-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ναι προβλέπεται. Υπάρχει σχετική διαταγή.
αφου τα στελεχη βγαζουν τις διαταγες
οι true ομως και αξκοι φορουσαν οτι και εμεις (και ηταν και οι πιο καυλωμενοι )
Όντως. Ο πατέρας μου (αξιωματικός) φορούσε τα χορηγήσεως και τα εκθείαζε κιόλας, 'το πιο άνετο παπούτσι' έλεγε.
Μάλιστα είχε αγοράσει κιόλας ίδια, απο το πρατήριο νομίζω, για να τα φοράει και στις δουλειές στο χωράφι γιατί προσέφεραν αξεπέραστη άνεση.Σωστος ο πατερας σου.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καμιά πρόταση για μπότες σε λογική τιμή υπάρχει γιατί αυτές οι άθλιες που μου έδωσαν μου έχουν καταστρέψει τα πόδια;Magnum 73 ευρώ είχαν απ το πρατήριο, μια χαρά άνετα είναι και βαράς το περιπολάκι σου χωρίς 2 φουσκάλες ανά πόδι. Έχει και φθηνότερα έχει κι ακριβότερα.
η κακη σολα που εχουν ομως ειναι που σε γαμαει , ο,τι πατο και να βαλεις σου πηδαει τα ποδια
Έτσι ακριβώς, ούτε πάτοι σιλικόνης ούτε τίποτα.
-
δεν ειναι μονο η σολα το θεμα (ασε που δεν ειναι καν θεμα)
ειναι και το σωστο δεσιμο που πολλοι δεν εχουν ιδεα οτι πρεπει να δεθει δυνατα και κλειστα απο την μεση και πανω ωστε το ολο βαρος να μην πεσει μονο στην σολα αλλα και στα πλαγια
+
ο τυπος της καλτσας που βαζεις -
Είχα δοκιμάσει 3-4 aftermarket στα 70-100 ευρώ και οι καλύτερες ήταν αυτές που πήρα
http://www.armycamp.gr/winx2-tactical-original-swat-2 Αφήνουν πίσω επώνυμα αθλητικά σε άνεση,
είναι και 250+ γραμμάρια ελαφρύτερες από του ΕΣ. Έκανα σχεδόν κάθε μέρα περίπολο 14:00-17:00 με 38 βαθμούς
κουτσαίνοντας από φουσκάλες και πληγές και μόλις μας έδωσε άδεια ο δοίκας να αγοράσουμε ζήτησα αμέσως
υπηρεσιακό και τις τσίμπησα. Στα αρνητικά η αντοχή τους, η μαλακή δερματίνη σκίζεται εύκολα, καθαρίζονται
πιο δύσκολα απο του ΕΣ και βρωμάνε λίγο περισσότερο το καλοκαίρι... -
αμα στο κεντρο σας ειχαν δωσει τη σκονη τη σωστη δε θα βρωμαγε τιποτα
-
Εμένα οι δικές μου οι αρβύλες γιατί δεν μύρισαν ποτέ??? Και δεν έριχνα ταλκ, Daktarin,κλπ σκευάσματα
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Είχα δοκιμάσει 3-4 aftermarket στα 70-100 ευρώ και οι καλύτερες ήταν αυτές που πήρα
http://www.armycamp.gr/winx2-tactical-original-swat-2 Αφήνουν πίσω επώνυμα αθλητικά σε άνεση,
είναι και 250+ γραμμάρια ελαφρύτερες από του ΕΣ. Έκανα σχεδόν κάθε μέρα περίπολο 14:00-17:00 με 38 βαθμούς
κουτσαίνοντας από φουσκάλες και πληγές και μόλις μας έδωσε άδεια ο δοίκας να αγοράσουμε ζήτησα αμέσως
υπηρεσιακό και τις τσίμπησα. Στα αρνητικά η αντοχή τους, η μαλακή δερματίνη σκίζεται εύκολα, καθαρίζονται
πιο δύσκολα απο του ΕΣ και βρωμάνε λίγο περισσότερο το καλοκαίρι...ε οχι και καλα τα swat ειναι για συγκεκριμενη ελαφρια δουλεια αυτα για παραπανω απλα ειναι αχρηστα η σολα ειχε γινει σλικ πριν καλα καλα το καταλαβω και το χειροτερο ηταν στα βουνα δεν μπορουσε να βρει προσφυση πουθενα
(στην κορινθο τα φορουσε μονο ο μιχαλολιακος οποιος τον ειχε προλαβει και αυτος τα χειροτερα εχει να λεει 3 ζευγαρια αλλαξε ) -
Ο Μιχαλολιακος της ΧΑ???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ο Μιχαλολιακος της ΧΑ???(αυτο ελειπε)
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε οχι και καλα τα swat ειναι για συγκεκριμενη ελαφρια δουλειαE ναι ρε συ, ΔΕΑ διαβιβάσεων είμαι δεν τα πηρα για να χοροπηδάω στα κατσάβραχα με πλήρη εξάρτηση...
-
Ποτέ μπορείς να αλλάξεις μποτες;
-
αν εισαι στρατιωτης ποτε , εκτος αν εισαι σε καμια τελειως γεια σου μοναδα
στους εφεδρους τους αφηνουν μαλλον γιατι θα χουν κανει κανα deal να τους τρωνε χρηματα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ποτέ μπορείς να αλλάξεις μποτες;Μπότες; Καουμπόης θα πας;
αν εισαι στρατιωτης ποτε , εκτος αν εισαι σε καμια τελειως γεια σου μοναδα
στους εφεδρους τους αφηνουν μαλλον γιατι θα χουν κανει κανα deal να τους τρωνε χρηματα
Απλά εντάσσονται στις διατάξεις περί στελεχών.
Α επίσης όλοι έφεδροι είναι, οι μεν Οπλίτες οι δε Αξκοι. Οπότε έτσι που τους αναφέρεις δεν βγαίνει νόημα. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν εισαι στρατιωτης ποτε , εκτος αν εισαι σε καμια τελειως γεια σου μοναδαστους εφεδρους τους αφηνουν μαλλον γιατι θα χουν κανει κανα deal να τους τρωνε χρηματα
Ε οχι και γεια σου τα ΧΩΚ.
-
κοιτα υπαρχουν διαφορα κολπα να βαλεις αλλα αρβυλα με το πιο απλο μου τα εκλεψαν , χαλασαν κτλ
ειδικα πλεον που εχεις ενα ζευγαριαν βαριουνται να ασχοληθουν σε αφηνουν να παρεις αλλα (και υπαρχουν 'aftermarket' που εμφανισιακα ειναι ιδια με τα κανονικα και δυσκολα θα σου πει κανεις κατι ) , ομως πιστεψε με υπαρχουν και οι καβλωμενοι που θα τρεξουν να σου βρουν κανονικα γιατι δε διανοουνται ο στρ να φοραει αλλα
ολα ειναι θεμα συγκυριων , ομως γενικα οι περισσοτεροι φορουν σε ολη τη θητεια αυτα που τους παρεχει ο στρατος
ειδικα μετα απο καποιο καιρο τα συνηθιζεις και οσο παλιωνεις περπατας ολο και λιγοτερο οποτε δε δινεις σημασια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καμιά πρόταση για μπότες σε λογική τιμή υπάρχει γιατί αυτές οι άθλιες που μου έδωσαν μου έχουν καταστρέψει τα πόδια;
Στρ δεν είσαι; Δεν προβλέπεται κάτι άλλο εκτός από τα άρβυλα χορηγήσεως.
θα πέσουνε καμπανεεές
Δεν προβλέπεται για τον βαθμό σου
Ούτως ή άλλως δεν προβλέπεται ούτε για τον δικό σου να βγεις αναφερόμενος.
Προβλέπεται και μάλιστα πολύ χαλλλαρά...!! 'Αριστη τιμή, πανάλαφρη, τρελή αντοχή κι Ελληνικης κατασκευής...!!!
Aeropelma Duetto. Googlισέ το και ψάξε για τον κωδικό 3 ή 4. Απο προσωπική εμπειρία, σου λέω οτι είναι παρα πολύ καλες για τα λεφτά τους. Τις φοράω 3 χρόνια τώρα στις δραστηριότητές μου (απο περπάτημα στο βουνό, μέχρι βαριές δουλειές...). -
Ίσως σας άφηναν εσάς στις Ειδ. Δυν. Στα ΤΘ ούτε για αστείο. Το αυτό και σε ΠΖ και ΠΒ που ξέρω από πρώτο χέρι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ίσως σας άφηναν εσάς στις Ειδ. Δεν. Στα ΤΘ ούτε για αστείο. Το αυτό και σε ΠΖ και ΠΒ που ξέρω από πρώτο χέρι.- 1 ειδικα σε ΤΘ ουτε για πλακα
οπως ουτε για πλακα μπλε μπερεδες και τζοκα , ουτε για πλακα οπλοσημα αλλων ταξιαρχιων ακομα και κετθ
-
Στα Ρίζια που είναι γνωστός μου, μια χαρά φοράει δικά του άρβυλα και δεν του έχει πει κανείς τίποτα. Και δεν έχει υπηρεσιακό.
-
Σπανιότατο φαινόμενο και σίγουρα δεν είναι ΤΘ για να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Μήπως όμως έχει αγοράσει ολόιδιες αρβύλες με της χορηγήσεως; Κυκλοφορούν και τέτοιες στο εμπόριο. Η εταιρεία που προμηθεύει τις Ε.Δ. τις πουλάει και στην αγορά.
Περί Θητείας [#3]