-
Βλέπω οι περισσότεροί μας εδώ μεγαλώσαμε και με Αμερικάνικα ακούσματα
Απο τα Ελληνικά ονόματα που αναφέρετε δυστηχώς γνωρίζω ελάχιστα.
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Βλέπω οι περισσότεροί μας εδώ μεγαλώσαμε και με Αμερικάνικα ακούσματαΑπο τα Ελληνικά ονόματα που αναφέρετε δυστηχώς γνωρίζω ελάχιστα.
Επειδή αναφέραμε μόνο ελληνικό ροκ, Δημήτρη. Αν πιάσουμε τα λαϊκά, θα γράφουμε μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βασικά όμως Zeppelin,Uriah Heep,Stones,Deep Purple και άλλους και άλλους...αααχχχ αυτό το Αλτσχαϊμερ!!!!
....Judas' priest, Black Sabbath, Iggy, Ozzy κλπ...
Ωπ... εσύ είσαι δικός μου (όχι Iggy, όμως). Mercyfull Fate θυμάται κανείς? Το 'πυροτέχνημα' των Motley Crue λίγο αργότερα? Tous Manowar?
από τη 'δική μας' μεριά, Guns'n'roses, Metallica, Maiden, Survivor, !Queen!, Dio, Green Day, Offspring
Κι αυτοί δικοί μας ήταν
Συμπληρώνω: Bad Company, Def Lepard, Tom Petty, Lynard Skynard, Rory Gallagher, Doors, Eric Clapton, Bob Dylan, Motorhead, Dire Straits, Eagles, Pat Benatar, Scorpions, Stepenwolf, Sniff'n'the Tears, Toto, Yes, ELO, Blue Oyster Cult, **ZZ Top , Jimi , Uriah Heep , Thin Lizzy , Barkley James Harvest , Jefferson Airplane/Starship , Status Quo , Lou reed , Johnny Winter ,
αλλά και ... Billy Cobham , Peter Frampton , Janis Joplin , Stevie Ray Vaughan , Johnny Winter .....**
αλλά και: Λάκης Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Καζούλης, Παπακωνσταντίνου, Τουρκογιώργης, Κούτρας, Ζιώγαλας, Γιοκαρίνης (Αχ Ευλαμπία )...
Και... Σιδηρόπουλος, Κατσιμιχαίοι, Τερμίτες, Πανούσης.... **SOCRATES , Σπάθας ... για να μην πω για τους Vavoura band που ήταν και συμαθητές **
UPDATE
-
4ΤForum Rocks!
Όλοι,μικροί-μεγάλοι,το καλοκαίρι στους Black Sabbath ή παραμεγαλώσατε για τέτοια; -
Μέσα!!!
εκτός αν κάποιος από εσάς γουστάρει να ακούσει Alphaville απόψε στο Club 22!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Βασικά όμως Zeppelin,Uriah Heep,Stones,Deep Purple και άλλους και άλλους...αααχχχ αυτό το Αλτσχαϊμερ!!!!
....Judas' priest, Black Sabbath, Iggy, Ozzy κλπ...
Ωπ... εσύ είσαι δικός μου (όχι Iggy, όμως). Mercyfull Fate θυμάται κανείς? Το 'πυροτέχνημα' των Motley Crue λίγο αργότερα? Tous Manowar?
από τη 'δική μας' μεριά, Guns'n'roses, Metallica, Maiden, Survivor, !Queen!, Dio, Green Day, Offspring
Κι αυτοί δικοί μας ήταν
Συμπληρώνω: Bad Company, Def Lepard, Tom Petty, Lynard Skynard, Rory Gallagher, Doors, Eric Clapton, Bob Dylan, Motorhead, Dire Straits, Eagles, Pat Benatar, Scorpions, Stepenwolf, Sniff'n'the Tears, Toto, Yes, ELO, Blue Oyster Cult, **ZZ Top , Jimi , Uriah Heep , Thin Lizzy , Barkley James Harvest , Jefferson Airplane/Starship , Status Quo , Lou reed , Johnny Winter ,
αλλά και ... Billy Cobham , Peter Frampton , Janis Joplin , Stevie Ray Vaughan , Johnny Winter .....**
αλλά και: Λάκης Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Καζούλης, Παπακωνσταντίνου, Τουρκογιώργης, Κούτρας, Ζιώγαλας, Γιοκαρίνης (Αχ Ευλαμπία )...
Και... Σιδηρόπουλος, Κατσιμιχαίοι, Τερμίτες, Πανούσης.... **SOCRATES , Σπάθας ... για να μην πω για τους Vavoura band που ήταν και συμαθητές **
UPDATE
Τι φάρμακα παίρνετε για το Αλτσχαιμερ ρε παιδιά γιατι εγώ για να τα θυμηθώ αυτά πρέπει να τα γράψω σε σκονάκι
Αντιγράφω απο το σκονάκι μου λοιπόν τρια απο τα σημαντικότερα ονόματα που ξεχάσατε Pink Floyd & Genesis (επι Gabriel μονο) &Frank Zappa.
Κι ακόμη Focus (όχι το Φορντ), Birth Control και όποτε είχα αυτοκτονικές τάσεις Van Der Graaf Generator & Peter Hamill.
Α ξέχασα την ψήφο μου (το Αλτσχαιμερ βλέπετε)
Είμαι ο Παναγιώτης , 43 και (δεν) είμαι καλά.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
η δικη μου ηλικια ειναι 43 [φεβρουαριος του 62].Γειά σου παππούλη! (εγώ είμαι Μάρτιο ).
Είμαι ο Παναγιώτης , 43 και (censored) είμαι καλά.
Η γενιά του '62! Τα πιο καλά παιδιά!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
η δικη μου ηλικια ειναι 43 [φεβρουαριος του 62].
Γειά σου παππούλη! (εγώ είμαι Μάρτιο ).
Ωχ Μόλις τώρα κατάλαβα ότι είμαι 44 (Γενάρης του 61). Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απο ότι πίστευα
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
η δικη μου ηλικια ειναι 43 [φεβρουαριος του 62].
Γειά σου παππούλη! (εγώ είμαι Μάρτιο ).
Μάρτιος του '62!Βεβαίως και είμαστε τα καλύτερα παιδιά!!
Van Hallen άκουγε κανείς?Cheap Trick?!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
...τους ManowarΤι είπες ρε αδερφε τώρα!!! Και νόμιζα ότι είχα απομείνει μόνος.
Συγκεκριμένα αυτές τις μέρες (και όποτε βρίσκω χρόνο) περνάω τα Lp τους σε Cd γιατί κόντευα μα τα... ξεχάσω ( ή σχεδόν)
Τους Helloween τους ανέφερε κανένας; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Van Hallen άκουγε κανείς?Jump!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Van Hallen άκουγε κανείς?
Jump!
Yeap!!
-
Ξεχάσαμε ακόμα **dire straits (mark knopfler rulezz), Thin Lizzy, Jethro Tull και Rage against the machine!
UPDATE!**
-
Χμ... Βλέπω να γίνεται καμιά συνάντηση των μελών του Forum μας στα πλαίσια της συναυλίας των Black Sabbath το καλοκαίρι...
Φίλε Krusenstern έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια γούστα!
Εύγε νέε μου!!! (σου ρίχνω αν θυμάμαι προηγούμενα post 2-3 χρόνια) -
Wishbone Ash, T-Rex, Bowie, Bad Company, KISS, Sweet, Rainbow, Slade... κι είναι ακόμα δεκάδες άλλοι
-
Procol Harum!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Procol Harum!!Ε τότε Iron Butterfly
σιγά σιγά θα φτάσουμε στον Armstrong
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Procol Harum!!
Ε τότε Iron Butterfly
σιγά σιγά θα φτάσουμε στον Armstrong
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Procol Harum!!τιντούτο??
τρώγεται?
(αν και το όνομα σε αντιβίωση μου κάνει ) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όλοι,μικροί-μεγάλοι,το καλοκαίρι στους Black Sabbath ή παραμεγαλώσατε για τέτοια;Εμείς όχι, ο Ozzy το βρίσκει το mic?
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.