρεναλίνη και απόλυτα εστιασμένο στο να μην λιποθυμήσω πριν προλάβω να τραβήξω εφεδρικό, που απλά δεν μου δόθηκε το περιθώριο να νιώσω φόβο. Απλά απορούσα, γιατί δεν μου λέει να τραβήξω rescue ο Διονύσης. Με τις αισθήσεις να χάνονται σιγά σιγά από την μανιασμένη φυγοκέντρηση, το μυαλό είναι φιξαρισμένο στο 'δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό, θα πατήσω ένα κουμπί και θα σταματήσει το παιχνίδι γιατί δεν το αντέχω άλλο'. Παρόλα αυτά, το χέρι μου πήγαινε προς την λαβή ούτως ή άλλως όταν τελικά τον άκουσα να φωνάζει. Στο βίντεο βέβαια φαίνεται να το λέει αμέσως...Επιστροφή στην Αθήνα, στον κόσμο που πηγαίνει αμέριμνος στην δουλειά του, που οδηγεί, που ερωτεύεται. Και μετά από 3 μέρες γεμάτες προγραμματισμένα spin, full-stalls, twist + μανιασμένo απρογραμμάτιστο spin + εφεδρικό, επιθετικά wing-overs, ασύμμετρα και μπροστινά κλεισίματα χωρίς αλλά και με επιτάχυνση, μετά από 3 μέρες ξεχειλισμένες αδρεναλίνη και βίαιες αντιδράσεις των πανιών στον αέρα, νταξ, μου φαίνεται κάπως σουρεαλιστικό.
Ωραίο ποστ & ωραία εμπειρία!
-
Αχαχαχα ωραίο Χρήστο! Δεν το είχα μάθει οτι κολύμπησες... αλλά και το εφεδρικό καλή εμπειρία.
Ψηλά το τράβηξες πάντως το εφεδρικό, εκτός αν έχεις δει οτι έχεις πρόβλημα (λιποθυμίας) με τα spiral. Θα τα πούμε από κοντά.
-
Αν έχετε όρεξη δείτε και δικά μου βιντεάκια από το παραπέντε:
και ο Χρήστος εδώ:
-
Έλα ρε Gerorge!
Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι τελικά επιβίωσε το κινεζάκι και τάφτυσε το Kenwood. Ψάχνω για καλό VHF τώρα, κατά προτίμηση αδιάβροχο!
-
γιατι εχεις σκοπο να το ξανακανεις ?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έλα ρε Gerorge!Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι τελικά επιβίωσε το κινεζάκι και τάφτυσε το Kenwood. Ψάχνω για καλό VHF τώρα, κατά προτίμηση αδιάβροχο!
Καλό ξέπλυμα, και μετά σε ένα τάπερ με ρύζι κλειστό για κάνα 24ωρο. Μπορεί να συνέλθει.
Από αδιάβροχα η Yaesu έχει κάποια μοντέλα. Έχω το vx-7r, υπάρχουν και ποιό νέα μοντέλα τώρα. Δώσε βάση στο user interface, να είναι λίγο σύγχρονο, γιατί σε παλιότερα μοντέλα ενώ έχουν 200 λειτουργίες δεν θυμάσαι ποτέ πάνω από 1-2.
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
γιατι εχεις σκοπο να το ξανακανεις ? -
Χαμηλά την μπάλα παιδιά .......
Αυτά ειναι επικίνδυνα σπορ .
Πολυ επικίνδυναΈχω παιδευτει 2 χρονια νοσοκομεία απο πτώση με 'ΑΕΤΟ' το 1989 (δυνατό Θερμικο και απώλεια στιρηξης )
Σώθηκα τυχαία .Τωρα 'ΠΕΤΑΩ ' με αλλα σπορ και αλλα πραγματα και το απολάμβανω περισσότερο .
Έχω και δυο πανέμορφα παιδάκια που με χρειάζονται όσο τίποτα άλλο .
Ο αέρας δε συγχωρεί εύκολα λάθη .
Φιλικά
-
-
-
Κανένα διπλό του έχεις κάνει Γιώργο; Να δει πως είναι;
-
Όχι δυστυχώς ακόμα. Ο ίδιος θέλει πολύ.
Πρέπει να δανειστώ τον εξοπλισμό (διπλό αλεξίπτωτο, κάθισμα) και είναι πρόβλημα να οργανωθεί. Και όταν γίνει αυτό θα πρέπει να έχει και ιδανικές συνθήκες στην απογείωση, μιας και έχω κάνει μόνο 3 διπλές πτήσεις, και αυτές πριν αρκετά χρόνια. Τελευταία φορά διπλό πέταξα την γυναίκα μου το 2003 ή 2004 στην Κόνιτσα.
Ελπίζω σύντομα.
-
Έχω ξετρελαθεί με του τους τύπους, απίστευτη φάση!
Από τα πράγματα που θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω, αν τα καταφέρω... -
http://vimeo.com/26436409#
If you're going to screw up, you might as well do it in style by falling INTO the canopy! -
Το SIV μέσα σε 3 λεπτά! Ασύμμετρα και μπροστινά κλεισίματα, B-line stall (ναι, εκεί την έκανα! ), spin, spiral, wingovers, αδρεναλίνη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαμόγελα!
Και στο fb (μια και το youtube τρομπάρει ασύστολα)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... tif_t=likeΤο μόνο που με τσαντίζει είναι ότι δεν μου έκοψε την δεύτερη μέρα το πρωί να πιάσω την κάμερα με μονωτική ταινία στο πόδι για να γράψω το full stall και δεν έχω σε βίντεο την πιο ψαρωτική μανούβρα από όλες όσες κάναμε.
Oh well, next year! -
-
Αν είναι χθεσινή τους είδα και εγώ από την Βουλιαγμένη.
Αυτή είναι η μαγεία του paramoteur, να απολαμβάνεις το ανάγλυφο πάνω από παραλίες.
-
Ναι είναι τραβηγμένη χθες από βούλα και φαίνονταν έως Βάρκιζα
Αλεξίπτωτο πλαγιάς (parapente)